Designlarm Avaliações 201

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Toppen service och snabb återkoppling och snabb leverans. Enkel installation och mycket bra support från Jakob. Enkla och ärliga att ha och göra med. Många olika alternativ om man vill bygga ut la... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Toppenservice av Jakob! Snabbt tillgänglig, bra hjälp och bra larmplanering, blev i slutändan färre men betydligt bättre avvägda enheter än vad jag själv som lekman hade åstadkommit. En allt igenom sm... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra webbsida, bra leverans (som webshop). Har ingen erfarenhet av andra tjänster från dem men min uppfattning är att de har gott rykte i Höllviken där det finns dyra bostäder och kräsna invånare... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fick mycket bra hjälp redan under offertstadiet med fokus på en lösning som passar mig som kund bäst oaktat vad det blir för pris i slutändan. Företaget är aktiva att svara i telefon och återkommer sn... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Alarmes Antifurto
  2. Fornecedor de Alarmes de Incêndio

Sobre Designlarm

Designlarm levererar larmlösningar till hem och företag. Enligt oss på Designlarm så ska varje kund ha rätten att installera ett vackert larm som är säkert och skapar trygghet till rätt pris, utan höga månadsavgifter. Designlarm är certifierade Ajax partners och arbetar exklusivt med Ajax Systems.

Designlarm - När detaljer är viktiga

Om oss
Designlarm startades på grund av att grundarna såg brister i den svenska larmindustrin. Alla stora larmföretag marknadsför larm som inte är kundanpassade och, i de flesta fall, underdimensionerade. Man är mer mån om att låsa in kunden i månadsabonnemang än att leverera kundtrygghet och service.

Varför Designlarm
Namnet Designlarm kommer utav att vi främst levererar larm ifrån Ajax alarm som är marknadsledande i sin design av heltäckande larmlösningar och larmprodukter. Enligt oss på Designlarm så är Ajax på larmmarknaden vad Apple är på mobilmarknaden. Den bäst designade produkten och den mest användarvänliga. Utöver detta så vill vi på Designlarm att våra kunder designar sin larmlösning efter sina behov, inte efter vad larmföretagen säger. Du vet bäst vad du har för behov och det finns inget färdigt larmpaket som kan tillfredsställa detta.

Jag som entreprenör har haft en mängd larmlösningar på mina företag. Vid samtliga införsäljningar och installationer har jag blivit lovad att lösningen är fantastisk, skyddar på ett bra sätt och så vidare. Trots detta har vi haft flertalet inbrott och larmet har oftast löst ut när tjuvarna lämnat lokalen. Alltså underdimensionerade och ineffektiva larmlösningar med dyra abonnemangskostnader.

Jakob Svärd - Medgrundare, Designlarm

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

201 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

64 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Suverän support

Snyggt och funktionellt larm, relativt enkelt enkelt att installera. Jag hade lite strul med mitt konto i början men det löste sig på 10 röda när supporten öppnade.
Suverän support, fick direkt svar på mina frågor och
supporten ringer upp morgonen efter och frågar om allt gått bra, Det är service !!
Mycket gott helhetsintryck
// Sven Erik

19 de dezembro de 2023

Resposta da Designlarm

Hej Sven-Erik, vi är tacksamma för din feedback och är glada att vi kunde möta dina förväntningar. Tack för att du valde Designlarm!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra larmsystem med oslagbar service

Fantastisk dialog med Designlarm under projektering av larmet där vi gemensamt kom fram till den bästa lösningen. Sedan är Ajax ett väldigt bra system som är enkelt att använda. Glad över att jag valde att köpa ett eget larm och inte behöva vara beroende av en enskild firma.

1 de maio de 2023

Hej David,

Vi är glada att vi tillsammans kom fram till den bästa lösningen. Kan säga att vi också är glada för det fina omdöme du lämnade:)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra hjälp på telefon som kompletterade…

Bra hjälp på telefon som kompletterade deras larmbygge på hemsidan. Byter från ett större larmbolag men service, bemötande och kunskap om larmet känns som flera steg upp. Jag får ett larm som jag vill ha.

23 de outubro de 2023

Hej Marcus
Att höra att du känner att vår service, bemötande och kunskap om larmet har överträffat dina förväntningar och att du upplever det som flera steg upp jämfört med din tidigare larmleverantör är en värdefull bekräftelse för oss, då vi ständigt strävar efter att leverera högkvalitativ service gentemot våra kunder.

Tack igen för att du valde Designlarm och för att du tog dig tid att dela dina positiva intryck :)

Ajax larm!

Beställde ett larm av er, tog två dagar sen hade jag det hemma!
Snabbt och enkelt!
Tog en kväll att sätta dit alla grejor och konfigurera det, sjukt enkelt och smidigt!
Kan varmt rekommendera Designlarm vid köp av Ajax larm!
Robban B

18 de outubro de 2023

Hej Robban
Först ett stort tack för din feedback. Att du inte bara delade din positiva upplevelse med oss utan också tog dig tid att rekommendera oss vid köp av Ajax larm värmer verkligen våra hjärtan. Det är kunder som du som motiverar och inspirerar oss att fortsätta sträva efter leverera högsta kvalitet och service.

Om det skulle dyka upp frågor eller om du behöver hjälp, så är vi bara ett samtal bort.
Tack än en gång för ditt förtroende och rekommendationen.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, jag beställde fel kretskort men dom fixade till det omgående.

5 de setembro de 2023

Hej Owe

Det är lätt hänt och det viktgaste är att du fick ett nytt "rätt" kort skickat till dig. Tack för ditt omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse med oss.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Michel på Design alarm han levererar.

Michel på Design alarm han levererar.
Snabb hjälpsam och öppen med förslag.
Och svarar alltid eller återkoppla snabbt.
Och är fantastiskt när det gäller supporten.
Kan varmt rekommendera Design Alarm.

20 de agosto de 2023

Resposta da Designlarm

Tack så mycket för de vänliga orden ❤️ Det är alltid vårt mål att leverera snabb och hjälpsam support. Om du någonsin behöver någon mer hjälp, är det bara att du hör av dig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Utomordentlig service. Välfungerande larm till bra pris.

Vi fick kontakt med Jakob som hjälpte oss att göra en larmdesign för vår kontorsbyggnad som fungerar som ett co-working space. Trots att vi har larmklass 2 och Ajax-larmet inte är trådat fick vi ett försäkringsbolag som accepterade Jakobs väldigt täckande lösning.

Trots att vi fick så mycket mer larm än t.ex Securitas (förvisso trådade) lösning så var priset betydligt lägre.

Larmet var enkelt att installera och har fungerat utan anmärkningar sen installation (har varit på plats i ca 3 månader i skrivande stund)

Men framförallt är vi nöjda med den utomordentliga service och hjälp vi fått av Jakob under hela processen. Från första kontakt till att larmet var på plats.

TACK DESIGNLARM!
/Joakim, Root Productions/Musikens hus

28 de junho de 2023

Resposta da Designlarm

Hej Joakim, tack själv. Det var ett nöje att få hjälpa er med en larmlösning till er kontorsbyggnad. Stort tack för det ditt fina omdömet :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans och bra service

Snabb leverans, rätt saker och bra pris. Extra + för bra personlig kontakt!

4 de junho de 2023

Resposta da Designlarm

Tack för ditt femstjärniga betyg, Jonas! Vi är glada att den snabba leveransen, priset och den personliga kontakten uppfyllde dina förväntningar. Vi uppskattar att du tog dig tiden och lämnade ett omdöme. Välkommen åter.

Riktigt bra service

Riktigt bra service. Fick inget SMS av bolaget som frakta varorna så jag mejla designlarm och dem löste det en sen fredagkväll så jag kunde hämta mitt paket.

15 de março de 2023

Resposta da Designlarm

Hej Joakim, tack för att du tog dig tid att recensera vår service. Det gläder oss att höra att vi snabbt kunde lösa ditt problem även om det var sent på fredagskvällen så att du kunde hämta ut ditt paket.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt enkelt att montera och snabb service från leverantör

Väldigt enkelt att montera och programmera ett av de enklaste jag har varit med om
det som skulle behöva förbättras är infästningarna för magnetkontakterna så att skruvarna sitter med ett större avstånd från varandra

12 de março de 2023

Resposta da Designlarm

Hej Pierre, tack för att du tog dig tid att recensera ditt köp hos oss på Designlarm. Vi är så glada att höra att du hade en bra upplevelse med produkt och kundservice. Vi uppskattar din konstruktiva feedback om de magnetkontakterna viket vi tar med oss.

Reservdelar till Ajax larm

Jakob är en supertrevlig, kunnig och hjälpsam kille.
Snabb leverans.
Bra pris.

13 de março de 2023

Resposta da Designlarm

Hej Margareth, tack för det fina omdömet. Det var ett nöja att få hjälpa dig :)

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.