Andersen & Martini Avaliações

3.533
O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har nu handlet 2 biler med Mikkel, indenfor det seneste år. Begge gange har der været yderst god forklaring af hvilket udstyr bilerne havde, og forståelse for hvad vi havde brug for, Begge gange ha... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk sælger Daniel.! God solid kommunikation. ÆGTE bilmand med passion for detaljer. Vi handlede vores nye 2025 BMW IX1 M-Sport Pro ved Daniel, havde speciel ønsker som alle blev indfriet... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Min datter og jeg har købt en helt ny bil i 2023. Med serviceaftale. Vi har kun haft gentagne samme problematik i denne bil. Har været til service hos Ander og Martini hver gang. Det tog dem k... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god oplevelse hos denne bilforhandler, især takket være sælgeren, Enes. Jeg blev mødt med ærlig rådgivning, god service og en professionel tilgang gennem hele processen. Enes tog sig tid til at... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Concessionária
  2. Oficina de Automóveis

Escrito pela empresa

Vi er autoriseret forhandler og værksted af Opel, Peugeot, Leapmotor, Skyworth, Exlantix og Hongqi, samt autoriseret værksted af Kia. Vi har 4 afdelinger beliggende i og omkring Storkøbenhavn – heriblandt vores store brugtbilscenter med mange næsten nye elbiler i Greve. A&M er med sine ca. 245 medarbejdere én af Danmarks største bilforhandlere. Efter mere end 85 år i bilbranchen stræber vi stadig efter at kunne yde topkvalitet i alle lag af vores virksomhed med kunden i fokus. Men det forpligter – og vores mål er fortsat at levere gode produkter i form af driftssikre biler og kompetent, troværdig og fleksibel kundeservice. Uanset om du søger en ny eller brugt bil – eller besøger vores værksted, så er du hos A&M altid i gode hænder og sikret en professionel og personlig betjening, i en tryg og tillidsfuld atmosfære. Vi lever af tilfredse kunder, og vores erklærede mål er, at vi vil være Danmarks bedste bilforhandler, med alt hvad dette må indebære. Jesper Bjørn Hansen, Adm. Direktør

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 98% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(3.533)

280 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Vi var i færd med at indgå en handel om…

Vi var i færd med at indgå en handel om en bil ved totiden og skulle blot afgøre om der skulle etableres et lån i den forbindelse. Men i og med at der over en længere periode var it-problemer blev vi enig med assistenten at vi ville tage hjem og vente på en endelig handelsaftale pr. email. Men uden at kontakte os fik vi besked om at A&M havde solgt bilen til anden side kl 15.15. En helt utilstedelig håndtering af en kunde.

12 de maio de 2026

Kære Anders,

Tak for anmeldelsen.

Indledningsvis skal vi bede dig om at fjerne navnet, da man ikke må benytte dette!

Vi undersøger hvad der er op og ned i sagen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Den dårligste oplevelse . Opdatering

Opdatering!!!

Efter den her oplevelse kontaktet jonas mig fra A&M..

Kan kun sige jeg fik en fantastisk oplevelse hvor alle brikker faldt på plads og vi fandt en god løsning på problemet.

Så kæmpe tak til Jonas for virkelig har grebet sagen og taget sig af den til ug . Stor tak for det !

Har aldrig prøvet et firma der har så dårlig kundeservice som de har . Vi handlede bil start januar og købte bilen med 5 års garanti som vi fik garnteret af sælger . Men men men . Den har så kun forhandler garanti som senere er blevet oplyst at være 1 år og 2 månder. Og det er vi bestemt ikke interesseret i . Samt at den var sat tilsalg som en 2025 model. Da jeg så undersøgte det videre stoppede bilmærket med og producer biler i 2022 så det er jo heller ikke en 2025 model . Sælger overholder ikke aftaler . Tager aldrig telefonen pg svare ikke på mails. Og det gør cheferne heller ikke også selvom jeg har haft fat i flere personer i virksomheden og mail er blevet sendt med cheferne som cc på mail. Så selvom de blev gjordt opmærksom på problemet kort efter salget har de bare trukket tiden så langt så muligt og selv nu her den 30 april har vi stadigvæk bilen som vi ikke ønsker og have fordi de ikke holder hva de sælger og man intet høre fra dem . Det er det mest useriøse firma jeg har oplevet. Kan aldrig råde folk og købe bil der. Og jeg kommer aldrig til det igen .

1 de maio de 2026

Kære Patrick

Jeg kan godt forstå din frustration over forløbet – særligt når der er uklarhed omkring garanti, kombineret med manglende opfølgning fra vores side. Det er ikke i orden, og det er heller ikke den måde, vi ønsker at håndtere vores kunder på.

Din sag er nu taget op internt på ledelses niveau, og vi er i gang med at gennemgå forløbet samlet, så vi sikrer, at du får en korrekt og fyldestgørende afklaring – og ikke endnu en omgang uden svar.

Du vil blive kontaktet direkte, hvor vi følger op med dig og tager stilling til det videre forløb. Fokus er at få skabt en løsning – ikke at trække sagen yderligere.

Tak fordi du gør os opmærksomme på forløbet.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Meget utrygt

Jeg fik lavet stort service, skiftet til sommerhjul og kørt til syn d.27/4-26. Da jeg henter bilen, spørger jeg om dækkene er i orden, og medarbejder siger ja ellers vil det stå på papirerne. Jeg kører hjem og undrer mig over at der hverken er noteret dæktryk og dækslitage. Jeg prøver at ringe flere gange og lægge besked. Jeg får besked på tlf. (og da jeg afleverer bilen) at de har meget travlt. Til sidst skriver jeg en mail. Jeg kører op og tjekker dæktrykket for en sikkerheds skyld. Venstre fordæk ligger kun på 1,5 bar, hvor det skal ligge på 2,35! Bilen har ikke reageret på dette, så bilen er blevet nulstillet fra værkstedet. Jeg modtager senere en mail fra kundeservice, hvor der står at de altid tjekker dæktrykket og at mekanikeren har glemt at notere det. Meget utrygt. Så travlt må der ikke være på et værksted.
De 2 stjerner er pga. en venlig modtagelse om morgenen.
Pga. at firmaet ved sidste service havde taget for meget for hjulskifte, og det ifølge medarbejder var meget besværligt for bogholderiet at refundere mine penge gik jeg med til at få skiftet disse gratis ved næste service.
Opsummering jeg har d. 20/5 fortsat ikke blevet kontaktet af værkstedschefen, så det er bare varm luft, som firmaet har lukket ud!

27 de abril de 2026

Kære Anne

Jeg forstår godt, at du har følt dig utryg i den situation, du beskriver – særligt når det handler om noget så grundlæggende som dæktryk. Det skal naturligvis være i orden, når bilen forlader vores værksted.

Vi har taget din henvendelse alvorligt og har allerede sendt sagen videre til vores værkstedschef, som er i gang med at gennemgå forløbet i detaljer. Det er vigtigt for os at få klarlagt, hvad der er sket – både i forhold til dæktryk og den manglende dokumentation.

Du vil blive kontaktet direkte af værkstedschefen, så I sammen kan få gennemgået sagen og sikre, at du får en ordentlig afklaring.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service , fra vi kom blot for at kigge , til vejledning forklaring om forskellen på biler , fed oplevelse og fantastisk kunde pleje vi nyder vores ID 3 købt i søborg af den store Chef .

21 de abril de 2026

værksteds tid og AI agent

Skal bestille tid / ændre indhold på en værksteds tid. Man skal jo sætte mere tid af til at komme igennem telefonen end hvis man ringer til SKAT. Plus at man starter med en AI-agent som alligevel ikke kan hjælpe.
Nok bare træt af at snakke med med AI agent som ikke kan hjælpe.

29 de abril de 2026

Kære Andreas

Vi er kede af at høre, at din oplevelse med at komme igennem på telefonen og vores AI-assistent ikke har levet op til dine forventninger. Det er naturligvis vigtigt for os, at det er nemt og hurtigt at få hjælp – både ved booking og ændringer af værkstedstider.

Vi har via Trustpilot rakt ud og bedt om lidt flere oplysninger, så vi kan følge op på din konkrete henvendelse. Vi håber, du vil vende tilbage på det, da det giver os mulighed for både at hjælpe dig videre og samtidig lære af din oplevelse.

Din feedback er vigtig for os i arbejdet med løbende at justere og forbedre vores AI-assistent, så den skaber reel værdi for vores kunder.

På forhånd tak for din tilbagemelding.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har netop købt min første el bil hos…

Har netop købt min første el bil hos Andersen og Martini i Søborg. Jeg har fået en fantastisk god service af Nikolaj. Bilen havde et par små buler, men inden jeg hentede bilen var de blevet “fjernet”. Super god kundeservice hele vejen igennem.

17 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig sælger, men Bilen er fantastisk

Bilen er fantastisk , men sælgeren var desværre mindre dygtig , bilen var ikke nulstillet , bilen var ikke opdateret , man kunne ikke installere bilen til app som sælger påstod , sælger smider tlf røret på ,da han ikke gider høre på , at man er en anelse utilfreds , så desværre en super dårlig oplevelse med sælger , men positivt at bilen er et stykke lækkert køretøj

23 de abril de 2026

Kære Jesper

Tak for din anmeldelse – og først og fremmest er vi glade for at høre, at du er glad for bilen.

Vi er samtidig kede af, at selve salgsoplevelsen ikke levede op til det niveau, du med rette kan forvente af os. Vi har tidligere beklaget de fejl, der skete i forbindelse med klargøring, nulstilling og opdatering af bilen, og det står vi naturligvis ved.

Efter din henvendelse har vi gjort en stor indsats for at hjælpe dig videre i forløbet, herunder med tæt dialog, praktisk hjælp, dækning af udgifter og hurtigere værkstedsløsning via vores kontakt til Polestar. Derfor er vi også glade for, at vores efterfølgende dialog har været god og konstruktiv, og at vi er enige om, at du har været tilfreds med den måde, vi har håndteret sagen på efterfølgende.

Vi tager din kritik af den indledende salgsoplevelse alvorligt og bruger den internt til læring, så vi kan sikre en bedre og mere sammenhængende oplevelse fremover.

René Munk Nørring
Kundeservicechef
Andersen & Martini A/S

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Havde været oppe og få skifte fra…

Havde været oppe og få skifte fra vinter til sommerdæk da jeg køre fra værkstedet ca 5 min efter lyder det mærkeligt fra bilen midt på motorvejen og kan ikke styre bilen men kommer i nødsporet og finder ud af mit dæk er helt fladt på baghjulet ringer til dem der beder mig ringe efter vejhjælp og få den bragt til dem så de kan undersøge den. dagen efter for jeg en besked din bil er klar til afhentning. Da jeg kommer for at hente min bil ligger der en regning klar hvor jeg stille mig uforstående da jeg mener det er deres fejl hvor jeg bare for ad vide vi levere aldrig en bil med fladt dæk hvorefter jeg så spørger hvad der var galt med dækket hvor han siger det ved jeg ikke? Hvor jeg forklare jeg er jo lige kørt fra jer også sker dette men de er skide ligeglade så dårlig service kan ikke anbefales.

23 de abril de 2026

Kære Brian

Det lyder som en rigtig uheldig situation, og det beklager vi.

Det er samtidig vigtigt at nævne, at en punktering godt kan opstå under almindelig kørsel kort tid efter et værkstedsbesøg—f.eks. ved påkørsel af en skarp genstand, eller hvis en mindre utæthed først viser sig, når dækket belastes og bliver varmt. Derfor kan tidspunktet alene desværre ikke fastslå årsagen.

For at vi kan tage konkret stilling i din sag, gennemgår vi nu forløbet og vores notater. Vi har derfor anmodet om dine kontaktoplysninger via Trustpilot. Så snart vi har dem, ringer vi dig op, så vi kan få talt sagen igennem.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En særdeles positiv oplevelse hos…

En særdeles positiv oplevelse hos Andersen & Martini. Professionel og yderst gnidningsfri service hele vejen igennem. En særlig tak til William Borgholm, som med stor kompetence og engagement håndterede alle spørgsmål på en tryg og overskuelig måde. Klart anbefalelsesværdigt

21 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan kun anbefale dette firma 😍

Min kæreste købte en forholdsvis ny Fiat 500 til mig af Kenneth, og havde spurgt til standen. Alt var fint, sagde de 😍

(Bilen er 3.5 år, så man kan selvfølgelig ikke forvente en sprit ny bil) men de havde overset en lille ridse på kofangeren, og uden at blinke, gjorde de hvad de kunne med det samme, for få det fikset så den er mindre tydeligt, fik samtidig en elektronisk p-skive og 2 flasker god vin som "undskyldning" over at ha overset den lille detalje.

Virkelig god service 😍

De har lidt travlt for tiden, og havde ikke haft tid til at syne bilen (ikke at der er noget at komme efter)

Men vi skal bare få den synet of sende regning videre 💪

Rigtig god oplevelse, bilen stod mega flot da vi hentede den, Kenneth var sød, behagelig, smilende og hjælpsom, og vi gik derfra med en meget positiv oplevelse, og meget overrasket over den høje service de giver.

I betragtning af at min bil er en af de billigere de sælger, fik vi en Kundeservice og følelse af at blive taget seriøs som var det en dyr bil 😍

Kan klart anbefale dem, og vil til en hver tid bruge dem igen, hvis/når det bliver aktuelt 💪

17 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har nogle reklamationer på bilen og…

Jeg har nogle reklamationer på bilen og fik besked på at skrive ind til reklamationer. Jeg har nu ventet 8 dage uden at få svar og jeg venter i lange telefonkøer uden at komme igennem til værkstedet

16 de abril de 2026

Kære Asia Podraza,

Tak for anmeldelsen.

Vi beklager, at du har ventet 8 dage på svar, og at du har oplevet lange telefonkøer uden at komme igennem til værkstedet.

Heldigvis har vi nu sammen fået booket dit køretøj ind på vores værksted.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Købe din bil hos en anden Andersen og Martini

Jeg valgte at købe bil hos en stort firma som Andersen og Martini er i min forventning om at så ville det hele være i orden.
Jeg købte en brugt Hyundai Ioniq 5 (2021) i november 2025 som er en super skøn bil. Desværre har jeg har op til mange overraskelser efterfølgende.
F.eks. Så fik sælgeren sat min datter på som primærbruger på bilen og hun fik derfor alle regninger og beskeder omkring bilen. Det har taget mig flere måneder at få den rette hjælp til at få det rettet og har kostet mig en del omrigeisteringsomkostninger.
Så meldte bilen at den skulle til service - det store service - ca. 1 måned efter jeg havde købt den og så kom der syn lige eftersyn efter. Det var så lige små 10000kr oven i købsprisen.
Jeg er godt klar over (nu)at jeg skal være opmærksom når man køber brugt men jeg havde forventet at når man køber fra et stor velrenomerede firma at så var der styr på det og jeg ikke ville få overraskelser eller selv skulle have styr på hvordan papirerne skal registreres.
Naivt af mig.
Der ud over var sælgeren super sød og venlig indtil jeg havde fået bilen. Så var det godt nok svært at få fat i ham,

28 de novembro de 2025

Kære Aviaja Sicka,

Tak for din anmeldelse. Indledningsvis vil vi gerne beklage de gener og den frustration, du har oplevet i forløbet.

Det er naturligvis ikke tilfredsstillende, at der er sket fejl i forbindelse med registreringen af bilen, herunder at din datter ved en fejl er blevet oprettet som primær bruger. Vi har fuld forståelse for, at dette har medført et unødvendigt ekstra tidsforbrug for dig.

Vedrørende service- og synsforholdene kan der i enkelte tilfælde opstå situationer, hvor man som forbruger – i forbindelse med køb af en brugt bil – rammer ind i en kort tidsperiode med forestående vedligeholdelsesudgifter.

Ud fra vores nuværende oplysninger vurderer vi, at der ikke er et udestående mellem os. Skulle dette alligevel ikke være tilfældet, er du meget velkommen til at kontakte os på info@am.dk att.: KJO, så vi kan se nærmere på sagen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service og god behandling

Vi købte vores nye brugte bil her, og det var den bedste oplevelse vi til dato har haft fra en bil sælger, Ringer en søndag formiddag og siger vi er godkendt til køb af bilen, hvor efter vi lavede en aftale samme dag og kom og kiggede på bilen, vi blev mødt af en super rar og behagelig sælger. Efter en tur i bilen fik vi forhandlet tingene på plads. Vi var helt igennem glad og tilfredse.
Tak for den gode oplevelse og behandling du gav os Mikkel Randløv
Vi kommer gerne igen når vi engang skal have ny igen.
Stedet kan helt klart anbefales.

12 de fevereiro de 2026

Utrolig dårlig oplevelse

Utrolig dårlig oplevelse. Laver slutseddel på bil, finansiering på plads, men så ringer sælger og siger, at den ikke kan indregistreres da der mangler nogle papirer. Dumt ikke at have styr på penalhuset.

10 de abril de 2026

Kære Henrik Kaltoft

Tak for anmeldelsen

Vi beklager den utilfredsstillende situation, du har oplevet i forbindelse med køb og finansiering af bilen. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder – og du har helt ret i, at den pågældende dokumentation burde have været afklaret, inden der blev udarbejdet slutseddel, og eller at det skulle måske have været en bedre kommunikation.

Vi tager din feedback til os, da den hjælper os med at forbedre vores interne processer og sikre, at lignende situationer ikke opstår igen.

Andersen & Martini

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais