Jeg har samlet mine forsikringer hos DJØF Forsikring og har de sidste par måneder haft kontakt med 3 forskellige medarbejdere om forskellige forsikringsspørgsmål. Hver gang har jeg fået både hurtigt o... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med DJØF Forsikring. En særlig tak til Mette Sødring, som altid svarer hurtigt, er imødekommende og tager sig tid til at hjælpe. Hun har været utrolig venlig og ha... Ver mais
A empresa respondeu
Blev i dag kontaktet af Andreas med henblik på gennemgang af mine forsikrings aftaler. De blev gennemgået omhyggeligt og sagligt, og Andreas havde forslag til forbedring i to af aftalerne. Alt... Ver mais
A empresa respondeu
I had a very positive experience with Elias. He was friendly, professional, and thorough in making sure everything was handled correctly. I felt well taken care of throughout the process and would not... Ver mais
A empresa respondeu
Djøf Forsikring er eksklusivt for medlemmer af Djøf. Du får forsikringer, der binder pris og fordele sammen, så de passer til dig – og passer til tiden. Djøf Forsikring er nemlig ejet af kunderne, som får gavn af økonomiske overskud. Vi kalder det Forsikring til Tiden.
Strandgade 27A, 1401, København K, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super god og hurtig service. Aldrig tidligere har det været så let at skifte forsikring og tilmed med gode vilkår.

Resposta da Djøf Forsikring
Emil fra Djøf forsikring har leveret en dybdegående viden og god kommunikation ift. forsikringssammensætningen og tilbudt en konkurrencedygtig pris.

Resposta da Djøf Forsikring
Jeg var i kontakt med Djøfs konsulent Andreas Winding, som jeg havde en god samtale med, og som sørgede for kompetent, effektiv service.

Resposta da Djøf Forsikring
God og hurtig betjening. Klare og tydelige svar. Hurtige tilbagemeldinger.

Resposta da Djøf Forsikring
Jeg har indgået aftale med Djøf Forsikring, og fik en rigtig god aftale. Det blev en god og tillidsvækkende proces, hvor forsikringskonsulenten (Andreas Winding) ydede en fin service.

Resposta da Djøf Forsikring
Virkelig god service og Andreas tog en tålmodig gennemgang af det hele. Særligt ift. alle mulige detaljer som var specifikke for vores situation.
Og dejligt nemt at acceptere og skifte :)

Resposta da Djøf Forsikring
Jeg fik super god betjening og kan varmt anbefale at tage en snak med Djøf Forsikring.

Resposta da Djøf Forsikring
God gennemgang af muligheder hvis jeg skulle skifte fra Codan til Djøf forsikring, hvilket også gjorde jeg i sidste ende meldte mig ind i Djøf-forsikring.
Hvis man skal være lidt kritisk er det den manglende fleksibilitet ved diverse forsikringer. Fx skal rejseforsikringen indeholde 'Ski-ferier' og ulykkesforsikringssum er enten 1 mio eller 1,8 - ikke noget i mellem. Men Nicklas var god og meget behjælpelig med at sætte mig ind i Djøf-forsikring, så ser frem til at være kunde her :-)

Resposta da Djøf Forsikring
Hurtig og nemt at få overblik og skifte forsikring.
Konsulenten vidste, hvad han snakkede om, så det var meget trygt 😁

Resposta da Djøf Forsikring
Super god service og fremragende gennemgang af forsikringerne i forbindelse med skifte.

Resposta da Djøf Forsikring
Professionel, indlevende og tillidsvækkende gennemgang, og godt tilbud. Tak.

Resposta da Djøf Forsikring
Jeg har kun gode ting at sige om Djøf forsikring, både hvad angår pris og service.
De var billigst - for os i hvert fald - på fritidshusforsikring, familieforsikring og bilforsikringer (Peugeot og Tesla 3).
Vi blev - af Anders fra Djøfforsikring - kontinuerligt holdt ajour om skifteprocessen og indholdet af de nye forsikringer - det gav en god følelse af tryghed.

Resposta da Djøf Forsikring
Fin samtale, rolig gennemgang af hvad forskellen er på nuværende forsikringer og hvad Djøf Forsikring kan tilbyde. God forståelse for, hvad mine præferencer er.

Resposta da Djøf Forsikring
Fik super god og meget professionel rådgivning af DJØF forsikring ved Andreas Winding. Har kun godt at sige.

Resposta da Djøf Forsikring
Meget venlig og imødekommende medarbejder, Andreas. Effektiv og hurtig betjening.

Resposta da Djøf Forsikring
Fik en super effektiv og professionel service hos Andreas Winding vedrørende mine forsikringer.
Høj anbefaling herfra.

Resposta da Djøf Forsikring
Fin vejledning og billigere og bedre forsikring end den tidligere 😊

Resposta da Djøf Forsikring
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.