Vi købte en sovesofa tilbage i 2020, da vi ventede endnu et barn, og dermed ikke havde værelser nok, når han også skulle have eget værelse. Klip til 2026, hvor det blev tid til at han skulle have ege... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg var i Bolia på Vesterbro og fik super betjening, samt sendt tilbud på det tæppe jeg ønskede. Så det bestilte jeg nogle dage efter jeg kom hjem. Senere fik jeg ændret leveringstid til 3 måneder se... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig dejlig butik at komme ind i. Lækker atmosfære og sød velkomst at de ansatte. Man følte sig set af dem og velkommen. De var yderst kompetente og ekstremt hjælpsomme uden at være sælger-agtige... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har brug for nyt sofabetræk til en dyr sofa, købt for 9 år siden. Kundeservicemedarbejderen, jeg skrev med, brugte tid på at hjælpe mig med at finde den helt rigtige type uldstof i korrekt farve.... Ver mais
A empresa respondeu
Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers, inspireret af den foranderlige natur, der omgiver os. Vores designs er udtænkt af anerkendte designere fra hele verden og skabt i hånden af de dygtigste møbelsnedkere - i kun de bedste, mest holdbare materialer. Tidløst design, der er skræddersyet til dig, og skabt til at holde i generationer.
Escrito pela empresa

Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Imødekommende og løsningsorienteret ved levering af forkert betræk på lænestol

Resposta da BOLIA
Gode produkter (lamper) og meget venlig ekspedient. Lækker butik med god inspiration.
Eneste minus var at den ene lampe skulle hentes på et pick-up sted med begrænset åbningstid og svær tilgængelig med offentlig transport (jeg har ikke bil, så det blev bøvlet)

Resposta da BOLIA
De gav sig god tid og satte vores behov forrest.
Ikke hurtigt og højforcromet personale, men helt jordnære sælgere med god indsigt i sortimentet.

Resposta da BOLIA
Vi har købt en ny sofa fra Bilia i Roskilde. Hele processen med udvælgelse af stil, valg af stof og konfigurering blev tålmodigt gennemgået af en af deres konsulenter. Og vi nåede frem til en virkelig god model til en god pris.
Nu glæder vi os bare til at nyde sofaen når den bliver leveret.
Kan anbefale folk at handle hos Bolia Roskilde.

Supergod betjening - meget informativ - menikke pressende. Rigtig fin oplevelse

Resposta da BOLIA
Flot butik. Fantastisk og kompetent vejledning og indlevelse👍
Højt Serviceniveau 👌
som mange butikker i almindelighed bør stile efter, at kunne yde men sjældent når i mål med❗️

Resposta da BOLIA
Dejlig butik med mange virkelig smukke ting. Personalet var opmærksom på kunderne uden at være anmassende.

Resposta da BOLIA
Behagelig oplevelse, ingen pres, hjælpsom, kompetent, god vejledning.

Resposta da BOLIA
Jeg er glad for jeres produkter de er lige mig 😍😊🌸

Resposta da BOLIA
Super service og produkter, er virkelig hjulpet af jeres søde personale i Aalborg og en ret unik oplevelse ! Tak

Resposta da BOLIA
Vi købte en Bolia Swing stol, men efter blot 2 år er benet under armlænet flækket ved helt normal brug. Da vi reklamerede, fik vi det absurde svar, at skaden skyldes ”ydre påvirkning”. Bolia vil kun dække "produktfejl". Hvis det at sidde på en stol betragtes som en ydre påvirkning, der ødelægger møblet, så er kvaliteten simpelthen tvivlsomt.
Det er desværre ikke første gang, vi oplever dette med Bolia. Vi har tidligere haft en bænk, der også flækkede under normal brug. Vi er et par i den lette ende af gennemsnitsvægten (M 78 kg og K 48 kg), så hvis deres møbler ikke engang kan holde til vores vægt, hvem kan de så holde til?
Hvis du har tænkt dig faktisk at sidde på dine møbler og gerne vil have, at de holder i mere end et par år, så tjek lige vægten i husholdningen for deres "ydre påvirkning" ellers overvej stærkt et andet alternativt

Resposta da BOLIA
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.