Jeg er meget tilfreds med Bolias håndtering af min sag. Hele forløbet blev behandlet professionelt, respektfuldt og med en rigtig god kommunikation. Jeg oplevede, at de lyttede til mine synspunk... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg modtog en mail med at min ordre var modtaget den 6 august. Her den 12 August har jeg stadig intet hørt? Kontaktet jeres kunde service på mail, afventer stadig svar? Kontakt kundeservice pr telefo... Ver mais
A empresa respondeu
Rigtig god købsoplevelse, Rebekka fra Boliga Lyngby var helt fantastisk. Nu venter vi bare på at få sifaen (håber det bliver ligeså god en oplevelse)
A empresa respondeu
En yderst professionel betjening, af en yderst vidende medarbejder. De varmeste anbefalinger til Bolia i Aarhus! De er et besøg værd! Dobbelt 5, hvis det var muligt!
A empresa respondeu
Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers, inspireret af den foranderlige natur, der omgiver os. Vores designs er udtænkt af anerkendte designere fra hele verden og skabt i hånden af de dygtigste møbelsnedkere - i kun de bedste, mest holdbare materialer. Tidløst design, der er skræddersyet til dig, og skabt til at holde i generationer.
Escrito pela empresa

Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super god service både telefonisk og fysisk i butikken. Glæder mig til at handle der igen.

Resposta da BOLIA
Jeg har bestilt et møbel, som jeg først kan få leveret i starten af september - dvs. om næsten 1, 5 måned. Og alligevel er pengene allerede trukket fra min konto. Det er måske lige frisk nok.

Resposta da BOLIA
We have bought the exposition item and we had to dismantle by ourselves. The policy is to not even give the box of the item with a high risk of damaging it.
The item though is nice.

Resposta da BOLIA
Vi fik en rigtig kompetent og meget venlig behandling af Caroline, da vi senest handlede sofaer.
De bedste anbefalinger fra os.
Venlig hilsen
Helle og Lars fra Dragør

Resposta da BOLIA
Gode produkter og hjælpsomt personale - men ærgerligt at I ikke kunne hjælpe med transport af stor sofa blot fordi det var en udstillingsvare. Hellere betale mere og slippe for besværet selv.

Resposta da BOLIA
Har ikke modtaget min vare. Har talt med kundeservice og har endnu ikke fået en tilbagemelding på status. Afventer

Resposta da BOLIA
Kvalitetsmøbler i flot design. Hyggelig butik. Imødekommende og søde personale. Alt i alt: supergodt oplevelse.

Resposta da BOLIA
Levering meget hurtigt, returlabel og reklamationsvejledning medfulgte. Meget tilfreds med den modtagne vare.

Resposta da BOLIA
Fantastisk betjening i Lyngby er butikschef. Engageret interesseret og læste mig som kunde rigtig godt.
Tak. Kommer igen.

Resposta da BOLIA
Smilende personale og god service

Resposta da BOLIA
Super god betjening - følte os virkelig i gode hænder. Og blev hjulpet med transport og levering af sofaen. Super nemt

Resposta da BOLIA
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.