BRAOGBILLIG.NO Avaliações 75

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Her blir det bare en 2er fra meg. Diamond painting, overprisa med tanke på kvalitet. Diamantene faller av, det virker som de ofte er for store i forhold til plassen de skal settes. Må trykke de på pla... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Helt super kundeservice! Hadde litt krøll med levering, men det ordnet seg veldig raskt etter en liten melding. Dessverre blir det kun 4/5 da produktet jeg bestilte ikke var av veldig god kvalitet.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte paint by number for fruen og det kom fort i postkassa. Men noen av fargene hadde tørket inn virket det som. Kontaktet braogbillig.no og iløpet av 3 timer var nye farger på vei i posten. Kjemp... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Detalhes da empresa

1. Loja de Hobbies

Escrito pela empresa

Norsk nettbutikk som selger hobbypakker som broderier, diamond painting, mal etter nummer pakker og mye mer. I tillegg har vi Norges kanskje største utvalg av tankenøtter, IQ-leker og strategispill. Du finner også et utvalg av artige byggesett og eksperimenter for både barn og voksne. Er du mer til kake baking ? Da finner du også et stort utvalg av kakeformer og silikonformer samt tilbehør. Kort sagt ! Her finner du masse moro under ett tak

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Rask levering

Fantastisk service! Superrask levering på tross av sjeldnere postlevering. Og produktene er topp. Veldig fornøyd med flotte kakeformer i silikon, anbefales 👌

20 de novembro de 2020

Hei Siri

Tusen takk for din fine anmeldelse. Det setter vi stor pris :-)
Godt å høre at du er fornøyd med både leveringstid og varene du kjøpte.

Ha en fin helg :-)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mal etter nummer-kanvas

Mal etter nummer-kanvas består av gammel, klumpete maling, og brettede kanvas som er vanskelig å få rettet ut. Kundeservice sier malingen er nyprodusert. Men det står dato på som er 3 år gammel og dermed forringet kvalitet. Braogbillig er heller dårlig og dyrt og har en unnskyldende kundeservice som i tillegg lyger på synlig bevis, og heller ikke ønsker å ordne opp. Aldri igjen. Bedre å bestille fra utenlandske nettbutikker og heller betale tollavgift!

17 de outubro de 2020

Hei Linda

Det er trist å høre at du ikke er fornøyd med varen du kjøpte og vi er jo i dialog i kundeservicen.
Vil dog gjerne poengtere at det selvsagt ikke er noen her som lyger for deg. Maling blir produsert når vi bestiller varene hos leverandøren. Bildet du sendte på epost og refererte til er IKKE en dato for produksjon , men et artikkelnummer.
Vi ønsker selvsagt også å ordne opp så du blir fornøyd,

Fornøyd :-)

Fornøyd :-) :-)

17 de outubro de 2020

Hei Birgit
Takk for at du tok deg tid til å anmelde braogbillig.no. Vi er glade for at du er fornøyd med handelen.

Ha en fortsatt fin helg :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rask levering og veldig bra…

Rask levering og veldig bra kundeservice! Anbefales! 😃👍🏻

21 de maio de 2020

Hei Kjerstin

Takk for dine fine anmeldelse. Godt å høre at du er fornøyd med både levering og service.

Rask og enkel handel.

Rask og enkelt handel, veldig fornøyd.

10 de maio de 2020

Hei
Takk for din tilbakemelding. Fint å høre at du er fornøyd med handelen din.😀
Ønsker deg en fin dag videre.

Fine produkt

Fine produkt, rask levering

8 de maio de 2020

Hei Reidun

Takk for tilbakemelding. Hyggelig å høre at du er fornøyd med både varer og leveringstiden 😀

Alt fungerte

Alt fungerte som det skulle. Fint og artig puslespill.

8 de maio de 2020

Hei Britt Inger

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med handelen din 😀

Fornøyd, men...

Veldig fornøyd med vareutvalg og levering, men liker ikke at handel ikke kan gjennomføres uten å oppgi personnummer, dette er faktisk ulovlig i Norge.

Hei Tom

Takk for din anmeldelse.
Godt å høre at du er fornøyd med varer og leveringen.

Vil her prøve å forklare litt om betalingsprosessen i butikken også :-)
Det er ikke krav til å oppgi personnummer i butikken vår. Dette er er noe du kan gjøre på frivillig basis f.eks om du oppretter en konto hos Klarna eller velger å kjøpe på faktura igjennom Klarna og det er ikke ulovlig. Sensitive opplysninger du oppgir til betalingsleverandører er ikke synlige for oss i butikken. Vi får bare navnet og adressen din så varene kan sendes til deg.
Alle handler kan også gjennomføres helt uten å oppgi personnummer. Det kan da betales med kort, Vipps og Paypal så det er rik mulighet for å handle utenom bruk av faktura og personnummer😀
Det kan du f.eks lese mer om på våre sider her https://braogbillig.no/side/kjopsbetingelser

Håper det hjelper deg om du vil handle hos oss en annen gang. Ønsker deg en fin dag videre.

Med venlig hilsen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Raskt og billig servert med gode…

Raskt og billig servert med gode beskjeder.

Hei Anne
Takk for din fine anmeldelse. Vi er veldig glade for at høre at du er fornøyd med pris, levering og informasjonen du fikk fra oss underveis😀

Ønsker deg en fin dag videre😀

Rask levering

Rask levering, men kanskje de er litt optimistiske mtp at et 1000 puslespill skal få plass i postkassa😉 Bestiller neste puslespill fra Braogbillig neste gang også

Hei Sondre.
Takk for din anmeldelse av braogbillig.no.
Ja det er nok ikke alle postkasser som kan inneholde puslespill 😀 Vi sender alle våre ordrer under 2kg på denne måten for å holde fraktpris med sporing så lav som mulig. Går da ikke pakken i postkasse får man utlevert på nærmeste hentested som servicepakke.

Vi er glade for å høre du vil handle puslespill fra oss igjen ved en senere anledning 😀

Ha en fortsatt fin dag og helg.

God kvalitet

God kvalitet, raskt levering.

Takk for din anmeldelse av braogbillig.no.
Veldig bra at du er fornøyd med både kvalitet og leveringstiden 😀
Ønsker deg en fin dag videre

Bra varer

Bra varer, billig og raskt levert 👍

15 de abril de 2020

Hei Astrid
Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både varer og leveringstiden.
Ha en fortsatt fin dag og takk for at du tok deg tid til å anmelde butikken vår 😀

Rask handel og levering

Rask handel og levering. Kjempe fornøyd

13 de abril de 2020

Hei
Så bra at du er fornøyd med handelen og leveringstiden. Vi setter stor pris på din tilbakemelding 😀 Ha en fortsatt fin dag og påske

Raskt levert

Raskt levert. 👍👍

11 de abril de 2020

Hei Harriet
Vi er glade for å høre at du er fornøyd med leveringstiden og ønsker deg en fortsatt god påske 😀🐣🐣

Oss i braogbillig.no

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enkelt å bestille og rask levering

10 de abril de 2020

Hei Grethe
Så fint at du er fornøyd med handelen hos braogbillig.no
Vi setter pris på din anmeldelse og ønsker deg en fin dag videre og en god påske 🐣🐣😀

Oss i braogbillig.no

Imponerende rask levering

Imponerende rask levering. Veldig fornøyd med at årets ufrivillige hjemmepåske ble reddet. Kommer garantert til å benytte denne nettbutikken igjen!

9 de abril de 2020

Hei Rayner
Takk for din fine anmeldelse av braogbillig.no. Vi setter pris på at du tok deg tid og er selvsagt veldig glade for at du er fornøyd med oss :-)
Med ønske om en fortsatt fin dag og en god påske.

karina og Jimmy
braogbillig.no

flott

flott. jeg er fornøyd!

Hei Ulyana
Godt å høre at du et fornøyd med handelen.
Takk for din anmeldelse av braogbillig.no.
Ønsker deg en fin dag videre og en god påske 😀

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rask levering,god kundebehandling .

Hei Else
Vi setter stor pris på din anmeldelse og er glade for at du er fornøyd med både leveringstid og kundebehandling, som er viktige kriterier for oss i braogbillig.no.
Ha en fortsatt fin helg og en god påske😀

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veldig fornøyd med både produkt ,pris…

Veldig fornøyd med både produkt ,pris og forsendelse. God påske til dere🐣 Ta vare på hverandre ❤🙂

Hei Anne Lise

Tusen takk for din fine anmeldelse av braogbillig.no. Vi setter pris på din tilbakemelding og de fine ordene😀 Så fint å høre at du er fornøyd med både produktet og leveringstiden.

Ha en fin helg videre og en god påske til deg og dine også.

Rask og god service!

Hei Eva

Vi setter stor pris på din tilbakemelding og er glade for at du er fornøyd med servicen.
Ha en fortsatt fin helg 😀

Karina - braogbillig.no

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais