Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ik heb de Dyson SV28 V11 gekocht en in het begin was ik eigenlijk best tevreden. Het toestel doet wat het moet doen: krachtig, handig in gebruik en degelijk design. Maar… na ongeveer 2,5 jaar h... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Erg slechte ervaring met de Dyson V16 piston animal submarine stofzuiger. Hebben stenen vloer en zit na gebruik helemaal onder de krassen. Lek gr nu bij klantenservice maar reageren erg laks en vragen... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Een Dyson stofzuiger gekocht omdat deze hoog aangeschreven stond. De stofzuiger heeft vanaf het begin nooit heel goed gezogen maar nu naar 3 maanden gooit hij weer terug wat hij heeft opgezogen. Meldi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De motor van onze Dyson V15 was kapot. Ik nam contact met Dyson via Whatsapp en kreeg het probleem in 10 min opgelost. Ze stuurden een nieuwe motor en ik vervangde het. Heel tevreden met hun klanten... Ver mais

Detalhes da empresa

Registreer machine
Krijg ondersteuning op maat
Volg ons op Instagram

Over Dyson

Dyson is opgericht op basis van het idee om problemen op te lossen die anderen negeren; stofzuigers die verstopt raken en hun zuigkracht verliezen, handdrogers die energieverslindend zijn en niet werken, en haartechnologie die afhankelijk is van extreme temperaturen en hitteschade veroorzaken.

Sinds de oprichting in 1993 in het Verenigd Koninkrijk is Dyson uitgegroeid van één man en één idee tot een wereldwijd technologiebedrijf met een steeds groeiend team van ingenieurs en wetenschappers als kern.

Vandaag de dag worden Dyson machines verkocht in meer dan 65 landen. Van snoerloze stofzuigers tot luchtreinigers en haardrogers ; een hele nieuwe generatie technologie heeft zijn weg gevonden naar de handen van Dyson-eigenaren over de hele wereld.

Koop rechtstreeks van diegene die het maakt

Beste Prijs-garantie

1,9

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

9 mil avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Klanten "service" beneden alle peil

Klanten "service" beneden alle peil. Wordt er in WhatsApp telkens uitgegooid en krijgt alleen maar rare chatbot antwoorden. Wat een flut dit!!
Koop liever een vergelijkbaar product van een ander merk!

11 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bij het reinigen ontdekte ik dat de…

Bij het reinigen ontdekte ik dat de motor helemaal vol loopt met stof en vuil.Een centimeter hoge bult tikte ik eruit, erg vies en onhygiënisch. Als ik dit niet had ontdekt was de motor waarschijnlijk na garantie kapot gegaan.
Ook loopt de vloerborstel vast door haren die om het draaimechanisme lopen. Wat een waardeloos product voor bijna 500 euro!
Klantenservice via de app super slecht te bereiken en ze vragen drie keer dezelfde gegevens.
Nooit meer een Dyson product.

11 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Na 3 Dyson stofzuigers van…

Na 3 Dyson stofzuigers van verschillende types gehad te hebben. Voor mij geen Dyson meer. Alle drie aan/uit knopje kapot. Natuurlijk buiten de garantie. 1 apparaat zelf kunnen vervangen en 2 weg kunnen gooien. En geen coulance van Dyson na 1 buiten de garantie.

10 de dezembro de 2025

Teleurstellend

1,5 jaar geleden heb ik een Dyson V8 gekocht, maar dit product stelt zwaar teleur. De zuigkracht is zwak en de stofzuiger valt regelmatig uit, wat normaal gebruik bijna onmogelijk maakt.
Daarnaast heb ik de klantenservice benaderd, maar hier komt helemaal geen reactie op. Voor een duur premium product is dit onacceptabel.
Ik had veel meer verwacht van Dyson.

9 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Al 4x moeten bellen om het juiste…

Al 4x moeten bellen om het juiste onderdeel (garantie)in huis te krijgen. Dyson stuurt het verkeerde onderdeel op (kan gebeuren) vervolgens mag je het zelf oplossen. Terugsturen en dan wachten of er nog iets gebeurd. En weken zonder stofzuiger is natuurlijk ook geen optie.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestel nooit maar dan ook NOOIT bij de maker!

Net als Lucia Martens (review onder mij) op 25 november voor Black Friday een stofzuiger en koptelefoon besteld. Leuk Sinterklaascadeau...Bestelling niet ontvangen... en toen begon de ellende...
Pakket op 1 of andere manier weer bij Dyson in het magazijn terecht gekomen. Track -en Trace die dus niet meer werkt, maar die je wel bij elke keer dat je belt, met inmiddels een casenummer, weer ontvangt.
De Stofzuiger en koptelefoon staan inmiddels wel doodleuk in je Dyson-account inclusief serienummers, alleen... heb je deze dus niet.. Op 9 december een mail gehad met het verzoek om GEEN contact meer op te nemen want, het probleem was inmiddels duidelijk.
Lang verhaal nog langer.... Ik zou in ieder geval met Kerst niet weer met lege handen staan... Op 15 december een mail ontvangen met "excuses, graag ontvangen wij uw adres en telefoonnummer, dan ontvangt u uw bestellen zsm.. als u nog vragen heeft mail dan gerust"... inmiddels 6 x per mail gevraagd om een reactie en 11 telefoontjes en 5 whatsapp gesprekken verder... Iedere keer wordt belooft dat ze binnen 2 werkdagen contact opnemen... Het is nu 8 januari 2026... Niets!!! en dus ook met kerst met lege handen gestaan.
Wat een waardeloos bedrijf.. Bestel vooral NIET bij de maker lieve mensen!

27 de novembro de 2025

service is horrible!!!

service is horrible!!!! i have a large (1000 euro) airfilter (Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde). it makes strange irritating noises so i contacted dyson support. after much hassle and typing in my address many many times they want met to return the (enormous) machine but are not willing to send me box to put it in and not willing to send me a second label so i can put it in 2 boxes. they just want me to find a box of 60x60x120cm...

8 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Product is fijn om te gebruiken totdat…

Product is fijn om te gebruiken totdat je problemen krijg klantenservice is echt ruk.
En als het je na 20x uitleggen lukt wat het probleem is word er geen oplossing aangeboden.
Machine van ruim €600 onbruikbaar omdat een zuigborstel het niet doet.

8 de janeiro de 2026

Slechtste service ooit

Slechtste service ooit. Tijdens Black Friday heb ik een stofzuiger van €900 gekocht bij Dyson. Het pakket is door PostNL kwijtgeraakt tijdens de bezorging. PostNL heeft bevestigd dat het om een verzekerd pakket ging en dat de schade inmiddels netjes is uitgekeerd aan Dyson.

Ondanks dit alles ben ik nu anderhalve maand verder, met drie verschillende zaaknummers, en nog steeds heb ik geen stofzuiger ontvangen. De klantenservice is bijzonder teleurstellend: elke keer wordt mij telefonisch beloofd dat het “deze week echt geregeld wordt”, maar vervolgens hoor of zie ik niets.

Ik moet zelf elke week bellen om navraag te doen, krijg telkens iemand anders aan de lijn en niemand lijkt verantwoordelijkheid te nemen of het dossier daadwerkelijk op te volgen. Door deze situatie heb ik zelfs al een nieuwe stofzuiger moeten aanschaffen, terwijl ik nog steeds wacht op het product waarvoor ik €900 heb betaald.

Dit is absoluut niet het serviceniveau dat je mag verwachten van een merk als Dyson. Zeer teleurstellende ervaring.

29 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

ik ben al jaren een dysonfan

ik ben al jaren een dysonfan. als je producten koopt dan is het binnen 1dag in huis maar owee als je een probleem hebt. dan kan je bellen en mailen totdat je een ons weegt. slechte adviezen en ze bellen terug .nou geloof me je zit maar te wachten op antwoord die niet komt. de service is ver te zoeken.
ik heb een software probleem in mijn apparaat,advies koop een nieuwe pomp. dat had ik zelf al bedacht
en al gedaan .mevrouw luisterd niet naar wat er gezegd is. 50 minuten aan de telefoon 1 keer terug gebeld daarna niets meer gehoord klacht ingediend niets gehoord weer bellen verbinding verbroken nogmaals bellen weer verbinding verbroken. mail gestuurd geen reactie. ik weet het niet meer maar wel heel veel geld betalen voor deze machines.
jaren terug was er service nu ver te zoeken. voor mij geen dyson meer. klant kwijt.

25 de dezembro de 2025

Extremely poor after-sales service

Extremely poor after-sales service

Dyson received my device for repair on 22 October 2025. According to their website, repairs should be completed within 21 working days. It is now January 2026 and I have still not received my device or any update.

I contacted Dyson customer service at least five times via live chat and WhatsApp. Each time I was told that an update would be sent by email. Despite these repeated promises, no email or timeline was ever provided.

This level of delay and lack of communication is unacceptable for a premium brand. Very disappointing experience.

6 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

2,5 jaar geleden voor €600 een…

2,5 jaar geleden voor €600 een stofzuiger gekocht. Nu start deze niet meer. Mag €125 bijbetalen voor een nieuwe behuizing en cycloon omdat dit buiten de garantie valt. Als je €600 durft te vragen voor een stofzuiger mag bij zo’n defect toch een passende oplossing gezocht worden. Zeer slechte service.

Kwaliteit Dyson is minder geworden

Kwaliteit Dyson is minder geworden, onze motorvoet van de V15 stofzuiger is na 2,5 jaar reeds defect, ondanks de prijs zou je verwachten dat deze langer meegaat gezien de prijs. Dyson doet niets ook geen coulance of gereduceerde prijs.

1 de janeiro de 2026

Net stuk buiten garantie

Het is inmiddels de derde x dat ik met Dyson bel (telkens een wachttijd van meer dan een kwartier tot een half uur) , inloggen op mijn account is ook al tijden niet mogelijk waardoor je geen meldingen kunt doen! De machine hapert (valt na paar seconden uit) en de conclusie is dat de body / behuizing vernieuwd moet worden . (Volgens de dame uit het eerste telefoongesprek een veel voorkomend probleem met dit model)V 15 detect….Artikel valt 3 weken buiten de garantie en ze zouden kijken wat ze uit coulance konden betekenen omdat dit een bekend probleem is. Na 5 weken nog geen reactie dus maar weer bellen en nu krijgen we te horen dat ze niks kunnen betekenen en dat we het onderdeel zelf moeten kopen…….kosten maarliefst 189 euro voor een toestel waar we 799 euro voor hebben betaald! Kortom voor ons geen Dyson meer!

Support via helpdesk

Support via telefoon, keer op keer beloftes.
Ze komen geen afspraken na.
Verschrikkelijk lange wachttijden.
Ellende, zeer teleurstellend van dit befrijf.

Slechte service!!!

Heb na eindelijk 40 min in de wacht gestaan!! Een medewerker gesproken!
Heb een v12 besteld maar nog steeds niks gekregen!
Nagevraagd bij post.nl die hadden het pakket staan!
Dyson moet nu een onderzoek instelling wat er verkeerd is gegaan?
Zou volgens Dyson binnen 4 dagen opgelost moeten worden?
Zeer slecht te bereiken!!voor zo grote firma als Dyson!!dat is slecht voor hun verkoop!!

Ruk klantenservice

In augustus 2025 ging mijn Dyson Airwrap stuk, na 2 jaar gebruik. Deze kan je opsturen ter reparatie (125 euro). Als het product niet gemaakt kan worden, dan krijg je je geld terug. Maar niet je product! Er is 5 maanden geleden gezegd dat mijn Airwrap terug zou worden gestuurd en sindsdien hoor ik niks meer. Er is geen contact te krijgen met Dyson. Voor zulke dure producten is de klantenservice abnormaal slecht.

Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.