BOLIA Avaliações 6.127

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Vi købte en sovesofa tilbage i 2020, da vi ventede endnu et barn, og dermed ikke havde værelser nok, når han også skulle have eget værelse. Klip til 2026, hvor det blev tid til at han skulle have ege... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg var i Bolia på Vesterbro og fik super betjening, samt sendt tilbud på det tæppe jeg ønskede. Så det bestilte jeg nogle dage efter jeg kom hjem. Senere fik jeg ændret leveringstid til 3 måneder se... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig dejlig butik at komme ind i. Lækker atmosfære og sød velkomst at de ansatte. Man følte sig set af dem og velkommen. De var yderst kompetente og ekstremt hjælpsomme uden at være sælger-agtige... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis
  2. Loja de decoração de design de interiores
  3. Acessórios para Móveis
  4. Loja de móveis para sala de estar
  5. Loja de móveis ao ar livre
  6. Loja de sofás

Escrito pela empresa

Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers, inspireret af den foranderlige natur, der omgiver os. Vores designs er udtænkt af anerkendte designere fra hele verden og skabt i hånden af de dygtigste møbelsnedkere - i kun de bedste, mest holdbare materialer. Tidløst design, der er skræddersyet til dig, og skabt til at holde i generationer.

Escrito pela empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kontakt ingen svarer på opkald henvist…

Kontakt ingen svarer på opkald henvist et hav af gange….tilbage og viderestilles til samme butik der ikke svarer. Simpel forespørgsel på click and Collect..!

31 de maio de 2026

Hej Morten
Vi beklager den vanskelige oplevelse med at komme i kontakt med os. Jeg vil tage kontakt til butikken og bede dem om at ringe dig op, da der er tale om en Click&collect ordre.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

har købt sofa og stol og en puf hos…

har købt sofa og stol og en puf hos bolia købt for ca. 33tusinde vel ig mærke når rabatte på 40% var trukket fra. de er nu ca 3 år gamle og i de 3 år har jeg løbende været i kontakt med Bolia som desværre ikke kunne hjælpe mig. skummet i hynderne falder sammen puffen falder sammen så der kommer tydelige kanter,
Jeg har fra bolias side fået et vide jeg skal ryste hynderne, fair selvfølgelig skal de rystes men ikke for hvert 15 min. jeg ryster og de ser fine ud når du så har siddet i et øjeblik bliver de igen et stort hul som ikke er til at sidde. jeg ved min reklamationsret er overskredet ,men det var det ikke da vi startede dialogen med Bolia-som vi ikke fik noget ud af.
jeg vil bare advarer andre KØB IKKE HOS BOLIA
Tak for jeres svar.
Mit ordre nummer er 700681602 og 70090324

Har siden anmeldelsen været i en rigtig god dialog med Bolia og ikke mindst deres søde og hjælpsomme medarbejder Mathilde. Vi har fået den hjælp vi havde håbet på fra start. Vi får nye hynder og puf😊 lidt træls man skal på trustpilot for blive hørt. Men tak for det lykkedes 👍🏻

1 de dezembro de 2025

Hej Jette
Vi beklager dybt, at din oplevelse med vores møbler ikke har levet op til forventningerne. Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere, men det er desværre ikke muligt at finde din ordre eller din case ud fra det nummer du har delt. Du er meget velkommen til at sende os en mail eller skrive dit ordrenummer her.
Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig videre.

Katastrofal service

Fin inspiration i butikken i Aarhus til valg af spisebord og sofa. Men herefter leveres et spisebord i én farve og tillægsplader i en anden farve - tre ugers leveringstid på de nye plader.
Sofaen ankommer uden et centralt rygmodul og med et gennemblødt rygstykke, som chaufføren har efterladt i regnen uden emballage.
Herefter lander vi i kundeservice med telefonventetid og langsommelige mailsvar. Kundeservice har endnu ikke løst problemet.
Efter et utal af mail og telefonopkald håber vi, at vi faktisk ender med at få en hel sofa.
Eller rettere: Får lov til at købe det manglende modul. For selvom Bolia er ansvarlig for alle fejl, skal vi købe et nyt modul - med en beskeden rabat.

3 de junho de 2026

Hej Anne-Marie
Vi beklager dybt den frustrerende oplevelse, I har haft med både spisebord, tillægsplader og sofa. Vi vil straks undersøge sagen for at sikre en hurtig og tilfredsstillende løsning. Jeg sender dig en mail.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har nok været mega uheldig men alt…

Jeg har nok været mega uheldig men alt jeg har bestilt har der været noget galt med . Flere ting må byttes flere gange og personale koncentrerer sig ikke om at få bestilt det korrekte til kunden

27 de maio de 2026

Hej Jeanne
Vi beklager dybt, at du har problemer med din bestilling, og at der er blevet bestilt det forkerte. Jeg sender dig en mail, så vi kan undersøge sagen.
Du må have en dejlig dag.

best brand experience

I am renovating a 130 sqm apartment and bought furniture from so many brands, and BOLIA is the only brand that I have absolutely nothing to complain about, from customer service, product quality to delivery. The staff in the store was extremely sweet and helpful, especially Beata in Vesterbro branch, and Asta, the brand manager online. Both have been very helpful and gave great advice in terms of fabric, color, model, and size of their products.

20 de maio de 2026

Hi Ahn,
Thank you so much for your review!
We're glad to hear that you like our products and service.
We hope to see you again sometime
I wish you a lovely day.
Best regards,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En fornøjelse at være kunde her!

En fornøjelse at være kunde her. Søde imødekommende unge salgsassistenter. Med stor interesse i at jeg gjorde et køb jeg var glad for.(jeg vidste hvilken sofa jeg ville have) men skøn hjælp til de afgørende beslutninger. Om stof og farve. Sluttede med en god kop kaffe. TOP service !

31 de maio de 2026

Hej Marianne
Mange tak for den fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på din positive feedback, og glæder os til at levere din nye sofa.
Du ønskes en skøn dag.

overskuelig præsentation på nettet

overskuelig præsentation på nettet. Hurtig levering.

29 de maio de 2026

Hej Carsten
Vi er glade for at høre, at du nød din oplevelse. Mange tak for din feedback!

Super lækre produkter

Super lækre produkter, god service og en inspirerende udstilling 👌

23 de maio de 2026

Hej Susanne
Mange tak for de venlige ord! Vi er glade for, at I nød produkterne, servicen og udstillingen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service, de havde jo, obviously, det vi ønskede, men betjeningen gjorde at der lige røg endnu mere i kurven. Vi glæder os til at modtage vores havemøbler

24 de maio de 2026

Hej Lars
Mange tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse med vores service og betjening. Vi ser frem til at levere jeres nye havemøbler!
Du må have en dejlig dag.

Super

Bra service

21 de maio de 2026

Hej Jenny
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for, at du har fået en god service.
Du ønskes en skøn weekend.

Super god kundeservice!

Jeg har brug for nyt sofabetræk til en dyr sofa, købt for 9 år siden. Kundeservicemedarbejderen, jeg skrev med, brugte tid på at hjælpe mig med at finde den helt rigtige type uldstof i korrekt farve. Da betrækket ikke længere forhandles, hjalp hun mig med at bestille stoffet, hvorefter jeg selv kan sy betrækket!

28 de abril de 2026

Hej Ane
Vi er så glade for at høre, at vores kundeservicemedarbejder kunne hjælpe dig med at finde en god løsning til din sofa. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er taknemmelige for, at du deler din oplevelse med os.

Ekspedienten var sød

Ekspedienten var sød, glad og lige tilpas. Hjalp os med alt uden pres.

14 de maio de 2026

Hej Majbritt
Tusind tak for den flotte feedback! Vi er glade for at høre, at I fik god hjælp.

Virkelig god oplevelse

Professionel personale og stor imødekommenhed

18 de maio de 2026

Hej Stine
Vi er glade for at høre, at personalet var professionelt og imødekommende. Mange tak for din positive feedback.
Vi ser frem til at levere din nye sofa.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God betjening, men fragt lidt dyr

Bestilte flot spejl i butikken på Holmen. God betjening.
Fragt på 499 kr. lidt dyrt i forhold til at det blot var et spejl. Det ville være rart hvis jeg blot kunne have hentet det i butikken og sluppet for den udgift.

14 de maio de 2026

Hej Louise
Tak for din feedback. Vi er glade for, at du er tilfreds med spejlet og betjeningen. Fragten beregnes altid ud fra ordrens størrelse og vægt, og det kan vi desværre ikke ændre på. Man kan altid vælge mellem hjemmelevering eller afhente gratis ude på vores pickup point.

Super personale

Vi er blevet ekspederet at to ualmindelig søde medarbejdere der 100% gav god sparring og gode råd og hjælp os fra start til slut en virkelig god oplevelse nu glæder vi og kun til at få vores nye møbler

17 de maio de 2026

Hej Jan
Mange tak for jeres flotte anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at personalet ydede god sparring og hjælp. Vi håber, I bliver glade for jeres nye møbler!
I må have en skøn dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flot sofa, service højere end 5 stjerner, levering til aftalt tid og sted.

Tag fat i Mathilde på RO’s torv - service perfekt og skrap på prisen.

1 de dezembro de 2025

Hej Andreas
Vi er glade for at høre, at I er tilfredse med sofaen og den gode service. Tak for jeres positive feedback.
Du ønskes en skøn dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er meget imponeret over personalets…

Jeg er meget imponeret over personalets produktkendskab og serviceniveau. God kvalitet og stilrent. Vi handler helt sikkert hos jer igen.

2 de maio de 2026

Hej Malene
Vi er glade for at høre, at du synes godt om personalets produktkendskab og service. Mange tak for din flotte anmeldelse.
Jeg ønsker dig en skøn dag.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God salgsproces med god rådgivning og…

God salgsproces med god rådgivning og god opfølgning.

12 de maio de 2026

Hej Kirsten
Vi er glade for at høre, at du havde en god salgsproces med god rådgivning og opfølgning. Mange tak for din positive feedback.
Mathilde, BOLIA

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais