Dakkofferstore.com Avaliações 190

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Eerste bestelling ging tijdens bezorgproces terug vanwege beschadiging. Daarna bleef het enkele dagen stil. Status bleef ongewijzigd. Mijn vraag daarover per e-mail werd snel beantwoord. Toch bleef de... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima site, koffer top. Alleen klopt info op website niet met wat klantenservice medewerkers weten cq uitvoeren. Op site staat ( als je dakkoffer besteld na winkelmandje) dat je telefoon numm... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eerst per ongeluk te lange dakdragerstangen besteld (eigen schuld), deze zonder problemen kunnen retour sturen. Door de grootte van het pakket werden deze thuis opgehaald. De nieuwe stangen (nu wel de... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Slechte ervaring. Bestel proces ging prima echter de bestelling is niet conform afspraak geleverd. De dragers had ik nodig voor een weekeind weg. Vervolgens maar met 2 auto's vertrokken. pakket uitein... Ver mais

Detalhes da empresa

Informação fornecida por fontes externas variadas

Op onze webwinkel vindt een ruim assortiment dakkoffers van bekende merken zoals Thule en Hapro. Naast bagageboxen bestaat het assortiment uit verschillende skiboxen. De producten zijn handig wanneer u op vakantie gaat en extra opbergruimte nodig hebt. De dakkoffers worden kosteloos thuisbezorgd.

Informações de contato

4,0

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

190 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Leveringsbelofte niet nagekomen voor mij geen Etrias meer.

Op de site werd gemeld dat levering volgende dag mogelijk was. Ik bestel daarom bij Etrias op donderdagochtend aangezien ik de dakkoffer het weekend nodig heb. Er zou door gespecialiseerd bedrijf contact worden opgenomen. Niet gebeurd. Wel direct een mail om bezorgafspraak te maken. Direct op link geklikt echter was storing. Direct gebeld om zeker te zijn dat dakkoffer op tijd geleverd zou worden. Mij werd verzekerd dat levering zou plaatsvinden op vrijdag en dat er problemen waren met it koppeling met vervoerder. Daarna niets meer gehoord. Nog eens gebeld, werd al twijfel geuit of levering vrijdag mogelijk was. Long story short ... geen levering ook geen tegemoetkoming in huurkosten voor een dakkoffer voor een weekend. Klant staat dus niet op eerste plaats. Zie in dit forum dat leveringsbelofte van volgende dag vaker wordt geschonden. Voor mij zeker geen Etrias meer....

15 de dezembro de 2017

Er ging van alles mis.

Ten eerste snap ik niet dat een NL fabricaat, in NL 45 euro meer moet kosten dan in Duitsland. Ligt misschien niet aan deze webshop maar het irriteert wel. 27 november toch besloten om in NL te bestellen om geen problemen te hebben met een Duitse leverancier. Bij Etrias was levering binnen 24 uur en ook dat kwam mij goed uit. Helaas ging er van alles mis.
1) Op de site staat dat je gebeld word voor de lever afspraak, ik kreeg een mail, die ik een dag later zag. Eerste dag gemist.
2) Transporteur trof bij pickup en dermate beschadigde doos aan, dat hij de doos maar liet staan. Tweede dag gemist.
3) Uiteindelijk werd er 30 november geleverd, maar helaas 2 neustassen en 2 weekend tassen ipv 1 neustas en 3 weekend tassen.
4) 13 december is uiteindelijk de 3e weekendtas geleverd, 2,5 week heeft het geduurd ipv 24 uur...

Aardige mensen hoor, bij de klantenservice maar daar heb ik niet zoveel aan.

14 de dezembro de 2017

Een echte aanrader

Na eerst een goed advies per telefoon gehad te hebben besteld een DakkofferThule Motion XT M Black Glossy, Dakkofferhoes en een Ophangsysteem. Het telefoon gesprek was zeer positief en een vriendelijke dame gaf me een goed advies. Het bestel traject was simpel. De aflevering gebeurde keurig via de bode. Kortom een aanrader om hier te bestellen.

11 de dezembro de 2017

Prima service

Snelle levering, heldere afhandeling, nette service. Alles wat je nodig hebt om koffers te openen!

10 de dezembro de 2017

Prima geregeld

Prima geregeld, concurrerende prijzen en snel verzorgd. Uitgebreid assortiment en prima kwaliteit.

21 de novembro de 2017
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dakkofer besteld met 1 tot 3 werkdagen …

Dakkofer besteld met 1 tot 3 werkdagen levertijd en de volgende dag een verzendbevestiging ontvangen. Helaas leverde het zoeken naar de zending geen resultaat op, ook niet na de 36 uur die er voor stond. Direct contact opgenomen en er werd me beloofd dat de koffer Maandag zou worden bezorgd.

Speciaal vrij genomen omdat er geen indicatie was van het tijdstip. Halverwege de dag krijg ik 2 mailtjes om een bezorgdatum te kiezen, die niet eerder kon dan Woensdag, meteen weer contact opgenomen. Er zou iets zijn misgegaan bij de vervoerder, maar wat wisten ze ook niet. Gekozen voor levering op Vrijdag, ik zou dan donderdagavond een bericht krijgen hoe laat de zending zou komen. Ook nog gebeld door de vervoerder, die vroeg zich af wat het probleem was, ik had toch een afspraak op vrijdag?

Inmiddels dus donderdagavond, nu snap ik dat de avond nog even duurt, maar nu het tegen 21:00 aanloopt zou het toch fijn zijn om te weten wat ik moet regelen voor morgen.

Ook al reageert de klantenservice vlot op de mail, feitelijk heb je er verder niet echt iets aan. Want het heeft me nu een vrije dag gekost en nu is het maar hopen dat ik kan zorgen dat er morgen iemand is op het nog steeds onbekende tijdstip van bezorging.

Verder vinden ze het in alle mail vervelend, maar excuses of compensatie dat kennen ze blijkbaar niet. Ik kan dus absoluut niet aanraden om met deze partij in zee te gaan, want zowel de levering als de after-service laten te wensen over.

7 de setembro de 2017
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Alles ging vlot, behalve de levering.

Alles ging vlot, behalve bij het leveringsbedrijf.
Ik weet niet hoe het kwam, maar door op de link te klikken van de track and trace, heb ik waarschijnlijk iets mis gedaan en zag ik de status van een andere levering. Heb gebeld naar het bedrijf zelf (nummer op jullie bevestigingsmail klopt niet voor België). Daar werd ik op een minachtende en lacherige toon gewezen dat mijn info niet klopte. Dat kan ik nog enigszins aanvaarden, maar het volgende niet. De juiste gegevens gaven aan dat de levering zou gebeuren tussen 14u30 en 15u30. Toen dit nog niet gebeurd was, heb ik nog eens gebeld naar hun betalend nummer. Heb mijn pakket nummer ingegeven op de IVR. Na maar liefst 20 minute wachten op deze betalende lijn, kreeg ik iemand aan de lijn die, jawel, naar mijn pakket nummer vroeg. Om dan te bevestigen dat mijn pakket inderdaad niet was geleverd. Dat had ik eigenlijk zelf ook ondervonden. Als oplossing kreeg ik dat dit intern bekeken ging worden, heb nog gevraagd of er na 18u nog geleverd ging worden. Nee was het antwoord, dus heb ik het huis verlaten. Toevallig was iemand om 20u thuis, en werd het pakket toch geleverd, zonder enige aankondiging of communicatie. Veruit het slechtste, onviendelijkste en duurste leveringsbedrijf waar ik ooit mee te maken hen gehad. Spijtig dat zij mee de reputatie van Etrias vormen.
Mvg,
Ibo Usta

6 de agosto de 2017
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had een set adapters besteld bij …

Ik had een set adapters besteld bij deze website maar kwam er al snel achter dat deze niet zouden passen voor mijn dakkoffer.
Na telefonisch contact besloot ik mijn bestelling toch door te laten gaan om te bepalen of het toch zou lukken.
Helaas bleek dit niet het geval dus kon ik mijn bestelling kosteloos retour zenden en werd mijn geld direct terug geboekt.
Echt een top aanbieder dus ook als je bestelling onjuist was door eigen schuld!

6 de julho de 2017
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

goede dienst naverkoop, goede afhandeling bestelling

Zeer vlotte verwerking van de bestelling. Goede omschrijving van de gewenste artikelen. Goede zoekmachine om te weten wat u nodig heeft.

Vlotte service op de dienst naverkoop. Het afleveradres moest nog gewijzigd worden na het plaatsen van de bestelling. Binnen de 2 uur was er al een antwoordmail terug, dat dit geen probleem was.

17 de abril de 2017

Wingbar Edge 9593 + kit 4001

Na de beloofde tijd heb ik een pak ontvangen met daarin (zeer veilig verpakt) de aangekochte goederen. Het was enkel nodig de bijgeleverde handleidingen te volgen om de wingbar edge en de kit te monteren en op de auto te bevestigen. De benodigde tools zijn er bij geleverd. Daarna was het een kleintje om mijn dakkoffer op de dakdragersite te bevestigen. Ik ben uitermate tevreden over de snelheid van levering en de prijs van de goederen (die was trouwens de goedkoopste die ik op het internet heb gevonden) verder geen verborgen kosten voor transacties en ook de levering was gratis (dit was zo, was vermeld op de website, vanaf bij aankoop vanaf een bepaald bedrag)
Ook heb ik bij verzenden van de goederen een mailtje ontvangen met een trackingcode zodat ik mijn pakje kon volgen.
Dus van mij de welverdiende 5 sterren.

Mvg, Rikki.

6 de abril de 2017
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

verzending rampzalig

De bestelling van de sleutels is niets op aan te merken... Het ontvangen van de sleutels heeft een maand geduurd... Op het einde hebben mijn buren het pakket ontvangen!!!!!zonder dat er in onze brievenbus een briefje zat.... Heb jullie meerdere malen gemaild omdat ik niets ontvangen had en kreeg nooit antwoord... Zelfs niet een mail met bv we onderzoeken het even ofzo.... Triestig.
Maar de sleutels zijn terecht en wij zijn daarover tevreden.

4 de março de 2017
logotipo da Dakkofferstore.com

Resposta da Dakkofferstore.com

Vervelend om te vernemen dat de levering niet vlekkeloos is gegaan. Onze oprechte excuses daarvoor. Ik heb even de bestelling en de mailwisselingen erbij gepakt. Wij zien dat de bestelling retour is gekomen omdat de bezorgdienst het niet op het afleveradres heeft kunnen bezorgen. De reden is helaas onbekend. De bestelling is vervolgens nogmaals op 27 februari verzonden en de volgende dag afgeleverd. Tot mijn verbazing zien we in de track en trace dat het pakket niet bij u maar bij een derde partij is afgeleverd. Onze excuses daarvoor. Fijn dat u de sleutels alsnog in ontvangst heeft kunnen nemen. Volgens de e-mailwisselingen hebben wij u tijdig geinformeerd en beantwoord.

Slechte levering

Op de site staat dat gebeld wordt voor een bezorgafsrpaak. Dat bleek niet zo te zijn, waardoor ik door gemiste bezorging de koffer zelf bij een DHL punt moest gaan halen. Waardeloos.

1 de março de 2017
logotipo da Dakkofferstore.com

Resposta da Dakkofferstore.com

Beste meneer,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat de bezorging van de dakkoffer niet helemaal niet goed is verlopen. Onze excuses hiervoor.
Hopelijk is de dakkoffer verder wel naar tevredenheid en kunt u hier veel plezier van gaan ervaren!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.