Bøff Burgerbar Avaliações 222

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Da jeg bor lige ved siden af burgerbaren, er det selvsagt jeg har været der et par gange. Overvejende godt. Friture kyllingen kan nogle gange føles lidt kold, men oksekødsburgerne sidder sgu i skabe... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Maden var udemærket. Min dårlige oplevelse bunder i en uopdragen ung mand med omvendt kasket. Han Havde mere travlt med at snakke med en ven, end at betjene kunder. Han Taler nedladende og er ikke... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har bestilt mad fra Bøff Sydhavnen af flere omgange og har aldrig kunne sætte en finger på maden. Desværre oplevede vi i weekenden, at vores take away var mangelfuld og kontaktede derfor burgerbare... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Første gang vi prøvede böff i Sydhavn var det en lækker, grisset oplevelse, derfor glædede vi os til at prøve dem igen, denne gang i Valby. Det blev dog alt andet end en lækker oplevelse. Der var én s... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Restaurante
  2. Restaurante Norte Americano
  3. Restaurante Fast-food
  4. Praça de Alimentação
  5. Hamburgueria

Escrito pela empresa

Hos Bøff Burgerbar vil vi levere den bedste burgeroplevelse. Derfor bruger vi 100% dansk oksekød fra Hinmerlandskvæg og økologisk potato bun med kærnemælk fra Thiese mejeri. Vi har altid fokus på kvalitet og hygiejne over alt andet. Vi glæder os til at lave Danmarks måske bedste burger til dig også. På gensyn hos Bøff Burgerbar

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Både Burger og burgerbolle var kold

Burger og burgerbolle var kolde. Bollen havde vist slet ikke været varmet. Pomfrits var dejlige varme. Kom ellers før maden var færdig, så jeg kunne få udleveret straks “burger-kokken” var færdig.
Samme oplevelse som for 14 dage siden, den burde jeg måske have anmeldt.

10 de maio de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårligt og spild af penge - gå på Palermo Pizzeria i stedet.

Rigtig dårlig oplevelse. Hentede maden til aftalt tid. Den stod klar, hvilket altid er foruroligende, da man ikke ved, hvor længe den har stået der.
Mine tre menuer må have stået længe for, da vi satte os til bords 10 minutter senere, var burgeren lunken-kold. Fritterne var slatne og kolde og reelt bare en stor sammenvokset klump, reelt uspiselige.
En rigtig fesen omgang, som ikke inviterer til et besøg mere.
Burgerne og fritter på det nærliggende pizzeria er både bedre og billigere - og tilmed varme.

30 de abril de 2023

Forsinket,koldt og kaos

Vi havde bestilt på deres app til 18.40, kæmpe kø v ankomst og ventede 20 min. Ingen der kunne dansk og vi fik en pose der havde stået længe,og fik forkert mad, og da vi kom hjem(tog os 5 min) var maden kold og pomfritterne total sladne,så jeg anbefaler det ikke

27 de abril de 2023

Kold mad

Kold mad, lang leveringstid og emballage stinker af røg muligvis fordi chaufføren ryger helt vildt i bilen…. Der manglede også noget til min ordre.

26 de abril de 2023

Hej Kristina,
jeg beklager du har haft en uheldig oplevelse. Vi anvender Wolt som leveringstjeneste og jeg skal naturligvis beklage hvis chaufføren har røget i bilen. Det er på ingen måde acceptabelt og vi vil straks underrette Wolt herom.

At der manglede noget i din ordre, skal jeg samtidig undskylde for. Og såfremt du vil give os en mulighed for at rette op på vores fejl, så send os gerne en e-mail på info@boffburgerbar.dk så vil vi gerne forsøge.

Igen beklager jeg og ønsker dig en god aften.

Dårlig forretning

Kære Bøff burgerbar.
Sjældent oplever jeg en forretning med så dårlig forretningsforståelse.
Det starter tilbage da i åbner i Rødovre Centeret. Jeg bestiller mad via jeres app, jeg venter og venter. Til sidst kører jeg op til restauranten og spørger, hvad sker der? Skal jeg bestille mad et andet sted fra- så venligst orienter mig herom. Der står to stakkels unge mennesker, som ikke er blevet oplært i at afvise ordre online i tilfælde af at de har alt for travl som har tilfældet her. Super dårligt, så lader i kunden vente evigheder i uvidenhed om orden går igennem eller ej.
Dette skriver jeg til jer i første omgang. I var tydeligvis ikke klar på efterspørgslen den dag. I undskylder med 4 vouchers på menuer. Dejligt! Dem står jeg og vil indløse forleden. De fremgår i min app. Men så har i ikke oprettet dem korrekt, så det er kun den ene voucher som virker. Det betyder, at jeg må betale fuld pris for de resterende tre menuer. Endnu en gang ved den unge pige bag kassen ikke, hvordan det fungerer og hun kan ingen gang svare på om bøfferne er gennemstegte eller medium. Hun bliver stresset og skælder faktisk min mor ud for at stå og holde øje med bestillingerne. Hvilket var til alt held, da pigen lavede vores bestilling forkert. Og vi kom hjem med mad som manglede ingredienser og som skulle have været en gratis fornøjelse🤯 Det er sådan en joke! I bedes overføre beløbene for de tre menuer, som skulle have været dækket af vouchers, men som af mystiske årsager ikke virkede.

En sidste ting: når man har et menukort med mange forskellige slags burgere: bare en ide, skriv lige hvad ingredienserne i burgerne er. det kan man ikke læse ud fra jeres menukort eller på en flyer i restauranten. Og jeres ansatte ved det dårligt nok.

18 de abril de 2023

Hej Amalie,
jeg beklager du har haft (endnu) en uheldig oplevelse hos os. Det beklager jeg naturligvis. Vores kolleger forsøger det bedste de har lært og vi tager naturligvis kritikken til os. Vi har modtaget dine anmeldelser på flere platforme og vil besvare alle dem vi finder.

Er det muligt du vil sende os en e-mail, så vil vi hjertens gerne forsøge at hjælpe dig. Vores e-mail er info@boffburgerbar.dk.

Tak igen for din feedback. Vi ser frem til at høre fra dig igen, så vi kan hjælpe dig videre.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Discount burger til premium pris

Jeg har givet Bøff Burgerbar - Sydhavn chancen 2 gange indenfor de sidste par måneder og jeg må konkludere at pris og kvalitet på ingen måde hænger sammen. Discount burger til premium pris

9 de abril de 2023

Hej Frederik,

jeg beklager du har haft en ærgerligt oplevelse. Vi håber du finder en burger der lever op til dine forventninger. Du er naturligvis altid velkommen hos os igen.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ringe service i restauranten i Rødovre…

Ringe service i restauranten i Rødovre Centrum. En medarbejder der kun snakker engelsk og ikke er sat ind i værdibeviserne fra Niche. Burgere kedelige. Sløjt ekstra stykke bacon som mest af alt smagte som et stykke pap.

4 de abril de 2023

Hej Martin,
Jeg beklager det sene svar. Men jeg vil gerne starte med at nævne, at det ikke er den kvalitet vi ønsker at levere. Hvis du vil give os chancen for at rette op på din oplevelse, så må du meget gerne sende os en e-mail til info@boffburgerbar.dk og vi vil gøre et forsøg.

Tak på forhånd.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nem bestilling samt afhentning

Nem bestilling samt afhentning.

Super lækkert kød - generelt en lækker bruger. Varme gode pomfritter.

31 de março de 2023

Hej Martin,
jeg beklager det sene svar.
dejligt med sådan en flot anmeldelse. Tak for det.

Jeg er rasende

Jeg er rasende! Vi køber 8 deals gennem Niche, og prøver at bestille gennem Bøff’s app. Men der står ingen vejledning til hvordan man indtaster værdibeviserne. Så jeg ringer til kundeservice, som vil få én til at ringe tilbage til mig med det samme. TO TIMER senere må JEG ringe tilbage, hvorefter damen giver mig det samme svar. Jeg beder om et direkte nummer, men det har hun ikke. De taler nemlig sammen på en intern linje, så beder jeg om at blive stillet videre. Men det vil hun heller ikke. Jeg forklarer at vi er 4 børn og 4 voksne, som i god tid ville bestille mad, og alle havde kigget på hvad de ville have mv. “Jeg kan godt forstå din frustration, men jeg kan ikke hjælpe dig” var svaret.
INGEN har endnu ringet, og der er snart gået 20 timer.
Vi endte med til sidst at gå ned i Bøff burgerbar, hvor de så venligt forklarede hvordan det virkede. Vi fik vores mad kl.20.30(alt for sent til 4 børn) og burgeren var virkelig god! Ærgerligt at I har en kundeservice, når damen ingenting ved og ikke kan hjælpe, og så bliver der heller ikke ringet tilbage.

30 de março de 2023

Hej Signe

Jeg beklager du ikke har fået den support du efterspurgte på via telefon. Vi forsøger at vende hurtigt retur og ofte træffes vores kundeservice lettest på chat.

Uanset så er jeg glad for at I fik det til at virke. Omend det var en trist oplevelse. Er det muligt vi må forsøge at rette op på det indtryk du har af os, så send os gerne en mail på info@boffburgerbar.dk så vil vi gerne forsøge.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Normalt tilfreds

Hej
Normalt meget tilfreds med det I laver til os og har derfor købt mad hos jer ofte.
Idag havde jeg bestilt 4 burgere og to pommesfriter til kl 19:00.
De var færdige da de skulle afhentes ( var der 5 minutter i 1900) og da jeg skulle servere dem for familien var de kolde .
Ikke lune men kolde. 😪
Hmmm. Håber det er en enlig svale for kold burger og pommes er altså trist.
Og jeg vil hellere vente 5-10 min på en forsinket frisklavet varm burger end at have dem kolde før tid.
Mvh Rasmus
PS det tager mig 5 minutter i bil at komme hjem så det var ikke under transporten de mistede varmen.

18 de março de 2023

New menu - can’t recommend

They have changed the menu, unfortunately the new menu is disappointing.
We Ordered cheeseburgers premium, but it only had a patty, cheese, wayyyy too many onions and cucumbers- not what I would call a premium burger. The photo showed salad and tomato but it was not in the burger. Sad, because the burgers used to be good.

18 de março de 2023

Dear Christel
I’m sorry to hear that you were disappointed. However, our cheeseburger is not with lettuce and tomato
Our premium cheese burger comes with cheddar cheese, red onion and pickles, beef patty and homemade hamburger dressing
If you will help us please let us know where you have seen the picture with lettuce and tomato
Thanks in advance
Bøff Burgerbar

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais