we hebben iets langer moeten wachten ivm onderdelen die niet op voorraad zouden zijn maar het bestelde materiaal hebben we in goede orde ontvangen. het is nu gemonteerd en het past allemaal perfect. i... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Originele luxaflex horizontale jaloezien besteld. Inmeten was eenvoudig met de meetinstructies. In de praktijk passen de jaloezien prima. Service is prima. Voor twee ramen was de verkeerde kleur gele... Ver mais
De website is prima, alhoewel je best wat meer hulp mag hebben bij de bedieningsmogelijkheden. Bestellen gaat ook vlot. Hier mis ik de optie achteraf betalen. Zeker omdat NADAT je de bestelling hebt... Ver mais
Keurig ingepakt, alles goed verzorgt alleen de buiten latjes met magneten deze zaten niet goed vast. Ook de maat was van allemaal gelijk terwijl dit niet zo was doorgegeven. Gelukkig konden we deze ma... Ver mais
Detalhes da empresa
- Designer de interiores
- Reforma de Banheiros
- Loja de Móveis para Quartos
- Loja de utensílios de cozinha
- Loja de móveis para sala de estar
Informação fornecida por fontes externas variadas
Decodeal.nl is in Nederland en België dé toonaangevende webshop in op maat gemaakte raamdecoratie.
Informações de contato
Olympiaweg 260, 3078 HT, Rotterdam, Holanda
- +31 10 419 01 04
- info@decodeal.nl
- decodeal.nl
Não respondeu a avaliações negativas
Goed en gemakkelijk
Snelle, accurate service. Zeer blij met het product, mooie kwaliteit!
Geen reactie na melding defecte jaloezie
Ik heb voor het hele huis jaloezieën gekocht en na 2 weken was er 1 defect , kan gebeuren maar op 23/5 doe ik hiervan melding en ik krijg een mail terug dat ze het gaan ophalen voor herstellen , ondertussen is het 5/6 en is het nog steeds niet opgehaald. Op mijn laatste mails kreeg ik zelf geen antwoord terug
Spijtig want tot nu toe was ik hier tevreden
Super prijs
Super prijs - kwaliteit en prima afwerking. Ook is het bestellen op de website een kinderspel. Is reeds de 3de bestelling die we hebben geplaatst en steeds perfect geleverd.
Service is goed.
Service: toesturen staaltjes heel snel. Ook klantenservice heeft mij telefonisch heel goed geholpen met mijn vraag over het opmeten.
Kwaliteit van easycord is matig, gaat zwaar.
Kwaliteit en kleur stof goed.
Alles was oke dank
Na meer dan 10 weken nog niks ontvangen
Na meer dan 10 weken nog steeds mijn bestelling niet ontvangen. Na de beloofde 4 weken levertijd, wekelijks telefonisch contact gezocht. Iedere keer moeten ze zoeken naar informatie en dingen navragen. Beloven terug te bellen, gebeurt vaak niet. Ze blijven de schuld leggen bij hun leverancier, maar hebben zelf zaken niet op orde.
Zeer onprofessioneel. Gister heb ik via de mail een printscreen ontvangen van hun administratie, om aan te geven dat ik zelf een levering geweigerd zou hebben. Maar ordernummer, orderdatum en contactgegevens komen niet overeen
Geen reactie meer van de klantenservice…
Geen reactie meer van de klantenservice na bestelling met verkeerde prijs
Slechte communicatie over levertijd
Slechte communicatie over levertijd, geen reactie op een vraag.
Als levertijd overschreden wordt, dan zou een bericht wel fijn zijn.
Zeer snel geleverd mooie prijs en ziet…
Zeer snel geleverd mooie prijs en ziet er top uit
Mooi product
Het was de 2e keer dat wij horizontale lamellen kochten bij Decodeal. We hadden er dan ook vertrouwen in. Ook nu weer een mooi product en exact zoals we dat ons hadden voorgesteld. Compleet, voelt stevig en past precies. Inmiddels 3 weken in gebruik. Wij zijn zeer tevreden.
Aftersales waardeloos.
Nadat we een bestelling hadden gedaan met smartcord, na 5 weken nog niets gehoord. Telefonisch contact geeft alleen reactie: we zoeken het uit en u wordt teruggebeld. DAT TERUGBELLEN GEBEURD DUS NET (diverse keren). Na veel gezeur van onze kant, eindelijk het bericht dat onze bestelling met smartcord niet mogelijk was. Dus gekozen voor andere oplossing. Voor het teveel betaalde geld (optie met smartcord) weer diverse keren moeten bellen en nooit teruggebeld. Uiteindelijk het geld teruggekregen.
Door een foutje bij de montage is er een plakstrip onbruikbaar geworden. In een poging een nieuwe plakstrip te krijgen wederom hetzelfde verhaal, je wordt niet teruggebeld of gemaild.
Het produkt voldoet verder wel aan onze verwachting, daarvoor dan 2 punten.
Verder nooit weer een produkt via Decodeal, om de zeer gebrekkige aftersales.
Je krijgt wat je vraagt, snelle levering, prima prijs
Geweldig
Dit is de 3e keer dat wij voor jullie kozen, de producten zijn met liefde gemaakt precies met de opgegeven maten, de kwaliteit is subliem. Gaat zo door.
De ontvangst van mijn bestelling duurde te lang
De ontvangst van mijn bestelling duurde bijna 4 weken. Dat vind ik te lang.
Alles,product,levering,wachttijd perfect
SERVICE!!!
Het mechanisme van ons raamdecor werkte niet meer goed. Gebeld met raamdecor; ondanks dat wij het raamdecor al een tijdje hebben is het geen probleem. Er worden direct nieuwe opgestuurd. Grote klasse !!!
Blij met de product maar de website kan verbeterd worden
Snelle reactie via email (als de website werkt). Duurde lang om een reactie te krijgen via facebook en contact pagina op de website werkte niet (nu werkt het wel denk ik). Anders, goed verholpen tijdens mijn bestelling.
Het duurde lang om de kleurstralen te krijgen maar dat is meer een probleem met de fabrikant, niet met decodeal. Maar UI voor luxaflex kleurstralen bestellen kan zeker verbeterd worden. Website zegt dat je er max 6 mag bestellen maar werkelijk kan je er max 8 bestellen. Wat er dan gebeurde is, je krijgt er 6, en de andere 2 krijg je apart na een paar dagen en dat is een beetje raar. Meer beelden en omschrijving over kleurstralen zou ook beter zijn, anders is het moeilijk te weten wat je eigenlijk besteld.
Behalve de ervaring met kleurstralen, ben ik blij met de bestelproces en het scheld een paar honderd euros dus dat is prima.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.