Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Si je pouvais je mettrai zéro étoile à fuir banque de voleurs soi-disant assurance habitation. Dossier ficelé correct avec devis dans lequel le professionnel avait déjà eu pour mon habitation des doss... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

We waren jaren klant bij Corona direct hondenverzekering. Met onze eerste jack russel geen enkel probleem gehad met hen ivm terugbetaling kosten vr haar ziekte. Bij onze 2de jack russell terug bij C... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Na wel meer als 15 keer bellen ben ik nog niks wijzer voor de autoverzekering, elke keer iemand anders aan de lijn , de ene zegt links de ander zegt rechts en zojuist weer gebeld omdat per mail oo... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Na 6 jaar onze hond te verzekeren kreeg ik gisteren ern brief dat het contract wordt stop gezet omdat de hond re veel dossier s gehad heeft en we een andere verzekering moeten zoeken. Een hond... Ver mais

1,4

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

89 avaliações

Respondeu a 21% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Aanrijdingsformulieren

Na ongeval in oktober ll. heb ik al meerdere keren en op alle mogelijke wijze, chat, mail en telefonisch om nieuwe aanrijdingsformulieren gevraagd. Na laatste telefonische belofte op 14/11/25 om 10.30u heb ik deze nog steeds niet ontvangen
Chat , mailen nooit direct antwoord. Telefonisch zeer moeilijk bereikbaar en blijkbaar niet in staat om belofte na te komen. Service 000!

14 de novembro de 2025

Rapididé d'intervention

Étant nouveau client, première déception : il ne faut surtout pas être pressé avec cet assureur. Ils demandent des documents en urgence, et 24h après, toujours rien. Je comprends maintenant les avis négatifs de la page.

19 de novembro de 2025

Heel slechte service

Heel slechte service , blijf bij u makelaar ookal is Belfius ( goedkoper ) geen persoonlijk contact je bent maar een nummer.

Voor een verzekering aan te smeren zijn ze goed voor de rest niets

24 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Service client très lent et peu réactif

J ai une assurance pour mon chien chez Belfius Direct. J’ai déjà rentré plusieurs sinistres. A chaque fois, les frais ont été remboursés mais, par contre, il faut bcp bcp bcp de patience. Il faut souvent plus d’un mois pour être remboursé. Les mails envoyés restent sans réponse. Dommage.

1 de setembro de 2025

Voleur et incompetent

Depuis que Belfius a repris corona direct,les tarifs ont bien augmenté, j' ai déménagé en France et donc immatriculer mon véhicule dans ce pays, j' ai envoyé plusieurs mails pour résilier mon contrat aucune réaction, j' ai demandé plusieurs fois une attestation de sinistralité via le site, la non plus aucune réponse.
!!!!!!!A FUIR!!!!!!!

31 de outubro de 2025

prijs voor traagheid

Moeilijk bereikbaar. Geen kennis van zaken. Mails blijven onbeantwoord en verschrikkelijk moeilijk om een auto in te schrijven. Bij een andere verzekeraar duurde een wagen inschrijven en verzekering in orde brengen juist geteld een uurtje en bij Belfius konden ze dit nog niet in twee weken oplossen. zeer spijtig, vroeger corona direct nooit problemen mee gehad. Jammer dat bij overnames de klantservice soms mee verdwijnt.

1 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik ben een gedupeerde partij wiens…

Ik ben een gedupeerde partij wiens geparkeerde auto schade heeft door een aangereden wagen dus moet zelf de kosten betalen omdat er geen bewijs is zeggen ze . Zelf met aanrijdingsformulier ondertekend

7 de março de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nadat corona overgenomen is door belfius niets dan miserie.

Nadat corona direct overgenomen is door belfius direct is dit een ramp. Ik kocht een nieuwe auto. Deze moest ingeschreven worden. Telefoneren wordt telkens na 10 minuten wachten de verbinding verbroken. Na 3 keer het dan maar opgegeven. Een mail werd na 3 weken en nog eens een herhaling niet beantwoord. Via de chatbox kreeg ik als antwoord dat ik een mail diende te sturen of te telefoneren. Wat een klantonvriendelijk bedrijf is dit geworden. Uiteindelijk maar naar een crelan-axa kantoor geweest. De dag nadien waren mijn nummerplaten thuis. Bovendien was depannage verzekering bij panne inbegrepen en was de prijs nog minder dan de offerte die ik enkele weken daarvoor bij belfius direct had aangevraagd. Ineens ook maar mijn brandverzekeing en familiale polis opgezegd. Deze twee zijn bij crelan-axa ook nog eens goedkoper.

17 de outubro de 2025

Een zooitje ongeregeld

Een zooitje ongeregeld. Betaalde facturen blijven gestuurd worden. Facturen zonder enige berekening erbij. Geen reacties op mails, telefonisch wordt dossier niet bijgewekt en na maanden over en weer gemail wordt mijn verzekering doodweg geannuleerd zonder eindafrekening.

1 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

NOOIT EEN ANTWOORD OP EEN GESTELDE…

NOOIT EEN ANTWOORD OP EEN GESTELDE VRAAG !
De slechtste verzekeringsmaatschappij in België en misschien in Europa.
Het is daar een echte bollewinkel.
Ik stel we daar kandidaat om C4 uit te schrijven.

10 de outubro de 2025

Frauduleuze praktijken

Frauduleuze praktijken als je twijfelt neem deze niet en ze zijn ook niet te berijken en het heeft 1 maand geduurd tot ik iemand aan de lijn kreeg van de juiste dienst en dan zijden we ja je hebt idd dubbel betaald maar je houden. 25 euro voor ons wat hoe kan dit legaal zijn 😡😡😡😡🤬

9 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

laten je in de kou staan

dagen en uren aan de telefoon gehangen voor een verzekering belfius direct geen antwoord verkregen ze nemen zelfs niet op.
Noot: als je kwaliteit wil hebben en een opvolging neem dan een makelaar en geen agent van de verzekeringsmaatschappij want deze staan ook onder druk, voor alle risco volle polissen brand, auto/motor, gezinsverzekering, enz ,

29 de setembro de 2025

Augmentations injustifiées!

Anciennement chez Corona Direct, rachetés par Belfius… Assurée “au kilomètre”, je constate que malgré un usage extrêmement réduit (moins de 700 km sur l’année), ma prime ne cesse d’augmenter! L’an passé, on m’a fait porter la responsabilité d’une hausse de 30% sous prétexte d’un dépassement ridicule de 90 km. Aujourd’hui, même en roulant beaucoup moins, ma prime augmente à nouveau de 10%. C’est scandaleux!
Cette formule est donc trompeuse : elle prétend récompenser les petits rouleurs mais, dans les faits, les hausses sont automatiques et injustifiées!

20 de setembro de 2025

Verschrikkelijk

Verschrikkelijke verzekeringsmaatschappij.

2 schadegevallen, beide met tegenpartij in fout, ongeveer 25 mails later, uren aan de telefoon en nog steeds geen oplossing. Ze reageren gewoon niet. Mijn enige vraag is wat is de next step, blijkbaar te moeilijk om te beantwoorden. Oprecht versteld van dit niveau. Waarschijnlijk de slechtste service die ik ooit heb mogen ondervinden. Jammer want doorverwezen door kennissen binnen Belfius zelf...

16 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Personnel très mal éduqué qui nous…

Personnel très mal éduqué qui nous prend de haut car je suis jeune parle mal et ne m’aide pas pour une simple demande de lecteur de carte on m’a fait balader 2 ans après toujours pas de lecteur de carte bref ils ne vous aident pas

1 de janeiro de 2025

Slechte ervaring!

Na 5 jaar zonder problemen bij DVV verzekeringen wou ik overstappen naar Belfius Direct, omdat ik bij de belfius kantoren zelf altijd goed geholpen werd en nooit een probleem heb gehad. Wat een teleurstelling: geen antwoorden op mails, elke dag zelf bellen, en totaal geen duidelijke communicatie. alsnog ben ik al teruggekeerd naar DVV. Wat een andere verzekering op 2 dagen tijd inorde kan brengen doen zij op twee maand want ze kunnen (of willen) je niet met alles helpen. Ik ben blij dat ik dit nu heb meegemaakt en niet wanneer ik écht in de problemen zou zitten met mijn wagen. Mijn advies: sluit u niet aan bij Belfius Direct!

29 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het liefste zou ik GEEN sterren geven

Het liefste zou ik GEEN sterren geven! Ik ben een gedupeerde partij wiens geparkeerde auto aangereden is zodat er met de auto niet meer kon gereden worden. Na meer dan een half uur kon ik pas binnen raken op hun dienst om een takelwagen te laten komen (nadat de lijn ook gewoon 3 keer werd afgebroken zonder reden). Deze zei me dat ik morgen kon bellen met Belfius om een taxi te regelen naar de garage voor mijn vervangwagen. Ik ben direct de volgende dag beginnen bellen om 8u15, nu is het 12u40. Ik raak niet binnen via hun lijn voor de bijstand, je moet altijd als nieuwe klant aanmelden zodat zij dan intern doorverbinden. (ik denk dat ik ruim 2u in totaal in wacht heb gestaan). om daarna te horen te krijgen dat de vervangwagen enkel is vanaf de auto hersteld wordt! En dus ook geen taxi zal gebeld worden. Dus maw, regel/huur zelf een auto, zorg dat je er op eigen houtje raakt en wij betalen maar 90% terug. Dit terwijl ik met niets in de fout ben. Mijn grootste fout was om deze verzekering af te sluiten! (klant van 01/08) Ik zeg deze verzerkering nu terug op!!! WORD HIER GEEN KLANT!!!!

28 de agosto de 2025

À FUIR !!!!!!

À FUIR !!!!!!! Délais interminables, aucune communication car expert dans l'art des non-réponses tant par mail que par téléphone, service client totalement inexistant !!!!! Contrat malheureusement reconduit automatiquement de l'ex assurance Corona Direct qui était BIEN MEILLEURE !! Franchement, passez votre chemin si vous souhaitez souscrire volontairement auprès de cette assurance et prenez hâtivement le temps de changer d'assurance si vous avez atterri chez eux en tant qu'assuré ex Corona Direct !

19 de agosto de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.