ZET-SHOP.BE Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Er was vertraging opgelopen doordat een paar onderdelen niet voorradig waren. De telefoniste was heel vriendelijk en behulpzaam. Ik heb nu alles ontvangen en het was allemaal heel mooi en degelijk ver... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onlangs plaatste deze firma mijn lucht/lucht warmtepomp. Bij de keuze van het toestel werd ik op een vriendelijke, bereidwillige en professionele wijze geholpen. Er werd een offerte opgemaakt met ee... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Aan de telefoon zei men me alle materialen in voorraad te hebben dus bestelling geplaatst. Na 2 dagen kreeg ik de melding dat er een stuk van mijn bestelling toch niet in voorraad was, de leveringster... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

All good, nothing to complain about, the airco is better than I thought. Suggestions: 1. Do not include anymore the sign to put in front of the house, i find it a waste of resources 2. The a... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de aquecimento
  2. Loja de Ar Condicionado
  3. Encanador
  4. Fornecedor de equipamentos para energia solar

Wij begeleiden u van A tot Z. De webshop mét Service, Onderhoud en Herstellingsdienst Waarom klant worden bij ZET-SHOP.BE? Wij begeleiden u van A tot ZET. Wij hebben ook installateurs en een technische dienst om bij te springen indien u bijkomende vragen hebt of moeilijkheden ervaart tijdens de installatie. U kunt op beide oren slapen met onze opstart begeleiding. We verzorgen naast opstartbegeleiding ook uw jaarlijks onderhoud en indien nodig is onze herstellingsdienst spoedig ter plaatse. ZET-Shop medewerkers zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 0496/ 66 11 04 of info@zet-shop.be.

Wij beloven
24/7 Support op de ZET-LIJN De Webshop mét advies en begeleiding

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

420 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

26 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Satisfait

Après avoir réponse des mails qui a pris un peu plus de temps que prévu.
Réponse très positive, avec excuse pour le retard des réponses au mail, très sérieux.
Je recommande

23 de setembro de 2024

Cher Monsieur Valkeners,
notre administration vous a téléphoné pour organiser le retour.
Nous sommes désolés que vous ayez commandé les mauvais articles et nous nous excusons encore une fois d'avoir manqué votre premier message pour le retour.

Cordialement,
ZET-Shop

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

ik kreeg snel fijnfilter ( witte en zwarte van ) welliswaar van ander type : zie hoger

ik kreeg snel fijnfilter ( witte en zwartte) toegestuurd van Braukmann FF20-DMF AX in de plaats van FF40/FF20.
gelukkig werkt die nieuwe type ook. Ik weet echter niet wat het verschil is tussen beide types. graag info hierover indien mogelijk.

21 de agosto de 2024

Beste heer Hertog,

Bedankt voor uw positieve feedback !
Ja, het kan soms wat verwarrend zijn. De Duplex-filterset die u bestelde bevat twee filters die zowel voor de FF40 (actuele reeks) Duplex Filter als voor de FF60 Triplex Filter kunnen gebruikt worden. De individuele filtercartouches zijn de FF20-DMF (voor de witte fijnfilter) en de FF20-GAC (voor de koolstoffilter) de toevoeging AX in de artikelcode staat als verwijzing naar de actuele reeks van de filtertoestellen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service! Bij twijfel of ik het juiste filter had besteld, kan je gewoon telefonisch contact opnemen met hen en je word heel goed geholpen.

30 de agosto de 2024

Beste Wendy,

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

De dienst na verkoop is traag

De dienst na verkoop is traag; We wachten nu al verschillende dagen ( na het bouwverlof ) om een wissel van onderdeel van de installatie. Ze beloven terug te bellen, maar doen het nog niet.
We hebben er wel vertrouwen in dat het in orde zal komen.

17 de julho de 2024

Beste Nico,
onze verontschuldiging voor de vertraging. Wegens omstandigheden (het wegvallen van een administratieve medewerker) is onze dienst wat verstoord en blijven sommige zaken wat langer liggen. Maar goed nieuws: begin september begint een nieuwe medewerker en ook één van onze techniekers begint ook terug na een langere ziekteperiode.
MVG,
ZET-Shop Team

Prima producten en zeer bekwame techniekers, slechte communicatie

Prima producten en zeer bekwame techniekers, slechte communicatie
We zijn al meer dan 30 jaar klant bij ZET-Shop (vroeger Smolders Zepperen)... We hebben er 2 airco's en meerdere verwarmingsketels gekocht in al die jaren.. Maar de laatste jaren is de service er veel op achteruit gegaan - dan bedoel ik niet de techniekers, want die mensen kennen zeer goed hun job. Maar de klantendienst is een ramp. Je wordt van niets op de hoogte gehouden, geen stand van zaken, je moet meerdere keren terugbellen om te vragen hoe het zit.
Onlangs was onze airco defect, ik contacteer de servicedesk, ze vragen me om een foto te nemen met de productgegevens, want ons toestel zit blijkbaar niet in hun systeem (de andere toestellen wel). Ze gingen me iets laten weten ... Ik stuur dadelijk een email met de foto's door. Na 3 dagen neem ik terug contact om te vragen of ze met die gegevens verder kunnen en wanneer we iemand mogen verwachten. Eerst na een half uur proberen via de telefoon neemt er toch uiteindelijk iemand op. De persoon die dit regelt is 'met verlof'... en blijkbaar kan er niemand de stand van zaken meedelen. De week nadien is het bedrijf gesloten voor verlof, dus we zullen dan gewoonweg moeten wachten tot die persoon terug is... Een klein emailtje met 'we hebben je gegevens goed ontvangen en we plannen de herstelling in week 'x' zou veel furstratie voorkomen!
Een ander feit : wanneer je zelf een airco installeert van ZET-shop en je paatst hun affice in je voortuin, waarvan je een foto neemt en deze naar hen doorstuurt, krijg je een gratis onderhoud cadeau. Alles staat mooi uitgelegd in hun installatieprocedure. Dit allemaal gedaan, maar ook daar krijg je 0 reactie op. Je zou verwachten dat je een voucher krijgt of dat ze je hiervoor na 1 jaar zouden contacteren... niets. Dus dat reclamepaneel plaatsen, that's a joke, bespaar je die moeite. Maar eens een technieker je bezoekt ben je wel goed geholpen.
COMMUNICATIE met je klanten, doe er iets aan !

5 de agosto de 2024
Avaliação não solicitada

Beste Karel,

vooreerst onze verontschuldigingen voor de gebrekkige communicatie. En bedankt voor de positieve feedback over onze techniekers.
Door mindere bezetting tijdens de vakantieperiode en het wegvallen van een medewerker is onze administratie verstoord geraakt.
Wij nemen je opmerkingen ter harte en gaan hier mee aan de slag.
Toch willen we nog even vermelden dat er een airco onderhoudset (https://zet-shop.be/nl/airco/toebehoren-airco/23916-airco-onderhoudsset.html) gratis aangeboden wordt bij het plaatsen van onze affiche en niet een gratis onderhoud ! Wij kijken dit na en sturen je dit nog op.

MVG,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Gekochte artikel na week nog niet…

Gekochte artikel na week nog niet ontvangen en stuur je een mail geen antwoord .....

29 de julho de 2024

Beste Jurgen,

bedankt voor je feedback.

Op onze webshop stond een banner die de verlofperiode aankondigde. We zullen het bestelproces aanpassen zodat de mededeling van langere leveringstijden nogmaals vermeld wordt.

Je zou ook een automatisch bericht moeten ontvangen hebben op je email.

Je bestelbedrag werd teruggestort.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Te lange levertijd

27/07 had ik een bestelling gedaan tot op heden nog niets ontvangen. 1a 3 werkdagen normaal..

27 de julho de 2024

Beste Scott,

bedankt voor je feedback.

correct

correct , vriendelijk , top

20 de junho de 2024

Beste Kris,

Bestelling correct afgehandeld

Bestelling correct afgehandeld na enkele dagen, 1 product was niet onmiddellijk voorradig

25 de maio de 2024

Heel goede service.

30 de maio de 2024

Beste Ivan,

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Mijn bestelling nog niet ontvangen door…

Mijn bestelling nog niet ontvangen door niet op voorraad

26 de maio de 2024

Beste Anthony,

Bedankt voor uw reactie en sorry voor de iets langere wachttijd. Soms komen ook onze bestellingen bij de groothandel/invoerder niet tijdig binnen.
Uw bestelling werd op 6 juni afgeleverd.