Eerste bestelling ging tijdens bezorgproces terug vanwege beschadiging. Daarna bleef het enkele dagen stil. Status bleef ongewijzigd. Mijn vraag daarover per e-mail werd snel beantwoord. Toch bleef de... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Prima site, koffer top. Alleen klopt info op website niet met wat klantenservice medewerkers weten cq uitvoeren. Op site staat ( als je dakkoffer besteld na winkelmandje) dat je telefoon numm... Ver mais
Slechte ervaring. Bestel proces ging prima echter de bestelling is niet conform afspraak geleverd. De dragers had ik nodig voor een weekeind weg. Vervolgens maar met 2 auto's vertrokken. pakket uitein... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Op onze webwinkel vindt een ruim assortiment dakkoffers van bekende merken zoals Thule en Hapro. Naast bagageboxen bestaat het assortiment uit verschillende skiboxen. De producten zijn handig wanneer u op vakantie gaat en extra opbergruimte nodig hebt. De dakkoffers worden kosteloos thuisbezorgd.
Informações de contato
De Schakel 9, 5261 LL, Vught, Holanda
- 013-3030062
- klantenservice@etrias.nl
- dakkofferstore.com
Não respondeu a avaliações negativas
Goede webshop, matige levering
Bij Etrias (via Dakkofferstore.com) een dakkoffer besteld. Van tevoren werd aangegeven dat voor de aflevering een afspraak moet worden ingepland, dit in verband met de omvang van de verpakking. Prima, dus afgestemd met ouders wanneer zij beschikbaar zijn & besteld.
Na plaatsen van de bestelling keurig een mail gekregen met daarin een link om de bezorging te plannen. Enfin, de dag gekozen waarop men thuis beschikbaar was en klaar. Totdat die woensdagochtend Van Spreuwel (bezorger) belde dat er problemen waren en dat die dag beslist niet meer kon worden geleverd. Vervolgens afgesproken dat men een dag later zou komen. Dit in de hoop dat mijn ouders dan ook wel beschikbaar zouden zijn.
[Edit: ik zie dit punt in erg veel reviews terugkomen, het is dus geen uitzondering. Bestel dus op tijd!]
Donderdag werd het pakket vervolgens geleverd, maar helaas zat er een enorme scheur in de onderkant van de doos, een zijde was geheel open. Een slechte eerste indruk. Overal op het pakket stond Fragile maar de bezorger had daar zeker een eigen interpretatie van. Gelukkig was de dakkoffer zelf nog ongeschonden, dus het pakket maar aangenomen.
Etrias verdient eigenlijk 5 sterren, want die staat hier los van. Etrias hanteert een goede prijs en een fijn bestelproces. De levering door Van Spreuwel had echter zorgvuldiger gemogen; ik heb niet voor niets een bepaalde datum gekozen. Gelukkig is de dakkoffer nu binnen, we gaan er hopelijk een goede vakantie mee beleven. Bedankt!
Levering laattijdig door externe…
Levering laattijdig door externe leverancier.
Meermaals werden beloftes gedaan waaraan men zich niet hield.
Tot op heden geen enkele vorm van compensatie gekregen.

Betrouwbare leverancier!
Goed en duidelijk kunnen vinden wat ik zocht, was eenvoudig te bestellen voor een concurrerende prijs.Daarna nette communicatie over levering en netjes op tijd en snel geleverd. Betrouwbare leverancier!
Vlotte levering
Vlotte levering, set compatibel met Audi A4 zoals aangegeven op verpakking, maar ook met andere wagens met geïntegreerde rails (bvb. Seat Leon)
Zeer slechte afhandeling
Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer slecht te noemen. Een week voor onze skivakantie een koffer besteld. Een dag extra genomen boven de verwachte levertijd en toen gebeld. Ze zeiden dat er iets fout gegaan was bij het distributiecentrum, maar dat hij nu zeker de volgende dag zou komen. Niet dus. Opnieuw gebeld. Weer iets fout gegaan zogezegd. Heb gevraagd ons er een spoedlevering van gemaakt kon worden. Ze hebben zogezegd gebeld naar de distributie en gevraagd etc maar dat betwijfel ik. Resultaat was dat ik mijn vakantie heb moeten aanpassen, ofwel heeft het 1 dag vakantie gekost. Nog nagevraagd aan de DHL chauffeur zelf, maar die wist niets van spoed. Anders had hij als eerste in de ochtend gekomen.Ik heb mijn ongenoegen duidelijk kenbaar gemaakt aan het bedrijf. Als compensatie wilden ze 5%! tegemoet komen. Een lachertje, dus mochten ze houden van mij.
Als je hier iets besteld, hoop ik dus voor de koper dat er niets fout zal gaan bij de levering...

Resposta da Dakkofferstore.com
De site is mooie en overzichtelijk
De site is mooie en overzichtelijk. Door het selecteren van de bar gaat de site automatisch voorstellen welke kits er bij passen. Dat is vrij uniek en zeker op deze knappe en vooral duidelijke manier.
Top qua design, top qua service.
Zo hoort het.
2 negatieve punten die ik heb…
2 negatieve punten die ik heb ondervonden:
- de levering is 's morgens bevestigd en een paar uur nadien geannuleerd. En dit 2 keer na elkaar. Best is een realistische datum te kiezen zodat de klant maar 1 dag verlof hoeft te nemen ipv 3.
- dakkoffers en bevestiging zit niet samen. Het zou interessant zijn dat er direct de suggestie van bevestigingen zou bijzitten zodat alles in 1 pakket kan worden besteld en geleverd.
Betreft punt 2 hebt u mij niet correct begrepen. Ik heb 2 bestellingen geplaatst omdat ik niet wist dat de bevestigen er bij zaten... Best is dus dat dit direct bij de dakkoffer kan besteld worden via een link naar bevestigingsmiddelen

fit perfect 10/10
Goede retourservice en snelle levering
Eerst per ongeluk te lange dakdragerstangen besteld (eigen schuld), deze zonder problemen kunnen retour sturen. Door de grootte van het pakket werden deze thuis opgehaald. De nieuwe stangen (nu wel de goede maat) had de pakketdienst al bij zich toen de oude opgehaald werden. Het duurde maar 2 dagen voor ik een bevestiging van retour en restitutie kreeg, waarvoor een dikke pluim! Veel andere bedrijven zouden hier langer over doen.
Supersnel
Zondag een bestelling geplaatst, maandag binnen
Leveringsproblemen
Een week moeten wachten op mijn bestelling. Nochtans belooft de website levering op volgende werkdag. Datum voor levering wordt afgesproken, een vrijdag. Dan blijf je hiervoor thuis en krijg je halverwege de dag een bericht dat je levering toch niet kan doorgaan die dag. En kan pas na het weekend gebeuren, terwijl op de website levering op zaterdag wordt aangeboden voor het bestelde product! En dan krijg je van de bezorgdienst nog eens te horen dat ze die maandag tevergeefs aan de deur zijn geweest, ook al heb je vooraf verwittigd dat je die dag zeker niet thuis bent!

Uitstekende service en klachtafhandeling
Er was een probleem met de door mij aangeschafte dakkoffer. De wijze waarop dit probleem door Dakkofferstore.com is afgehandeld vormt een voorbeeld voor andere webshops. Volledige medewerking, meedenken over tijdelijke alternatieven, duidelijk en direct contact met vast aanspreekpunt, nakomen van alle toezeggingen en levering van een nieuw exemplaar. Met overtuiging een 5 sterren beoordeling.
Website is heel gebruiksvriendelijk
Website is heel gebruiksvriendelijk. Sleutels passen perfect. Levering was in t algemeen oké. Ze hadden wel beloofd dat ik een half uur voor aankomst zou verwittigd worden per sms of mail. Dat was niet het geval. Gelukkig was het in de voormiddag, in de namiddag had ik niet aanwezig geweest.
Produkt werkt goed
Produkt werkt goed, maar het is wonderlijk dat er kennelijk alleen maar sleuteltjes N102 te koop zijn. Heeft iedereen dan hetzelfde slot?

Resposta da Dakkofferstore.com
Product was prima, te laat geleverd
Product was prima, maar DHL bezorgde een dag later dan gezegd, waardoor we het niet op tijd binnen hadden voor de vakantie.
prima site, goede prijs en snelle levering
dakdragers besteld voor audi A3. Binnen een paar dagen geleverd en dakdragers meteen getest, pasten prima.
Deskundig en vertrouwd
Na deskundige telefonische ondersteuning kon ik de juiste keuze maken.
De dakkoffer werd de volgende dag netjes en op tijd geleverd. Ik beveel dakkofferstore zeker aan.
Bestellen was heel erg gemakkelijk en …
Bestellen was heel erg gemakkelijk en heel erg vlug in huis.
BESTEL ER NOOIT!
na de bestelling kreeg ik een link waarin ik een leverdatum kon kiezen. deze werkte niet. na 4 dagen heen en weer mailen en bellen kon men plots (ondanks men eerst zei dat dit niet kon) toch op een andere manier een levermoment regelen. men zou donderdag komen. donderdag ochtend staat er een tijdstip van levering op de track & trace. een uur later telefoon dat er iets mis liep (pakket was zoek en miste aansluiting van België naar Nederland). De levering zal dus pas vrijdag kunnen. Dag verlof genomen voor niets. Ik zeg dat vrijdag enkel lukt voor 12u, dit kunnen ze niet beloven. Opnieuw telefoon gedaan om dit te bespreken met dakkofferstore.com. Na tussenkomst van hen kan het plots wel op belofte voor 12u. vrijdag wachten we op levering (kunnen pas op weekend vertrekken na de levering). Om 11u (1u voor beloofde deadline) bellen ze om te melden dat levering toch niet kan want hij past niet meer in de vachtwagen. Het pakket was groter dan men eerst zei (het werd de dag voordien ook al verplaatst dus men wist de afmetingen). Maandag opnieuw een dag verlof genomen. Komt de levering eindelijk aan. Op een pallet, maar deze moest opnieuw mee. Zeer zware doos, maar de leverancier wilde niet helpen. Gelukkig lukte het om het te verplaatsen. Leverancier sprak alleen Frans en wij spreken amper Frans. Nogal moeilijk communiceren dus. Zeer onbeleefde man. Uiteindelijk levering ontvangen, instructie boekje is amper leesbaar (heel wazige tekst) en ook enkel in het Frans. Gelukkig bestaat er internet om alles op te zoeken. We kregen een schamele 5% vergoeding van onze kostprijs voor het ongemak. Nooit bestel ik er dus nog iets!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.