BESTSECRET Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag vill gärna lyfta fram den fantastiska service jag fick. Personalen tog min fråga om leveransen på stort allvar, svarade snabbt på alla mina frågor och återkopplade kontinuerligt. Jag upplevde at... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag tycker att ni är ett bluff företag som säljer eller eller inte granskar sina kläder noga från returer!Köpte en philipp plein hoodie för 2300kr i tron att den va äkta och märkte sent att tröjan var... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Grym kundtjänst! Bra produkter och rimliga priser på sidan men det är kundtjänsten som imponerat mest. Hade tyvärr problem med ett par skor som gått sönder inte långt efter jag köpte dom. Jag skrev e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Habe ein tolles Kleid zu einem unschlagbaren Preis gekauft. Leider hat es nicht gepasst. Die Rücksendung war super einfach und problemlos. Die Kaufpreisrückzahlung war genauso schnell und problemlos.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas
  2. Loja de Roupas para Bebês
  3. Loja de Moda Infantil
  4. Estúdio de Alta Costura
  5. Loja de moda masculina
  6. Loja de moda feminina

Sobre BESTSECRET

BESTSECRET är en av Europas ledande shoppingdestinationer för exklusiva designers och modemärken till otroliga priser

Medlemskap hos BESTSECRET ger tillgång till världens mest eftertraktade modemärken och en shoppingupplevelse i särklass, online och i butiker i Tyskland och Österrike. Det breda sortimentet består av kläder och skor för dam, herr och barn samt skönhetsprodukter, inredning och accessoarer – allt till unika priser.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

452 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

121 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

GREAT SERVICE

I love this company. I've only used them for about 4 years without any problems.

15 de abril de 2025

Resposta da BESTSECRET

Thank you for your kind words and for being a loyal customer for the past four years. We are thrilled to hear that you have had a positive experience with our company.

De har sjukt bra rea

De har sjukt bra rea. Alla borde skaffa ett konto 😀

13 de abril de 2025

Resposta da BESTSECRET

Vi är glada att du tyckte om din upplevelse när du handlade hos oss.

Som jag brukar säga…

Som jag brukar säga….
”Hur f@n tänkte ni där” BestSecret??

Är en återkommande kund som i början av april beställde två coach väskor, en svart och en brun - i modell större, med mått 42x39x12cm.

Hämtade ut paketet och fick en mindre låda än förväntat med tanke på väskornas storlek.
Tänkte då att detta kan verkligen inte stämma - att det finns 2 väskor i den lådan?!?!🤔

Jo men visst - ursäkta mitt språk, men vilken idiot🤬 väljer att förpacka 2 märkesväskor för 8000kr, i en simpel plastpåse, utan något som helst för att skydda skinnet eller väskans modell – sedan ihopknölat rakt ner i en lådan med mått 29x39x15cm.

Både väska och axelrem i denna modell ska ”stå stadig” men p ga hantering och andra omständigheter är båda väskorna form förstörda.
Inte nog med allt detta - båda väskorna var utan någon prisstagg - bara det är helt fel!!

Granskade väskorna;
Den svarta väskan är uttöjd, väldigt väldigt repig vilket tyder på att den är använd och inte alls helt ny, den borde ha sålts som en bättre begagnad.
Den bruna är i något bättre skick än den svarta men också den upplevs som lite använd men inte fullt så uttöjd - men i låg det ett löst tuggummi och tuggummipapper.

Kontaktade BestSecret direkt via beställningen / hemsidan och reklamerade väskorna och bifogar jag filmerna där man tydligt kan se från det jag öppnar paketet till att jag granska de båda väskorna. Så att dom kan tydligt se att det jag angivit i reklamationen inte är något jag hittat på.

Svaret jag får …..
”Tack för att du kontaktade oss. Vi är verkligen ledsna för eventuella besvär du kan ha upplevt med ditt senaste köp. Vi förstår hur frustrerande det kan vara när saker inte går som planerat, och vi vill rätta till det.”

Besvär? Saker inte går som planerat? Rätta till vad?
Vad är det för svar?
Alltså seriöst - ingen av väskorna finns kvar för en nybeställning. Dom erbjuder inte någon rabatt eller rabattkod eller dylikt…. Pinsamt snålt.

Återigen som jag brukar säga…
”BestSecret Gör om och Gör rätt”

Uppdatering 2025-04-14
Efter BestSecrets svar på min upplevelse kontaktade jag kundservice idag 2025-04-14 och hör o häpna - Jag får EXAKT SAMMA SVAR en andra gång av samma person på deras kundtjänst en, V.S.

Varför ens bemödar er att svara på min upplevelse på Trustpilot och låtsas som on ni bryr er om mig som kund och denna extremt tråkiga upplevelse.
Det är så dåligt av er, att ni inte ens kan anstränga er att läsa min reklamation på ordern, se filmerna på väskorna - och någonstans inse att man inte kan svara och möta en reklamation så här.

Ni har inte erbjudigt någonting till mig förutom ett bedrövligt standarsvar.
Riktigt dåligt🤬

10 de abril de 2025

Resposta da BESTSECRET

Tack för att du delade din upplevelse med oss. Vi beklagar verkligen att du har haft en så negativ erfarenhet med din senaste beställning hos BestSecret. Det är helt oacceptabelt att dina väskor inte packades ordentligt och att de anlände i ett sådant skick.

Vi förstår din frustration och vi vill rätta till detta så snart som möjligt. Vänligen kontakta vår kundservice, så att vi kan erbjuda en lösning som möter dina förväntningar. Vi uppskattar din feedback och kommer att använda den för att förbättra våra tjänster.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alltid varit en bra upplevelse när man…

Alltid varit en bra upplevelse när man handlat där! Enkelt och bra.
Inget krångel kring något av momenten!

5 de abril de 2025

Resposta da BESTSECRET

Vi är mycket glada över att läsa din recension. Din tillfredsställelse betyder mycket för oss!

Jättebra app

Snabba leveranser. Smidigt vid retur

3 de abril de 2025

Resposta da BESTSECRET

Tack för din positiva recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med våra snabba leveranser och smidiga returprocess.

Kvalitet

Kvalitet! Fint produktutbud, och alltid så väl inpackat vid leverans. Stort utbud om märken. Är 100% nöjd! ✨️

30 de março de 2025

Resposta da BESTSECRET

Tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med vårt produktsortiment och vår leveransservice. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder den bästa möjliga upplevelsen.

Utmärkt

Jag är nöjd ni är fantastiska

28 de março de 2025

Resposta da BESTSECRET

Tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med vår service.

😊 bra !!

Det var bra!!!!

21 de março de 2025

Resposta da BESTSECRET

Tack så mycket för din positiva recension! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd. Din feedback motiverar oss att fortsätta göra vårt bästa för att ge dig en utmärkt shoppingupplevelse.

Excellent company

Excellent company! Professional and fast service with high-quality products. The customer service is exceptional, and I really appreciate the extra deals the company offers.

I have one suggestion: I would love to see more frequent updates on items from each brand. Some brands I follow have had the same products for over a year.

Overall, it’s my favorite shopping app!

21 de março de 2025

Resposta da BESTSECRET

Thank you for your kind words and valuable feedback. We appreciate your positive experience with our company, including our customer service and the extra deals we offer.

We understand your suggestion about more frequent updates on items from each brand. We are always looking for ways to improve our service and will take your feedback into consideration as we continue to develop our app.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabba leveranser och bra priser

Snabba leveranser, bra priser på märkesvaror och stort utbud.

11 de março de 2025

Resposta da BESTSECRET

Att läsa din recension gjorde oss väldigt glada. Din positiva upplevelse betyder mycket för oss!

👌👌👌👌

👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

27 de fevereiro de 2025

Resposta da BESTSECRET

Thank you for your review. We are happy to hear that you were satisfied with your experience!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dziekuje problem został rozwiązany tak…

Dziekuje problem został rozwiązany tak jak s odpowiedzi firmy Bestsecret.Zlozylam nowe zamówienie

26 de fevereiro de 2025

Resposta da BESTSECRET

Dziękujemy za recenzję. Cieszymy się, że Twoje doświadczenia z nami były satysfakcjonujące!

Bra kundservice

12 de fevereiro de 2025

Resposta da BESTSECRET

Tack för din feedback. Vi är glada att höra att du är nöjd med din upplevelse!

Bästa som det finns

Bästa som det finns

11 de fevereiro de 2025

Resposta da BESTSECRET

Tack, vi är glada att höra att du hade en positiv upplevelse med oss!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sajten säljer bra märkeskläder och skor…

Sajten säljer bra märkeskläder och skor med bra pris både för vuxna och barn. De har mycket utbud av andra produkter också. Jag är mycket nöjd och jag rekommenderar verkligen för den som älskar fina saker för bra pris.

11 de fevereiro de 2025

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Efter sex års handlade börjar de bli…

Efter sex års handlade börjar de bli helt oseriösa. Det har ju allt fungerat med deras filosofi. Nu börjar Bestsecret köra samma stil som kineserna. Skulle handla lite och då kommer chocken man måste handla över 900 kr för att få fri frakt.

1 de fevereiro de 2025

Hej Douglas,

Tack för din feedback och för att du har varit en lojal kund hos oss i sex år. Vi förstår att förändringar kan vara oväntade, och vi uppskattar att du delar din upplevelse.

Vi arbetar ständigt med att anpassa våra tjänster och priser för att kunna erbjuda exklusiva märken till förmånliga priser. Vi tar din synpunkt vidare och hoppas att vi kan fortsätta att leverera en positiv shoppingupplevelse för dig i framtiden.

Om du har några frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Team BestSecret

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kvalitet

Kvalitet rakt igenom i hela köpen och returer.

7 de fevereiro de 2025

Seriöst företag

Pålitlighet

6 de fevereiro de 2025

Team BESTSECRET

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.