Andersen & Martini - Taastrup Avaliações 93

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Husmandsvej 3, 2630 Taastrup, Storkøbenhavn, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god oplevelse hos denne bilforhandler, især takket være sælgeren, Enes. Jeg blev mødt med ærlig rådgivning, god service og en professionel tilgang gennem hele processen. Enes tog sig tid til at... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Køber ny bil hvorefter der umiddelbart efter, og omkring tidspunktet for udlevering af bilen lanceres kampagne med nøjagtigt samme bil - nu kan man bare få et års gratis opladning med. Meget s... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har været yderst tilfredse med købet af vores elbil. Der har under hele forløbet, med Stefan Kamper, været en god, professionel stemning og fyldestgørende orientering omkring vores bilhandel.. L... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

FREMRAGENDE ! Vi har lige købt ny bil hos Andersen & Martini i Taastrup og bedre service, råd og vejledning får man simpelthen ikke ! Vi købte bil af Stefan Kamper Kuhnel og er fra start til slut kun... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Concessionária
  2. Oficina de Automóveis

Escrito pela empresa

Vi er autoriseret forhandler og værksted af Opel, Peugeot, Leapmotor, Skyworth, Exlantix og Hongqi, samt autoriseret værksted af Kia. Vi har 4 afdelinger beliggende i og omkring Storkøbenhavn – heriblandt vores store brugtbilscenter med mange næsten nye elbiler i Greve. A&M er med sine ca. 245 medarbejdere én af Danmarks største bilforhandlere. Efter mere end 85 år i bilbranchen stræber vi stadig efter at kunne yde topkvalitet i alle lag af vores virksomhed med kunden i fokus. Men det forpligter – og vores mål er fortsat at levere gode produkter i form af driftssikre biler og kompetent, troværdig og fleksibel kundeservice. Uanset om du søger en ny eller brugt bil – eller besøger vores værksted, så er du hos A&M altid i gode hænder og sikret en professionel og personlig betjening, i en tryg og tillidsfuld atmosfære. Vi lever af tilfredse kunder, og vores erklærede mål er, at vi vil være Danmarks bedste bilforhandler, med alt hvad dette må indebære. Jesper Bjørn Hansen, Adm. Direktør

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fralægger sig ethvert ansvar, fuldstændig uacceptabelt

Jeg er dybt skuffet og chokeret over den behandling, vi har fået hos Anders & Martini.

Vores bil (5 år gammel, købt fra ny hos dem) blev indkaldt til en operation pga. en fabriksfejl. Vi afleverede bilen i god stand og fik den retur efter 5 dage – med en kæmpe flænge på ca. 15 cm i forruden lige foran førersædet.

Trods det faktum at bilen udelukkende har været i deres varetægt, fralægger de sig ethvert ansvar. Det er fuldstændig uacceptabelt.

Siden da har dialogen været elendig, servicen ligeså. Ingen vil tage ansvar, ingen vil hjælpe – kun bortforklaringer. Det er virkelig skuffende, især når vi gennem årene har købt flere biler hos dem og været loyale kunder.

Efter denne oplevelse kan jeg med sikkerhed sige, at vi aldrig sætter vores ben eller bil der igen. Helt latterligt forløb og ekstremt dårlig kundeservice.

Jeg kan på ingen måde anbefale dette sted!!😳

19 de janeiro de 2026

Kære Cecilie

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Vi forstår fuldt ud, at det er både frustrerende og ærgerligt at opdage en skade på bilen ved afhentning – særligt når bilen har været på værksted i forbindelse med en fabrikskampagne.

Efter en grundig gennemgang af sagen kan vi dog desværre ikke genkende, at skaden er opstået, mens bilen har været i vores varetægt. Revnen i forruden kan med sikkerhed føres tilbage til et eksisterende stenslag i rudens nederste sorte felt, som typisk er svært at opdage i daglig brug. Det er veldokumenteret, at sådanne stenslag kan udvikle sig til revner – blandt andet som følge af temperaturændringer – uden at der sker en egentlig påvirkning udefra.

Vi tager altid ansvar, når vi begår fejl, men vi kan ikke påtage os ansvar for følgeskader, som vi ikke har forårsaget. Dette er også baggrunden for vores vurdering i denne sag.

Vi beklager, hvis dialogen har været oplevet som utilfredsstillende. Det har aldrig været vores intention, og vi bestræber os altid på at møde vores kunder ordentligt og professionelt – også når vi er uenige om sagens udfald.

Skulle der opstå behov for udskiftning af forruden via forsikring, står vi naturligvis fortsat til rådighed for at hjælpe med det praktiske.

Med venlig hilsen
Andersen & Martini A/S

Super god oplevelse

Jeg købte min bil hos Andersen & Martini i Taastrup og det var en rigtig god oplevelse. Man skal lede længe efter en så behagelig sælger som Mathias Hjarsø.
Når jeg en dag skal skifte bilen ud igen, bliver det uden tvivl ham jeg går til!

15 de janeiro de 2026

God behandling

Vi har fået en rigtig flot service og behandling af Michael Birk fra Andersen og Martini. Meget ordentlig, professionel og rigtig god til at vende tilbage til os med svar på alle vores spørgsmål. En rigtig god og reel mand. Ham handler vi gerne med igen. Tag fat i ham, hvis I ønsker at handle med Andersen og Martini i Taastrup.

12 de janeiro de 2026

En rigtig god oplevelse.

En rigtig god oplevelse.
Lars Pedersen gav en meget pro oplevelse.
Han giver så meget ro i bilkøbet.
Så man føler sig i gode hænder.
Samtidig tog Lars på arbejde i juledagene
Og at få vores bil klar til aflevering.
Selvom det var midt i hans ferie.
Jeg ville kontakte Lars Pedersen personlig ved Andersen og Martini i Tåstrup hvis jeg skulle ha en ny bil igen. Hilsen Simon Zederkoff

31 de dezembro de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fin pris, ok sted

Fin pris ok sted, men det tog for lang tid. Jeg ventede mens min bil fik en stor service. Havde endda bedt den om ikke at lave dele at service, da det var lavet et andet sted. Alligevel ventede jeg 5 og en halv time på noget der selv havde angivet max skulle tage 4.

23 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og garanti i Taastrup

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Taastrup værkstedet. Stor tak til Dijanna og Per for deres imødekommende service og professionelle håndtering af min garantisag.

Selvom der var tale om en omfattende reparation – udskiftning af aircondition-fordamperen, som tager det meste af en dag – blev det hele håndteret effektivt og uden problemer. Jeg fik endda stillet en lånebil til rådighed, så jeg kunne køre videre på arbejde, mens bilen blev repareret.

14 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dygtighed, fair priser og rigtig god service

Det er føste gang jeg har købt bil hos dem. vi gik inden for og inden for 2 sec. stod Ann-Sophie Parris med dette samme og tog pænt i mod os. Vi ville gerne prøve en bil og vupti så hold den klar inden fro ganske kort tid. Efter turen blev vi taget godt imod og fik en god dialog, ikke noget med at "presse sælge" eller noget, men var rolig og cool i sin måde at være på som sælger. Vi endte med at købe bilen med nye vinder dæk, garant og det hele for en god pris. Normalt når man investere i så dyr en ting plejer man og have lidt uro i maven men her, var der kun glæde.Kæmpe stor ros, men også dygtighed til Ann-Sophie Parris. Så næste gang vi skal have ny bil vender vi KLART tilbage til hende. Kæmpe ros herfra når man høre om så mange der bliver taget ved næsen inden for denne brache. :-)

Med venlig hilsen
Thomas Svensson

26 de novembro de 2025

Bilservice og mere

Fået gennemført bilservice ifølge servicebogen og skiftet dæk - alt gennemført perfekt, hurtigt og til tiden (A & M Tåstrup). Bilen leveret tilbage nyvasket og rengjort. Indskrivning og tilbagelevering hurtigt og professionelt - upåklagelig service.

13 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Spild af tid og uprofessionel sælger

Spild af tid.
Vi havde indgået aftale om et salg, men sælger kunne ikke svare på uddybende spørgsmål omkring bilen eller garantere at informationen slutsedlen var korrekt.

31 de outubro de 2025

Kære Ronni JR

Vi er noget ærgerligt over at modtage denne anmeldelse, da vi forsøgte efter bedste evne, at imødekomme jeres ønsker.

Heldigvis kom vi aldrig så langt, at vi indgik en aftale med køretøjet, da vores vurdering undervejs var, at vi måtte stoppe i tide, hvilket vi også har meddelt jer.

Vi er klar over set fra jeres side, at i ikke lige fik dette køretøj, men igen undrer vi os meget over kun at få 1 stjerne.

Venlig hilsen
Andersen & Martini

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Min første køb hos AM Taastrup

Min første køb hos AM Taastrup, hvor jeg har fået en fantastisk service og følt mig tryg under hele forløbet.
Jeg kommer fra Silkeborg, men endte med at købe min bil her. Lars var utrolig kompetent, jeg fik al den hjælp jeg havde brug for. Bedste anbefalinger herfra

Pia Due

2 de julho de 2025

Kunderejsen i højsædet

Det er anden gang jeg køber bil hos AM Taastrup, denne gang hvor de opkøbte min gamle bil. De følger tingene til dørs og med virkelig god kundeservice. Stor ros herfra til Thomas der lægger sig i selen for at få enderne til at mødes og løst de udfordringer der måtte opstå. Tak for handlen.

7 de outubro de 2025

Dygtige folk

Rigtig god service og dygtige medarbejdere. Har haft en god oplevelse og kan klart anbefale at besøge A&M i Tåstrup!

29 de setembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Garanti-sag med overskredet servicebog.

Havde en stor kamp mellem Kia Danmark og Kia Sverige om garanti sag. Danmark nægtede alt, mens Sverige fastholdte at der burde være fuld garanti i hele EU. Jesper hos A&M Taastrup tog sagen og gjorde et enormt arbejde for at kæmpe for min sag. Det hele fik han igennem og alt spillede bare. Jeg hentede en fuldt dækket og repareret bil under 1 uge efter, trods den både fik helt ny motor og gearkasse. Enorm hjælp fra Jesper. Af hjertet tak herfra

16 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Skuffende oplevelse hos en autoriseret forhandler

Min søn købte en relativt ny brugt Ford Fiesta i Tåstrup, og jeg hjalp ham, da det var hans første bilkøb.

Op til kontrakten blev underskrevet, fik jeg altid hurtigt svar – også i weekenden, hvor sælger ellers havde fri. Men straks efter oplevede jeg total radiotavshed. Mails blev ikke besvaret, og først efter afleveringsdagen – da jeg klagede – kom en undskyldning om sygdom. Fair nok, men mærkeligt, når de ting, jeg skrev om, tydeligvis var blevet læst og udført, uden at nogen kunne finde energi til at svare.

Aftalen var, at bilen skulle leveres nyserviceret, så min søn ikke skulle stå med en større udgift til reparation og vedligehold på kort sigt, og med nye vinterdæk. Det blev en stor skuffelse. Den blev først og fremmest leveret med de absolut billigste dæk fra en koreansk producent kendt for cykeldæk (og nej, jeg overdriver ikke), som for modellen de havde valgt endda har dumpet testen i regnvejrsføre – altså det mest almindelige vintervejr i Danmark. Ikke ligefrem trygt at sende sin søn ud at køre på.

Der var heller ikke foretaget et egentligt serviceeftersyn, men blot et olieskift, og nummerpladerne var ulovligt monteret med åbne skruehuller.

Sælger og bagefter en værkfører insisterede først på, at olieskiftet var tilstrækkeligt, da det ikke var sikkert, bilen stod foran et snarligt eftersyn, selvom aftalen klart var en anden. Da jeg insisterede på, at aftalen selvfølgelig skulle overholdes, var der dog en ting, jeg ikke havde været skarp nok til at få præciseret i kontrakten: hvilket eftersyn der skulle foretages. I stedet for at vælge det naturlige næste i rækken, men formodentlig mere omfattende og dyrere eftersyn, valgte de at foretage det igen, der allerede var udført året før. Dækkene blev affærdiget med kommentaren, at de var lige så gode som et andet discountmærke, Semperit, hvor dækkene også ofte dumper i test – herunder igen på regnvejrsføre, altså det mest almindelige vintervejr i Danmark. Jeg måtte derfor modvilligt betale differencen til et sæt ordentlige dæk og tage ved lære af aldrig at tage for givet, at en professionel forhandler selvfølgelig ikke ville sætte dårlige dæk på – igen en ting, jeg ikke havde drømt om, ville være nødvendigt at skrive i kontrakt.

Da min søn hentede bilen igen – efter service og dækskift – var nummerpladerne stadig ikke lovligt monteret. Jo, der var nu sat pæne dækspropper på, men pladerne var ikke skruet fast, som loven kræver.

ndtil nu har jeg anset A&M som en professionel forhandler – men ud fra oplevelsen minder de desværre mere om skrækken ved at lande hos de værste brugtvognsforhandlere, hvor aftaler og kundernes sikkerhed tilsidesættes stort, så snart kontrakten er underskrevet.

Jeg har kontrakt, mailkorrespondance og billeder, så spar mig venligst for et standardsvar om, at det ikke er et billede, A&M kan genkende og der er flere sider af en sag.

————

Opdatering til sagen:
A&M har nu udført serviceeftersyn i henhold til anvisningerne. Det er samtidig fastslået, at nummerpladerne ved andet forsøg blev monteret korrekt og i overensstemmelse med gældende forskrifter. Dæk var stadig for egen regning.

25 de setembro de 2025

Kære Carsten Henriksen,

Tak for anmeldelsen, og tillykke med din søns køretøj.

Som bekendt fremstår der ikke et specielt ønske på slutsedlen, om hvilken dækmærke ”Brand” der skulle monteres på køretøjet.

Vi skal på ingen måde gøre os til dommer her, men en dæk-test kan varigere fra ”test til test”, og de dæk der var monteret, var et godkendt dæk, så disse var der ikke noget galt med.

Ønsker man et specielt dæk monteret før handlen, så kan man altid forhandle om dette, før man underskriver slutsedlen.

Hvad for så vidt angår service, så er der udført et lille service, hvor følgende er udskiftet; olie, oliefilter og bremsevæske +nogle kontrolpunkter er udført.

Nummerpladen kan monteres på flere måder, og anerkender, at vi ikke kom i hus med en fuld montering.

Venlig hilsen
Andersen & Martini

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais