Veja o que dizem as avaliações
Een geweldig bedrijf. Mijn advies: ga met ze in zee. Erg lieve personeel ook die altijd meedenkt, ik ben er erg tevreden over, ga vooral zo door.
Uitstekende service en goede communicatie. Containers werden snel geleverd en gewisseld, en de medewerkers reageerden altijd snel en hielpen mee met het oplossen van vragen. Zeer tevreden over de same... Ver mais
Ik bestel al een aantal jaar mijn containers bij Afzetbak. Ik kan ze zeker aanraden altijd snel geplaatst en zijn altijd bereikbaar voor eventuele vragen. En reageren eigenlijk altijd direct.... Ver mais
Detalhes da empresa
Afzetbak.nl maakt container huren simpel en snel. Of je nu gaat verbouwen, slopen, opruimen of de tuin aanpakt: wij hebben altijd de juiste afvalbak voor jouw project. Een afvalcontainer bestellen gaat gemakkelijk online in een paar stappen. Je kiest het formaat en de afvalsoort, wij zorgen dat de container op de gewenste dag wordt geplaatst en weer wordt opgehaald zodra je klaar bent. We werken door heel Nederland met betrouwbare partners en kunnen vaak al binnen 24 uur leveren. Onze prijzen zijn altijd all-in, dus geen verrassingen achteraf. Zo weet je precies waar je aan toe bent.
Informações de contato
Leemidden 30, 2678 ME, De Lier, Holanda
- +31 85 029 2410
- info@afzetbak.nl
- afzetbak.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 83% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Wij huren regelmatig containers
Wij huren regelmatig containers. Tevreden met de goede samenwerking!

Wij zijn erg tevreden
Wij als aannemer werken ca 2 jaar waar wij op jaarbasis bekeken ongeveer 50 bouw en sloop containers huren. Nooit belangrijke situaties meegemaakt om een geen samenwerking aan te gaan. Wij zijn erg tevreden.

Resposta da Afzetbak
Wij werken al meer dan 5 jaar samen met…
Wij werken al meer dan 5 jaar samen met afzetbaar en inmiddels hebben we 350 bakken laten plaatsen door hun. Altijd fijne communicatie en super snelle service. Mvg Team Sterk Vloerverwijdering

Won't accept my payment
They do not accept any payments other than IDEAL or Bancontact. Did not offer any solutions and told me to go somewhere else. Incredible.

Wij bestellen regelmatig containers
Wij bestellen regelmatig containers. Er is een fijne, snelle communicatie en snelle actie! Even een appje en het wordt geregeld.

Fantastische communicatie
Fantastische communicatie vanuit Afzetbak.nl, ik ben erg tevreden!! Volgende keer zeker weer.
Snelle gasten
Al jaren laten wij zo'n 3 containers per week brengen en halen. Nog nooit een probleem gehad. Soms wat verwarring over een factuur, een enkele keer een kleine vertraging, maar dit wordt altijd weer in goed overleg netjes en snel opgelost.
Ze reageren altijd (bizar!!) snel en kunnen net zo snel handelen, past goed bij ons bedrijf!
Zeer tevreden
Afspraken worden nagekomen!
Snelle levering of wisseling van de containers!
Wij zijn zeer tevreden.
Perfekte Kommunikation
Perfekte Kommunikation, sehr zuverlässig
Afspraak is afspraak
Afspraak is afspraak, altijd op tijd de container geplaatst en opgehaald. Duidelijk en goede prijzen. Altijd flexibel met de ophaling van containers in plek waar de containers ivm vergunning snel weg moeten.
Lastminute een container nodig
Lastminute een container nodig. S’avonds om 10 uur online geregeld. Sochtends andere dag 7:15 uur stond de container voor de deur. Wow indrukwekkend. Ophalen super makkelijk via de link inplannen. En dan komt de wagen voorrijden en evht serieus binnen de 3 minuten is de overvolle container ingeladen met net afgedekt en rijden ze de straat alweer uit. Heel fijn allemaal. Container nodig? Afzetbak adviseer ik
Afzetbak is gewoon een top zaak
Afzetbak is gewoon een top zaak
Snel ,makkelijk en ze komen hun afspraak altijd na 💪🏼💪🏼
Samenwerking
Werken al een aantal jaar met hun samen en hebben eigenlijk nooit problemen. Kunnen vaak op het laatste moment nog leveren als we zelf te laat zijn met bestellen. Prijs voor dakafval container zouden we graag minder zien. Verder zijn we er tevreden over.
prima dienstverlening
Vrijwel altijd op tijd; incidenteel een dag later dan aangevraagd. Nemen ook containers mee wanneer er niet het afgesproken afval in zit (extra kosten worden wel, terecht, in rekening gebracht)
Top bedrijf
Top bedrijf! Werken al jaren lang samen met ze, ze gaan correct te werk en geen 1 keer gezeik gehad. Zeker een aanrader!!
Leveren geen container na betaling & hebben zaken niet op orden
wij betalen altijd de container vooraf, na het bestellen van een nieuwe container willen ze deze niet leveren terwijl er wel gewoon betaald is. Ga niet in zee met dit onprofessioneel bedrijf, tenminste als je dit wel een bedrijf kan noemen. Wij gaan als bedrijf een wik brief sturen en als daar geen gehoor op komt zal de incassobureau het verder van ons overnemen.

Verouderde bak met gaten
Wij ontvingen een verouderde bak met vele roest gaten en veel touw-hendels die gebogen en of afgebroken waren. Hierdoor hebben we veel opruimwerkzaamheden moeten verrichten, maar konden we de bak ook niet voldoende beschermen met een zeil. Hiervoor had ik een klacht ingediend. Helaas kwam er geen reactie met argumenten en of een oplossing. Erg jammer want als je in contact kan blijven en tot een oplossing kan komen zou ik klant kunnen blijven. De eerste bezorging was namelijk prima!
De puin container hebben we besteld waarbij er enige haast achter zat vanwege jullie verzoek om de bak vervroegd te verwijderen vanwege de NAVO top. Hier kunnen jullie uiteraard niets aan doen. Alleen lezen we dat het beleid vanuit de gemeente pas zou ingaan na 11 juni. Hierdoor hebben jullie onnodige druk gezet achter de ophaaldatum en was er voor ons geen tijd om nog een bakwissel aan te vragen. En daardoor onze werkzaamheden te doen vertragen.
Daarnaast ligt er ook een verantwoordelijk bij jullie om de bak te controleren voordat deze wordt geleverd. Vervelend dat de schuld daardoor bij ons wordt neergelegd. Enige compassie en bereidwilligheid had fijn geweest. Gezien het zichtbaar is wat jullie bij ons leveren.

Malefide organisatie
Malefide organisatie! Wat een slechte ervaring met deze containerleverancier. Ik voel me enorm opgelicht, in een puincontainer is behoorlijk wat zand terecht gekomen hiervoor krijg ik een narekening van 690 euro 2x zo duur als mijn container heeft gekost. Daarnaast is er bij het ophalen enorm veel schade gereden waar men je mee laat zitten, stelletje oplichters. Nooit gebruik maken van deze partij!
Reactie van deze partij is kletspraat op 6 mei is de rekening betaald.

WAARSCHUWING: GA NIET IN ZEE MET DIT BEDRIJF
WAARSCHUWING:
Ga niet in zee met dit bedrijf. Wij hebben afgelopen maand een container gehuurd. Wij dachten prima, puin afvalbak prijs was prima en er was geen limiet aan gewicht. Uiteindelijk netjes afgeleverd en netjes opgehaald. Tot daarna wij een bericht krijgen van afzetbak; Er zijn houten kozijnen aangetroffen; er zijn extra kosten van toepassing. Wij waren in eerste instantie niet eens met de extra kosten die bedroeg: €635,54 excl btw. Uiteindelijk prima we laten de factuur komen en dan zullen wij die binnen de gestelde termijn betalen. Vervolgens nog een week later krijgen we een nieuw What's app berichtje dat wij de maximale gewicht zijn overschreden en dat hier ook nog eens extra kosten aan verbonden zijn. Factuurbedrag: €1455.03!! VAN DE ZOTTE!!! nogmaals wij hebben de puincontainer gehuurd ivm geen limiet in gewicht omdat het niet op de site stond. Klantenservice geeft aan; ja dat is ons foutje en dat wordt nog gecorrigeerd op de website. Vervolgens ene Abel van finance aan de lijn gehad, die zegt; wij gaan niet in discussie wij laten het hierbij. Toen heb ik aangegeven dat ik niet akkoord ben met de extra gewicht die betaald moet worden van €1455,03. Hij dreigde toen al snel meteen met dat als de betaling niet binnen de gestelde termijn betaald is dat de incasso/deurwaarder zal langskomen! Abel een lesje klantvriendelijker zijn mag jij wel volgen.
Al en al:
DENK GOED NA VOORDAT JE ZAKEN DOET MET DIT BEDRIJF!! Zij werken voor grotere containers met een ander bedrijf, dus zij zijn gewoon een tussenpersoon. Wij dachten van een container van rond de €400 naar bijna een container van ronduit €2000 ,schandalig in prijs in mijn mening.
Het bedrijf waarmee zij samenwerken biedt een veel betere prijs en ook all-in one waar je een stuk goedkoper uitkomt: Transport A. J. Huijgen & zn

flexibel
snel, denken mee en zijn flexibel. Bij een doe het zelf verbouwing met niet veel ervaring veranderen de plannen soms. Dat kon.

Resposta da Afzetbak
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.