3 store driftsforstyrrelser, på et år hvor internet og TV har været nede i mere end 24 timer. Den ene gang i 3 dage uden internet og TV. Og nu sidder vi her så igen nu på 10. Time og venter på de for... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hej jeg er så glad for min router og mit internet, jeg er ny kunde, og jeg har bare haft gode oplevelser, når jeg henvender mig, fordi jeg ikke havde tilslutte det korrekte, og jeg fik al den hjælp je... Ver mais
A empresa respondeu
Det er et problem, at DKTV benytter sig af Postnord, da de sjældent leverer til tiden. Ligeledes er det et problem, at DKTV først sender pakken med en ny router 3 dage før, abonnementet træder i kr... Ver mais
A empresa respondeu
Havde venligt besøg af Heino til installation af ladeboks, den yderst charmende unge mand og ikke mindst professionel klarede det ledt og elegant det hele igennem uden problemer, og hurtigt! Man sku... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre DKTV
Escrito pela empresa
Når flere går sammen, får alle nemlig mere, end de kunne alene. Derfor er vores motto ’stærkere sammen’.
Store værdiord er ikke os. Til gengæld er der tre ting, vi gør en dyd ud af, og de er nede på jorden, ligesom vi er. Vi gør det ordentligt, vi gør det nemt, og vi gør det sammen.
Det handler nemlig alt sammen om at være en del af et fællesskab, og det forpligter. For selvom vi arbejder med teknologi, er vi til for mennesker.
DKTV
Escrito pela empresa

- Bredbånd
- Med DKTV får du lynhurtigt bredbånd. Så snart du har bestilt bredbånd fra os, sørger vi for alt det praktiske - og du kan glemme alt om bindingsperiode og dyre oprettelsesgebyrer.
- Fastnettelefoni
- Telefoni med mulighed for ubegrænset tale. Ønsker du at beholde dit nuværende fastnetnummer, opsiger og overflytter vi automatisk dit nummer fra din nuværende udbyder.
- Sikkerhedspakke
- Har du bredbånd fra DKTV kan du, til en fordelagtig pris, tilkøbe vores Sikkerhedspakke som vi tilbyder i samarbejde med F-Secure. Sikkerhedspakken virker på både Windows og Mac.
Informações de contato
Teglholmsgade 1, 2450, København SV, Dinamarca
- 69 12 12 12
- trustpilot@dktv.dk
- dktv.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 82% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fremragende Service
Imødekommende medarbejdere, der altid gerne vil hjælpe og går det ekstra skridt for at sørge for, at kunden altid får en god oplevelse.
Sidst men ikke mindst, rigtig gode produkter til en konkurrencedygtig pris.

Cheap and fast internet
Cheap and fast internet. i really don’t know why i have been using telenor. I wish I heard dktv earlier.
Fast service
Good service. Fast response.
Unfortunately, my old router is way slow than their internet speed
Poor connection
Sometimes the internet goes out, its quite unstable some days. Usually in meetings or video calls with friends

Resposta da DKTV
Godt de lever til en på efter aftale
Godt de lever til en på efter aftale. Det godt.

Resposta da DKTV
Hjælpsomme i forbindelse med telefonisk…
Hjælpsomme i forbindelse med telefonisk kontakt
Og det tog ikke lang tid at komme igennem.

Resposta da DKTV
Fik et godt tilbud på internet og…
Fik et godt tilbud på internet og hastigheden er god.Det var nemt at sætte op og det køre godt så jeg er glad.

Quick access , good stability
Quick access, easy to setup, good enough website fairly consumer friendly to navigate and order. The internet is surprisingly stable.

Andel energi
s
Sød og Hjælpsom,og guidet mig hele vejen til enden uden problmer.

Resposta da DKTV
Rigtig service fra medarbejderne.
Rigtig service fra medarbejderne.
Nemt at tilslutte internet.
Stor anbefaling herfra.

Helt fantastisk service
Helt fantastisk service
Have svært ved at få det til at virke og medarbejderen han blev i næsten 40 min i røret for at få det til at virke for mig.
Udover det så var der da jeg ringede slet ingen ventet på at komme igennem til kundeservice

Resposta da DKTV
Sometimes the internet goes out
Sometimes the internet goes out, its quite unstable some days, other than that the speed is good and reliable but unfortunately sometimes it goes out altogether.

Resposta da DKTV
De har den suverænt sødeste support
De har den suverænt sødeste support. Kæmpe ros herfra 😊

Resposta da DKTV
Det er ikke muligt at bestille online
Det er ikke muligt at bestille abonnementer online på den valgte adresse.
Er du kommende beboer på adressen? Bestil ved at kontakte os på tlf. 69 12 12 12
Konkurrenterne tilbyder online bestilling, men her bliver man mødt af en besked om, at man skal ringe ind. Der bliver heller ikke oplyst noget om priser eller muligheder. Jeg har hverken lyst til at sidde i telefonkø uden at vide, hvad det koster, eller om det overhovedet er muligt at få abonnementet. Den besked jeg fik, giver desværre meget lidt information

Resposta da DKTV
Det tog ikke mere end 2 minutter fra…
Det tog ikke mere end 2 minutter fra registrering til modtagelse af signalet. Alle registrerings- og tilslutningsinstruktioner var klare og enkle. Kun positive følelser! Tak!

Resposta da DKTV
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.