Vi købte en sovesofa tilbage i 2020, da vi ventede endnu et barn, og dermed ikke havde værelser nok, når han også skulle have eget værelse. Klip til 2026, hvor det blev tid til at han skulle have ege... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg var i Bolia på Vesterbro og fik super betjening, samt sendt tilbud på det tæppe jeg ønskede. Så det bestilte jeg nogle dage efter jeg kom hjem. Senere fik jeg ændret leveringstid til 3 måneder se... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig dejlig butik at komme ind i. Lækker atmosfære og sød velkomst at de ansatte. Man følte sig set af dem og velkommen. De var yderst kompetente og ekstremt hjælpsomme uden at være sælger-agtige... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har brug for nyt sofabetræk til en dyr sofa, købt for 9 år siden. Kundeservicemedarbejderen, jeg skrev med, brugte tid på at hjælpe mig med at finde den helt rigtige type uldstof i korrekt farve.... Ver mais
A empresa respondeu
Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers, inspireret af den foranderlige natur, der omgiver os. Vores designs er udtænkt af anerkendte designere fra hele verden og skabt i hånden af de dygtigste møbelsnedkere - i kun de bedste, mest holdbare materialer. Tidløst design, der er skræddersyet til dig, og skabt til at holde i generationer.
Escrito pela empresa

Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Vi har i dag fået en fantastisk oplevelse hos Bolia på Christianshavn! Servicen var helt i top, og produkterne er virkelig flotte og lækre. Vi kan klart anbefale dem, hvis du er på udkig efter sofa, sofapuder eller andet til hjemmet!

Resposta da BOLIA
Super service og meget smuk butik med mange skønne møbler

Resposta da BOLIA
Meget hjælpsom og personlig assistance fra Bolias kundecenter.

Resposta da BOLIA
Sød og hjælpsom personale. Informationer om lænestol og fodskammel. Købt via telefon, betalt på mobilPay, meget nemt😊

Resposta da BOLIA
Først skulle vores nye marmor spisebord leveres, deres sms dagene inden indikerede, at man selv skulle samle bordet. Så jeg kontaktede Bolia, fordi hvem sælger tunge møbler til 40.000 kr.+ som folk selv skal samle? Det gør Bolia, åbenbart. Efter en god samtale fik jeg lovning på, at fragtfirmaet nok skulle samle bordet. Fragtfirmaet kom så en time før booket (og betalt) leveringsinterval. De var meget kede af det, men de havde tabt en pakke, så der var kommet en ridse på pladen. De kunne ydermere heller ikke forstå, at der var blevet givet lovning på, at de skulle samle bordet - det gjorde de simpelthen ikke. Vi kontakter Bolia, som beklager forløb, men hvis vi tager imod bordet, så lover de kompensation. Fragtmænd sætter kasserne ind. Under den ene tunge pakke sidder der så 2 store sten, som ridser vores sildebensparketgulv markant. For at toppe oplevelsen er der flere limrester på bordpladen, som ikke kan komme af. Bolia beklager igen situationen, lover at levere et nyt bord og tage det gamle med samt at dække omkostninger for udbedring af ridser i gulvet. Nu kommer dagen så, hvor det nye bord skal komme - jeg ringer og dobbelttjekker med dem, at intervallet igen er 16-21, da vi arbejder og jo har betalt for det interval, de bekræfter. På dagen ringer en fragtmand uforstående til mig kl. 13, de vil nemlig komme omkring kl. 14. Jeg prøver at forklare, at det kan ikke passe, efter længere dialog frem og tilbage med Bolia og fragtmænd må de beklage - bordet bliver ikke leveret den dag. Vi bliver lovet det kommer fredag mellem 16-21, vi får også sms med bekræftelse på det. Så vi sætter os fredag aften og venter … og venter. Nu er klokken 20.50 - intet opkald, intet bord. Jeg har dog fået en ny kvittering på mit ikke leverede nye bord?Jeg ville ikke acceptere den her service med IKEA møbler, og jeg vil slet ikke acceptere det ved at møbel til 40.000+. Brug Jacobsens møbler, Vestergaard møbler, Illums bolighus eller ja IKEA og spar dig selv for den her elendighed.

Resposta da BOLIA
Nefasto . Compré sofá con cocines y llevo esperando los cojines más de un mes y aún no saben dónde están .

Resposta da BOLIA
Jeg har været meget glad for kundeservicen og er glad for produkterne også som altid. især kundeservicen i Lyngby afdelingen skal have et kæmpe ros

Resposta da BOLIA
Selve købsfasen er til 5 stjerner, slet ikke noget at klage over, med at mit kort blev spærret ved betaling bare fordi man vil have en “smart” betalingsform er ikke ok

Resposta da BOLIA
Fik en god betjening i butikken
Hun undersøgte og gjorde hvad hun kunne
Jeg er ked af at jeg når jeg får bordet hjem og skulle fortryde ikke kan levere bord tilbage i butik, men skal langt væk til lager.

Resposta da BOLIA
The staff were incredibly helpful and knowledgeable, offering clear advice that made our decisions much easier. We truly appreciated how they went above and beyond. We’d happily recommend them to anyone looking for excellent servIce. The products are fantastic too!

Resposta da BOLIA
God service og fin oplevelse🤩
Valgte jer efter at have været i flere møbelbutikker

Resposta da BOLIA
1 stjerne for den søde unge kvinde i deres showroom på Falkoner Allé.
Min 40.000 kr sofa ligner en der er købt i Bilka.
Har selvfølgelig reklameret over den. Men det er ikke så nemt. Sofa leveret den 11. marts. Ventede i 14 dage med at reklamere. Tænkte at skummet i hynderne lige skulle have lov til at falde på plads. Efter 3 (som de først svarer på efter 3 dage) skriv frem og tilbage med billeder, skrev de i sidste besked at en handyman ville kontakte mig. I dag d. 1. Maj - har jeg endnu ikke hørt noget.
Vil egentlig bare gerne levere den tilbage.
Troede virkelig at Bolia stod for kvalitet!!

Resposta da BOLIA
Dejlige møbler, men levering under al kritik. Chaufføren beder mig om at komme hjem fra job 4 timer før aftalt levering og bliver bebrejdet at de ikke kan komme tidligt hjem på grund mig. Da de kommer med møblerne skal jeg forsvare hvorfor jeg køber en ny sofa - hvad er der galt med den gamle? Og hvorfor har jeg købt nye stole i Bolia? Trustpilot har desværre ikke 0 stjerner.

Resposta da BOLIA
Lækker inspirerende butik og virkelig sødt og hjælpsomt personale👌

Resposta da BOLIA
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.