Andersen & Martini Avaliações

3.533
O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har nu handlet 2 biler med Mikkel, indenfor det seneste år. Begge gange har der været yderst god forklaring af hvilket udstyr bilerne havde, og forståelse for hvad vi havde brug for, Begge gange ha... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk sælger Daniel.! God solid kommunikation. ÆGTE bilmand med passion for detaljer. Vi handlede vores nye 2025 BMW IX1 M-Sport Pro ved Daniel, havde speciel ønsker som alle blev indfriet... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Min datter og jeg har købt en helt ny bil i 2023. Med serviceaftale. Vi har kun haft gentagne samme problematik i denne bil. Har været til service hos Ander og Martini hver gang. Det tog dem k... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god oplevelse hos denne bilforhandler, især takket være sælgeren, Enes. Jeg blev mødt med ærlig rådgivning, god service og en professionel tilgang gennem hele processen. Enes tog sig tid til at... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Concessionária
  2. Oficina de Automóveis

Escrito pela empresa

Vi er autoriseret forhandler og værksted af Opel, Peugeot, Leapmotor, Skyworth, Exlantix og Hongqi, samt autoriseret værksted af Kia. Vi har 4 afdelinger beliggende i og omkring Storkøbenhavn – heriblandt vores store brugtbilscenter med mange næsten nye elbiler i Greve. A&M er med sine ca. 245 medarbejdere én af Danmarks største bilforhandlere. Efter mere end 85 år i bilbranchen stræber vi stadig efter at kunne yde topkvalitet i alle lag af vores virksomhed med kunden i fokus. Men det forpligter – og vores mål er fortsat at levere gode produkter i form af driftssikre biler og kompetent, troværdig og fleksibel kundeservice. Uanset om du søger en ny eller brugt bil – eller besøger vores værksted, så er du hos A&M altid i gode hænder og sikret en professionel og personlig betjening, i en tryg og tillidsfuld atmosfære. Vi lever af tilfredse kunder, og vores erklærede mål er, at vi vil være Danmarks bedste bilforhandler, med alt hvad dette må indebære. Jesper Bjørn Hansen, Adm. Direktør

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 98% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(3.533)

280 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min bil var forbi værkstedet i Søborg i…

Min bil var forbi værkstedet i Søborg i går.
Fik super god service fra indskrivningen!!
Super sødt personale 😊😊
Både ved stilling af bil samt afhentning.
Bilen var vasket ved afhentning, så er fuld tilfreds ved service derfra, og kan klart anbefale dem!!

29 de janeiro de 2026

Professionel og tryg handel hos Andersen & Martini

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med at købe bil online hos Andersen & Martini. Da jeg bor i Aalborg, var jeg på forhånd lidt forbeholden over for at overføre penge uden at have set bilen først, men processen var yderst tryg og sikker.
​Kommunikationen var god hele vejen igennem, og sælgeren ( Mikkel Randløv)var både professionel og behagelig. Bilen blev leveret flot klargjort, og jeg fik en grundig og kompetent gennemgang af bilens funktioner ved overlevering. En absolut anbefaling herfra. 👍"

Jacob

23 de janeiro de 2026

Købet af vores "nye" VW Polo

Købet af vores "nye" VW Polo gik fuldstændig upåklageligt. Ved henvendelsen fik vi kontakt med sælgeren Lasse som var virkelig serviceminded og tog os igennem processen således at man følte sig i meget sikre hænder. Ved afhentning af bilen var Lasse dog ikke tilstede men det gjorde ikke spor, fordi her trådte deres lige så rare og kompetente medarbejder Alexander til og sørgede for at vi kom godt derfra med ny bil og ingen spørgsmål.
Tusind tak til dem begge for en super service!

16 de janeiro de 2026

En virkelig positiv oplevelse

Vi købte en VW ID.3 og er virkelig glade for hele oplevelsen. Kundeservicen var i top, personalet var venligt og imødekommende, og vi følte os på intet tidspunkt presset til at træffe en hurtig beslutning.
De lavede også ekstra tjek af både batteriets SOH og bremser, hvilket gav os ro i maven. Kan klart anbefales.

26 de janeiro de 2026

God købsoplevelse

Enes Kizilkaya var yderst professionel og ydede en rigtig god service samt sikrede en god købsoplevelse, da jeg handlede bil hos Andersen & Martini i Taastrup.

11 de janeiro de 2026

En god oplevelse

Da jeg skulle købe min første bil gennem en forhandler blev jeg taget godt imod af Enes fra Andersen & Martini.

Jeg fik prøvet bilen, og vi fik strikket en handel sammen som jeg var fint tilfreds med!

Og 11 dage senere var bilen klar og efter 6-7 minutter sad jeg i bilen på vej hjem.

Så stort tak til Enes, for at gøre handlen nem og overskuelig, samt for at besvare de spørgsmål jeg måtte have, hurtigt.

22 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fralægger sig ethvert ansvar, fuldstændig uacceptabelt

Jeg er dybt skuffet og chokeret over den behandling, vi har fået hos Anders & Martini.

Vores bil (5 år gammel, købt fra ny hos dem) blev indkaldt til en operation pga. en fabriksfejl. Vi afleverede bilen i god stand og fik den retur efter 5 dage – med en kæmpe flænge på ca. 15 cm i forruden lige foran førersædet.

Trods det faktum at bilen udelukkende har været i deres varetægt, fralægger de sig ethvert ansvar. Det er fuldstændig uacceptabelt.

Siden da har dialogen været elendig, servicen ligeså. Ingen vil tage ansvar, ingen vil hjælpe – kun bortforklaringer. Det er virkelig skuffende, især når vi gennem årene har købt flere biler hos dem og været loyale kunder.

Efter denne oplevelse kan jeg med sikkerhed sige, at vi aldrig sætter vores ben eller bil der igen. Helt latterligt forløb og ekstremt dårlig kundeservice.

Jeg kan på ingen måde anbefale dette sted!!😳

19 de janeiro de 2026
logotipo da Andersen & Martini

Resposta da Andersen & Martini

Kære Cecilie

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Vi forstår fuldt ud, at det er både frustrerende og ærgerligt at opdage en skade på bilen ved afhentning – særligt når bilen har været på værksted i forbindelse med en fabrikskampagne.

Efter en grundig gennemgang af sagen kan vi dog desværre ikke genkende, at skaden er opstået, mens bilen har været i vores varetægt. Revnen i forruden kan med sikkerhed føres tilbage til et eksisterende stenslag i rudens nederste sorte felt, som typisk er svært at opdage i daglig brug. Det er veldokumenteret, at sådanne stenslag kan udvikle sig til revner – blandt andet som følge af temperaturændringer – uden at der sker en egentlig påvirkning udefra.

Vi tager altid ansvar, når vi begår fejl, men vi kan ikke påtage os ansvar for følgeskader, som vi ikke har forårsaget. Dette er også baggrunden for vores vurdering i denne sag.

Vi beklager, hvis dialogen har været oplevet som utilfredsstillende. Det har aldrig været vores intention, og vi bestræber os altid på at møde vores kunder ordentligt og professionelt – også når vi er uenige om sagens udfald.

Skulle der opstå behov for udskiftning af forruden via forsikring, står vi naturligvis fortsat til rådighed for at hjælpe med det praktiske.

Andersen & Martini A/S

Super god oplevelse

Jeg købte min bil hos Andersen & Martini i Taastrup og det var en rigtig god oplevelse. Man skal lede længe efter en så behagelig sælger som Mathias Hjarsø.
Når jeg en dag skal skifte bilen ud igen, bliver det uden tvivl ham jeg går til!

15 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk oplevelse – trygt køb af vores første elbil!

Vi har i slutningen af november måned købt vores første elbil hos Andersen & Martini i Greve, og vi kunne ikke være mere tilfredse.

Vi fik forhandleren anbefalet af vores søn, som selv har købt elbil her, og vi må sige, at de lever fuldt ud op til alt den positive omtale vi har hørt.

Det er en imponerende stor forretning med et kæmpe udvalg af biler i alle mærker, modeller og prisklasser, men på trods af størrelsen følte vi os meget velkomne, værdsat og i gode hænder.

Vores sælger Jens var utrolig venlig og tog sig enormt god tid til at forklare og vise alt det nye ved at køre elbil. Vi havde mange spørgsmål, og han besvarede dem alle med stor tålmodighed.
Noget vi også satte stor pris på, var, at der absolut intet købspres var. Det var tydeligt, at det vigtigste for Jens var, at vi fik lige præcis den bil, der passede til vores behov.

Prisen på bilen var rigtig god sammenlignet med markedet, og vi fik en god pris for vores gamle bil i bytte.
Da forhandleren både har et professionelt værksted og en klargøringsafdeling på stedet, fik vi bilen leveret præcis, som vi ønskede – med nye kvalitets-helårsdæk, serviceret, flot poleret og med en keramisk coating.

Hele processen fra første besøg til levering har været 5-stjernet.
Vi følte os prioriteret hele vejen igennem, og der er absolut intet at sætte en finger på. Vi kan kun give Andersen & Martini i Greve de varmeste anbefalinger!

Bedste hilsner og tak
Ove og Lisbeth

27 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service. Mads var god til at hjælpe. Smilende man skal bare presse ham lidt for en god handel :)

16 de janeiro de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God og erfaren sælger

Vi fik ekstrem god hjælp til at finde en bil der passede vores behov hos Mikkel Randløv hos Andersen &Martini i Greve.

Han virker utrolig erfaren og hans rådgivning opleves for værende grundig og ærlig.

Den eneste grund til at den manglende sidste stjerne er at vi overtog vores nye el bil med nærmest ingen strøm på så måtte kæmpe med at finde en hurtig ladeløsning for at kunne klare resten af dagens gøremål. Det ville være dejligt hvis vi havde undgået det.

14 de janeiro de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais