Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte en Fast Love da vi desværre ikke selv har fået tid til at vaske bilen og resultatet var super godt. For at sige det lige ud så lignende bil en svine sti. Nu står rigtigt fint. Imponerende at... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bilen er som helt ny. Super flot resultat. Afleverede en bil fyldt med hundehår og de har fået alt væk. Kæmpe fan af Waterfront teamet

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Har tidligere brugt firmaet da det hed SteamWash og har været virkelig tilfreds. Så tænkte at den lå lige til højrebenet da jeg skal aflevere en leaset bil og skulle have den klargjort. Stort desvæ... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vi køber pakken 'INNER LOVE' til 695,- Selvom vi umiddelbart synes at prisen i 'tilbuddet' på nettet var i den høje ende, beslutter vi alligevel - med store forventninger - at købe ydelsen,... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Lava-jato
  2. Serviço de Limpeza Completa de Automóveis

Escrito pela empresa

Car Love Bilvask Nemt & effektivt! Brug din tid rigtigt. Få håndvasket din bil hos Car Love. Du booker online på carlove.dk og afleverer din bil hos Car Love på din valgte lokation. Vælg mellem 3 lokationer; Waterfront Shopping i Hellerup, Lyngby Storcenter i Lyngby eller RO’s Torv Shoppingcenter i Roskilde. Klar dine gøremål og kom retur til en rengjort bil! Vi tror på det nemme. Car Love leverer den bedste personlige service og den højeste kvalitet i markedet – og det til konkurrencedygtige priser!

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fantastisk flot service

Bestilte tid til en vask og støvsugning.
Da jeg skulle hente bilen, var dæktryk ydermere tjekket, forreste sideruder og spejle pudset.
Jeg kommer igen, og kan absolut anbefale Car love.

2 de setembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ozon behandling fjernede gammel røglugt

Min bil lugtede af gammel røg, som jeg næsten havde opgivet at få ud. Mathias anbefalede 1-3 ozon-behandlinger, hvor lugten eftersigende blev fjernet helt. Svært at tro. Men her efter anden behandling er røglugten fuldstændig væk. Jeg var tæt på at udskifte min bil på grund af lugten, men nu er jeg kommet på bedre tanker! Sublim service og venlige mennesker!

10 de agosto de 2021

Fremragende service

Havde min bil (en ældre VW Touran) til rengøring hos Carlove på Ro's Torv i går. Den trængte i den grad til en kærlig hånd, og det fik den - og mere til!

Jeg skal ærligt indrømme, at jeg var en smule forbeholdende (måske pga prisen, og fordi jeg ikke havde prøvet Carlove før), men det var så absolut en positiv oplevelse. Jeg kommer igen. Tak!

20 de dezembro de 2020

Flot arbejde!

Bestilte en mellem rengøring af vores stationcar - og må sige det blev et super flot resultat! Det skulle have taget 1t og 45 min. Men blev til omkring 2 timer (!) grundet den var beskidt. Det blev der ikke takseret ekstra for, ligesom jeg ikke havde krydset barnesædet af fik vi det med U.B.

Så alt i alt kan jeg godt anbefale CarLove på Ros torv i Roskilde!

30 de junho de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Forfærdelig oplevelse

Forfærdelig oplevelse

Skulle have min bil vasket før salg og købte derfor den dyreste vask. Da jeg hentede bilen havde jeg lidt travlt og checkede derfor ikke grundigt kvaliteten af arbejdet. Da jeg kom ud i solen var vasken meget mangelfuld hvilket jeg ringede for fortalte carlove. De bad om billeder og accepterede efterfølgende at arbejdet ikke var i orden.

Bilen bliver indleveret igen og jeg må aflyse møde med en køber som dog accepterer at mødes hos carlove når bilen er klar efter andet forsøg nogle dage senere. Nu er bilen så ren, men de har bakket ind i en betonsøjle og smadret bagklap og kofanger mm. De undskylder mange gange, men bilen skal på værksted og jeg mister køber som ellers var klar til at handle på stedet.

Det ender i en 8 måneders forsikringssag hvor det viser sig at carlove ikke er forsikret mod skader de laver på kundens bil. De betaler dog min selvrisiko, men skaden går selvfølgelig udover min historik hos mit forsikringsselskab.

Jeg står tilbage med et tab på 5.000 kr. da jeg mistede køber og må sælge bilen til en lavere pris end jeg havde aftalt med køberen, samt utrolig meget bøvl med værksted og mit forsikringsselskab. Carlove har på intet tidspunkt tilbudt nogen form for kompensation og her forleden dag modtager jeg så oven i købet en spam mail fra dem om de stadig har åbent trods corona situationen. Har aldrig tilmeldt mig et nyhedsbrev fra dem. Jeg kvitterer med en anmeldelse her.

15 de abril de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt og aldeles fremragende!

Modige og tålmodige mennesker arbejder her. Det er længe siden min familiebil har set en støvsuger, og nu ser den helt ny ud. Det er en fornøjelse. Flinke mennesker og god service. Book online for hurtigste resultat.

11 de junho de 2019
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais