bondora.nl Avaliações 108

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

They are in the business of extracting profit from vague loan constructs. I would certainly not recommend to use their service, unless you are fully aware of the risks and accept them willingly.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik ga met deze partij niet meer in zee. Pas op! Let op verborgen kosten. Ze hanteren 4% extra kosten. Ze noemen dat contract kosten. Over deze contract kosten wordt ook nog eens rente berekend tijdens... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

In augustus een lening afgesloten, deze ook in dezelfde maand nog terugbetaald (ruim op tijd) maar de bkr loopt nogsteeds.. hier kom je natuurlijk pas achter op t moment dat je een kredietcheck laa... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lening aanvragen ging soepel. Het maandelijks terugbetalen niet. Ten eerste maandelijks een bedrag van 25 euro voor adminstratiekosten wat niet duidelijk was van tevoren. Ten 2e is er bij mijn be... Ver mais

Informações de contato

1,4

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

108 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Respondeu a 13% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Klantenservice onbereikbaar

Klantenservice onbereikbaar. Dashboard werkt niet. Kan niet gedeeltelijk vervroegd aflossen. Ondanks b secure plus een betaalde dienst kan ik niks aanpassen in het schema en geen reactie van klantenservice.

10 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Weigeren in contact te komen

Weigeren in contact te komen over de lening van onze overleden vader. Geen antwoord op meerdere e-mails en telefonisch wordt er automatisch opgehangen na 10 minuten in de wacht te staan.

12 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb een lening gekregen maar ik kom…

Ik heb een lening gekregen maar ik kom niet in mijn dashboard in hun site bij bondora hoe willen ze dat ik die termijn anders betaal.. ik kom tot niks uit anders ligt het aan me telefoon? ik heb al vaak benaderd de klantenservice maar krijg maar geen mail terug..

29 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Doof, Blind, Dom of oplichting bedrijf uit Estonia die niet weet hoe ze een klantenservice moeten onderhouden

Ik weet niet of het normaal is maar ik probeer al een hele tijd van hun vervelende sms'jes af te komen maar mailen om de dag maar reageren ho maar. En je kunt het nummer blokken maar ze gaan gewoon met het volgende nummer verder. Dit wordt een gevalletje ACM of het helpt voor een estonia bedrijf geen idee.

22 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bondora behandelt slachtoffers ID-fraude heel slecht

Hele slechte ervaring met Bondora. Ik ben slachtoffer van ID-fraude door mijn ex-partner die een lening op mijn naam heeft afgesloten. In Juli al gemeld bij het bedrijf en alle gevraagde documenten opgestuurd inclusief proces-verbaal van de aangifte die ik in augustus pas kon opsturen. Dringend verzocht mij alle informatie te verstrekken dus ook de betalingsachterstand en hoe ik kan betalen om achterstanden niet te laten oplopen. Mijn ex-partner werkt namelijk nergens aan mij. Maanden en herhaaldelijke mails verder heb ik nog geen enkele reactie. Ze reageren op geen enkele mail en zijn telefonisch niet bereikbaar. Ondertussen wel een negatieve BKR-registratie opgelopen die voorkomen had kunnen worden als Bondora mij in augustus alle informatie had verstrekt. Ik zit met mijn handen in het haar. Het is een schande hoe dit bedrijf omgaat met slachtoffers van ID-fraude.

1 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen echt lending bedrijf gewoon oplichters

Ze willen je financiële situatie weten, maar het is geen serieuze kredietverstrekker. Je krijgt nooit een goedkeuring voor iets, zelfs niet voor €100, maar dat gebeurt pas nadat ze de bank om je financiële gegevens van de afgelopen 365 dagen hebben gevraagd. Ik heb het geprobeerd met €100, 3.000 en 15.000, altijd hetzelfde: je moet toestemming geven om je financiële gegevens te mogen inzien na 30 seconden tot een minuut staat er 'maak een account aan', maar er is geen manier om dat te doen. Dan krijg je en ander scherm met de melding dat je niet bent goedgekeurd. Absoluut oplichters. Ik denk dat het een soort phishing bedrijf is, en als je veel geld hebt en een lening aanvraagt, begint de echte nachtmerrie pas.

24 de setembro de 2025

Misleiding eerste klasse

Misleiding eerste klasse. Het aanvragen van een lening is in nog geen 3 minuten geregeld. Onduidelijke informatie over de rente. En er zijn allerlei verborgen kosten. Zodra je het hebt afgesloten kan je 195 euro betalen voor contractkosten, 25 per maand voor administratie kosten, plus de rente is hoger dan je daarvoor ziet. Ook hebben ze zonder pardon het contract verlengd naar 7 jaar.. wat zou neerkomen op bijna 2500 euro rente kosten... belachelijk!! Als je alles bij elkaar opteld betaal je 14% rente.

We wilden er direct vanaf, in de overeenkomst staat dat de 14 dagen herroepingsrecht niet meer geldig is nadat ze hebben gestort (wat ze binnen een minuut doen). We hebben direct het geld terug gestord, toen kwam het volgende probleem. De website werkt voor geen meter.. ze doen er alles aan om het je onmogelijk te maken om van ze af te komen.

Hoe help je mensen meer en meer de verdoemenis in. Schofterig dat ze op deze manier in Nederland zaken mogen doen.

11 de agosto de 2025

Hallo Priscilla,

Bedankt voor je feedback.

We vinden het jammer te horen over je negatieve ervaring en doen ons best om steeds onze producten en services te verbeteren.

Helaas hebben wij bij onze klantendienst geen bericht teruggevonden met de gegevens die je ons hebt doorgegeven.

Wij raden je aan om via onderstaande link contact met ons op te nemen, en daarbij het e-mailadres te gebruiken dat bij Bondora geregistreerd staat.

We helpen je graag verder.

Bedrijf is uitermate onbetrouwbaar

Bedrijf is uitermate onbetrouwbaar
Ze reageren nooit op je berichten.
Als je saldo stort ben je dat kwijt je kan het onmogelijk laten uitbetalen terwijl hun site aangeeft dat dit wel kan.
Boeven praktijken belachelijk dat zij in Nederland mogen opereren.

6 de agosto de 2025

Lening bij bondora

Lening gehad bij bondora. Deze met hulp afbetaald. Totaal som was €5300.- als ik het contract af had gemaakt. Kostte mij dit bijna €11000.- Nu had ik nog een positief saldo staan en kan dit niet opnemen doordat mijn dashbord is verdwenen. Gaat gelukkig maar wel om €70.- Maar toch ben ik mijn 70euro kwijt. Klantenservice is niet behulpzaam

30 de junho de 2025

Hallo Dylan,

Bedankt voor je feedback.

Je kunt het resterende bedrag opnemen via onze selfservice door de instructies in het onderstaande artikel te volgen.:

Mocht je probleem zich nog steeds voortdoen, aarzel dan niet om terug contact op te nemen met onze klantendienst via onderstaande link:

We staan altijd voor je klaar,

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Kleine lening daar

Kleine lening daar, wil een opgave restschuld opvragen, maar kan niet. Klantenservice geeft geen thuis. Website blijft me nieuwe leningen aanbieden. Wat een kutbedrjjf wel je leningen aansmeren maar stukken inzichtelijk maken en geven ho maar

27 de junho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer slecht ik heb een week lang…

Zeer slecht ik heb een week lang geprobeerd een klein bedrag te lenen. Heb ze 20 x de gevraagde gegevens opgestuurd er was ook te zien ze al toegang hadden tot bank en telefoon gegevens. Enigste wat keer op keer kreeg was verifiëren via email geen antwoord of uitleg erg nare ervaring

7 de maio de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Onduidelijke informatie

Mijn vriendin had twee leningen bij Bondora, deze heeft zij in 1 keer vervroegd afbetaald. Van deze betaling heeft zij een bevestiging gehad dat de totale schuld is afgelost. Nu moet zij nog steeds een maandelijks bedrag betalen van 34,39€. Zij weet niet waarvoor dit is, zeker als zij kijkt op haar account staat dat de betaling nog 46 maanden loopt. Na contact met de klantenservice is er nog steeds geen duidelijkheid. Ja er wordt aangegeven door (Ruben) dat er gewoon betaald moet worden. Uhmm….. het totale bedrag is al afgelost en hier is ook een bevestiging van. Hoe zit dat nu Bondora !!!

14 de abril de 2025

Hallo Stephan,

Bedankt voor je feedback.

We hebben helaas geen extra gegevens van je ontvangen.

We staan altijd voor je klaar,

Team Bondora

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.