Veja o que dizem as avaliações
Prima site, koffer top. Alleen klopt info op website niet met wat klantenservice medewerkers weten cq uitvoeren. Op site staat ( als je dakkoffer besteld na winkelmandje) dat je telefoon numm... Ver mais
Eerst per ongeluk te lange dakdragerstangen besteld (eigen schuld), deze zonder problemen kunnen retour sturen. Door de grootte van het pakket werden deze thuis opgehaald. De nieuwe stangen (nu wel de... Ver mais
Slechte ervaring. Bestel proces ging prima echter de bestelling is niet conform afspraak geleverd. De dragers had ik nodig voor een weekeind weg. Vervolgens maar met 2 auto's vertrokken. pakket uitein... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Op onze webwinkel vindt een ruim assortiment dakkoffers van bekende merken zoals Thule en Hapro. Naast bagageboxen bestaat het assortiment uit verschillende skiboxen. De producten zijn handig wanneer u op vakantie gaat en extra opbergruimte nodig hebt. De dakkoffers worden kosteloos thuisbezorgd.
Informações de contato
De Schakel 9, 5261 LL, Vught, Holanda
- 013-3030062
- klantenservice@etrias.nl
- dakkofferstore.com
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Leveringstermijn van 1 dag (voor een…
Leveringstermijn van 1 dag (voor een voorradig artikel) werd uiteindelijk een week.
Ik had dit zeer dringend nodig voor professionele doeleinden maar buiten excuses werd er niets gedaan ook al had ik gevraagd om een ander pakket op te sturen omdat dat sneller zou aankomen dan het vermiste pakket.
Kortom een slechte ervaring.
Zeer vriendelijke service aan de…
Zeer vriendelijke service aan de telefoon!
Produkt opeens toch niet meer leverbaar
Ondanks de getoonde levertijd van 3-5 werkdagen, en telefonische navraag bij de klantenservice, waarbij me werd verzekerd dat het product (Thule GoPack 8002 Reistas) gewoon te leveren was en er geen vertragingen van de leverancier bekend waren, krijg ik de volgende dag per email eerst het bericht dat de levering vertraagd is, en daarna een bericht dat het product uitverkocht is en mijn bestelling geannuleerd is.
Daarom bel ik toch voorafgaand aan de bestelling?

Resposta da Dakkofferstore.com
Besteld vóór 22u, volgende dag niet in huis
Bij mijn bestelde artikel stond, "Voor (werkdag) 22u besteld, morgen in huis". De snelle levering was de reden waarom ik bij Dakkofferstore heb besteld. Echter ontving ik het pakket pas na 3 dagen (incl weekend).
Op vrijdag besteld, ik verwachtte het pakket dus zaterdag.

Resposta da Dakkofferstore.com
Prettige reactie op wensen en klachten
Etrias (Dakkofferstore) doet wat ze beloven. Ze konden niet alle maten achterhalen die ik nodig had, maar gaven aan dat ik het desgewenst kosteloos kon retourneren.
Het product raakte bij het transport beschadigd en ook dat hebben ze prima opgelost. Ik kreeg 20% korting vanwege een kleine beschadiging.
Betrouwbare website met goede producten
Product lang onderweg
Eerste bestelling ging tijdens bezorgproces terug vanwege beschadiging. Daarna bleef het enkele dagen stil. Status bleef ongewijzigd. Mijn vraag daarover per e-mail werd snel beantwoord. Toch bleef de status ongewijzigd. 7 dagen na bestelling gebeld met klantenservice. Die hebben gezorgd dat er een nieuw product werd opgestuurd. Ik heb wel vertouwen in webwinkel Etrias, maar vraag me af hoe lang het had geduurd als ik niet aan de bel had getrokken.
snelle reaktie duidelijk over levertijd…
snelle reaktie duidelijk over levertijd en voldaan aan alle verwachtingen van het produkt
Parfait !
Parfait !
Prix très intéressant.
Livraison rapide.
Bestelling ging gemakkelijk.
Bestelling ging gemakkelijk.
Uitstekende levering.
Goed service
Geduld is een schone zaak
Na 4 dagen eindelijk de Dakkoffer gekregen. Hij was eerst in een ander magazijn. Zou 1 dag duren. Toen was de doos erg gescheurd. Hebben ze. Wel. Contact over opgenomen, maar laat in de avond. Dus duurde het maar.
GELUKKIG hoeven we nog niet direct weg.
No nonsense betrouwbare webwinkel
Thule-onderdeel besteld bij Dakkofferstore.com.
Snel geleverd, veel betaalmogelijkheden, no nonsense! Like it.
Scherpste prijs en top service!
Ik was op zoek naar een thule kit met dakdragers en bij dakkofferstore.com was de complete set voor de beste prijs te verkrijgen! Tevreden over de producten en service van dakkofferstore.com.
Snel
Snel. Doen wat ze zeggen. De verpakking had economischer gekund. Dan was het voor een sleuteltje van 4cm brievenbuspost i.p.v. pakketpost(busje) geweest.
Spijtig genoeg hebben jullie het…
Spijtig genoeg hebben jullie het bestelde product gewoon opgestuurd, terwijl ik eigenlijk had gevraagd om hetzelfde product in grijs (50 euro goedkoper) toch op te sturen, nadat ik mijn bestelling had geplaatst.
Super tevreden in alle opzichten!!
Dakkoffer is geheel naar verwachting en ze hebben met uitleg de koffer en de dragers op mijn dak gemonteerd. Hielden me goed op de hoogte van de levertijd. Echt super tevreden!!!
Fast delivery to Belgium
Fast delivery to Belgium. Product as advertised. Comprehensive website with simple payment method. I'm a happy and impressed costumer.
Ruime keuze en efficient
Goed sortiment, duidelijke beschrijving en plezierig geprijsd. Snelle levering tot aan de deur. Prima ervaring
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.