Låget til min "Travel Mig" fra YUMMII gik desværre i stykker, pudsigt nok præcist 1 år efter jeg oprindeligt lagde min bestilling, og derfor skrev jeg til dem og spurgte om reklamationen dækked... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg bestilte en madkasse der skulle leveres til en ven - det viser sig nu at han aldrig har modtaget den! Så ikke tilfreds
A empresa respondeu
Yummi er det rigtige om deres produkter! Så lækre og stilfulde produkter! Deres 600 ml termoflaske med bambuslåg er så god! Jeg har ofte oplevet termoflasker enten blev kolde eller varm uden på a... Ver mais
A empresa respondeu
Hos YUMMII YUMMII sætter vi familiens sundhed først. Vi tror på, at når vi vælger løsninger uden kemi og mikroplastik, så tager vi det bedste valg for både børn og voksne – og det giver automatisk en mere naturlig og ansvarlig vej i hverdagen. Derfor har vi skabt en one-stop shop med madkasser, drikkeflasker og tilbehør i sikre materialer som glas, bambus og rustfrit stål 18/8. Alt er testet efter de højeste standarder, så du kan føle dig tryg ved, at produkterne lever op til fødevaremyndighedernes krav i Danmark og EU. Vores univers handler ikke om at være perfekt, men om at gøre det nemt at vælge løsninger, der støtter familiens trivsel – og samtidig skærer ned på plastik og engangsemballage helt af sig selv.
Købmagergade 45, 1150, København K, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 75% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg købte en medium Bento madkasse og en Termoboks for et års tid siden og har simpelthen været så glad for dem, at jeg besluttede mig for at købe en "te-infuser" drikkedunk for en uges tid siden.
Drikkedunken var desværre i stykker ved ankomst - men da jeg ringede til deres kundeservice søndag sen eftermiddag (!) kom jeg direkte igennem, fik en undskyldning og garanteret at en ny ville blive sendt dagen efter.
Den er nu kommet frem og alt spiller! Kan stærkt, stærkt anbefale Yummii Yummii af alle grunde - søde, venlige mennesker der driver virksomhed med et super bæredygtigt og grønt formål, og så er alle deres produkter bare virkelig, virkelig lækre og holder i længden.
What's not to like ;-)

Resposta da YUMMII YUMMII
5 stjerner er ikke nok 😊 jeg er nu på 7 Madkasser i alle størrelser og med og uden mellemrum og de bliver ikke altid behandlet pænt men de virker stadig som de skal. Aldrig mere plastik skrammel 😊 de til at gå i arv 😀 mange tak yummi yummi

bento large 3
Very practical and helpful. Ideal for storage in the fridge before lunch! Good feeling concerning environment.
Minus 1 star: transporting it in my bicycle bag every day on my way to work - on bumpy roads esp. cobbled roads the lid gets loose if the box ist not packed with pressure from all sides

Resposta da YUMMII YUMMII
Very nice and practical lunchbox! Dishwasher safe and easy to use. High quality and looks nice.
Bestilte en bento box og et sæt med bento rounds. Jeg har altså noget med madkasser og fødevareopbevaring - jeg leder altid efter den helt rette beholder. Jeg har skuffen fyldt med bøtter og kasser, men nu har jeg altså fundet favoritterne. Slut med madfilm og plastiksmag fra bøtter.

Resposta da YUMMII YUMMII
Fantastisk koncept, virkelig flot og anvendelig termoflaske

Resposta da YUMMII YUMMII
I bought the bento medium lunchbox with 3 compartements and what can I say I absolutely love it. the quality is great and stays the same over time. 100% happy with the product and would definitely recommend it!!!
Min nye madkasse fra Bento har et meget flot design. Jeg er vild med at alt er bæredygtigt, selv den pose, som er med madkassen.

Resposta da YUMMII YUMMII
Har været så heldig at være tester på bento box large 3, og vi er mere end fan herhjemme! Boxen kan bruges til både varmt, koldt, tørt og vådt, og den har været en stor succes. Ungerne er vilde med den når vi er på tur, og elsker at deres mad kan deles op i rum, så det hele ikke falder sammen! 😁👌

Resposta da YUMMII YUMMII
Jeg har været tester for Yummii Yummii drikkedunk 1 l. Må sige man skal lede længe efter et mere lækkert design. Blankt rustfitstål med bambuslåg. Bæredygtig og lækker. Holder fint på temperaturen om det er ved aftensbordet, på fisketuren eller svampejagt. Bruger den alle steder. Lækkert stilsikkert design. Passer fint ned i rygsækken.

Resposta da YUMMII YUMMII
Jeg har været heldig at teste termoflasken på 1000ml med bambuslåg. Trods sin størrelse virker den ikke meget stor, og den er nem at have med. Den holder vandet dejligt koldt, og den er både rar at drikke af samt at hælde af.
Jeg havde længe ledt efter en pæn og smart termoflaske på ca. 1000ml med sportscap. Det smarte er at man til denne model kan købe en sportscap. Denne sportscap virker dog desværre ikke til at være i helt så god kvalitet som hos andre mærker jeg har prøvet. Men stadig et ganske ok køb til prisen.
Eneste minus er, at jeg er nødt til at vaske flasken op i hånden 😀

Resposta da YUMMII YUMMII
- og den har på ingen måder skuffet os.
Den har været gennem koldt og varmt, stille og sprudlende, og den klarer det hele. Koldt forbliver dejlig koldt og min lunkne vand med ingefær forbliver lige tilpas lunken, hvilket ikke er helt nemt at bibeholde for alle termobeholdere. Jeg har haft rygende varm te gennem en arbejdsdag og endda iskold vand fra min sodastream i. Det sidste regner jeg ikke med at den skal kunne klare, men hvis låget ikke strammes for meget og ikke for lidt, så holder den oprejst rejsen i bilen til arbejde og op på bordet. Jeg elsker nemlig danskvand, så det skulle prøves.
Termoflasken er en del af flere lækre produkter fra Yummi Yummi i vores hjem og designet er enkelt og pænt. Den udstråler robusthed og kvalitet - og passer i siden på min rygsæk, hvilket ikke alle termoflasker kan.
Vi er for længst ved at være igennem det værste plastik i køkkenet, men jeg er ikke færdig med madpakke-skuffen og det her med stål, der nemt og bekvemt går i opvaskeren, holder mad og drikke frisk og lader mig slippe den påtrængende tanke om sundhedskadelige stoffer i vores families hverdag. Det giver mig en god klimafølelse og jeg kan kun anbefale termoflasken.

Resposta da YUMMII YUMMII
Jeg har prøvet disse Bento Rounds og må bare sige at de er fantastiske. Min datter havde en dag suppe med i skole og den holdt tæt som lovet. De ser meget små ud, men den store kan faktisk indeholde 500 ml, hvilket det slet ikke ser ud til. Vi prøvede faktisk at måle af om det nu også passede at der kunne være så meget i og det kunne der :-)

Resposta da YUMMII YUMMII
Jeg er vild med termomadkassen!
Den er enkel, simpel og meget let at rengør.
Var skeptisk for at skulle vaske den op i hånden pga “vanskelige“ og ikke tilgængelig flader at kunne vaske op.
MEN det er der ikke.
Maden holder sig enten varm eller kold i løbet af dagen.
Husk - kold madkasse, sætte termomadkassen i køleskabet 30/60 min før.
Varm madkasse, opvarm termomadkassen med kogt vand 2-4 min før brug.
Så optimere man effekten.
Den
Lækker ikke væske i tasken.
Dog et lille minus, skeen som medfølger er ikke stabil.
Skal klart have anskaffet mig flere af deres produkter.
Elsker konceptet om bæredygtighed, miljøbevidste, ingen plastik, kemikalier osv 🌱🌿👏

Resposta da YUMMII YUMMII
Har været så heldig at få lov til at teste termoflasken, 600ml.
Den er GENIAL.
• den holder vand koldt i dejligt lang tid.
• Varme drikke er varme længere end noget andet mærke jeg før har prøvet.
• den fylder ikke mere end en normal 500ml vandflaske.
• og så er den virkelig pæn 😉😁
Jeg elsker firmaets værdier, og der skal stensikkert flere Yummii Yummii produkter herhjem og bo! 💛

Resposta da YUMMII YUMMII
Jeg har i to ugers tid testet yummii yummiis termomadkasse i str. L. Jeg er meget positivt overrasket over den! Den holder tæt og lever op til både kulde- og varmefunktion. Størrelsesmæssigt er jeg glad for, at jeg valgt den på 800mL, da der kan være, hvad der for mig svarer til et normalt måltid mad.
Jeg har haft alt fra smoothies (her med tre isterninger, der ikke var smeltet efter 3 timer), havregrød til ris og grøntsager eller gryderetter. Kvaliteten på maden bliver ikke forringet.
Mit eneste minus er skeen, der lidt for let folder sig sammen, når man som jeg er venstrehåndet. Jeg ville ønske, man kunne vælge mellem en ske og en gaffel, da jeg klart ville foretrække en gaffel.
Men alt i alt en super madkasse, der lever op til hvad den lover og som blev leveret på under et døgn!

Resposta da YUMMII YUMMII
Virkelig tilfreds og imponeret!
Jeg har nu brugt min 1000ml termoflaske til både koldt, varmt og suppe og det fungere bare! Vandet er koldt, som i ikke bare køligt, i flere timer efter at være hældt på. Isterningerne var også utroligt længe om at smelte og hjælper jo kun yderligere til de lange ture i skoven eller til stranden. Varmt holder den også i mange timer før det bliver mere lunkent, hvor mine tidligere dunke hurtigt blev lunkent men til gengæld var lunkent længe. Og størrelsen er perfekt til to voksne på tur uanset om det er til at drikke eller suppen. Alt i alt er jeg virkelig imponeret over kvaliteten og så er jeg altså bare generelt vild med deres design og virksomhedens værdier. For mig er det helt sikkert vejen frem 🙌🌱 Jeg ønsker mig helt klart flere af deres produkter!

Resposta da YUMMII YUMMII
Vi har en large Bento boks med tre rum. Det er en god og rummelig madkasse, som både tåler opvaskemaskine og kan åbnes af en fireårig i børnehaven uden problem. Leveringstiden var ekstremt hurtig, og så fik vi også en fin gots certificeret frugtpose med! 💚

Resposta da YUMMII YUMMII
Dejlig lille termokande der passer perfekt i pusletasken når man skal have varmt vand til mælk eller grød på farten. Den holder vandet varmt længe. Er vild med den også kan bruges som drikkedunk med drikkelåget der kan købes særskilt.
Er meget tilfreds med termokanden.

Resposta da YUMMII YUMMII
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.