Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

F1 i Milano, trodde bokad transfer skulle innebära att man kördes fram till arenan. Det var 5 kilometers gång från bussen till arenan. För att hinna den 1 timmes långa promenaden tillbaka hinner man i... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi är så jädrans nöjda över vår resa till London och Arsenal-Nottingham. All kommunikation och information före avresan var toppen. Själva resan var utan problem. Hotellet var av god kvalitet med pe... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Totalvägrar att sätta vår fotbollsresa till Milano i slutet av april som avbokad hos Klarna. Erbjuder presentkort endast och kör med snyfthistorier i tron att jag ska tycka synd om dem. Otroligt dål... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bokade en fotbollsresa till Madrid för att se Real mot PSG nyligen. Helt fantastisk upplevelse, magiskt. Fantastiska platser på arenan, utmärkt hotell och ett mycket bra samtal vid bokningen av resan... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Agência de turismo esportivo

Boka F1 biljetter och fotbollsbiljetter utan att tömma ditt konto. BE Resor är Sveriges ledande resebyrå inom sportevenemang som fotboll, Formel 1 & MotoGP. Som Officiell biljettagent kan vi erbjuda biljetter & resor till några av världens största idrottsevenemang. Vi har skräddarsydda paket med flyg, hotell & evenemangsbiljetter till marknadens bästa priser. Vi har sedan 2007 sålt hundratusentals biljetter & resor runt om i världen och utökar vårt sortiment årligen.

Informações de contato

3,0

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

82 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

F1 Monza 2022

F1 Monza 2022
Bokade rubbet med BE resor , Flyg ,Hotell, biljetter och transfer till banan för 2 pers för 44.000:-
Tyckte det var dyrt men jag slipper tänka på transfer till och från banan.... Trodde jag!!!
Ingen transfer från banan vare sig lördag eller söndag, och ingen transfer till banan på söndagen.
Det blev att promenera till Monza och ta tåget.
rekommenderar inte vita skor om man bokar med BE resor. blodet från skavsåren är svåra att få bort.
Erbjuden ersättning 550:-/per person ... rena skämtet

11 de setembro de 2022

Hej Benny

Vi har beklagat detta och informerade väldigt utförligt vad som gick fel med busstransfern. Vi informerade även på plats att vi återbetalar kostnader för buss/taxi/tåg. Dessutom fick ni tillbaka hela beloppet ni betalade för bussen.

Problem kan uppstå när man jobbar med människor, som i det här fallet var en busschaufför, men vi har kompenserat på er på rätt sätt.

Vi är återigen ledsna över situationen som inträffade. Du får gärna kontakta oss så kan vi diskutera vidare om detta.

Smidigt och bra

Smidigt och bra, utmärkt service. Vi är super nöjda! 10/10!

11 de setembro de 2022

Hej Helin

Tack för ditt fina inlägg, detta värmer!
Hoppas på återseende ;)

Smidigt och bra

Var och såg Liverpool med BE Resor 2017.
Har även bokat flera matcher sen dess, funkat utmärkt.

Nu har jag bokat till F1 till Ungern 2023. Återigen mycket smidigt. Kan starkt rekommendera.

24 de setembro de 2022

Hej Maykel

Tack för ditt fina inlägg om oss. Det är väldigt roligt att vi har kunnat hjälpa er vid flera tillfällen.

Hoppas på återseende! ;)

Toppen service

Toppen service, undrar man något har man svaret inom kort. En F1-helg med sonen som kan kännetecknas som fulländad. Verstappen vann på hemmabanan Zandvoort :-)

7 de setembro de 2022

Hej Pär

Vi tackar för ditt fina inlägg!
Vad roligt att vi kunde uppfylla era drömmar.

Hoppas på återseende! ;)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har använt BE-resor tre gånger

Vi har använt BE-resor tre gånger. Alltid enkelt att överblicka, man får biljetter, vouchers och information i god tid. Tryggt och bra! Sammantaget riktigt riktigt bra, fem stjärnor!

5 de setembro de 2022

Hej Anders

Tack för ditt fina inlägg och 5 stjärnor!
Sådana rader värmer verkligen. Det uppskattas!

Hoppas på återseende!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi bokade F1 biljetter till Belgien och…

Vi bokade F1 biljetter till Belgien och fick biljetterna mejlade till oss. Rekommenderas starkt

4 de setembro de 2022

Hej Libra

Tack för ditt inlägg!
Vad roligt att du vill rekommendera oss. Vi hoppas på återseende!

F1 i Österrike

F1 i Österrike

Fantastisk resa
Allt fungerade toppen bra

15 de agosto de 2022

Hej Elaine Ingela Christina

Tack för ditt fina inlägg om oss och 5* stjärnor!
Vad roligt att ni är nöjda med er F1 resa. Återkom när ni är sugna på nästa sportresa så hjälper vi er gärna ;)

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Helt ok

Jag har åkt med beresor till formel 1 vid 2 tillfällen. Jag tycker konceptet är bra och det är smidigt med paket inkl hotell och transfer till och från banan som går precis utanför hotellet.
Det som sänker betyget är flygbiljetterna. När jag fick biljetterna så var där mellanlandningar, vilket jag accepterade. Dock med 1-2 veckor kvar till resan så ändrades min flygbiljett och vi fick 9 timmar mellanlandning på en flygning som direkt hade tagit 2 timmar..
När man dessutom kollar och ser att direktflyg går och kostar 100kr mer pp så blir man lite irriterad att de så blint stirrat på priset och dessutom gör en sådan sen ändring. Då bör man kanske kunna presenterat alternativ.. hade glatt betalt 100kr mer pp för att slippa mellanlandning, dessutom en sådan lång en.
Hemresan var också dåligt planerad med lång mellanlandning.
Om jag bokar med beresor igen så kommer jag inte boka med flyg utan kommer boka det själv, åkte med min 70 åriga pappa som tyckte all väntetid var väldigt jobbigt.

12 de agosto de 2022

Hej Johan

Tack för ditt utförliga inlägg!

Flygtider ändras från flygbolaget, det är ingenting vi kan styra över tyvärr. Helst av allt skulle vi inte ha några ändringar alls, det hade underlättat vårt arbete rejält. Flygbolagen ger oss inget alternativ för avbokning om tiderna ändras några timmar, av den anledningen kunde vi inte heller boka om er till ett direktflyg.

Vi hoppas att allt annat var enligt era förväntningar och att ni återkommer till oss oavsett om ni väljer paket med eller utan flyg ;)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ett extremt oseriöst företag med en…

Ett extremt oseriöst företag med en otrevlig kundtjänst som lurar folk på pengar.
Beställt fotbollsresa till Barcelona MED avbeställningsskydd! Efter att ha fått veta hur extremt mycket extra BE Resor har tagit för all den billigaste flyg/hotell/biljetter dem kunde hitta så bestämde vi oss för att boka resan själva och avboka resan med BE Resor eftersom att vi har betalt extra för avbeställningsskydd. Vet ni vad? Avbeställningsskydd gäller inte. Absolut om man läser deras villkor som INTE står där man lägger till avbeställningsskyddet utan att tycka fram mer info så har vi ju tyvärr godkänt deras villkor… och kan därmed inte avboka resan. Har sedan samtal 1 fått ett otrevligt och mycket drygt bemötande av deras kundtjänst och dem vill absolut inte vara till hjälps för att lösa situationen.
Jag rekommenderar ingen att åka med detta oseriösa företag och rekommenderar absolut INTE någon att betala extra för ett avbeställningsskydd, för det gäller oavsett inte ifall du behöver avboka resan.

Edit, svar till BE resor. Självklart åker man på en resa som är betald? Ni vägrade ju att avboka den trots att jag har betalat extra för ett avbeställningsskydd som står med på kvittot. Det du skriver är därmed felaktigt eftersom vi visst hade köpt avbeställningsskydd… Jag med Många andra anser BE resor som ett väldigt oseriöst företag som tar extrema överpriser och jag hoppas att inga fler ska behöva känna sig lurade.!

10 de agosto de 2022

Hej Lukas

Tack för ditt utförliga inlägg!

Vad tråkigt att du anser att vi lurar folk. Vi har aldrig lurat någon och beviset på det är att du åkte på den resa du bokade och dessutom vill ha tillbaka dina pengar trots att du utnyttjat allting på din resa.

Du ville avboka utan att ha avbeställningsskydd. Vi hänvisade till våra villkor så som det är i hela resebranschen. Det krävs läkarintyg. Man kan inte avboka en paketresa utan läkarintyg, även om man har valt avbeställningsskydd. Detta står klart och tydligt i våra villkor. Detta informerade vi även på telefon utan att vara otrevlig. Om det ansågs otrevligt så ber jag om ursäkt för det.

Du kallar oss för oseriöst företag, på vilket sätt är vi oseriösa om du har varit på din resa och utnyttjat allting enligt din bokning?

Du får gärna återkomma till oss om det är något mer du vill diskutera.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Varning- åk ej med detta bolag - oseriösa efter att ni betalt resan!

Efter att ha bokat och betalt en F1-resa till Budapest för mig och min son påbörjade BE-resor ändringar i flyg fram och tillbaka där BE-resor menade att inga alternativ fanns, jag var hela tiden tvungen att acceptera nya ändringar, man frågade inte kunden något! jag fick betala bagaget flera gånger om på flyg som delades upp, trots att det fanns direktflyg vilket jag påpekade när jag själv kollade upp olika flygbolag, BE-resor svarade ej på dessa frågor.
Hotellen standar stämmer ej med vad BE-resor uppger på hemsida. Vi bokade hotell klass 5- det vi fick motsvarade lägenhet klass 2.....vaknat med bett på kroppen som visade sig vara vägglöss!
Bussen till F1 banan hämtade ej på utsatt plats enligt deras översända program - inget som BE-resor informerade om
Summering: BE-resor frågar inte kunden något = både jag och min son mycket besvikna - resan blev väldigt dyr efter alla egna tillägg efter slutbetalning och man förstår i efterhand att BE-resor har detta som affärsidé, kunden bokar och betalar sin resa - därefter börjar ändringarna där BE-resor maxar sin förtjänst och lite till, kunden får betala bagage och byten med flygbolag där det tar heldag att flyga till orter som Budapest. Hotellstandard är rent påhitt på deras sida.
Jag har aldrig köpt en paketresa med så mycket arbete för mig som kund = Mitt råd är res med annat resebolag eller sätt ihop en egen resa - det blir både billigare och bättre och du känner dig troligvis mer nöjd när du kommer hem.

4 de agosto de 2022
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bra biljetter och bra support

Otroligt bra biljetter till vår match på Camp Nou (tack vare uppgradering från BE resor) och bra support under hela planeringen av den här resan med stor flexibilitet kring byte av hotell, ombokning av resan pga Covid etc.

30 de maio de 2022

Hej Lisa

Tack för ditt fina inlägg!

Vad roligt att ni är nöjda med er resa till Barcelona och Camp Nou.
Vi hoppas på återseende nästa gång ni vill åka på en sportresa ;)

Arsenalbiljetterna var riktigt bra

Arsenalbiljetterna var riktigt bra. Finns ingenting att klaga på.

17 de novembro de 2021

Hej Daniel

Tack för ditt fina inlägg och 5 stjärnor!
Vad roligt att ni uppskattade biljetterna till Arsenal. Vi hoppas på återseende! ;)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har åkt med BE Resor flera gånger…

Vi har åkt med BE Resor flera gånger och det har fungerat utmärkt. Sist var vi i Liverpool och tittade på matchen mot Arsenal. BE Resor har alltid levererat det vi vill ha och överträffat mina förväntningar. Snart bokar vi vår nästa resa och då är det nog till Liverpool igen.

20 de junho de 2021

Hej Alexander

Tack för ditt fina inlägg och 5 stjärnor!

Vad roligt att vi har överträffat era förväntningar. Det är ett av våra mål som vi jobbar väldigt hårt för.

Återkom gärna till oss när ni är redo att boka ;)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Äntligen fick vi tag på biljetter till…

Äntligen fick vi tag på biljetter till Italien mot Schwiez med hjälp av beresor.se. Vi är väldigt tacksamma till beresor.se som hjälpte oss när ingen annan kunde.

19 de junho de 2021

Hej Jimmy

Tack för ditt fina inlägg och 5 stjärnor!

Vi är glada att vi kunde hjälpa er och hoppas kunna göra det även nästa gång ;)

Inställd F1 Resa

Min erfarenhet av resebokning hos BE Resor är att de är värsta sortens bedrägeri företag. De avbokade en F1 resa på grund av restriktioner i Ungern. Trots betald Flygförsäkring och Avbokningsskydd så vill de ej betala tillbaka pengarna. De erbjuder i stället Presentkort till motsvarande resa detta år i stället. Den resan har de lyckats med konstycket att höja priset på med över 16.000 kr. Boka aldrig resa med BE Resor är min personliga varning för detta oseriösa företag. Jag överväger starkt att gå till domstol nu och begära dem i konkurs om de inte betalar tillbaka den inställda resan.

Att låna ut stora pengar gratis i över 2 år till BE Resor är inte ok. De borde betala marknadsmässig ränta på lånet (stöld utan lov).

11 de fevereiro de 2021

Hej Sven

Restriktioner och stängda gränser har lett till att både regeringar, myndigheter, privatpersoner och vi som resebyrå tyvärr fått ändra flera gånger då ändringar sker hela tiden. Detta är ett globalt problem och ingenting som vi har orsakat.

Vi har informerat dig vid flera tillfällen om att du kommer att återbetalas men det kommer tyvärr att ta tid så som det är i hela resebranschen. Vi har inte med avsikt höjt priserna på någon av våra resor men tvingas göra så när arrangörer, flygbolag, hotell mm höjer priserna.

Hoppas att du har förståelse för detta Sven.

Vägrar återbetala

Köpte biljetter till Premier League som vi aldrig fick eftersom matchen ställdes in. I mejlkontakt med BE resor vägrar de betala tillbaka pengarna för biljetterna, detta trots att vi även betalade för en "coronaförsäkring" som enligt dem skulle garantera återbetalning i händelse av inställd match. Riktigt uselt!!

Rekommenderar ingen att handla genom BE resor.

23 de janeiro de 2021

Hej Anna

Vi har informerat dig vid flera tillfällen om att du kommer att återbetalas men det kommer tyvärr att ta tid så som det är i hela rese- och eventbranschen.

F1 resan till Monza bokades om till 2021

Det var väldigt enkelt att boka om vår resa till 2021 istället. Vi ser fram emot det och ger tummen upp till beresor.se.

2 de novembro de 2020

Hej David

Tack för ditt inlägg och 5 stjärnor!

Vad roligt att vi kunde hjälpa er med en ombokning. Vi gör alltid vårt bästa vad gäller service ;)

Återkom gärna till oss när ni är redo att boka nästa F1 resa ;)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tyvärr helt oseriösa och betalar inte…

Uppdaterad 1/5 2023
Beresor vägrar fortfarande att betala tillbaks pengarna för inställd f1resa. Det har nu gått 3år!!!
Det skyller på att de väntar på pengar från leverantörer, vilket givetvis är en lögn. De har råd att köpa reklamtid på viaplay, istället för att betala tillbaka pengar de är skyldiga. Ett bluff-företag som ingen borde handla av.

Tyvärr helt oseriösa och betalar inte tillbaka för inställd f1 resa till silverstone.
Svarar inte på mail heller så nu anmälda till arn

1 de agosto de 2020

Hej Mikael

Pandemin har lett till stora ändringar och problem i hela världen. Vi jobbar dagligen för att alla bitar ska falla på plats.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har åkt med Be resor flera gånger…

Vi har åkt med Be resor flera gånger och det har fungerat utmärkt varje gång. Längtar tills man kan se sport live igen.

26 de junho de 2020

Hej Kalle

Tack för ditt inlägg!

Vi önskar er en trevlig sommar och återkommer till er så fort publik tillåts närvara på arenorna igen.

Corona kan ingen rå för

Corona kan ingen rå för. Beresor hjälpte oss att byta våra biljetter till nästa år. Det gick väldigt smidigt

24 de junho de 2020

Hej Kalle

Tack för ditt inlägg!

Vi önskar er en trevlig sommar och återkommer till er så fort spelschemat för Premier League blir officiellt.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.