Banner for AUTODOC - Czech Republic

AUTODOC - Czech Republic Avaliações

361
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Všechno bylo skvělé! Je pravda, že jsem byla při převzetí zásilky trochu nervózní, protože doručení bylo naplánováno na pracovní den a my s manželem jsme byli v práci. Zásilku měli doručit na naši adr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Great service and prices. Pretty quick delivery. Packaging could have been more robust as they were quite ripped up. Will definitely use AUTODOC again.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I'm absolutely satisfied with your company and I wish excellent work in future... thank you very much and good luck

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Po mém zjištění, že mám nulový diferenční tlak, hlášený mým 15 let starým tenzometrickým snímačem OE Nr.1865A184 pro Mitsu ASX 1.8 DiD jsem hledal náhrad a vybral jsem si zde RIDEX 4272S0045, který je... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Veículos e Transporte

Sobre AUTODOC - Czech Republic

Escrito pela empresa

AUTODOC je internetový obchod s autodíly číslo 1 v Evropě. Sdílíme vaši vášeň pro auta a pomáháme vám ušetřit peníze za opravy vozů.

Autodoc App Autodoc Site Autodoc Club YouTube

Čím jsme známí:

Náš přístup zaměřený na zákazníka. Náš tým podpory se skládá z kvalifikovaných profesionálů, kteří hovoří 23 jazyky a jsou vždy připraveni pomoci jakkoli.

Rozsah a rozsah trhu. Za 17 let, co působíme na trhu, jsme získali 13 milionů spokojených zákazníků ve 27 evropských zemích. Denně odesíláme přes 35 000 objednávek.

Náš sortiment produktů. Nabízíme přes 4 miliony produktů pro více než 166 značek automobilů od světově uznávaných výrobců.

Cenová dostupnost a cenové výhody. AUTODOC je online platforma s férovými cenami a řadou speciálních nabídek a slev.

Multiplatformní služby. Zákazníci mohou rychle a snadno vyhledávat autodíly pomocí webových stránek i aplikace. Přesvědčte se sami, jak cenově výhodný a pohodlný může být proces nákupu autodílů.

Odbornost v opravách automobilů. Na našich kanálech YouTube najdete více než 3 000 návodů na výměnu autodílů.

Kontaktujte nás FAQ

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Como esta empresa usa o Trustpilot

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(361)

184 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rychlé doručení a perfetně zabalený…

Rychlé doručení a perfetně zabalený balík.

Resposta da AUTODOC - Czech Republic

Dobrý den, Děkujeme za Vaše kladné hodnocení 🧡 Děláme vše pro to, aby každý zákazník obdržel kvalitní produkty a měl hladký průběh nákupu 🚚✨

Jste spolehlivý dodavatel

Jste spolehlivý dodavatel, samozřejmě delší dodací lhůty. Doporučuji rozšíření sortimentu o motodíly .

Dobrý den!
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu 💬 Na Vašem názoru nám záleží a jsme rádi, že jsme Vám mohli poskytnout ty správné autodíly 🔧📦✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fast delivery with such a good price

Everything was as it suppose be. Happy with fast delivery to different country. Took like 4days Max to arrive

Hello!
Thanks for your positive response 🙏 We’re delighted that you appreciated our service 💯 We're here for you whenever you need a reliable auto partner 🚙🧡🔥
Best regards, AUTODOC Team

Shoda výrobku ,rozměrů i parametrů

Shoda výrobku ,rozměrů i parametrů. Rychlost dodání.

15 de abril de 2026

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Brzdové destičky nelasuji na mé vozidlo.

Brzdové destičky nelasuji na mé vozidlo.

15 de abril de 2026

Resposta da AUTODOC - Czech Republic

Dobrý den, vyhledávání na webových stránkách nezaručuje 100% kompatibilitu s vaším vozem, zejména pokud při výběru přes filtr nebyly zadány všechny potřebné údaje o vozidle (například přesný model, rok výroby, typ motoru a další характеристики). Požadovaný díl může být vyráběn v různých modifikacích, a proto existuje možnost, že zakoupený díl se bude lišit od toho, který je ve vašem voze instalován. Aby se podobným situacím předešlo v budoucnu, můžete svěřit kontrolu kompatibility našim specialistům pomocí VIN čísla prostřednictvím služby AUTODOC PLUS Expert. Po aktivaci této služby budou všechny vaše objednávky odborně prověřeny: pokud se ukáže, že díl není kompatibilní, předem vás upozorníme a nabídneme vhodný produkt. Náš manažer vás brzy kontaktuje. S pozdravem, AUTODOC Team

all was ok

all was ok :)

14 de abril de 2026

Greetings!
Thanks for your feedback 🙌 We’re happy that the delivery and product quality met your expectations. 🚚✅ We look forward to helping you again in the future!
Best regards, AUTODOC Team

Dobrý den!
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu 💬 Záleží nám na tom, aby každá objednávka byla pro naše zákazníky příjemným zážitkem✨🚗

Resposta da AUTODOC - Czech Republic

Good afternoon😊! Thank you very much for your rating! We are constantly working to improve our service and your opinion is very important to us. Best regards, AUTODOC Team🚗💨

Чудовий сервіс

Чудовий сервіс, легко знайти деталі які потрібні, гарні ціни.

6 de abril de 2026

Resposta da AUTODOC - Czech Republic

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук🙌. Нам дуже приємно знати, що нам вдалося вас здивувати та порадувати! З найкращими побажаннями, команда AUTODOC💪🔧

Je to dobrý web

Je to dobrý web, jsem spokojený.

30 de março de 2026

Resposta da AUTODOC - Czech Republic

Good afternoon! Thank you for your feedback🙌. We are very happy to know that we were able to surprise and please you! Best regards, AUTODOC Team💪🔧

Super komunikace

Super komunikace, rychost dodání

Hello,
Thank you very much for your kind words🌟.
We will continue to delight you with high-quality service.
Best regards, AUTODOC Team🚗💨

Не скрипят 👍

Здравствуйте, Pavel!
Мы очень рады, что вы остались довольны покупкой запчасти. Мы всегда стремимся предложить вам лучшее.
С уважением,
Команда AUTODOC🚗🔧

Rychle dodano,kvalita super

Nice shop

Nice shop. Fast delivery, good parts!

17 de março de 2026

Hi DJ Swifty!
This positive review is a real joy for the whole team🧡. Thanks for noting our work!
We'll strive for even greater heights in service.
Come by more often!
Warmly, AUTODOC Team🚗💨

Vše perfektní, luxus

Vše perfektní, bál jsem se skrz recenze na tržiště a e-shop, ale email s potvrzením a informacemi průběžnými o stavu objednávky chodily a dokonce přišlo dříve než jsem čekal. Z Německa to šlo přes dvě města a bylo to tu do 5 dní. Spokojenost.

19 de março de 2026

Vše OK

Vše OK, zásilka dorazila v pořádku.

18 de março de 2026

Resposta da AUTODOC - Czech Republic

Hello. Thank you for your review and for choosing us🧡! Best regards, AUTODOC Team🚗

Hi Stanislav!
We are very glad that your cooperation with us has brought positive emotions.
Our specialists are always ready to provide professional advice.
Please, feel free to contact us again.
Best regards, AUTODOC Team🚗

A Experiência Trustpilot

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais