Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Stor ros til Vita

Jeg har været der et par gange, men min seneste tur i salonen var hos Vita. Hun er vanvittig dygtig! Jeg ville bare have klippet spidser, fordi jeg ikke ellers vidste, hvad man kan gøre ved tyndt og skadet hår. Vita gjorde alt hun kunne for at friske det op og få mere volumen. Kan virkelig anbefale Vita. Hun er så sød og virkelig grundig. Hun gjorde alt så detaljeret. Stor anbefaling til Vita

24 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg kan ikke anbefale at blive farvet…

Jeg kan ikke anbefale at blive farvet hos Dina hvis du ikke kan ukrainsk. Jeg havde bestilt tid til striber for at få farvet min udgroning. Da jeg kommer spørg Dina blot om det er striber hvortil jeg bekræfter, da jeg tænker jeg får samme farve som mine spidser. Da jeg er færdig har jeg fået meget få striber og jeg siger derfor at at er mørkere end forventet og ikke passer til spidserne, med hjælp fra Alexandra får jeg en ny tid ugen efter og vi aftaler at jeg skal have dobbelt så mange striber så bunden passer til spidserne. Jeg har nu været i salonen endnu en gang for at få flere striber som aftalt, men i stedet for at få det dobbelte har jeg nu fået 4-5 gange så mange striber som har siddet så længe, at jeg går stort set platin blond derfra og ser frygtelig ud… Da Dina er den eneste i salonen da jeg går og hun ikke taler dansk/engelsk og jeg ikke taler ukrainsk kan jeg ikke sige at det slet ikke var aftalen vi lavede sidst.
Jeg må desværre nu til frisør for 3. gang (et andet sted) og håbe de kan hjælpe.
Det skal siges at jeg er blevet klippet hos Dina to gange og har begge gange været tilfreds med min klipning.

5 de abril de 2025

Dygtig frisør Dina

Har lige været ved frisør Dina og gik fra salonen med præcis det hår, som jeg ønskede. Hun er helt vildt dygtig til at farve. Mit hår er blevet så flot og perfekt.
Kan klart anbefale Dina!

1 de maio de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mister tider bestilt i god tid

Havde bestilt en tid til min datter i dag 3 uger i forvejen og fået bekræftelse på vores tid. Da vi kommer har de ‘mistet’ vores tid og dobbeltbooket. Der kom en undskyldning men intet tilbud om en klipning inden vores behov eller andet selvom fejlen lå hos dem. Desværre nok til at vi ikke prøver dem igen.

21 de junho de 2023
logotipo da Alexandra salon

Resposta da Alexandra salon

Endnu en gang beklager vi misforståelsen.

Du er meget velkommen og vælge et andet passende tidspunkt.

Du må meget gerne sende din booking bekræftelsen til os pr. email så vi kan indgå en dialog med vores IT-specialister, så dette problem ikke opstår igen.

Hvis du ombestemmer og beslutter dig for at besøge os igen, vil vi helt sikkert anvende rabat på klipning.

Med venlig hilsen Alexandra

Do recommend :)

Det var en super hyggelig og fantastisk oplevelse. Jeg følte mig meget hørt og gik ikke der fra med den kendte, skamfulde følelse: "jeg hader mit hår og det kommer til at se skod ud, når jeg selv skal style det."
Andre gode ting at nævne er gode produkter, god kaffe, god udsigt og god service.

11 de abril de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kæmpe prisstigning og ikke altid så god klipning

2.8.2021:

Jeg har været fast kunde hos Alexandra fra hun startede sin egen salon (hun er eneste frisør i salonen) - altså i rigtig mange år.
Hun har såmænd altid været venlig, men dog har der ind imellem været uheldige klipninger (sprogforvikling?), til trods for at jeg har stolet på hendes ekspertise.
Især den seneste klipning i maj, hvor jeg blev klippet alt for kort og tjavset - som om hun ikke kunne se hvordan hun sidst havde klippet det. Jeg har dog ikke været fordømmende men været konstruktiv i situationerne.

Jeg har på et tidspunkt fået en mindre loyalitetsrabat (som mange frisører opererer med).

I september 2020 kostede en almindelig vask, klip og sæt 400 kr. i NORMALPRIS. I december 2020 og maj 2021 kostede samme behandling 475 kr.

Ultimo juni, hvor jeg fik klippet pandehåret, sagde Alexandra, at salonen på Vesterbrogade få dage efter flyttede til Sydhavnen i nye lokaler (nær hendes egen bolig) og at det blev dyrere.
Det blev jeg ærgerligt overrasket over, men jeg overvejede alligevel kraftigt at tage vejen dertil fremadrettet.

Men det gør jeg ikke længere, da jeg nu til min endnu større overraskelse kan se, at prisen fra juli er steget endnu 100 kr, til 575 kr! - En prisstigning på 200 kr ila 1/2-3/4 år!

Jeg har spurgt ind til videreførsel af min loyalitetsrabat, men får kun undvigende svar.

Så meget for hjælpepakker og loyalitet….jeg finder en anden frisør.

2 de agosto de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais