Leveret det forkerte sted og efter at have talt med to medarbejder, var deres eneste kommentar at de ikke kunne komme tilbage og sætte det, det korrekte sted, jeg måtte selv finde en løsning og e... Ver mais
A empresa respondeu
Ny vaskemaskine bestilt, alt på mail, varen blev pænt afleveret med opkald i god tid inden ankomst
Nemt at finde varen på hjemmesiden, og tillige med, var der hurtig levering. En venlig og rar fragtmand som ringede og sagde hvornår han ca ville være hos os.
A empresa respondeu
Vi fik leveret vaskemaskinen rettidigt. Der var dog problemer med tilkalket ballofix ventil, så montørerne kunne ikke klare montagen. Et andet hold klarede montagen få dage efter at VVS havde montere... Ver mais
A empresa respondeu
Hos Bilka.whiteaway.dk finder du altid et bredt udvalg af hvidevarer til skarpe priser. Har du brug for hjælp, så ring på telefon 70 60 61 99 og få god kundeservice
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 97% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Selvom der var en mindre skade på mit produkt var der god service og vi fik lavet en aftale alle var tilfredse med, så alt i alt en god service

Resposta da Bilka.whiteaway.dk
Nem og overskuelig bestilling af vare og vare blev leveret til aftalt tid. Alt i alt en positiv oplevelse.

Resposta da Bilka.whiteaway.dk
Bilka er ok at handle med men der leverer gør jeg ikke mere 2 stk ubehagelige fyre der tydeligvis ikke ville sætte hvidvaren på el tage den gamle med den ene tikkede om at få en julegave flere gange det var ubehageligt

Resposta da Bilka.whiteaway.dk
For snart en måned siden bestilte jeg en Blomberg opvaskemaskine gennem Bilka Whiteaway...
2 dage senere fik jeg leveret en opvaskemaskine, der var defekt. Først skulle jeg vente 8 dage på, at en servicemand blev tilkaldt, som kunne bekræfte at maskinen var defekt og skulle retur. Dernæst skulle jeg vente knap to uger på, at den defekte maskine blev afhentet. Det blev den i fredags. Nu går jeg og venter på, at Bilka Hvidevarer giver mig mine penge igen. De er stadig ikke kommet. Har skrevet og spurgt ift. tidshorisont, men ikke fået svar. Vælger du at handle her, skal du satse på, at dit produkt er i orden. Min oplevelse gennem den seneste måned er, at der er en yderst begrænset iver ift. at få rettet op på egne fejl og yde god kundeservice.
D.7.1.26 Efter at have talt med Bilka Hvidevare om deres procedure ift. refundering, kan man forvente at det kan tage op til 10 dage, før man får sine penge igen EFTER, at de har afhentet en defekt vare. Det er også værd at tage med i sine overvejelser - jeg ved, at jeg ikke kommer til at handle hos (læs: låne penge ud til) Bilka Hvidevare igen.
JF. Mathias kommentar nedenfor: Jeg fik at vide i dag af Bilka Hvidevare, at der godt kan gå 4-5 dage fra at varen er afhentet til den bliver registreret som værende ankommet til lageret og beskeden er givet videre. Derefter går der 5 bankdage før pengene er refunderet. Så den beskrivelse er ikke min, men en jeg fik af en medarbejder, der gjorde mig klart ( - i et irriteret tonefald tilmed), at det er helt efter proceduren, at jeg ikke havde fået mine penge endnu

Alt varsom det skullevære. God service. God levering

Anmeldelse opdateret maj 2026:
Jeg fik fryseren ombyttet til en ny i januar, som stadig kører fint her i maj. Det tog dog nogle forsøg både at få booket korrekt ombytning og få både levering af ny fryser og afhentning af den gamle. Derfor ændret fra 1 stjerne til 3 stjerner. Kundeservice var egentlig hjælpsomme, de kunne bare ikke altid finde ud af at booke det rigtige.
Først flytter I min levering 4 gange, og nu, hvor jeg har pakket fryseren ud af den ellers pæne papkasse, så står jeg med en fryser, der viser tegn efter at have fået et ordentligt slag på toppen! Plastikken er revnet flere steder og der er ridser flere steder på den HELT NYE fryser. Helt ærligt! Skam jer!

Resposta da Bilka.whiteaway.dk
God og hurtig betjening og ikke mindst levering.
Fik opgraderet mit vinskab fra 1-zonet til 2-zonet, uden merpris. 👍

Resposta da Bilka.whiteaway.dk
Super service.. alt er i orden første gang og køleskabet leveret 14 timer efter det er bestilt..

Resposta da Bilka.whiteaway.dk
Nemt og overskueligt, at bestille.
Blev ringet op og oplyst om, at bestilte varer ikke kunne leveres, men blev tilbudt et dyrere produkt, til samme pris, i stedet. Rigtig god service.

Resposta da Bilka.whiteaway.dk
Kundeservice ringede inden levering så de var sikker på at maskinen passede ind i vores køkken. God service

Resposta da Bilka.whiteaway.dk
Bestilt med levering til dør og varerne kom i det tidsrum der var planlagt med en flink fragtmand. Varerne lever op til vores forventninger, så er glad for både produkt og service.

Resposta da Bilka.whiteaway.dk
Vaskemaskine var i stykker, har nu ventet i en uge og kan stadig ikke bruge den

Resposta da Bilka.whiteaway.dk
Det var god oplevelse og hurtig ly tak

Resposta da Bilka.whiteaway.dk
Godt tilbud på en skabsfryser, som skulle leveres. Varen lever helt bestemt op til forventningerne, som forventet. Eneste minus var leveringen. Varen blev stilt foran carporten, uden chaufføren ringede ca 30 minutter før og varslede sin ankomst, som man ellers blev oplyst om ved bestillingen.

Resposta da Bilka.whiteaway.dk
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.