Veja o que dizem as avaliações
Jeg bestilte et ullprodukt fra annejohansen.com, som i stedet sender et produkt som er likt å se til, men som er 100 % polyester. Returen er langt fra så enkel som annonsert på annejohansen.com,... Ver mais
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
This Store has the worse return policy…
This Store has the worse return policy the quality of men’s sweater I ordered was terrible all sleeves too short shipping. Return cost was over 100.00 it went back to China even though it had a return label on packaging showing USA Address
Terrible scam
Terrible scam. I ordered a $50 pair of shoes and after a month, I received three embroidered totes! Trying to get my refund but will probably have to go through my credit card🤬
Lureri
Lureri, billig skitt. Likner overhodet ikke på bildet.
En useriøs nettbutikk med Kinavarer
En useriøs nettbutikk med Kinavarer. Bestilte en designershorts med belte, fikk noe annet enn beskrevet (men ca lik bildet) uten belte. Ligg unna denne nettsiden.
Styr unna!
Kjøpte en genser i "Finstrikket ullblanding - Slim Fit". Fikk en genser i en blanding av polyester og cotton og som er så langt fra slim fit som det går an å komme. Kvaliteten er også svært dårlig.
Ingenting svarte til forventningene
Ingenting svarte til forventningene. Juks og bedrageri. Bestillte oversized kåpe. Kåpen kom med et forferdelig tøy og ingen for. Ble kastet! Aldri mer.
Anne-Grete
Styr unna!!!
Kjøpte 1 kjole som kom mange uker etter at jeg bestilte den. Kjolen var langt i fra denimkjolen på bildet og kom fra Kina. Den var liten i størrelsen og var ren fake. Dette er svindel☹️
Ikke flere kjøp her ifra nei, klarer selv å kjøpe fra kina
En nettbutikk som utgir seg for å selge kvalitet, men er helt annet som blir sendt og det kommer fra kina. Bestilte noen skjorter av «LIN», så trodde jo det var det jeg fikk. Men neida her kommer det pakke fra kina med 2stk bomullskjorter. Eneste som gjør at ikke ble ei stjerne er at de var ikke så ulik som bildet, men helt annet enn det jeg bestilte.
OBS! Selger fake varer!!! Keep off!
De selger ikke ekte varer og svarer ikke på mail. Firma er registrert i Nederland og sender falske varer fra Kina med elendig kvalitet. Kjøpte en Neo Noir kjole og fikk tilsendt etter 3 uker en kjole i 100 prosent polyester uten merkelapp.
Lureri
Bestilt vårjakke i mars, fortsatt ikke kommet.
AI svar på mailen. En sporingslink fungerte noen dager før den ble borte igjen.
Hold dere unna
Fikk aldri varen jeg bestilte
Fikk aldri varen jeg bestilte. Bestilte en kjole for over en måned siden, som jeg skulle bruke til 17 mai. Nå er 17 mai om 2 dager og jeg står uten noen ide om hva jeg kan gå med. Sendte mail om at jeg ønsket pengene tilbake, og da sluttet de å svare meg. Dette er fullstendig svindel. Utrolig irriterende at de kan tjene penger på dette.
Useriøs nettside
Fikk bekrefte på ordre, kort er belastet, pakken er ikke sendt. Gått nesten 1 men. Siden bestilling. Svart på epost 1-gang, og ingen flere oppdateringer skjer.
Ikke bestill fra Anne, som er fra Krokstadelva opprinnelig. Dette er bare tull! Driv seriøst, når du skal tjene på nettsiden din!
Svært misfornøyd!
Svært misfornøyd m kjolene som ble bestilt. Tilsvarer ikke bilde, dårlig kvalitet, lang leveringstid og ministr. Ikke svar på info om retur!
Svindel og bedrag!
Svindel og bedrag!
Bestilte et par støvletter og når det varte og rakk før noen dukket opp, tok jeg kontakt med kundeservice. De sendte meg en sporingslink. Her var det ingen utvikling på flere dager, så jeg tok på nytt kontakt hvorpå de beklaget veldig at pakken min var blitt borte og de skulle sende ny. Mottok aldri noen ny sporing på denne "nye" pakken og jeg antydet til og med i en mail at jeg fryktet jeg var blitt lurt, men det skulle jeg så klart ta heeeeeelt med ro.
Etter en måned sender jeg en ny mail hvor jeg krever sporingslink hvis ikke må jeg gå videre med dette.
Får da automatisk svar om at mailadressen ikke eksisterer (dette er samme mailadresse jeg har korrespondert med hele veien)
Dyr lærepenge
STYR UNNA!!!!
Støvler gikk opp i liming etter 2…
Støvler gikk opp i liming etter 2 dager. Vil ikke tilbake betale for vare. Sier de kan sende ny vare, men skjedde heller ikke. Drit Kina butikk.
Det er KI-generert babbel fra "kundeservicen".
De sender ikke riktig størrelse og feil farge, og ber deg returnere varen til Kina, med utlegg til porto som koster det samme som varen! Det følger ikke med returlapp, De skal sende riktig vare, men gjør det ikke. De bedyrer høyt og hellig at de skal hjelpe. Bilder er sendt både en og to ganger.
Back off!
Jeg anbefaler denne butikken på det…
Jeg anbefaler denne butikken på det varmeste - det er min favoritt nå!
Superfornøyd med både klærne og…
Superfornøyd med både klærne og servicen. Bestillingen var enkel, og alt kom raskt!
Værre enn temu, du blir lurt!
Bestilte en 'varm' tykk vinterjakke, fikk etter én mnd fikk jeg en liten pakke i posten. Et tynt tynt laken som var klippet og limt sammen for å se ut som jakken på bildene. Værre enn temu!
OBS! Svindel butikk
OBS!! Dette er bare lureri! Bestilte skjorter i str XXL, fikk 2 stk i M/L. I reklamen sa de «Gratis frakt i Norge», dette gjaldt visstnok ikke returen. Her var det snakk om 6-800 kr til Kina…..selvom de hadde levert feil…? Hvis jeg sendte de tilbake skulle de sende nye, jeg ville ihvertfall ikke betale nesten det samme i retur som skjortene kostet. Hold dere unna, ikke betal de for å lure flere!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.