Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

This Store has the worse return policy the quality of men’s sweater I ordered was terrible all sleeves too short shipping. Return cost was over 100.00 it went back to China even though it had a return... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

En nettbutikk som utgir seg for å selge kvalitet, men er helt annet som blir sendt og det kommer fra kina. Bestilte noen skjorter av «LIN», så trodde jo det var det jeg fikk. Men neida her kommer det... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

OBS!! Dette er bare lureri! Bestilte skjorter i str XXL, fikk 2 stk i M/L. I reklamen sa de «Gratis frakt i Norge», dette gjaldt visstnok ikke returen. Her var det snakk om 6-800 kr til Kina…..selvom... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte et ullprodukt fra annejohansen.com, som i stedet sender et produkt som er likt å se til, men som er 100 % polyester. Returen er langt fra så enkel som annonsert på annejohansen.com,... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Forbrukerrådet blir varslet

Forbrukerrådet blir varslet. Dette er ren lureri. Kinavarer til ekstremt dårlig kvalitet. Ingen mulighet for retur i Norge, til tross for at firma har "shipper" adresse Aslakveien 14, Oslo. Ingen pakkseddel er vedlagt, str er helt latterlig feil, feil farge og helt ubrukelig plaststoff i jakken. Bildene på siden er svært misvisende.

6 de novembro de 2023

Fullstendig lureri

Skulle lest andres erfaring med annejohansen.com før jeg bestilte varen, for her er det mange med samme opplevelse; bestilt produkt og levert produkt er overhodet ikke over ens. Tror jeg gir skoene til frelsesarmeen og tar det på egen opplæringskappe.

6 de novembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Webhandel på norsk, sendes fra Kina

Webhandel med norsk preg, sendes fra Kina. Jeg mottok feil vare, og da kreves det at det returneres til Kina med sporing. Portokost blir da lik det varen koster. Her er det litt lotto med sluttresultat, så jeg vil styre unna denne netthandelen for fremtiden. Kundeservice svarer, men når man stiller kritiske spørsmål til dem blir det stille.

3 de novembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kina-dritt fra ende til annen. Ligg langt unna.

Vi bestilte en bukse Herre str L ut fra størrelsestabellen. Buksa kom etter lang tid og kunne passet et lite barn. Mikroskopisk! Langt unna passe. Pengene tilbake ved retur kunne vi ikke få fordi «produktet var rabattert». Dette er Kina-dritt under dekke av et skandinavisk navn. Ligg langt unna.

5 de novembro de 2023

Totalt useriøs aktør

Totalt useriøs aktør. Umerket genser i umerket emballasje uten produktbeskrivelse. Dårlig kvalitet. Ingen reell returmulighet. Betalte på forhånd, fikk tilsendt kun ett av to bestilte produkter. REN SVINDEL!!!!

3 de novembro de 2023

Svindel!

Svindel!! Bestilte et produkt som var helt avvikende fra det de reklamerte med. Var ikke et eneste spor av kashimir, fargen var helt annerledes, passformen og selve plagget var helt annerledes og det er rett og slett svindel. Hadde ikke betalt 50 kr for det plagget, hvertfall ikke 700 kr.

Ren svindel

Ren svindel. Bestilte en fin vest i merinoull og fikk en stygg uformelig, og dårlig sydd vest i polyester. Vanskelig å returnere. For rabatterte varer refunderer de ikke kjøpesummen, men utsteder en verdikupong. Alt er jo naturligvis rabattert og likevel fem ganger dyrere enn varen er verdt.

31 de outubro de 2023

Ren svindel

Samme som de under har opplevd- annonserer cashmir- leverer polyester, retur og tilbakebetaling ikke mulig. Ren svinder!
Oppfordrer alle til å sende inn klage til Forbrukerombudet så de kan stoppes.
jeg har også fått tre ukjente belastninger ca kr 300 - kinesisk lignende navn på min konto siste uker- mistenker hacket fra samme leverandør.

Dette er svindel

Produktet på bildet ligner ikke på det som er levert. Ikke en gang samme materiale (ull/plast) som i annonsen. Ingen følgeseddel. Ikke mulig å returnere. Ikke mulig å få igjen pengene. Uetisk. Svindel. Lureri. Man får ikke det man tror man kjøper - og betaler for. Søppel.

søppel

Produktet på bildet ligner ikke på det som er levert. Ikke en gang samme materiale (ull/plast) som i annonsen. Samme jakke i annen nettbutikk til 10% av prisen. Ingen følgeseddel. Ikke mulig å returnere. Ikke mulig å få igjen pengene. Uetisk. Svindel. Lureri. Man får ikke det man tror man kjøper - og betaler for. Søppel.

19 de outubro de 2023

Dette er svindel

Dette er svindel. Varene var ikke som beskrevet. Det var ingen følgeseddel. Du må henvende deg til virksomheten for å få angreskjema. Du får ikke pengene i retur ettersom det er salgsvare - da får du kun tilgodelapp. Hele butikken er på salg, så i realiteten får man aldri pengene tilbake. Styr unna!

25 de outubro de 2023

Dette er bare lureri

Dette er bare lureri, genseren vi bestile er ikke den vi fikk, ikke lik i det hele tatt!!! Dyr var den også, er vel ikke mulig å få tilbake penger heller vil jeg tro, når det er en forbanna jallabutikk
STYR UNNA!!!!!

23 de outubro de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais