123jaloezie.nl Avaliações

1.275
O TrustScore é 4 de um total de 5

3,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Snelle levering . Verpakking in orde orde en ook de gebruiksaanwijzing is op orde. Wel erg jammer dat de uitvoering heel anders is dan de vorige geleverde rolgordijnen ,zowel de kleur wijkt af e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een aantal jaar geleden heb ik jaloezieën gekocht bij 123Jaloezie. Ik had nu 3 kapotte geleide beugels. Die zijn kosteloos opgestuurd. M.a.w. een fijne service. Ik zou niet meer twijfelen en hier zeke... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Inmeten door Aniel was goed gegaan, en Jason heeft alles netjes en professioneel gemonteerd. Jammer dat je het meet rapport zelf weer in moet vullen op de website, voor de rest een goede ervaring. Vra... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het bestelproces verliep zeer gemakkelijk. Helaas bleek bij levering dat er bij 1 van de jaloezieën een probleem was met de ladderband. Contact gezocht via de mail en door middel van een filmpje konde... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de cortinas e persianas
  2. Loja de Persianas
  3. Loja de Artigos para Curling
  4. Loja de Cortinas

Bestel jouw goedkope jaloezieën op maat bij 123jaloezie.nl ✅ Breed assortiment jaloezieën gratis op maat gemaakt ✅ Laagste prijs garantie ✅ Gratis monsters!

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

1 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 87% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

(1.275)

224 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat een vreselijk bedrijf is dit 123…

Wat een vreselijk bedrijf is dit 123 Jalouzie. Oplossend vermogen 0. Het draait allemaal om de details.... Verkeerd geleverd 3 cm te lang maar na 2 telefoontjes en mail met foto's krijg ik steeds weer in repeat te horen stuur maar een mail met foto's dan sturen wij dit door naar onze leverancier. Ohhh dus jullie maken zelf niets en sturen klanten met een kluitje in het riet. Ook mijn voorstel om de lamellen terug te sturen en vermaak kosten zelf te betalen is niet mogelijk volgens mevr N . Gewoon een mailtje sturen met foto's zegt mevr N sreeds weer in repeat. Geen doorkomen aan, Voor de andere ramen gaan we wel naar Leen Bakker of Kwantum die hebben betere service en...... goedkoper.

19 de maio de 2026

Beste Willem,

Helaas hebben wij van u niks meer vernomen of aanvullende informatie ontvangen.
Hierdoor kunnen wij u niet verder helpen als u nog geholpen wilt worden neem even contact op.

Beste Willem,

Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring zo heeft beleefd. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

Wij kijken graag met u mee naar een passende oplossing voor uw klacht. Hiervoor hebben wij echter wel de gevraagde informatie en foto’s nodig, zodat wij uw melding correct kunnen beoordelen en kunnen doorzetten naar onze leverancier. Tot op heden hebben wij deze informatie helaas nog niet van u ontvangen.

Zojuist hebben wij u daarom nogmaals een verzoek gestuurd om de benodigde gegevens en foto’s aan te leveren. Zodra wij deze ontvangen hebben, kunnen wij uw klacht verder in behandeling nemen en telefonisch contact met u opnemen om dit met u te bespreken.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top product. Doordat mijn dochter jaloezieën Daar…

Doordat mijn dochter jaloezieën Daar had besteld heb ik zelf ook een jaloezie daar besteld zelf opgemeten en besteld ik moet zeggen de jaloezie was er vrij snel en alles was in topconditie Ik heb hem opgehangen en de maten waren perfect Ik ben erg blij dat ik dit adres gekregen heb en voortaan als ik meer nodig heb zal ik daar zeker bestellen.

20 de março de 2026

Beste Rob,

Hartelijk dank voor uw mooie review en de 5 sterren!

Wat fijn om te horen dat u via uw dochter bij ons terecht bent gekomen en dat alles naar wens is verlopen. Goed om te lezen dat de levering snel was, de jaloezie in topconditie aankwam en de maten perfect passend waren.

Wij wensen u heel veel plezier van uw nieuwe jaloezieën en zien u in de toekomst uiteraard graag weer terug wanneer u opnieuw iets nodig heeft.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit. Ik had de verkeerde beugels erbij geselecteerd en na 1 belletje kreeg ik kosteloos de juiste opgestuurd. Klantenservice is ook heel vriendelijk. Je wordt na de bestelling goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de order.

20 de maio de 2026

Beste Esther,

Bedankt voor uw mooie review.
Fijn dat onze klantenservice u goed heeft kunnen helpen.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!

Ongelofelijk slecht bedrijf!!!

Ongelofelijk slecht bedrijf!!!
Gordijnen besteld met verduisterende voering voor de slaapkamer. Snel geleverd maar toen ik ze had opgehangen bleek dat de zon er gewoon doorheen schijnt. Dikke meerprijs voor deze voering betaald.
Na telefonisch contact hebben gehad moest ik een mail sturen met foto's. Dit direct gedaan en nu al 9 dagen radiostilte vanuit dit bedrijf. Elke dag telefonisch contact gezocht en krijg steeds hetzelfde te horen 'we zijn ermee bezig maar de collega die dit in behandeling heeft werkt maar 3 dagen'.
Dit is niet hoe je klanten behandeld.

NOOIT BESTELLEN HIER!!!

19 de maio de 2026

Beste Thomas,

Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. Onze excuses dat u het gevoel heeft niet goed geholpen te worden.

Zoals per e-mail aan u bevestigd, gaan wij uw klacht verder afhandelen en zijn wij bezig om dit zorgvuldig voor u op te lossen. Wij begrijpen dat de situatie vervelend is en danken u voor uw geduld.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Helaas wacht ik nog steeds op de…

Helaas wacht ik nog steeds op de bestelling. Op 22 april zouden mijn vouwgordijnen afgeleverd worden. Inmiddels nooit meer iets vernomen. Ik heb de monteur al twee keer af moeten zeggen. Inmiddels bel ik elke dag voor een update, maar tot op heden geen vouwgordijnen.

12 de maio de 2026

Beste Regina,

Wat vervelend om te horen dat u nog steeds wacht op uw bestelling en hierover niets meer heeft vernomen. Begrijpelijk dat dit erg frustrerend voor u is, zeker aangezien u de monteur inmiddels al twee keer heeft moeten afzeggen.

Ik heb zojuist uw gegevens opgevraagd zodat wij kunnen uitzoeken wat de huidige status van uw vouwgordijnen is. Zodra wij een update ontvangen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze excuses voor het ongemak

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Onwijs lange levertijd

Contact is opzich prima, ze reageren wel op iedere email. Alleen ze zeggen iedere keer eigenlijk precies het zelfde. Wacht al een maand op me rolgordijn. Dus heb je het snel nodig zou ik niet hier zijn.

16 de abril de 2026

Beste,

Bedankt voor uw review en feedback.

Wat vervelend om te lezen dat de levertijd van uw rolgordijn langer is dan verwacht. Onze excuses voor het ongemak en het lange wachten.

Fijn om te horen dat u ons contact als prettig heeft ervaren. Wij begrijpen echter ook dat u graag meer duidelijkheid had willen ontvangen over de levering.

Wij doen ons uiterste best om uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren en danken u voor uw geduld.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Super lange levertijd

De levertijd die bij de bestelling staat klopt geheel niet, duurt ruim 3 weken. Het antwoord is dat de fabricage dan wat langer en dan duurt het 7 dagen opsturen. Als je snel je huis wilt afmaken niet hier bestellen

9 de maio de 2026

Beste Alexandra,

Bedankt voor uw review en feedback.

Wat vervelend om te lezen dat de levertijd van uw bestelling langer is geweest dan u had verwacht. Onze excuses hiervoor. Wij begrijpen dat dit erg teleurstellend is wanneer u uw woning graag snel wilt afmaken.

Excuses voor het ongemak.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Leuk voor de sier ... níet voor gebruik!

Trap er niet in!! Na 3 jaar zijn de draden van jaloezieën hélemaal versleten! Leuk voor de sier, maar niet om echt te gebruiken. Jammer van het geld. Beter iets meer geld steken in kwaliteit!

7 de maio de 2026

Beste Marie-Jose.

Wat vervelend om te horen dat de draden van uw jaloezieën na slechts 3 jaar al volledig versleten zijn geraakt. Wij begrijpen goed dat u hiervan baalt en dat u had verwacht langer plezier te hebben van uw aankoop.

Ik heb zojuist uw gegevens opgevraagd zodat wij dit verder kunnen bekijken en kunnen nagaan wat er precies aan de hand is. Zodra wij meer informatie hebben, nemen wij contact met u op.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt dat u dit bij ons onder de aandacht brengt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Klacht over verkleuring goed opgelost

In ons vorige huis hadden we jaloezieën van 123 jaloezieën. Nl, we waren zeer tevreden over de bestelprocedure, snelle levering , en kwaliteit.
Voor ons nieuwe huis dus weer bij hun besteld , maar na een jaar bleken er 2 jaloezieën erg verkleurd te zijn , ik heb contact opgenomen en foto's gestuurd, de klacht werd gelijk serieus genomen , en ik heb kosteloos 2 nieuwe jaloezieën gekregen, wij zijn zeer tevreden.

6 de maio de 2026

Beste meneer Jongholt,

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterren beoordeling en het vertrouwen in ons!

Wat fijn om te lezen dat u opnieuw voor ons heeft gekozen en tevreden bent over zowel de bestelprocedure als de kwaliteit van onze producten. Uiteraard vinden wij het erg vervelend dat er verkleuring is ontstaan, maar goed om te horen dat de klacht naar tevredenheid is opgelost en dat u kosteloos nieuwe jaloezieën heeft ontvangen.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe jaloezieën!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Goede informatie over duur van levering.

6 de maio de 2026

Beste,

Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding en onze communicatie over de levertijd.

Mooi product

Snel en netjes geleverd, mooi compleet product en nette aftersales. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Beste Marit,

Bedankt voor uw review.

Fijn om te horen dat alles goed voor u verlopen is.

Veel plezier met uw raamdecoratie!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onze bestelling was makkelijk geplaatst (ideaal voor kunstof een plissé zonder te boren!). Helaas ontdekten we dat we geen verduisterend gordijn hadden besteld. Daardoor ondervonden dat de klantenservice via bellen en chat goed werkt en de service super is. Ze hebben direct contact gezocht met de fabrikant om dit op te lossen. Aanrader dus!
Een zeer tevreden klant.

5 de maio de 2026

Beste Attie,

Bedankt voor uw mooie 5 sterren review!

Fijn om te horen dat onze klantenservice u goed en naar tevredenheid heeft kunnen helpen , daar doen wij het voor.

Veel plezier met uw aankoop.

Fijne klantenservice

Fijne klantenservice, super behulpzaam!

Resposta da 123jaloezie.nl

Bedankt voor uw mooie review en veel plezier met uw aankoop!

SUPER SERVICE !!!

Defect nieuw kantelcysteem besteld voor 7 jaar oude jaloezie, en na 3 weken gratis geleverd.
SUPER SERVICE !!!

Beste Peter,

Hartelijk dank voor uw mooie reactie! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service.

Wat een service!!

Wat een service! Na 10 jaar was het tuimelsysteem van onze jaloezie kapot gegaan. We hebben met de klantenservice gebeld en kregen heel snel gratis een nieuw systeem opgestuurd.
Het verwisselen van het systeem ging heel handig zodat onze jaloezie zelfs na 10 jaar het nog steeds perfect doet.
Bedankt 123 jaloezie!

1 de maio de 2026

Beste Carola,

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u ook na 10 jaar nog tevreden bent over onze service en kwaliteit.

Goed om te horen dat het nieuwe tuimelsysteem snel geleverd werd en eenvoudig te vervangen was.

Wij wensen u nog veel plezier van uw jaloezieën!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik wacht al meer als 2 maanden op mijn…

Ik wacht al meer als 2 maanden op mijn bestelling. En ze geven ook geen geld terug voor mijn andere bestelling slechte communicatie

1 de maio de 2026

Beste Wind,

Het spijt ons te horen dat u al meer dan 2 maanden wacht op uw bestelling en dat de terugbetaling van uw andere bestelling nog niet is verwerkt. Dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden.

Wij hebben uw gegevens zojuist opgevraagd via het formulier, zodat wij dit direct kunnen nakijken. Zodra wij alle informatie hebben ontvangen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om tot een passende oplossing te komen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had houten jaloezieën besteld

Ik had houten jaloezieën besteld, maar de ladderband had helaas de verkeerde kleur. Na contact met de klantenservice ben ik ontzettend goed geholpen. Zonder gedoe kreeg ik direct nieuwe jaloezieën toegestuurd, en die werden ook nog eens super snel geleverd. Echt topservice – heel tevreden! 🙌

17 de abril de 2026

Beste Bianca,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat vervelend dat de ladderband in eerste instantie niet de juiste kleur had, maar fijn om te lezen dat u tevreden bent over de oplossing en onze service.

Goed om te horen dat alles snel en zonder gedoe voor u is opgelost. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe houten jaloezieën!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechtste service die je kunt bedenken

Betaald voor een inmeetafspraak en de beste man is langs gekomen.
Hij begon met inmeten boven en wij gaven aan dat we graag plissegordijnen willen zonder lichtkier. Dit was er niet zei hij en hij liet ons een foto zien (van perfect fit gordijnen).
Ik zei toen tegen mijn partner (waar hij bij stond) dat we dan geen dure gordijnen moeten nemen omdat er toch overgordijnen overheen komen.
De man vroeg ons verder niet wat we wel wilden en ging door met meten.
Nadien zouden wij alles op de mail krijgen (in vroeg hem nog of wij in het kozijn/op het kozijn enz zouden ontvangen en dit zou t geval zijn).
En binnen 10 minuten was hij weer vertrokken.
Wij hebben een mail gekregen met de maten voor perfect fit. Niets meer, niets minder.
Wij hebben daarop contact met hem gezocht om te vragen of dit ook voor een gordijn op het glaslat was qua afmeting maar dat mocht hij ons niet adviseren (ivm boren in kunstof kozijnen).
Uiteindelijk kregen wij een discussie met hem omdat wij nu achterblijven met 0 extra informatie. We hebben afmetingen voor gordijnen die we qua prijs never nooit niet gaan bestellen (300 per stuk).
Verder geen opties, advies of wat dan ook.

Wij vinden het schandalig dat hiervoor geld gevraagd durft te worden. Wij hebben betaald zodat die dure perfect fit gepromoot kan worden. Belachelijk.

Klacht ingediend, want wij willen ons geld voor het inmeten terug maar dit doen ze niet omdat we een inmeetrapport gekregen hebben voor gordijnen die we nooit wilden hebben.

Wat een schijt bedrijf en bagger service!!

29 de abril de 2026

Beste Marije,

Wij hebben u per e-mail al uitgebreid te woord gestaan over deze situatie. Wij vinden het vervelend om te lezen dat u de afspraak en onze service als negatief heeft ervaren.

De inmeetservice is bedoeld om bij u thuis te bekijken welke raamdecoratie technisch mogelijk is voor uw situatie en kozijnen. Tijdens de afspraak is vastgesteld dat in uw situatie uitsluitend een Perfect Fit-systeem mogelijk was om aan uw wensen tegemoet te komen. Dat dit uiteindelijk niet aansluit bij uw persoonlijke voorkeur of budget begrijpen wij uiteraard, maar dit verandert niets aan het feit dat de inmeetservice volledig heeft plaatsgevonden en het inmeetrapport correct aan u is verstrekt.

Daarnaast mogen onze medewerkers geen advies geven over oplossingen waarbij in kunststof kozijnen geboord dient te worden, omdat wij hiervoor geen verantwoordelijkheid kunnen nemen. Dit is om schade en onjuiste montage te voorkomen.

Wij begrijpen dat u het niet eens bent met de uitkomst en dat dit teleurstellend voor u is. Desondanks is de afgesproken dienst uitgevoerd en daarom kunnen wij het bedrag van de inmeetservice helaas niet restitueren.

Groet,

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Kwaliteit van de jaloezien is goed maar…

Kwaliteit van de jaloezien is goed maar de sierlijsten zijn elk 2 cm te kort en bij 1 jaloezie zaten 2 dezelfde ophangbeugels ipv een linker en rechter.
Levering en verpakking was goed

28 de abril de 2026

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling en feedback. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit van de jaloezieën, evenals over de levering en verpakking.

Wij vinden het uiteraard vervelend om te horen dat de sierlijsten te kort zijn geleverd en dat er bij één jaloezie onjuiste ophangbeugels zijn meegeleverd. Wij hebben uw gegevens hiervoor opgevraagd om dit verder te kunnen nakijken en samen tot een oplossing te komen. Helaas hebben wij hierop tot op heden nog geen reactie van u mogen ontvangen.

Zodra wij uw gegevens ontvangen, helpen wij u uiteraard graag verder.

Groet,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na 5 jaar was het tuimel gedeelte stuk…

Na 5 jaar was het tuimel gedeelte stuk van onze jalloezieen
Gebeld met 123 jalloezieen en kreeg gratis een nieuwe toegestuurd
Wij vinden dit een hele mooie service

28 de abril de 2026

Beste Ede,

Hartelijk dank voor uw mooie reactie! Wat fijn om te lezen dat u ook na 5 jaar tevreden bent over onze service.

Uiteraard vinden wij het belangrijk om mee te denken wanneer er iets defect raakt, dus goed om te horen dat u tevreden bent met de geboden oplossing.

Wij wensen u nog veel plezier van uw jaloezieën!