Da jeg bor lige ved siden af burgerbaren, er det selvsagt jeg har været der et par gange. Overvejende godt. Friture kyllingen kan nogle gange føles lidt kold, men oksekødsburgerne sidder sgu i skabe... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Maden var udemærket. Min dårlige oplevelse bunder i en uopdragen ung mand med omvendt kasket. Han Havde mere travlt med at snakke med en ven, end at betjene kunder. Han Taler nedladende og er ikke... Ver mais
Vi har bestilt mad fra Bøff Sydhavnen af flere omgange og har aldrig kunne sætte en finger på maden. Desværre oplevede vi i weekenden, at vores take away var mangelfuld og kontaktede derfor burgerbare... Ver mais
Første gang vi prøvede böff i Sydhavn var det en lækker, grisset oplevelse, derfor glædede vi os til at prøve dem igen, denne gang i Valby. Det blev dog alt andet end en lækker oplevelse. Der var én s... Ver mais
Hos Bøff Burgerbar vil vi levere den bedste burgeroplevelse. Derfor bruger vi 100% dansk oksekød fra Hinmerlandskvæg og økologisk potato bun med kærnemælk fra Thiese mejeri. Vi har altid fokus på kvalitet og hygiejne over alt andet. Vi glæder os til at lave Danmarks måske bedste burger til dig også. På gensyn hos Bøff Burgerbar
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Maden var ok, men ikke mere. Ikke god nok til prisen. Fritterne havde været klar i 10 min før burgerne. Lokationen var i Allerød. Jeg tænker de lige skal have lov til at øve sig før jeg prøver igen. Det skal være bedre for at leve op til en luksusburger.
Maden var god, dog både hjemmeside og betjening kunne være meget bedre glemte at pakke og give os vores drikkevare.
Servicen-pommesfrites er de blødeste i Nordsjælland og i det hele taget virker de ikke oppe i gear
Allerød
Normalt er jeg meget tilfreds med Bøf, men denne gang var fritterne var helt kolde og tørre da vi kom hjem, og vi bor kun 5-10min fra stedet.
Vi ventede en time på at få vores mad efter vi fik at vide at der gik 5 minutter... Nogen havde åbentbart taget min bestilling.
De 2 ansatte bag disken var super søde, men synes det er for dårligt at ledelse ikke sørger for at de har hænder nok når der er travlt. En ansat mere på vagt og så skulle de ikke døje med at blive råbt af og sure miner.
Synes sku det er usympatisk.
Vi så frem til at have en ordentlig burgerbar åben i Allerød, men det er det desværre ikke. Burgerne så og smagte dårligt (meget tørt). De havde meget travlt dengang, men det er her i starten, hvor man enten vinder eller taber kunder for altid.

Bøff Allerød
Både bøffen af kylling og oksekød var ekstremt tør, havde ingen chilimayo, trøffelmayo, eller estragonmayo, så blev spurgt om jeg ville have normal mayo, uden et valg var jeg nødsaget til et ja. Bestilte en kildevand og Faxe kondi, begge to langt under stuetemperatur. Burgeren faldt fra hinanden i det at den var bygget værre end hvad en 3. Klasse med 10% indsats kunne have gjort. Har flere gange været vældigt tilfreds med Bøff på Sydhavn, men den i Allerød er noget af det værste jeg har oplevet. Der er ikke specielt mange alternativer ift. burger i Allerød, men ville klart anbefale at gå 50 meter længere ned af gaden og afgive en bestilling i cafe iso.

Resposta da Bøff Burgerbar
En kold og slatten omgang, hvor man også lige glemte 1/3 af ordren.

Resposta da Bøff Burgerbar
Nu er det 3. Gang vi bestiller på nettet og ikke får hvad vi har bestilt. Denne gang fik vi det vi havde fravalgt (løg), men ikke det vi havde bestilt ekstra (bacon). Vi havde også en side af chicken wings som ikke var inkluderet? Det var sidste chance for det hedengangne RUMBLES.
Nå ja, maden var også forsinket- IGEN.
Gode burgere, men for mange fejl, desværre.

Resposta da Bøff Burgerbar
20 minutter tog det 3 medarbejdere i,den for nyligt åbnet, bøff burgerbar i Allerød, at tilberede en cheeseburger med 1 bøf, 1 skive ost, 2 løgringe af rødløg og en skive agurk. Smagen af ost var dominerende.
59 kr. for en burger, der minder om dem McDonald's laver til 12, er en voldsom overpris.

Resposta da Bøff Burgerbar
Bestilte kl. 14 over nettet til afhentning kl. 17. Grundet åbningsweekenden var der mange gæster i kø da jeg kom, men på klokkeslættet bliver mit navn kaldt og jeg kan hente min mad. Det var professionelt.
Stærkt tilfreds med kvaliteten af burgeren. Jeg fik godt nok ikke nogen rabat, men det var i orden når man slap for køen. Big ups til de ansatte der har knoklet her til åbningen. I gør det godt!
Kedelig bøf, dårlige pomfritter og milkshake.
Ikke helt ringe men til den pris findes der steder som laver meget bedre burgere.

Resposta da Bøff Burgerbar
Hvorfor kan man bestille mad, til et bestemt tidspunkt når det ikke virker, nu har jeg ventet over en time på min mad, hvad sker der...., jeg står i burger bar i Allerød, hvis det er noget der forsætter sådan, så lukker den ret hurtigt, folk gider da ikke at være til grin....

Kedelig, dyr og smagsløs 😲
95,- for vegeburger. Indehold; bolle, alm. mayo, salat, agurkesalat og en vegebøff. Absolut ingen waw eller smagsoplevelse. 😳
Bøff er nyåbnet i Hillerød. Det skal jo være så godt at jeg kommer igen eller fortæller andre at de skal spise hos jer. Men hvis det er standarden så køber jeg ikke der igen, desværre…
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.