Andersen & Martini Avaliações

3.533
O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har nu handlet 2 biler med Mikkel, indenfor det seneste år. Begge gange har der været yderst god forklaring af hvilket udstyr bilerne havde, og forståelse for hvad vi havde brug for, Begge gange ha... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk sælger Daniel.! God solid kommunikation. ÆGTE bilmand med passion for detaljer. Vi handlede vores nye 2025 BMW IX1 M-Sport Pro ved Daniel, havde speciel ønsker som alle blev indfriet... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Min datter og jeg har købt en helt ny bil i 2023. Med serviceaftale. Vi har kun haft gentagne samme problematik i denne bil. Har været til service hos Ander og Martini hver gang. Det tog dem k... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god oplevelse hos denne bilforhandler, især takket være sælgeren, Enes. Jeg blev mødt med ærlig rådgivning, god service og en professionel tilgang gennem hele processen. Enes tog sig tid til at... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Concessionária
  2. Oficina de Automóveis

Escrito pela empresa

Vi er autoriseret forhandler og værksted af Opel, Peugeot, Leapmotor, Skyworth, Exlantix og Hongqi, samt autoriseret værksted af Kia. Vi har 4 afdelinger beliggende i og omkring Storkøbenhavn – heriblandt vores store brugtbilscenter med mange næsten nye elbiler i Greve. A&M er med sine ca. 245 medarbejdere én af Danmarks største bilforhandlere. Efter mere end 85 år i bilbranchen stræber vi stadig efter at kunne yde topkvalitet i alle lag af vores virksomhed med kunden i fokus. Men det forpligter – og vores mål er fortsat at levere gode produkter i form af driftssikre biler og kompetent, troværdig og fleksibel kundeservice. Uanset om du søger en ny eller brugt bil – eller besøger vores værksted, så er du hos A&M altid i gode hænder og sikret en professionel og personlig betjening, i en tryg og tillidsfuld atmosfære. Vi lever af tilfredse kunder, og vores erklærede mål er, at vi vil være Danmarks bedste bilforhandler, med alt hvad dette må indebære. Jesper Bjørn Hansen, Adm. Direktør

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 98% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(3.533)

280 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Ingen viden om bilerne

Hos Andersen & Martini i Greve, har de ikke forstand på biler.
De udøver forkert rådgivning og er ligeglade bagefter.
Jeg kan på det kraftigste anbefale, IKKE at handle hos afdelingen i Greve.

5 de março de 2026
logotipo da Andersen & Martini

Resposta da Andersen & Martini

Kære John

Vi tager din oplevelse alvorligt, da korrekt rådgivning naturligvis er en helt grundlæggende del af den service, vi ønsker at levere.

Samtidig må vi være ærlige og sige, at vi på nuværende tidspunkt ikke kan genkende forløbet ud fra de oplysninger, der er angivet i anmeldelsen. For at kunne tage stilling til sagen og sikre en ordentlig opfølgning, har vi derfor rakt ud for at få lidt flere detaljer.

Vi håber, at du vil vende tilbage til os, så vi kan få afdækket, hvad der er sket – og ikke mindst sikre, at vi håndterer det korrekt.

Top Dollar 😊

A&M tak for en god og hurtig service angående vores ny bil og specielt til Enes Kizilkaya som har stået for hele handlen 👌😊.

19 de março de 2026

Kompetent og pålidelig bilsælger

Vi havde en rigtig god oplevelse med Mikkel Randløv som bilsælger. Han var utrolig imødekommende, hjælpsom og professionel gennem hele processen. Han tog sig god tid til at besvare vores spørgsmål og sørgede for, at vi følte os trygge i vores valg.

Mikke var både ærlig og grundig i sin rådgivning, og det var tydeligt, at han ønskede det bedste for os som kunder. Hele forløbet var nemt og overskueligt, og vi følte os i gode hænder fra start til slut.

Jeg kan klart anbefale Mikkel til andre, der er på udkig efter en bil og ønsker en god og tryg købsoplevelse.

5 de março de 2026

Fantastisk service

Købte vores Opel mokka hos AM I Greve vi blev modtaget ved indgangen og anvist lounge området med forfriskning imens vi ventede Da vores sælger Balal var klar fik vi en behagelig snak med en sælger lige efter vores hoved Balal virkede som en erfaren sælger med styr på tingene og en god portion humor/lune
Efter bestilling var Balal utrolig informativ og hjælpsom og var super imødekommende ved afhentning alt i alt en super fin service

15 de março de 2026

Imødekommende og behagelig

Sælger Frederik Vinther Andersen, Søborg var imødekommende og behagelig da vi ankom til butikken på en søndag lige inden lukketid. Men han tog sig tid og var professionel og meget hjælpsom.
Bilen blev flot klargjort med den fineste røde sløjfe og jeg fik en grundig gennemgang af bilens funktioner inden jeg trillede ud af butikken.

4 de março de 2026

Ærligt og ordentligt firma

Var på udkig efter en Fiat 500 el-bil og blev taget godt imod af Jonas Lykke Kjær, selv om jeg ikke havde bestilt tid. Fik prøvekørt en fin rosa-guld-farvet Fiat 500e, men batteriet var ikke stort nok. Jonas viste mig så en flot sort sag med alt muligt lækkert udstyr og et større batteri. Desværre lugtede den af tobaksrøg, men Jonas mente bestemt, at det kunne fjernes. Han skrev ind i kontrakten, at handelen var betinget af, at røglugten var væk. Desværre kunne røglugten ikke fjernes, og Jonas var så sød at ringe og fortælle det, så jeg ikke skulle helt ned til Greve forgæves. Selv om jeg var skuffet, var det bare så fint at de var så ærlige omkring det, og ikke prøvede at skjule det. Så jeg kan varmt anbefale A&M i Greve. Jeg valgte dog at købe min nye bil tæt på, hvor jeg bor, men det er kun på grund af min egen magelighed.

8 de março de 2026

Glem alt om "sælger-gas" – Balal Akram i Greve er i en liga for sig selv! 🏆

Hvis man kunne give 10 stjerner, havde jeg gjort det uden at tøve. Jeg har netop fået leveret min nye VW T-Cross, og det er nu min anden store handel hos Andersen & Martini i Greve med Balal Akram som rådgiver. Sidst var det en Ford Focus, og oplevelsen denne gang var, om muligt, endnu vildere!
Balal er ikke bare en bilsælger; han er en sand professionel, der forstår, hvad det vil sige at sætte kunden i centrum. Han lytter, han rådgiver ærligt, og han rammer "spot on" på ens ønsker hver evig eneste gang. Man føler sig aldrig presset – kun utrolig godt behandlet.
Det, der virkelig gør forskellen, er det ekstra gear, Balal kører i. At få leveret sin nye bil med en stor rød sløjfe er den perfekte afslutning på en fejlfri handel. Det er de detaljer, der gør, at man kommer igen som kunde!
Hvis der findes en titel som "Månedens Sælger" hos Andersen & Martini, så er der ingen tvivl: Balal bør vinde den hver gang. Han leverer en service, man sjældent møder i dag, og han gør Greve-afdelingen ære.
Skal du bruge en bil, og vil du have den bedste oplevelse i branchen? Så spørg efter Balal. Du vil ikke fortryde det!
De varmeste (og mest loyale) anbefalinger herfra,
Matthias

1 de março de 2026

Ny bil

Mad har hjulpet mig med en drøm af en bil… han har ikke mindst været lyttende for mine behov

13 de março de 2026

Super kontakt super hjælp

Super kontakt super hjælp. Jeg ledte meget efter den ideelle bil til mig og min familie, og med din hjælp lykkedes det mig at finde den ideelle bil, hvor prisen var meget god for en så høj kvalitet. Med hjælp fra Jens Peter Hansen var jeg i stand til at finde den ideelle bil og hjælpe med at finde et lån, der passede perfekt til vores budget.
Vi takker jer af hele vores hjerte for jeres hjælp, og jeg kan varmt anbefale Andersen Martini Greve. Tak.

12 de março de 2026

God oplevelse

Vi har købt bil hos Andersen og Martini, og fra start til slut har det været en rigtig god oplevelse. Hele processen var tryg og professionel, og vi følte os godt taget hånd om hele vejen igennem.

Mikkel var særlig god til at informere om bilen og tog sig tid til at besvare alle vores spørgsmål.

22 de fevereiro de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vilje til at hjælpe og finde en løsning

Der opstod nogle problemer med en bil, jeg købte hos Andersen og Martini i Greve i første omgang. De forsøgte i hærdigt at rette op på det undervejs og hjalp i sidste ende med at bytte bilen til en anden. Jeg oplevede vilje til at hjælpe og finde en løsning.

2 de março de 2026

Andersen & Martini, Taastrup

Andersen & Martini, Taastrup 02-03-2026
Noter vedr. det første og herefter, det så absolut sidste besøg på A&M Kia værkstedet i Taastrup.
Havde forinden besøget, modtaget en SMS, hvor man blev bedt om at udfylde diverse oplysninger, Check – in opsummering før selve besøget, og man ville desuden, få anvist en parkeringsplads. Denne anvisning skete dog aldrig?
Mødte 07.30 d. 2. marts 2026 til booket tid, og fandt selv en parkeringsplads.
Notat: Værkstedsbesøget var booket, således, at jeg ventede til bilen var klar efter service.
Blev mødt af en indskrivnings uengageret ”medarbejder” i indskrivningen, der havde travlt med sin PC og blev mødt med kommentaren ”Lige et øjeblik” hvorefter der gik adskillige minutter, inden vedkommende havde tid.
Kan i stedet foreslå, at en engageret medarbejder møder kunden med et ” velkommen til, jeg skal være hos dig om et par minutter”.
Efter, at ”medarbejderen” blev færdig med sit arbejde, fik jeg nogle ganske få spørgsmål, hvorefter, jeg blev henvist til et venteområde.
Bilen kom ret hurtigt ind i værkstedet og op på lift.
I venteområdet, var der en del ældre personer, ja, jeg var selv en af disse. Og oplevede, at efter nogen tid, kom en medarbejder fra indskrivningen med et rødt chartek, og henvendte sig til enkelte personer, der, sad i området.
Bl.a. en ældre mand, der blev foreholdt, en meget urimeligt dyr reparation of bremser og med forbehold for yderligere omkostning af kalibre. Samme person fik foreholdt, at batteriet havde et lavt amperetal? Her var ”reservedelsudskifteren” i højsædet = A&M, at ikke at der på noget tidspunkt, var en professional mekaniker, der ville havde foreslået en opladning under værkstedets opholdet. Inden et batteri skift – ak ja, super optimering af indtjeningen for A&M, Taastrup – hold jer langt væk.
Jeg blev ligeledes, og ligeledes med et rødt chartek, naturligvis foreholdt yderligere ekstra omkostninger læs ”superoptimering bl.a. lyste side blink ifølge ”reservedelsudskifteren” svagt, den bagerste spuler til bagruden virkede ikke og bremser bag ”var pæne” men trængte til en afrensning. Medarbejderen oplyste en merpris på plus 2.000,- hvorefter prisen for servicet steg fra 4.000,- til 6.000,-. Jeg afslog dog, at betale for disse ekstra udgifter.
Min bil kom ned fra liften ca. kl. 09:30, men der gik halvanden time, inden vognen var klar efter en meget ”let” støvsugning og bilvask.
Slutregningen sluttede på knapt 5.000, -, hvoraf det skal nævnes, at jeg selv medbragte motorolie, som specificeret af Kia i henhold til servicebogen.
Bilen blev afleveret, uden, at der var kommet en ny Kia autoriseret sticker i foruden, med angivelse af tid og km til det næste service.
Under ”Check – in opsummering blev det bekræftet, at jeg gerne ville modtage et tilbud på nye bilmåtter. Dette tilbud blev dog aldrig modtaget fra A&M.
Jeg har været kunde hos A&M siden 2012, startende på værksted i Glostrup i 2012, og derefter på Kia værkstedet i Ballerup, indtil dette desværre lukkede i 2025.
Dette er således mit sidste besøg hos A&M.
Efterskrift;
Side blink:
To nye Osram pærer blev indkøbt hos T. Hansen – pris 35,- for to stk. Samlet tid til udskiftning, under fem minutter, inklusive afrensning og voks af montage huller, før genmontage af side blink.
Bagerste sprinkler/spuler til bagrude:
Løsne hjulbolte på højre forhjul, løft af for vogn på donkraft, sikring, hjul fjernet og demontage af inderskærm ved fjernelse af diverse plastik clips. Fejlfinding for utæthed, og fandt utæthed i slangeforbindelse, grundet, at en mus havde fornøjet sig med af gnave i sprinklerslangen. Slangeender skåret rene og et plastsamlestykke til 6,75 blev monteret og sikret med plast strips. Inderskærm og clips monteret igen, hjul monteret og efterspændt med momentnøgle. Sprinkler testet. Samlet tid ca. 15 min.
Bremser bag:
Hjulbolte løsnet, løft af bag vogn, sikring, hjul fjernet, kalibre afmonteret og alle bevægelige dele afrenset, og smurt med kobberfedt, nye clips monteret og stempel i kalibre forsigtigt presset tilbage. Alt monteret, nu i omvendt rækkefølge, hjul monteret og efterspændt med momentnøgle. Den samme procedure i modsatte side. Samlet tid ca. 45 min.
Det var dette, at A&M skulle have 2.000, - for, oveni i regningen på ca. 5.000, - for et alm. Service.
Syn af bil:
Bilen blev synet og godkendt, uden en eneste anmærkning d. 9. marts 2026, men det skete takket være uden indsatsen fra A&M, Taastrup.

2 de março de 2026
logotipo da Andersen & Martini

Resposta da Andersen & Martini

Hej,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse så grundigt.

Vi er naturligvis ærgerlige over at læse, at dit besøg hos vores Kia-værksted i Taastrup ikke levede op til dine forventninger – særligt når du gennem mange år har været kunde hos Andersen & Martini.

Som du selv beskriver i din anmeldelse, har du både lysten og kompetencerne til selv at udføre en del af vedligeholdelsen på din bil. Det er bestemt positivt, og det er ikke alle bilejere, der har mulighed, plads eller erfaring til selv at løfte bilen i indkørslen og udføre reparationer.

Når vores teknikere gennemgår en bil i forbindelse med service, gør de derfor opmærksom på forhold, som kan kræve vedligeholdelse eller reparation. Disse bliver altid præsenteret som anbefalinger eller tilbud, og det er naturligvis helt op til kunden selv, om man ønsker arbejdet udført hos os eller vælger en anden løsning.

Det beklager vi dog, hvis du har oplevet ventetiden eller dialogen i indskrivningen som utilfredsstillende, eller hvis enkelte ting – som f.eks. tilbuddet på bilmåtter – ikke er blevet fulgt op på som aftalt.

Andersen & Martini

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais