Jeg har tidligere handlet med Brygforretningen og har været tilfreds med bestilling, betaling og produktet. Dengang opgav jeg. Brygforretningen bruger Bring til levering eller afhentning på nærmeste... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Jeg har bestilt her 2 gange, begge gange fået de produkter jeg bestilte. Den sidste gang her var der desværre gået hul på det bryg sukker jeg bestilte, en af de andre vare var skyld i fejlen, og kun... Ver mais
Always fast shipping and good service! I have defaulted to ordering from brygforretningen because they are always service oriented, fair priced, and fast to ship. They are helpful and quick when I re... Ver mais
Jeg bestilte nogle poser risskaller og har nu modtaget dem og glæder mig nu til at prøve hvordan de modvirker stockmash på mit Herms system. Både pris og levering var tilfredsstillende. Jeg vil helt s... Ver mais
Alt til hobby bryggeren og den professionelle.
Lumavägen1, 37150, Karlskrona, Suécia
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 33% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
det er god servis hurtige men emb på vare kunde godt være på dansk ellers meget ti fres
Jeg har kun ros tilovers for behandlingen af min ordre,
alt kørte som aftalt.
Bjørn Thomas
Rigtig fin service og hurtig levering. Kan varmt anbefales.
Jeg brygger cider med stor fornøjelsen og har efterhånden købt udstyr og flasker hos Brygforretningen nogle gange - det fungerer upåklageligt både mht. levering, indpakning og selve produkterne.
Super søde medarbejdere og hurtigt svar på mail. Meget imødekommende
Har fået en fin service overordnet set, men er lidt ked af at betale fragtomkostninger når man handler for 3- 4500kr af gangen.
Er ellers meget tilfreds med udvalget, specielt af vinkits👌
Alt var som det skulle være, ingen problemer overhovedet. Bestilte skrøbelige ting ved dem, alt var pakkede forsvarligt ind og det blev afsendt og behandlet super hurtigt.
Mange tak….
Hurtig ekspidering intet at klage over fuld tilfredshed. Fredrik ross scheibel
Meget tilfreds. Varerne kom i løbet af få dage. Venlig betjening i telefonen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.