Her blir det bare en 2er fra meg. Diamond painting, overprisa med tanke på kvalitet. Diamantene faller av, det virker som de ofte er for store i forhold til plassen de skal settes. Må trykke de på pla... Ver mais
A empresa respondeu
Helt super kundeservice! Hadde litt krøll med levering, men det ordnet seg veldig raskt etter en liten melding. Dessverre blir det kun 4/5 da produktet jeg bestilte ikke var av veldig god kvalitet.... Ver mais
A empresa respondeu
Bestilte paint by number for fruen og det kom fort i postkassa. Men noen av fargene hadde tørket inn virket det som. Kontaktet braogbillig.no og iløpet av 3 timer var nye farger på vei i posten. Kjemp... Ver mais
A empresa respondeu
Mal etter nummer-kanvas består av gammel, klumpete maling, og brettede kanvas som er vanskelig å få rettet ut. Kundeservice sier malingen er nyprodusert. Men det står dato på som er 3 år gammel og der... Ver mais
A empresa respondeu
Norsk nettbutikk som selger hobbypakker som broderier, diamond painting, mal etter nummer pakker og mye mer. I tillegg har vi Norges kanskje største utvalg av tankenøtter, IQ-leker og strategispill. Du finner også et utvalg av artige byggesett og eksperimenter for både barn og voksne. Er du mer til kake baking ? Da finner du også et stort utvalg av kakeformer og silikonformer samt tilbehør. Kort sagt ! Her finner du masse moro under ett tak
Kongsvingervegen 1525, 2165, Hvam, Noruega
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fornøyd med produktet, som svarer til forventningene

Resposta da BRAOGBILLIG.NO
Bestilte og fikk varene raskt innen uka var omme.

Resposta da BRAOGBILLIG.NO
Jeg kjøpte 2 broderier og de var rimelige og så flotte ut. Holder på med ett av de nå og er strålende fornøyd. Rask levering var det og.

Resposta da BRAOGBILLIG.NO
Jeg er veldig fornøyd sånn «all over»
Bortsett fra at en del av tråden virket morken, den floker seg veldig lett og er litt vanskelig å dele,
Men broderiet blir laget, tar bare litt lengre tid.

Anbefales!
Raskt og rimelig. Bra produkter til en rimelig penge. Tingene blir pakket godt inn. Veldig fornøyd, og kommer sikkert til å handle der igjen!

Helt super kundeservice!
Dessverre blir det kun 4/5 da produktet jeg bestilte ikke var av veldig god kvalitet. (Diamond painting - dårlig print på både farger og symboler, så måtte gjette meg litt frem til hvilke perler som skulle hvor)
Men dette stopper meg ikke fra å handle hos dere igjen, stå på! :-)

Resposta da BRAOGBILLIG.NO
Jeg er veldig fornøyd med servicen jeg fikk hos braog billig kommer til å handle mer hos dem.

Resposta da BRAOGBILLIG.NO
Kjøpte cover til iPad mini, fint og praktisk med rom til iPad pencil. Kjapp levering, god pris.

Resposta da BRAOGBILLIG.NO
Veldig fornøyd! Billig, rask levering og tilbakemelding fra kundeservice da jeg lurte på noe. Tommelen opp!

Resposta da BRAOGBILLIG.NO
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.