Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

we hebben iets langer moeten wachten ivm onderdelen die niet op voorraad zouden zijn maar het bestelde materiaal hebben we in goede orde ontvangen. het is nu gemonteerd en het past allemaal perfect. i... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Originele luxaflex horizontale jaloezien besteld. Inmeten was eenvoudig met de meetinstructies. In de praktijk passen de jaloezien prima. Service is prima. Voor twee ramen was de verkeerde kleur gele... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

De website is prima, alhoewel je best wat meer hulp mag hebben bij de bedieningsmogelijkheden. Bestellen gaat ook vlot. Hier mis ik de optie achteraf betalen. Zeker omdat NADAT je de bestelling hebt... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Keurig ingepakt, alles goed verzorgt alleen de buiten latjes met magneten deze zaten niet goed vast. Ook de maat was van allemaal gelijk terwijl dit niet zo was doorgegeven. Gelukkig konden we deze ma... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Designer de interiores
  2. Reforma de Banheiros
  3. Loja de Móveis para Quartos
  4. Loja de utensílios de cozinha
  5. Loja de móveis para sala de estar

Informação fornecida por fontes externas variadas

Decodeal.nl is in Nederland en België dé toonaangevende webshop in op maat gemaakte raamdecoratie.

Informações de contato

3,9

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

3 mil avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

5 augustus Luxaflex bestelt 130 x 40…

5 augustus Luxaflex bestelt 130 x 40 zwart mat het is nu 20 oktober nog steeds niets gehad kosten €96 . ?????????.

22 de setembro de 2023

Beste meneer van Zanten,

Wat ontzettend vervelend dat u de bestelling nog niet heeft ontvangen. Er was inderdaad iets misgegaan in de levering zoals met elkaar besproken maar we zullen natuurlijk voor u nagaan wanneer u de bestelling mag verwachten. We nemen hier in de komende dagen contact met u over op.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

De respons bij naverkoop laat enigszins…

De respons bij naverkoop laat enigszins te wensen over. Hebben een mail verstuurd nadat in 1 van de 5 bottom up top down een fout hebben geconstateerd. Maar krijgen geen gehoor, ook de telefoon wordt door zogenaamde drukte na 5 minuten weggedrukt. Volgens ons behoort het aan de klant te zijn hoe lang deze wil wachten.

27 de junho de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mails worden niet beantwoord of ze…

Mails worden niet beantwoord of ze hebben een storing? Levering zou 2 weken geleden plaatsvinden aldus 1 reactie op vele mails. Na telefoontje weten ze hier verder niets van en moeten het uitzoeken? Je kunt niets volgen, wel mag je mailen voor een update waar je weinig hoogte van krijgt.

13 de maio de 2023

Beste Nieske,

Wat ontzettend vervelend dat u hier door ons niet goed op de hoogte bent gehouden. Hiervoor onze excuses. Inmiddels gaan wij voor u na wat de status van uw bestelling is. Wij nemen hierover in de komende dagen contact met u over op.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zou al een aantal keer terug gebeld…

Zou al een aantal keer terug gebeld worden is gewoon niet gebeurd 😡

3 de maio de 2023

Beste Linda,

Allereerst onze excuses dat u niet bent teruggebeld zoals u is toegezegd. Dat had natuurlijk anders gemoeten. Hierbij willen wij u laten weten dat inmiddels de levertijd voor u is nagegaan. Wij hebben u hier helaas telefonisch niet voor kunnen bereiken en hebben dit zojuist via de e-mail bevestigd. Wij wensen u na levering veel plezier met de nieuwe raambekleding en mochten er nog vragen zijn dan horen wij dit graag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben 5 jaar geleden een koop gedaan bij Decodeal en al 2keer is er een plugje of een stokje kapot gegaan,(Gezin met kinderen)
Decodeal heeft al meerdere keren deze accessoires zonder probleem toegestuurd! Goede service!!

15 de maio de 2023

Perfect

Nette levertijd, nog sneller dan aangegeven op de site,
Erg mooie duettes, makkelijk te monteren.
Ook de proefstaaltjes snel ontvangen.

17 de março de 2023

Bestelling van 6000EUR al vele maanden wel betaald maar niet geleverd

Bestelling van ongeveer 6000EUR. Erg moeizame communicatie tijdens offertefase door verloop van personeel. Daardoor kaap van 1 januari moeten nemen, gevolg: plots prijsverhoging .. door hun fout!

Uiteindelijk besteld begin januari, levertermijn: 2tal weken. We zijn ondertussen bijna mei: nog steeds niet geleverd. En nog geen enkele keer heeft men ons op de hoogte gebracht van leverproblemen. We moeten er steeds zelf achteraan. En na veel moeizaam bellen, lang wachten en mailen wordt de leverdatum dan weken tot maanden verlaat.

Op dit moment verkeren we opnieuw in het ongewisse. De laatste belofte was begin april te leveren. En eergisteren de belofte 'we bellen u morgen sowieso terug' ... raad eens? Inderdaad: er wordt niet teruggebeld!

Tot nader order zou ik u aanraden: blijf hier weg!

Update 12/5/23:
Op 21/4 antwoord gehad op deze klacht. Ene antwoord spak van 1 a 2 weken, andere persoon sprak van 3 weken. En gisteren, na 3 weken, een levering gehad. Van Decodeal niks gehoord.
Helaas blijkt dat nu maar een deellevering en onbreekt er nog een belangrijk deel. Jammer dat ook daar weer geen opvolging van is door Decodeal en ik terug moet beginnen bellen en mailen.
Doe toch eens wat moeite om jullie bestellingen zelf op te volgen! En wacht niet tot men bij u klaagt/zaagt/vraagt.

19 de abril de 2023

Resposta da Decodeal

Beste Christof , de levering van de electrische vertikale lamellen van Luxaflex is inderdaad buiten proportioneel lang ! We zijn hierin afhankelijk van onze leverancier. Onze fout is dat we u beter op de hoogte moeten houden , dat hebben we niet goed gedaan. Vandaag telefonisch contact gehad m.b.t. de levering. Luxaflex verwacht binnen 3 weken te kunnen leveren . vr gr Team Decodeal.nl

Update 16-05
Beste Christof, zojuist hebben wij telefonisch contact gehad over de laatste levering. Wij verwachten deze uiterlijk volgende week bij u af te kunnen leveren waarmee de bestelling compleet zal zijn. Wij wensen u dan ook veel plezier van de jaloezieën. Vr gr Team Decodeal.nl

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De communicatie voor aankoop is top te…

De communicatie voor aankoop is top te noemen, helaas zit ik na levering met een luxaflex die scheef omhoog gaat. Hierover direct een mail gestuurd en weer zelf contact moeten opnemen. Helaas tot op heden geen oplossing. Dat is oprecht betreurenswaardig te noemen.

30 de março de 2023

Resposta da Decodeal

Beste Danny , zoals besproken komt er een service monteur langs om het euvel te verhelpen. vr Gr Team Decodeal.nl

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.