YUMMII YUMMIIAvaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Låget til min "Travel Mig" fra YUMMII gik desværre i stykker, pudsigt nok præcist 1 år efter jeg oprindeligt lagde min bestilling, og derfor skrev jeg til dem og spurgte om reklamationen dækked... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte en madkasse der skulle leveres til en ven - det viser sig nu at han aldrig har modtaget den! Så ikke tilfreds

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har været tester for Yummii Yummii drikkedunk 1 l. Må sige man skal lede længe efter et mere lækkert design. Blankt rustfitstål med bambuslåg. Bæredygtig og lækker. Holder fint på temperaturen om... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Yummi er det rigtige om deres produkter! Så lækre og stilfulde produkter! Deres 600 ml termoflaske med bambuslåg er så god! Jeg har ofte oplevet termoflasker enten blev kolde eller varm uden på a... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de utensílios de cozinha

Escrito pela empresa

Hos YUMMII YUMMII sætter vi familiens sundhed først. Vi tror på, at når vi vælger løsninger uden kemi og mikroplastik, så tager vi det bedste valg for både børn og voksne – og det giver automatisk en mere naturlig og ansvarlig vej i hverdagen. Derfor har vi skabt en one-stop shop med madkasser, drikkeflasker og tilbehør i sikre materialer som glas, bambus og rustfrit stål 18/8. Alt er testet efter de højeste standarder, så du kan føle dig tryg ved, at produkterne lever op til fødevaremyndighedernes krav i Danmark og EU. Vores univers handler ikke om at være perfekt, men om at gøre det nemt at vælge løsninger, der støtter familiens trivsel – og samtidig skærer ned på plastik og engangsemballage helt af sig selv.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 75% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

28 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Elsker jeres produkter

10 de maio de 2021

Hej Mette,
Tusinde tak for din anmeldelse - dejligt at høre vores produkter giver værdi.

Dejlig dag til dig.

Bedste hilsener

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Lækre produkter

Lækre produkter, der holder maden kold og frisk. Dog er lågene til det ene sæt bento rounds næsten umulige at tage på og af. Vores børn kan i hvert fald ikke selv gøre det.

5 de maio de 2021

Hej Helle,
Mange tak for din anmeldelse af vores produkter. Vi er kede af at høre, at du har problemer med låg - er det vores nye silikone låg du har købt? I frem så fald, så er du velkommen til at skrive til os på info@yummiiyummii.com - så skal vi hjælpe dig med nye låg - de skal kunne åbnes af både af børn og voksne. Hvis du har vores udgåede udgaver med plastik låg, så er vi enige - de kan være svære at bruge for mindre børn.
Bedste hilsener

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beautiful products which last for many…

Beautiful products which last for many many years. Love the design and the possibility to accessorize the products

24 de abril de 2021

Resposta da YUMMII YUMMII

Dear Lykke, Thank you so much for your review and positive feedback on our products. Highly appreciated.
Have a nice day.

Lækre madkasser

Lækre, store og miljøvenlige madkasser der holder maden frisk på en lang skoledag👍🏻

8 de abril de 2021

Hejsa Bente,

Mange tak for din fine anmeldelse - Den sætter vi pris på!
Vi ønsker dig en dejlig dag

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service - fantastiske varer. Ikke sidste gang jeg handler der. Giver mine bedste anbefalinger😊😊😊

Hejsa Kamilla,

Mange tak for din fine anmeldelse - Den betyder meget for os.
Vi ønsker dig en dejlig dag herfra

Vi ønsker dig en dejlig dag herfra

Super find :)

Hejsa Anna,

Mange tak for de 5x ⭐
De betyder meget for os!

Rigtig god dag herfra

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er meget tilfreds med mit produkt.

5 de abril de 2021

Hejsa Mabritt,

Vi er glade for at du er tilfredse med produktet! Tak for de 5 stjerner, de betyder meget.
Vi ønsker dig en dejlig dag ☘️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tredje indkøb fra dette firma

Jeg har af flere omgange købt lækre produkter fra yummii yummii. Det har været madkassen med de 3 rum, i to forskellige størrelser. De er som nye, her et år efter. Nu har jeg luret på termomadkassen og de runde skåle. Jeg skrev til yummii yummii med et spørgsmål og hurtigt efter var der et meget brugbart svar. Nu er næste sending bestilt og jeg venter spændt på at den kommer. Hilsen en meget glad daglig bruger af Bento madkasserne

25 de março de 2021

Hejsa!

Først og fremmest.. Mange tak for din støtte over flere omgange - Vi er glade for at du er vendt tilbage og er tilfreds med både købet og produkterne!

Vi er også glade for at du kunne lide vores gode rådgivning / service 🍀
Vi ønsker dig en dejlig dag!

Lækkert design

Super service, mega lækre produkter, i flot og enkelt design

23 de março de 2021

Kære Anitta,

Vi er glade for at du oplevede en god service her hos Yummii Yummii - Det er jo netop det vi stræber efter.

Vi takker ydmygt for de 5 stjerner og så ønskes du en dejlig dag herfra 🍀

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service og hurtig levering

Super service og hurtig levering. Har kun godt at sige om yummii yummii og deres produkter.

Kære Anitta,

Vi er glade for at du oplevede en god service og hurtig levering her hos Yummii Yummii - Det er jo netop det vi stræber efter.

Vi takker ydmygt for de 5 stjerner og så ønskes du en dejlig dag herfra 🍀

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Produkter, som du IKKE kan udvære🧐

Madboksene er gode til opbevaring i køleskab og fryser samt tage med på farten. I modsætning til plastic bliver de aldrig misfarvet og er dermed mere indbydende. De klarer også fint opvaskemaskinen. Stål termo flaskerne er undværlige i dagligdagen. De er også dybt nødvendige på rejser til nær og fjern, så man altid har behageligt koldt frisk vand eller varm te/kaffe med på stranden, ved poolen eller på tur. Vi elsker alle produkterne❤️

Hejsa Marianne,

Tak for de fine ord om vores produkter - Dem er vi glade for!
Vi er glade for at i alle elsker produkterne og at i netop kan bruge dem på farten, i køleskabet, opvaskemaskinen mv.. Det er nemlig det vi stræber efter ☘️

Vi takker ydmygt for de 5 stjerner og ønsker dig en dejlig dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastiske produkter som holder og…

Fantastiske produkter som holder og bidrager til en grønnere livsstil. Service og kundevenlighed er i top!

Hejsa Tina,

Mange tak for de 5x ⭐ - Dem sætter vi stor pris på her hos Yummii Yummii.
Vi ønsker dig en dejlig dag.

God service, lækre produkter

Havde brug for hjælp i forbindelse med et ‘akut køb’ i en weekend og fik hurtig hjælp, selvom det var lørdag aften. Kan anbefale både madkasser, drikkedunke, de runde bentos med tætsiddende låg og deres termobokse. Lækkert design og selvfølgelig godt for miljøet.

Hejsa Mette,

Vi var glade for at kunne hjælpe dig med købet hos os - Vi stræber altid efter at yde en god service..
Vi håber du bliver glad for produkterne ☘️

Du ønskes en dejlig dag herfra

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har købt de lækreste madkasser til…

Jeg har købt de lækreste madkasser til ungerne (eller mig, når jeg kan se mit snit til at låne én). Både den
med klips og uden, er i fantastisk kvalitet, de er både bybe og brede nok til en rigtig god mad/frugt madpakke. Når der bliver behov for at købe nye, bliver de af mærket "yummii yummii" 👌🙌😊

Hejsa Kristine,

Vi er glade for at du kan lide madkasserne og at du synes der er rigeligt med plads til mad/frugt mv - Det er jo netop det vi stræber efter ☘️

Tak for de 5 stjerner!
Du ønskes en dejlig dag

Nemt og overskueligt

Jeg er super tilfreds med de produkter vi har købt og de blev oven i købet leveret virkelig hurtigt.
Rigtig god hjemmeside, som jeg helt sikkert kommer til at bruge igen!

Hejsa Karina,

Vi er glade for at du er tilfredse med produkterne! Tak for de 5 stjerner, de betyder meget.
Vi ønsker dig en dejlig dag ☘️

Lækkert produkt

Lækkert produkt, jeg bruger dem på daglig basis, og de overstiger langt mine forventninger - kan klart anbefales 🌟🌟🌟🌟🌟

Hejsa Dorthe,

Mange tak for de 5x ⭐!
Vi er glade for at du får brugt produkterne, det betyder meget for os.

Vi ønsker dig en dejlig dag
Vh // Yummii Yummii

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais