3 store driftsforstyrrelser, på et år hvor internet og TV har været nede i mere end 24 timer. Den ene gang i 3 dage uden internet og TV. Og nu sidder vi her så igen nu på 10. Time og venter på de for... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hej jeg er så glad for min router og mit internet, jeg er ny kunde, og jeg har bare haft gode oplevelser, når jeg henvender mig, fordi jeg ikke havde tilslutte det korrekte, og jeg fik al den hjælp je... Ver mais
A empresa respondeu
Det er et problem, at DKTV benytter sig af Postnord, da de sjældent leverer til tiden. Ligeledes er det et problem, at DKTV først sender pakken med en ny router 3 dage før, abonnementet træder i kr... Ver mais
A empresa respondeu
Havde venligt besøg af Heino til installation af ladeboks, den yderst charmende unge mand og ikke mindst professionel klarede det ledt og elegant det hele igennem uden problemer, og hurtigt! Man sku... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre DKTV
Escrito pela empresa
Når flere går sammen, får alle nemlig mere, end de kunne alene. Derfor er vores motto ’stærkere sammen’.
Store værdiord er ikke os. Til gengæld er der tre ting, vi gør en dyd ud af, og de er nede på jorden, ligesom vi er. Vi gør det ordentligt, vi gør det nemt, og vi gør det sammen.
Det handler nemlig alt sammen om at være en del af et fællesskab, og det forpligter. For selvom vi arbejder med teknologi, er vi til for mennesker.
DKTV
Escrito pela empresa

- Bredbånd
- Med DKTV får du lynhurtigt bredbånd. Så snart du har bestilt bredbånd fra os, sørger vi for alt det praktiske - og du kan glemme alt om bindingsperiode og dyre oprettelsesgebyrer.
- Fastnettelefoni
- Telefoni med mulighed for ubegrænset tale. Ønsker du at beholde dit nuværende fastnetnummer, opsiger og overflytter vi automatisk dit nummer fra din nuværende udbyder.
- Sikkerhedspakke
- Har du bredbånd fra DKTV kan du, til en fordelagtig pris, tilkøbe vores Sikkerhedspakke som vi tilbyder i samarbejde med F-Secure. Sikkerhedspakken virker på både Windows og Mac.
Informações de contato
Teglholmsgade 1, 2450, København SV, Dinamarca
- 69 12 12 12
- trustpilot@dktv.dk
- dktv.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 82% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Bor du i et område hvor der er gjort…
Bor du i et område hvor der er gjort klar til DKTV er du på inden for 10-15 min når du har tilmeldt dig. Vh Sanne

Effektive og nemme
Effektiv og nem kommunikation - Hurtig action - God teknikker, som så løsninger og lavede et flot finish

Resposta da DKTV
Sjusket arbejde og dårlig opførsel
Elektrikeren præsenterede sig ikke med navn, hverken i telefonen eller ved ankomst, men kaldte sig selv “elektrikeren”, hvilket jeg fandt underligt og uprofessionelt.
Under en boring blev en mursten alvorligt beskadiget. Da jeg gjorde opmærksom på skaden, svarede han “jeg kan ikke høre dig...”, og ignorerede problemet.
Det færdige arbejde fremstår sjusket. Ledninger er trukket hen over loftflader i stedet for langs vægkanter, og kableklips er ujævnt placeret.
Derudover gav han udtryk for, at det var mit ansvar at rydde op efter hans arbejde, herunder alle afklippede ledningsstykker samt et par meter trefaset kabel.
Kan ikke anbefales.

Resposta da DKTV
Ustabilt og ualmindelig dårlig service
Jeg har inden for de sidste seks måneder oplevet tre længerevarende nedbrud på mit internet.
DKTV har været meget lidt hjælpsomme i forbindelse med fejlene, og informationen under nedbruddene har været minimal. Jeg har gjort opmærksom på, at jeg er meget utilfreds med min oplevelse og har anmodet om et afslag i betalingen, da jeg ikke har modtaget den ydelse, jeg betaler for.
I stedet er jeg blevet mødt af en uhjælpsom og ubehagelig kundeservicemedarbejder, som blot henviser til deres abonnementsvilkår frem for at finde en løsning.
Min tillid til DKTV er væk.
Hvis du ønsker stabilt internet, vil jeg ikke anbefale DKTV.

Resposta da DKTV
Har kun oplevet en dårlig samtale med…
Har kun oplevet en dårlig samtale med jeres medarbejdere....

Hvornår forventes stabil forbindelse
Nu er vi for 117 gang ramt af nedbrud på vores TV signal og internet og den eneste forklaring er vi har ingen tidshorisont.
Et opkald til support, gav kun et ja vi kan se I har været ramt mange gange og det er der ikke noget at gøre ved. Du ved hvad der venter, vi er måske oppe om 4 dage. Er sikker på, at når jeg får min regning er der ingen reduktion for manglende oppe tid eller kompensation for manglende brug af TV-pakke

Resposta da DKTV
Meget hurtig tilslutning af tv til en…
Meget hurtig tilslutning af tv til en dyr pris godt nok, men det er prisen værd. Meget nem indstilling af tv, virkelig rart.

Resposta da DKTV
Fra starten af bestillingen af deres…
Fra starten af bestillingen af deres produkt til tilslutning har det været nemt og hurtigt, intet andet end en rigtig god oplevelse.

Resposta da DKTV
Fik løst mit problem på en venlig ,og…
Fik løst mit problem på en venlig ,og imødekommende måde

Resposta da DKTV
Svært at få udbedret deres fejl.
Den 20. Oktober, kommer der en montør fra DKTV, for at montere en ladeboks fra OK i vores indkørsel.
Vi har trævægge, og montøren vælger at bore indefra og ud, så han flækker et bræt og fortsætter blot med at montere boksen.
Jeg kontakter DKTV, og sender samme dag billed dokumentation til deres koordinator.
Den 27. Oktober skriver jeg til ham igen, og hører intet.
Den 17. November skriver jeg til ham igen, hvor jeg skriver jeg vil kontakte OK. Så hører jeg fra ham tirsdag d. 18. November, hvor han lover han vender tilbage i løbet af ugen. Det gør han ikke.
Den 26. November skriver jeg igen til ham, og hører intet!
Nu er det d. 4. December, og han har fortsat ikke vendt tilbage, så nu har jeg valgt at skrive her, i håb om der sker noget snart!

Resposta da DKTV
Det er svært at give en bedømmelse
Det er svært at give en bedømmelse af jer når man ikke har fået noget produkt endnu. Så denne anmeldelse skulle man vente med at sende ud til bagefter.😉

Dårlig service
Dktv skulle have monteret en ladeboks fra OK, der havde desværre havde lavet en fejl med et forkert telefonnummer. Dktv ville overhovedet ikke hjælpe så jeg kom bagerst i køen med en tid 3 måneder efter bestillingen. Dktv var meget afvisende overfor problemet.

Resposta da DKTV
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.