123jaloezie.nl Avaliações

1.275
O TrustScore é 4 de um total de 5

3,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Snelle levering . Verpakking in orde orde en ook de gebruiksaanwijzing is op orde. Wel erg jammer dat de uitvoering heel anders is dan de vorige geleverde rolgordijnen ,zowel de kleur wijkt af e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een aantal jaar geleden heb ik jaloezieën gekocht bij 123Jaloezie. Ik had nu 3 kapotte geleide beugels. Die zijn kosteloos opgestuurd. M.a.w. een fijne service. Ik zou niet meer twijfelen en hier zeke... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Inmeten door Aniel was goed gegaan, en Jason heeft alles netjes en professioneel gemonteerd. Jammer dat je het meet rapport zelf weer in moet vullen op de website, voor de rest een goede ervaring. Vra... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het bestelproces verliep zeer gemakkelijk. Helaas bleek bij levering dat er bij 1 van de jaloezieën een probleem was met de ladderband. Contact gezocht via de mail en door middel van een filmpje konde... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de cortinas e persianas
  2. Loja de Persianas
  3. Loja de Artigos para Curling
  4. Loja de Cortinas

Bestel jouw goedkope jaloezieën op maat bij 123jaloezie.nl ✅ Breed assortiment jaloezieën gratis op maat gemaakt ✅ Laagste prijs garantie ✅ Gratis monsters!

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

1 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 87% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

(1.275)

224 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kwaliteit voor een goede prijs

Heel handig dat je op voorhand staaltjes kan aanvragen. Geleverde materiaal is goed afgewerkt en van goede kwaliteit, heel tevreden.

30 de maio de 2026

Beste K.Claessens

Fijn om te horen dat u eerst gebruikt heeft gemakt van de sample service zodat u kan bepalen welk product u wenst te bestellen.

zeer tevreden klant

zeer tevreden klant, zelfs na 5 jaar aankoop goede service. nogmaals bedankt.

8 de junho de 2026

Beste Mike,

Goed om te lezen dat ons klantenservice team u goed heeft kunnen helpen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een jaloezie was spontaan gebroken maar…

Een jaloezie was spontaan gebroken maar binnen een week een nieuwe onder garantie ontvangen. Top service

9 de junho de 2026

Beste Boy,

Fijn om te lezen dat onze klantenservice u snel en goed heeft kunnen helpen daar doen wij het voor.

Bedankt voor uw review!

Hele mooie jaloezieën geleverd

Hele mooie jaloezieën geleverd. Snelle levering, alles goed verzorgd en dik in orde

23 de fevereiro de 2026

Resposta da 123jaloezie.nl

Fijn om te horen dat alles netjes en snel is geleverd.

Goede prijs

Goede prijs, goede bezorging en prima kwaliteit. Toppie 👍

8 de junho de 2026

Beste Maria,

Bedankt voor je mooie review!

Wij wensen uw veel plezier met u raamdecoratie.

Snelle correcte levering

13 de maio de 2026

Beste Peter,

Bedankt voor de mooie review!

Fijn dat alles snel bij u geleverd is.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe raamdecoratie.

Vriendelijike groet,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden met onze jaloezieën

Zeer tevreden met onze jaloezieën!
We hadden de maten zelf opgemeten, maar kregen iets korter klemmen. Na een e-mail te hebben gestuurd om het probleem te melden, ontvingen we de juiste maat klemmen. Het hangt fantastisch, erg tevreden!!!

4 de junho de 2026

Beste Wilma,

Bedankt voor uw mooie feedback.

Fijn om te zien dat de klantenservice u de juiste klemmen heeft gestuurd.

Typfout

Vanwege een typfout, heb ik de verkeerde maat opgegeven en ontvangen.
Na mail contact met 123jaloezie.nl waren ze enorm begripvol en hebben ze mij ontzettend goed geholpen. Resultaat: nieuwe jaloezieën met de juiste maat zijn onderweg. Ik kan jullie niet vaak genoeg bedanken!

2 de junho de 2026

Beste Laura,

Bedankt voor je geweldige review!

Fijn om te lezen dat wij het goed hebben kunnen oplossen daar doen wij het voor.

Veel plezier met de nieuwe raamdecoratie.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prijs - kwaliteit is heel goed

Het hele proces van uitzoeken, bestellen en uiteindelijk ophangen van de jalouzien verliep probleemloos en vlot en tot grote tevredenheid. Bovendien zijn de prijzen ook zeer redelijk.

6 de março de 2026

Beste Barend,

Bedankt voor uw 5 sterren review!

Fijn om te horen dat alles voor u na wens is.

Snel geleverd

Snel geleverd
En mooie plissegordijnen

23 de março de 2026

Beste Arina,

Bedankt voor uw mooie review.

Fijn om te lezen dat u tevreden bent met uw plissegordijnen.

Veel plezier met uw aankoop.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Tevreden met de rolgordijnen..

Tevreden met de rolgordijnen..
Alleen missen er een paar dingen.. contact krijgen is erg lastig waardoor ik nu de helft niet kan ophangen.. zal hier niet opnieuw bestellen!

30 de maio de 2026

Beste Wendy,

Bedankt voor uw review.

Zojuist heb ik het dossier er even bij gepakt en zie ik dat u afgelopen zondag een mail heeft gestuurd tbt van de onderdelen.
Mijn collega heeft deze vandaag voor u ingepakt en worden naar u toegezonden.
Wij streven er naar om binnen 1 a 2 werkdagen de klacht in behandeling te nemen.

Tuimel mechanisme

In 2020 twee houten jalouzieën besteld bij 123jaloezie. Tot nu een uitstekende ervaring. Tot kort geleden van allebei het tuimel mechanisme er genoeg van had. Alles geprobeerd, maar helaas! 123jaloezie gebeld en met een week had ik nieuwe in huis. Het vervangen was een fluitje van een cent en de jalouzieën zijn weer als nieuw! Super service en een dikke pluim!

22 de maio de 2026

Beste Herman,

Bedankt voor uw mooie review.

Fijn om te horen dat ons team u goed heeft kunnen helpen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ook goede after sales

Nette prijzen voor de producten die ze leveren. Levering is redelijk snel. Kreeg wel een UK stekker om het rolgordijn op te laden maar de klantenservice is goed en snel zodat ik snel de juiste had.

27 de maio de 2026

Beste Arembe,

Bedankt voor uw mooie feedback.

Fijn om te lezen dat ons team u heeft kunnen helpen en u nu het juist heeft ontvangen daar doen wij het voor.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle reactie naar aanleiding van een…

Snelle reactie naar aanleiding van een probleem. En ook snel opgelost.

28 de maio de 2026

Beste Wilma,

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat wij u snel hebben kunnen helpen.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

levertijden komen ze niet na meer dan 4…

levertijden komen ze niet na meer dan 4 weken moeten wachten, daarna rolgordijn ontvangen met allemaal vouwen erin! Lossen dit niet op maar laten je weer wachten op terugkoppeling van hun eigen leverancier.
Na aandringen werd er wel snel een nieuw rolgordijn besteld zonder kosten (wel goed opgelost).

27 de maio de 2026

Beste Tom,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat de levertijd langer was dan verwacht en dat het rolgordijn met vouwen is geleverd.

Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden. Fijn om te lezen dat het uiteindelijk wel snel is opgelost met een kosteloze nalevering. Wij nemen uw feedback mee om onze service verder te verbeteren.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb bij 123 jaloezie, kiep/kantel raam verduistering gekocht. Ik heb daarbij een verkeerde maat van het kliksysteem door gegeven,niet handig. Ik heb 123 jaloezie gemaild, met de vraag of deze klemmen los te bestellen zijn, zo niet of ze dan weten waar ik terecht kan. Ik kreeg binnen 24 uur een heel positief bericht, dat ze kosteloos de goede maat klemmen opsturen. Heel attent. Nogmaals dank daarvoor.

25 de maio de 2026

Beste Jos,

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn dat we u snel konden helpen met de juiste klemmen.

Veel plezier met u raamdecoratie.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jaloezie werkt niet goed meer met openen en sluiten.Ik heb 3 jaar geleden jaloezieën…

Ik heb 3 jaar geleden jaloezieën besteld en gekocht bij 123jaloezie.
Helaas is er een jaloezie die moeilijk sluit en open gaat,
je blijft maar draaien en als hij driekwart dicht is schiet hij weer open.
Ik heb het bedrijf 123 jaloezie een mail gestuurd, wat er aan de hand kon zijn.
Nathaniella, heeft gevraag of ik een videootje wilde sturen opdat men dan kan kijken wat het probleem is.
Ik kreeg vrij snel antwoord, en ze vertelde mij dat het uit de garantieperiode is en dat ze bereid waren mij eenmalig het onderdeel wat niet goed werkte op te sturen. Ik heb er zelfs 1 extra gehad.
Ik ben daar heel blij mee, en inmiddels heb ik het defecte deel verwisseld met de nieuwe.

Ik wil graag Nathallie bedanken, dit is gewoon topservice van dit bedrijf , en krijg hiervoor een 10!

13 de maio de 2026

Beste Fred,

Bedankt voor uw fijne review! Wat vervelend dat uw jaloezie niet meer goed werkte, maar fijn dat we dit alsnog voor u konden oplossen. Goed om te horen dat alles weer naar behoren werkt en dat u tevreden bent over de service.

alles perfect geregeld is

besteld geleverd en navraag hie verlopen is alles tip in orde

21 de maio de 2026

Beste Steven,

Bedankt voor uw review.
Fijn om te horen dat u tevreden bent.

Fijne klantenservice

Super fijne, vriendelijke en meedenkende klantenservice medewerker (Claudia) aan de telefoon gehad. Ik voelde mij gehoord. Uiteraard ook super tevreden met de producten die ze leveren. Aanrader dus!!!

21 de maio de 2026

Beste Yasmina,

Wat fijn om te horen!
Bedankt voor uw mooie woorden en het delen van uw ervaring. We geven het compliment zeker door aan Claudia!