Bestilte en Fast Love da vi desværre ikke selv har fået tid til at vaske bilen og resultatet var super godt. For at sige det lige ud så lignende bil en svine sti. Nu står rigtigt fint. Imponerende at... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bilen er som helt ny. Super flot resultat. Afleverede en bil fyldt med hundehår og de har fået alt væk. Kæmpe fan af Waterfront teamet
Har tidligere brugt firmaet da det hed SteamWash og har været virkelig tilfreds. Så tænkte at den lå lige til højrebenet da jeg skal aflevere en leaset bil og skulle have den klargjort. Stort desvæ... Ver mais
Vi køber pakken 'INNER LOVE' til 695,- Selvom vi umiddelbart synes at prisen i 'tilbuddet' på nettet var i den høje ende, beslutter vi alligevel - med store forventninger - at købe ydelsen,... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Car Love Bilvask Nemt & effektivt! Brug din tid rigtigt. Få håndvasket din bil hos Car Love. Du booker online på carlove.dk og afleverer din bil hos Car Love på din valgte lokation. Vælg mellem 3 lokationer; Waterfront Shopping i Hellerup, Lyngby Storcenter i Lyngby eller RO’s Torv Shoppingcenter i Roskilde. Klar dine gøremål og kom retur til en rengjort bil! Vi tror på det nemme. Car Love leverer den bedste personlige service og den højeste kvalitet i markedet – og det til konkurrencedygtige priser!
Informações de contato
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Bedste bilvask med kærlighed
Jeg har siden Carlove fik klargøringssted i 2018 på Ro`s torv i Roskilde fået vasket og rengjort min bil hos dem. Jeg har ikke tidligere oplevet så god service, selvom jeg før prøvede forskellige bilvask selskaber. Den sidste bil som jeg solgte efter 6 år, og som kun er blevet håndvasket ved Carlove, var lakken så fin så køberen troede den havde fået en coating. Jeg kan kun anbefale at få et abonnement til bilvask, der er altid venlig og god hjælp, og så få en ren bil 1 gang om måneden, det fantastisk - de er de bedste, venlige og fleksible.
Skuffende rengøring
Skuffende rengøring med “Inner Love” - kunne desværre ikke nå at klage, da bilen skulle afleveres dagen efter ifm leasing udløb.
Jeg troede, at jeg med en sådan indvendig rengøring kunne satse på, at bilen kunne afleveres ordentligt.
Bilen lugtede grimt og flere steder var den ikke ordentligt rengjort.
Jeg har idag 26/11-2024 fået vasket min…
Jeg har idag 26/11-2024 fået vasket min bil hos carlove.
En flink mand ved navn Mathias tog imod bilen og fortalte mig hvornår de regnede med den var færdig.
Jeg har hund i bilen, derfor var det vigtigt med en god støvsugning for at få hundehårene væk.
Bilen ser og dufter som kom den lige fra forhandleren.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg får vasket hos carlove.
Fantastisk service.
Fantastisk service.
Jeg har booket en forkert tid som jeg først fandt ud af, da jeg kom og ville aflevere bilen i Lyngby.
De pressede alligevel bilen og den skinner som ny.
Kæmpe tak for altid god service.
Great service and a spotless car :)!
All 3 staff members I interacted with were incredibly helpful. Incredible service and the car turned out spotless :)!
Hellerup waterfront.
Hellerup waterfront.
Jeg fik lavet en True Love som jeg betalte 1.195 for i slut september, som blev pænt rengjort grundigt. 3 uger efter får jeg lavet en Fast Love da bilen stadig ser pæn og ren ud, men jeg ville gerne have en hurtig opfriskning. Det tager over en time, så jeg tænker at den måske er blevet lidt grundigere rengjort.
Jeg hentede den med beskidte måtter og pletter indeni. Jeg kan hverken dufte eller se at den er blevet ordnet.. jeg spurgte om hvorfor der stadig var hår og snavs i bilen, og fik svaret at det var normalt ved en Fast Love.
Det var virkelig spild af tid og penge at tage den mindre pakke åbenbart.

Resposta da Car Love
Har kontaktet var love på mail
Har kontaktet var love på mail. De siger du må ha haft de pletter inden vi fik bilen. Men nej de er kommet efter de har “ordnet” bilen. Kommer ALDRIG til at benytte var love mere. Og vil aldrig anbefale det til nogen som har deres bil kær. Dårlig service.
Carlove er ægte kærlighed til bilen♥️
Havde booket indendørspakken i Lyngby og blev mødt af en yderst venlig og behagelig ung mand. Da jeg kom tilbage stod kabinen som spritny overalt. En fornøjelse og til en pris jeg mener er helt fair - nu når arbejdet er gjort så flot.
Det er naturligvis en luksus i forhold til at gøre det selv - men luksus er nu skønt en gang i mellem. Tak for flot arbejde 😊
Skuffer til prisen ...
Vi køber pakken 'INNER LOVE' til 695,-
Selvom vi umiddelbart synes at prisen i 'tilbuddet' på nettet var i den høje ende, beslutter vi alligevel - med store forventninger - at købe ydelsen, da vi gerne vil have forårsklargjort bilen, som vi afleverede pæn og ryddelig, lige til at gå til...
Desværre leverer Car Love ikke !
Baggagerum er pænt støvsuget... Kabinen er sjusket rengjort og flere steder er vinylen ikke ordentligt renset. - Vi bad på stedet (Ro's Torv i Roskilde) Car Love om, at aftørre yderligere, men dette blev mødt med svaret "det er ikke med i prisen" - Okay, så ved vi ikke hvad "Når kabine og bagagerum bare skal stå helt skarpt. Til dig som har fokus på detaljen" betyder ? Men det er tydeligvis ikke aftørring af al indvendig vinyl !
2 og ikke kun 1 stjerne, da baggagerum trods alt var pænt

Vildt dyrt
Vildt dyrt - 700 kr - for mangelfuld indre rengøring i lyngby. Det var hvad jeg betalte for inde og ydre vask, dengang det var Steam Wash. Kommer ikke igen.
@car love: 700,- for en støvsugning indvendigt af lille bil. Og ikke engang vask af vinduerne indvendigt. sand stadig på sæderne, og jeg påpegede det til bilvaskerne, da jeg hentede den, så synes jeg indgav klage på stedet. Jeg kan slet ikke se hvordan en lille, ikke særligt snavset bil kan tage så lang tid. Da firmaet hed Steam wash kostede vask inde og ude dét, 700,-

Love is in the car
Har brugt Car love i Hellerup mange gange og har altid været tilfreds. Sidste gang, efter en grim vinter, var ingen undtagelse. Super personale og bilen stod skinnende ren og lækker efter deres behandling. Det er ikke billigt, men den service og det resultat man får når de er færdig med bilen, opvejer prisen. Jeg vil blive ved med at komme igen og Car love kan kun anbefales på det varmeste.
Car love er virkelig car love
Car love er virkelig car love! Jeg har brugt Car Love i Hellerup flere gange. De laver at fantastisk stykke arbejde, hver gang! Høj kvalitet og en skinnende bil. Har prøvet flere andre firmaer men de er alle meget svingende i kvalitet. At kunne regne med tingene bare er i orden er meget vigtigt for mig og det leverer Car love.
Carlove Rostorv reddede min lak
Efter en lang og skrækkelig oplevelse hos Carglass ifm. et siderudeskift, skulle jeg have vasket min bil og renset lakken for rester af lim og gaffatape. Efter en tur hos Carlove på Rostorv, står bilen næsten pænere, end da jeg købte dem. Jeg kommer klart igen, når jeg skal have klargjort bil eller vasket den i bund. Kæmpe anbefaling herfra.
Super gode folk og dejlig service.
Det er simpelhen en fornøjelse af få sit bil retur fra de gutter, som arbejder i Carlove i Lyngby Storcenter.
Fedt arbejde....
Får kun 1 da varen ikke dukker op
Får kun 1 da varen ikke dukker op, og et tlf nr er ikke til at finde!

Fantastisk Service
Fantastisk Service
Min bil skulle afleveres efter endt leasingperiode.
Den var så flot.
Super god service, service engagement, var helt i top.
Kan kun anbefales på det varmeste
Hilsen Camilla
Bilen stod knivskarpt og duftede som ny…
Bilen stod knivskarpt og duftede som ny efter en tur på RO’s torv… Fantastisk service og ikke sidste gang vi ses.
Super betjening og flot resultat!
Jeg kom ind som førstegangs-kunde med en bil, der nok i virkeligheden skulle have haft et par tilvalg. Det er lidt svært at vurdere ud fra hjemmesiden hvad der tæller som “ekstra beskidt”. Jeg blev taget godt imod og fik forklaret hvordan det hele forløber. Da tiden var gået, fik jeg en sms med besked om at bilen var klar. Medarbejderen viste mig de ting, som de ikke havde kunne klare at få renset af, og fortalte at de havde været 4 mand i gang med bilen for at nå det hele.
Afsindig flot resultat - alting skinner! Det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger virksomheden.
Rigtig god service.
Rigtig god service når man kommer og aflevere bilen.
Der manglede lige noget på bilen som ikke var blevet rengjort (kan ske for selv den bedste) så tog de bilen ind igen og fiksede det så bilen stod helt clean.
😊
Car Love RO’s torv kan varmt anbefales.
Bestille en Fast Love og fik bestemt hvad jeg forventede. Rigtigt flot resultat. Fik sågar dækshine på, selvom det ikke var med i prisen. Kommer helt sikkert igen:)
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.