DutcheBike Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn dealer Velomar heeft mij geadviseerd de Tomos GS 02 als grote wielen scooter te kopen en ik kan niet anders dan positief zijn. Na het lezen van een test heb ik besloten deze scooter aan... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Op aanraden van een scootercentrum in Dronten contact gezocht met DutcheBike, omdat ik ook in Brbant woon. Geven netjes advies, zijn transparant en een eerlijke verkoopprijs plus gratis brengservice... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super mooie fiets gekocht bij dutchebike in de winkel. Het personeel was erg behulpzaam, ze hebben mij enorm geholpen met het uitzoeken van de juiste fiets. Een aantal proefritten maken was geen enkel... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Veículos e Transporte

In Nederland fietsen we gemiddeld zo’n 15 miljard kilometer per jaar. Dat is veruit het meeste wereldwijd. We fietsen over paden, banen, door straten en wegen. Nergens is de fietsinfrastructuur zo uitgekiend als in Nederland. Hier in Nederland weten we daarom precies hoe we de ideale fiets moeten bouwen. Er zit veel kennis en ontwikkeling. De fietsenbranche is een belangrijke peiler van onze economie. We zien de elektrische fiets ook in steeds meer facetten terug. Zo kennen we tegenwoordig bijvoorbeeld ook e-bakfietsen, e-vouwfietsen, e-mountainbikes en e-bezorgfietsen. DutcheBike en Delfi hebben het allemaal in huis.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

27 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

3 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Goed geholpen bij dutchebike

Super mooie fiets gekocht bij dutchebike in de winkel. Het personeel was erg behulpzaam, ze hebben mij enorm geholpen met het uitzoeken van de juiste fiets. Een aantal proefritten maken was geen enkel probleem

8 de dezembro de 2021

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte ervaring na reparatie

Mijn Puch-fiets onder garantie laten repareren bij DutcheBike, omdat de versnelling het niet goed deed. Bij de reparatie is het display vervangen.
Helaas constateerde ik bij mijn eerste ritje dat de versnelling nog steeds niet verder ging van 5 (van 7). Ik kon hoog en laag springen, maar dit viel niet meer onder garantie en mocht zelf voor een groot deel van de kosten opdraaien, anders kreeg ik mijn fiets niet meer terug. Teleurstellend!

14 de julho de 2021

Resposta da DutcheBike

Beste Klant, bedankt voor uw review dit helpt ons de service nog verder te verbeteren. Neem zeker even contact op met ons voor een oplossing. Groetjes, Het Dutchebike Team.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

2 Maanden geleden heeft mijn vrouw een…

2 Maanden geleden heeft mijn vrouw een Puch/E-Dance S+ gekocht bij Dutchebike in Dongen. Van de week ging ze een fietstocht maken mer vriendinnen maar halverwege viel de ondersteuning uit. Ze reed naar de winkel, en kreeg meteen een nieuwe accu en kon haar fietstocht dus vervolgen.

Dat is nog eens service!!!

Jan van Beek. (Jan de IJscoman)

18 de setembro de 2020

Al 2 jaar tevreden met een Delfi

2 jaar geleden een fiets gekocht voor mijn partner. inmiddels meer dan 5000 km ermee gefietst naar volle tevredenheid. Ook de tussentijdse beurten naar volle tevredenheid.

26 de julho de 2020

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb er 2 weken geleden een Delfi…

Ik heb er 2 weken geleden een Delfi Cargo dames beige voor mijn vrouw gekocht en zij fiets er lustig op los. Kortom zeer tevreden :-)

7 de maio de 2018