Eerste bestelling ging tijdens bezorgproces terug vanwege beschadiging. Daarna bleef het enkele dagen stil. Status bleef ongewijzigd. Mijn vraag daarover per e-mail werd snel beantwoord. Toch bleef de... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Prima site, koffer top. Alleen klopt info op website niet met wat klantenservice medewerkers weten cq uitvoeren. Op site staat ( als je dakkoffer besteld na winkelmandje) dat je telefoon numm... Ver mais
Eerst per ongeluk te lange dakdragerstangen besteld (eigen schuld), deze zonder problemen kunnen retour sturen. Door de grootte van het pakket werden deze thuis opgehaald. De nieuwe stangen (nu wel de... Ver mais
Slechte ervaring. Bestel proces ging prima echter de bestelling is niet conform afspraak geleverd. De dragers had ik nodig voor een weekeind weg. Vervolgens maar met 2 auto's vertrokken. pakket uitein... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Op onze webwinkel vindt een ruim assortiment dakkoffers van bekende merken zoals Thule en Hapro. Naast bagageboxen bestaat het assortiment uit verschillende skiboxen. De producten zijn handig wanneer u op vakantie gaat en extra opbergruimte nodig hebt. De dakkoffers worden kosteloos thuisbezorgd.
Informações de contato
De Schakel 9, 5261 LL, Vught, Holanda
- 013-3030062
- klantenservice@etrias.nl
- dakkofferstore.com
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Keurig geholpen
Keurig geholpen ook met de vraag welke kit geschikt was voor onze auto. Fijne aflevering op dag die je het beste uitkomt. Goed verpakt.
Heel eenvoudig bestellen
Heel eenvoudig bestellen, snelle levering.
Ik heb een sleuteltje besteld
Ik heb een sleuteltje besteld. Dit werd geleverd in een grote doos, terwijl het prima in een envelop in de brievenbus had gekund! Niet erg milieuvriendelijk.
Een echte aanrader!
De enige site waar de dakkoffer die wij graag hadden, nog te koop was!
Artikel met uiterste zorg geleverd.
Goede communicatie omtrent levering, leveren stipt op aangegeven uur.
Een echte aanrader!
Een nette en snelle bezorging
Een nette en snelle bezorging binnen de afgesproken tijd. Aflevering met speciale dienst die netjes afleverde.
De doos was aan de buitenkant beschadigd, maar binnen in alles heel.
Top service
Top service, mooi op tijd geleverd en zeer vriendelijke transporteur ,voor de eerste maal besteld en alles naar wens.
Prima geleverd
Prima geleverd. Bezorger van Van Spruwel was vriendelijk.
Goede prijs en snelle levering
Goede prijs en snelle levering! (Thule dakdragers)
Gewoon prima!
Sleutel besteld op basis van nummer. Kan weinig misgaan, en dat ging het ook niet. Precies de juiste sleutels ontvangen. Na bestelling binnen 4 dagen in huis. Prima dus.
Zeer tevreden, an te bevelen
Zeer tevreden, sleutels nabesteld, en kan nu mijn dakkoffer weer gebruiken. Goede service en vlotte verzending. Ze tevreden en beveel het aan om hier je sleutels te bestellen.
Rating Hapro Trax 5.6 dakkofferstore.nl
After ordering the item (Trax 5.6) was delivered within 2 workingdays. The product is as to be expected at a very sharp price!
Etrias en Dakkofferstore doen wat ze…
Etrias en Dakkofferstore doen wat ze zeggen.
Sleutels zijn geleverd volgens mail, wel een aandachtspuntje, graag de levertijd op de website aanpassen.
Piepklein sleuteltje in megadoos
Piepklein sleuteltje besteld wat ipv in een envelop, in een belachelijke grote doos door DHL moet worden bezorgd, die ook nog tot 2x toe onterecht aangeven dat er niemand thuis was.

Resposta da Dakkofferstore.com
Top webwinkel
Perfect! Nieuwe voetjes nodig voor mijn dakdragers. Eenvoudig op automerk en type selecteren en gevonden. Snel geleverd ook!
Dakkoffer snel en correct afgeleverd!
Wij hadden hadden eerst advies gevraagd en kregen snel antwoord. Dakkoffer besteld en snel geleverd in België binnen de 2 werkdagen, de transportfirma was super behulpzaam en vriendelijk! een aanrader!
Vreselijke service!!!
Vreselijke service!!!! Bestel hier nooit, er stond bestelling voor 22u, de dag nadien wordt er geleverd, maar dat is gelogen!!! Een week later nog steeds niets ontvangen en de telefonist die ons te woord stond sprak nauwelijks nederlands…

Resposta da Dakkofferstore.com
Zeer aangename ervaring
Duidelijke foto's en informatie op de website.
Gemakkelijke betaalprocedure en verwerking.
Vermelde levertermijnen zijn correct
zeer goede ervaring
Eenvoudig te selecteren
Eenvoudig te selecteren. Alleen je automerk, model en bouwjaar selecteren.
Na bestellen supersnelle en juiste levering
Zeker aan te bevelen
Gekocht de Thule slidebar bedoeld voor…
Gekocht de Thule slidebar bedoeld voor het vervoer van een kajak. Via het keuze menu (gaf aan de keus tussen voet 7105 en 7205) gekozen voor de voet 7205
en de kit voor mijn Nissan Juke 2020.
Voor de zekerheid gebeld met de helpdesk die aangaf dat de voet 7205 de opvolger was van de 7105.
Na ontvangst en twee dagen puzzelen bleek dat de 7205 totaal niet past op de slidebar.
Gebeld met de helpdesk maar het ruilen was erg omslachtig. Ik moest een mail schrijven en het probleem maar uitleggen.
Besloten om direct de voet 7105 te bestellen en de 7205 terug te sturen.
De dag erna de 7105 ontvangen en toen was het eenvoudig monteren.
Lang verhaal maar het keuzemenu voor de slidebar is incorrect en het omruilen vond ik zeker niet klantvriendelijk.
De 7205 is retour en ik wacht nog op restitutie van het aankoop bedrag.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.