F1 i Milano, trodde bokad transfer skulle innebära att man kördes fram till arenan. Det var 5 kilometers gång från bussen till arenan. För att hinna den 1 timmes långa promenaden tillbaka hinner man i... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi är så jädrans nöjda över vår resa till London och Arsenal-Nottingham. All kommunikation och information före avresan var toppen. Själva resan var utan problem. Hotellet var av god kvalitet med pe... Ver mais
Totalvägrar att sätta vår fotbollsresa till Milano i slutet av april som avbokad hos Klarna. Erbjuder presentkort endast och kör med snyfthistorier i tron att jag ska tycka synd om dem. Otroligt dål... Ver mais
Bokade en fotbollsresa till Madrid för att se Real mot PSG nyligen. Helt fantastisk upplevelse, magiskt. Fantastiska platser på arenan, utmärkt hotell och ett mycket bra samtal vid bokningen av resan... Ver mais
Detalhes da empresa
Boka F1 biljetter och fotbollsbiljetter utan att tömma ditt konto. BE Resor är Sveriges ledande resebyrå inom sportevenemang som fotboll, Formel 1 & MotoGP. Som Officiell biljettagent kan vi erbjuda biljetter & resor till några av världens största idrottsevenemang. Vi har skräddarsydda paket med flyg, hotell & evenemangsbiljetter till marknadens bästa priser. Vi har sedan 2007 sålt hundratusentals biljetter & resor runt om i världen och utökar vårt sortiment årligen.
Informações de contato
Suécia
- beresor.se
Não respondeu a avaliações negativas
As pessoas também visitaram
Vi bokade F1-biljetter till Monaco som…
Vi bokade F1-biljetter till Monaco som ställdes in. Vårt önskemål var att flytta fram det till nästa år vilket be resor hjälpte oss med. Alla blev nöjda och glada!

Resposta da BE Resor AB
Fick min resa framflyttad till nästa…
Fick min resa framflyttad till nästa år. Det tycker jag som en rättvis deal. Tack BE

Resposta da BE Resor AB
Corona ställde till det men beresor…
Corona ställde till det men beresor höll sitt ord. Vi fick tillbaka alla våra pengar.

Resposta da BE Resor AB
Bra samtal och förklaring gällande F1 i…
Bra samtal och förklaring gällande F1 i Spanien. Beresor agerar proffsigt även under stor press.

Resposta da BE Resor AB
Vi fick återbetalning för vår inställda…
Vi fick återbetalning för vår inställda resa ganska omgående. Det tackar vi för.

Resposta da BE Resor AB
Jag har åkt med beresor.se flera gånger…
Jag har åkt med beresor.se flera gånger och fått väldigt bra service. Rekommenderat till mina vänner.

Att jämställa med tjuvar
Otroligt dåligt att inte följa lagen och har mage att tycka att det är helt okej att jag ska sitta och betala för något jag inte fått - dvs en fotbollsresa till Milano

Inställd Formel 1 resa Monaco maj 2020
Inställd Formel 1 resa Monaco maj 2020.
Jag köpte en paketresa för 3 personer i oktober 2019 och betalade då hela beloppet 65.736 kr. BE Resor benämner detta för "lyxpaket" ..
Resan skulle bli en riktig höjdpunkt för oss tre generationer, jag, min son
och mitt barnbarn. När det sedan stod klart för alla att tävlingen blev inställt krävde jag pengarna tillbaka med hänvisning till paket reselagen som är entydig ger konsumenten rätt till det. BE Resor erbjöd då mig presentkort istället. Så sent som 2020-05-12 gick Konsumentverket ut med pressmeddelande som understryker din rätt som konsument att få pengar tillbaka utan fördröjning. Ännu har ingen återbetalning skett.. Ärendet är anmält till Allmänna Reklamationsnämden och BE Resor är informerad.
Tyvärr har ARN en handläggningstid på för närvarande 6 mån, det är naturligtvis BE Resor medvetna om. Andra seriösa resebolag som Ving, Apollo och TUI har redan tagit sitt ansvar och återbetalat till sin resenärer.
Jag förväntar mig att BE Resor också gör det utan att förhala ytterligare.
Uppdatering. 2020-05-12. Pressmeddelande från Konsumentverket:
Du har rätt att få pengarna tillbaka. Det här gäller vid inställda
arrangemang på grund av Corona.
Något annat vore inte rimligt, säger Daniel Karfs, biträdande konsumentombudsman.
BE Resor följer inte detta och betalar inte tillbaka pengarna till mig.
Skrivet av min far Ingemar Petersson
Klockrent !!!
Nyss hemkommen från en fin resa till Liverpool. Flyg, hotell, matchen... allt funkade utmärkt !!
BE Resor var snabb att svara upp på frågor vid bokningen samt innan avresan. Tryggt hela vägen. Klockrent !
Resa till Manchester
Bokade vår första fotbollsresa till Manchester med BE resor. Allt var så välorganiserat. Vi blev uppgradera med gratis vipbiljetter och upplevde riktig lyx. Det var väldigt enkelt och hämta ut biljetterna på arenan med endast legitimation. Vi kommer definitivt boka fler resor med BE resor och kan verkligen rekommendera till alla.
Tack BE resor för en fantastisk…
Tack BE resor för en fantastisk anordnad fotbollsresa till Barcelona. Allt klaffade perfekt. Vi är så nöjda och kommer garanterat höra av mig när det är dags för nästa fotbollsresa.
Niko Varonen.
Biljetterna till Chelsea
Biljetterna till Chelsea - Newcastle var väldigt bra platser. Sambon kommer att leva länge på det här. Tack Beresor
Seriöst och serviceinriktat företag
Seriöst och serviceinriktat företag!
Riktigt bra information, bra priser och absolut bra service! Jag och min man hade det underbart i Barcelona tack vare er!
Ännu en av flera lyckade fotbollsresor
Ännu en av flera lyckade fotbollsresor. Framöver ska vi även se Formel 1 LIVE! 👍👍
Tack för en underbar upplevelse
Tack för en underbar upplevelse, mycket bra service och vi kommer och välja er igen ✌️✌️

Grym resa till Turin
Grym service med väldigt tydlig information där de håller kvalitén de lovar!
Jättenöjd!
Jättenöjd!
Utbudet, servicen, bra priser och lätt att boka beresor.se
Har bokat och rest med Beresor 2 gånger…
Har bokat och rest med Beresor 2 gånger och är jättenöjd med allt.
Fantastisk resa till Milano
Hade en fantastisk resa till Milano med min son, bokat via Beresor. Allt funkade smidigt och servicen var mycket professionell.
Rekommenderas starkt
Rekommenderas starkt! Mycket bra priser, service och utbud.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.