Har bestilt fra dem noen ganger får altid det jeg bestiller noenganger kommer bestillingen kjapt noen ganger tar det et par uker men er bare og planlegge bestillingen det er jo ikke dem som frakter de... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Etter å ha bestilt gikk det lang tid, fikk ikke respons på eposter til yoolando. Etter å ha anmeldt dem her, tok dem kontakt. Super kundeservice, ettersom dem sjekket opp pakken, som hadde stoppet opp... Ver mais
A empresa respondeu
bestilte 4 brett Coca cola med sukker og fikk 4 brett med Coca cola uten sendte så en mail om feilsendinga fikk da svar på dette etter et døgn om at de skulle da sende meg de riktige varer kostnadsfri... Ver mais
Det finnes utrolig mange nettsider i Sverige, Danmark osv som selger brus og godteri å jeg har prøvd flere av de. Jeg bestiller stort sett brus å da er Yoolando best på utvalg, kvalitet og pris(... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Selling fast moving consumer goods to customers all over Europe.
Informações de contato
Apenrader Str. 41-45, 24939, Flensburg, Alemanha
- not provided
- shops@nordic-shops.com
- yoolando.com
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Uakseptabelt tregt
Uakseptabelt tregt, og svarer ikke på henvendelser til kundeservice.
Jeg bestilte opprinnelig 5. Juni. 3 uker senere har jeg fortsatt ikke mottatt noe og kontakter kundeservice på kontaktskjemaet på hjemmesidene, der står det at de svarer innen 24 timer på yrkedager. 5 dager senere har jeg fortsatt ikke fått noe svar, så jeg kontakter dem på Facebook.
Får tilsendt en sporingslink for sendingen min -- men denne viser at postnord har mottatt informasjon om sendingen 12. juni -- men i dag 3.juli tre uker senere har de fortsatt ikke mottatt selve sendingen.
Å bruke en hel måned på å faktisk få sendt en enkel leveranse og i tilegg ikke svare på henvendelser til kundeservice er ikke OK. (oppdatert til 2 stjerner etter at jeg faktisk mottok forsendelsen noen dager senere -- fortsatt ikke noe jeg vil anbefale.)
Yoolando......Tregt
Yoolando......Tregt, ingen svar eller informasjon. Bestilt 19.juni, men ingen info utover registrert hos Postnord. Dette er for dårleg. Samfunnsvandalane som styrer Noreg no har gjort det dei kan for å øydelegge for norsk bryggeriproduksjon, so då må vi som ikkje er mangemillionærar prøve noko anna...... Varene kom etter 16 dagar, so levering er vel middels bra for min del. Informasjon/svar på mail er imidlertid ikkje bra.
Varnar för detta företag
Varnar för detta företag! Gjorde en beställning 17/5 och betalade i samband med beställning. Har 2/7 fortfarande inte fått några varor eller någon återbetalning av ordern som de verkar ha strulat till det med.
Her må man ha gooood tid!
Prisene er de samme som hos andre aktører, men leveringstiden er helt bak mål. Bestilte en leveranse i slutten av april som ble mottatt i slutten av mai. Etter flere forsøk på å få svar fra deres 24 timer svargaranti kom det en unnskyldning på at det var så mange helligdager i mai, og at det ble så mye å gjøre. Så da tenkte jeg å gi de en sjanse til. Bestillte 3 brett brus 15 juni, men de er fortsatt ikke dukket opp hos PostNord i Oslo. PS. Fra PostNord får pakken for videre distribusjon i Norge går det fort. Det er ikke der problemet ligger. Problemet ligger hos Yolando!
Bestillte varer den 11 Juni
Bestillte varer den 11 Juni men pr 28 juni er det ikke kommet noe.....og svar innen 24 timer på email.....som de lover....det hendte ikke. Første email sendt for snart en uke siden....ennå ikke noe svar. Ny email sendt i dag.
Ligg unna
Ligg unna, det gikk en måned uten at varene kom, sendte flere mailer før de endelig svarte. Da sa de at varene var sendt, men de kom aldri, sendte nye mailer, da skulle de sende nye varer. Gikk enda tre uker da kom det varer men bare halvparten. Har sent enda flere mailer, venter på svar.
Dette "firmaet" nærmer seg svindel. Er bedre å handle på nærmeste dagligvarebutikk.
Styr unna
Styr unna, jeg har ventet i ukesvis på varene mine. De svarer heller ikke på epost. Oppdatering: Bestilte varene 10/6, fikk melding om de var sendt fra butikken 26/6 til Halden. Det er bare bløff at de pakker og sender varene samme dag som de blir bestilt.
Rekomenderar inte.
Rekommenderar ingen att handla på Yoolando. Fick nyligen hem min beställning efter lång väntan och många mail. Två av tre flak fattades och tre av fyra vindunkar utbytta... Yoolando håller dessutom på lägga ner sin svenska sida men tar ändå beställningar.
Venter og får ikke svar
Hei dere operer med snarlig levering, dere skriver at vi svarer innen 24 timer. Bestilte 4 brett med brus den 13.06, pengene ble trukket med en gang. Purret 4 ganger på mail, ingen respons. Dere skryter i Nettavisen, max 8-10 dagers levering. På hjemmesiden sendes i løpet av en til to dager. Er dere i ferd med å lure oss/gå konkurs? Noen burde få stoppet dette før dere svarer og kommer med klare lovnader og tilbakemeldinger
Yoolanda leverer IKKE raskt!
Bestilte fra denne nettsiden før jeg sjekket tilbakemeldinger, det var ikke så lurt... De skryter av rask levering på nettsiden, det har jeg ikke opplevd!.
Bestilte to ordre og etter en uke har ingen av dem blitt sendt.
Får et kvasi svar fra dem at de ikke har brusen jeg har bestilt på lager fordi de har solgt mye.....
Den ene ordren er bare Tonic, den andre er cola.... Har nå sendt beskjed at jeg avbestiller begge ordre, har ikke hørt noe fra dem.
Et råd, bestill et annet sted!
Oppdatering:
Fikk begge bestillinger etter å ha ventet i en måned..
Har fått flere beklagelser at de har problemer hos sin leverandør etc...
Jeg er kjempefornøyd
Jeg er kjempefornøyd! Gikk ca 17 dager fra jeg bestilte til jeg kunne hente varene på posten; Sendte mail til dem ang levering og fikk svar etter en dag.
Fikk alt jeg bestilte, og riktig pris.
Skal definitivt handle der mer
Fornøyd dame fra sørlandet
Where are my stuff...I have been…
Where are my stuff...I have been waiting for 4 monts now...I have sendt several e-mail’s ,but Yoolando dont answer!!
Lang leveringstid
Lang leveringstid. Første og siste gang jeg prøver denne siden. Holder meg til maxgodis og godteributikken. Der kommer varene alltid innen 1 uke fra bestilling.
Svarer ikke på mail
Svarer ikke på mail, har sendt samme mail hver dag i en uke nå. Bestilte og betalte for 3 uker siden
No answer
No answer
Its now 10 days since my order and i understand that maybe they don't have everything i stock but the least they should do is answer me when i ask about my shipment. Not trustworthy so far.
Lang leveringstid, og selskapet lyver.
Bestilte 27. april, og fikk ikke varene før 29. mai. Ved henvendelse ca. 10. mai fikk jeg en løgnaktig e-post som sa at varene allerede var i Halden. Styr unna denne bedriften!!!
Bestilte 19.mai
Bestilte 19.mai. pengene er trukket fra konto,.men har ikke mottatt varene. Får heller ikke kontakt med kundeservice etter x antall mail. Styr unna...
Varene dukkede aldrig op :(
Varene dukkede aldrig op :( Der er snart gået 2 mdr.
Der blev hurtigt oprettet en forsendelseslabel men så skete der desværre ikke mere, på trods af pengene blev hævet på kortet. Lang responstid fra yoolando når man kontakter dem.
Jeg bad dem om at annullere min ordre eftersom jeg ikke længere kan vente. Jeg har stadig ikke fået mine penge tilbage? :(
Edit 14 Juli
Pengene er nu tilbageført. Ret så utilfredsstillende at man selv måtte tage turen til Tyskland og hente de samme varer en weekend, eftersom Yoolando havde 2 mdr til at levere.
ELENDIG
BESTILTE VARER FOR 1 MND SIDEN Å DET ER FORTSATT IKKE SENDT. SKYLDER BARE PÅ HELLIGDAGER Å STOR PÅGANG.
Bestilte pakke den 19.April
Bestilte pakke den 19.April, 2018!!
Har enda ikke kommet. Har vært i kontakt med de om å få refundert utlegget mitt, men da svarte de at noe vi bestilte ikke var inne på lager. Men de skrev at den 9.Mai var det sendt. Enda står det at den er i Halden.
Som fra den dagen vi bestilte.
Anbefales ikke fra meg da jeg tror det aldri kommer noe pakke fra Yoolando.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.