Emma

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Leveringen af madrassen blev ved med at blive forsinket, og de kunne åbenbart ikke finde den på deres lager. Efter de 100 dage er jeg begyndt at få ondt i ryggen af madrassen, og vågner flere gange... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min søn døjer med ryg problemer, og vi måtte på jagt efter en ny madras til ham, og vi faldt efter længere tids søgning over Emma Original Hybrid Cooling V2 madrassen, og den har gjort en kæmpe fors... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte 31.10.23 og fik leveret 05.11.23 Chaufføren hjalp med at bære varerne helt ind. god service og support når man ringer. Var lidt betænkelig angående levering, da jeg havde set andre b... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg var virkelig skeptisk efter at have læst nogle af de 1-stjernede anmeldelser her på Trustpilot. Dem der dog havde modtaget deres madras var meget tilfredse og derfor tog jeg chancen. Måske var je... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis para Quartos

Escrito pela empresa

OBS: Emma madras ejer nu Emma.dk's domæne fra. 20.11.2021, og vi overtog disse profiler, så ikke alle anmeldelser er vores. Vi arbejder på at få dette ændret, så der ikke sker forvirring i at læse om anmeldelser fra vores firma Emma (madras) og det tidligere firma Emma.dk solgte (skønhedsprodukter) Deres anmeldelser er tilbage fra 22.04.2020 og siden deres opstart med Trustpilot.

Informações de contato

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mest utrolig dårlig service og dumme…

Mest utrolig dårlig service og dumme helpdesk man kan forestille sig. Lovede leveringstider har ingen værdi. Mange mails men ingen levering.

11 de julho de 2024

Kære værdsatte kunde,

Vi vil gerne udtrykke vores dybeste beklagelse over forsinkelsen i forsendelsen af din ordre. Forsinkelsen skyldes faktorer, der ikke er under vores kontrol, men vi påtager os det fulde ansvar for forsinkelsen. Denne hændelse er blevet noteret, og de nødvendige foranstaltninger er blevet truffet, så sådanne hændelser ikke vil forekomme i fremtiden.

Vi værdsætter din feedback, og du bedes acceptere vores undskyldning.

Kan jeg få dit fulde navn, ordrenummer og e-mailadresse, så jeg kan undersøge dette problem for dig?

Emma UK-teamet

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et meget godt tilbud af produkter

Et meget godt tilbud af produkter, værdi for pengene,god service og hurtig levering.

5 de julho de 2024

Hej Suda

Mange tak for den flotte anmeldelse!

Det er altid dejligt at høre, når vi lykkes. I dette tilfælde endda med alle vores vigtigste fokuspunkter.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice eller vores søvneksperter direkte på support@emma.dk eller på telefonen på 89 87 23 35 i vores åbningstider, alle hverdage fra 9.00 - 13.00 og 14.00 - 17.00, hvor vi står klar til at hjælpe dig med dine specifikke behov.

Vi håber at dine Emma-produkter vil tjene dig godt i mange år fremefter og ønsker dig en skøn sommer!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig levering og kundeservice sender dig i ring

Vær tålmodig og forvent ikke for meget af kundeservice.
Jeg bestilte et sengestel og der gik 2 måneder før jeg fik leveret alle dele.
Efter at have flyttet min gamle seng og samlet den nye blev jeg svært skuffet da fandt ud af de havde sendt de forkerte lameller. Jeg tænkte fair nok, der sker jo fejl og jeg ville få de rigtige om ca. 2 uger.

Efter 2 uger modtog jeg så præcis de samme lameller som jeg havde i forvejen og jeg måtte atter ringe ind til dem. De mente at der var sket en lager fejl og der ville nok gå en uge før de havde undersøgt det og kunne sende de rigtige lameller. Der endte med at gå 2 mdr fra jeg bestilte til jeg havde en funktionel seng..
De sagde at man selvfølgelig kunne få noget kontant kompensation for ulejligheden og for at jeg havde været nødsaget til at gå i Jysk for at købe nogle lameller, men jeg så aldrig noget til denne. Hver gang jeg skrev eller ringede sagde de at de ville se på det med samme, men der skete aldrig noget. I sidste ende var der en medarbejder der ville sende mig et sengestel og så en enkelt pude som kompensation, jeg forklarede ham at jeg altså havde et sengestel og blot ønskede at få udbetalt den kontante kompensation og efter det fik jeg aldrig svar. Nu har jeg helt givet op.

Selve produkterne er ganske fine, Leveringen er et Lotteri jeg blev ved med at tabe, men i det mindste var kundeservice venlige når jeg ringede - hvilket var ret heldigt eftersom jeg måtte ringe til dem jævnligt over 4 måneder for at få styr på min sag, da de bare sendte mig i ring eller glemte at overholde hvad de lovede.

13 de maio de 2024

Hej Maja

Mange tak fordi du tog dig tiden til at lave en anmeldelse og til at levere yderligere oplsyninger.

Vi er - efter at have gennemgået sagen, helt enige med dig i at det ikke har været godt nok. Meget langt fra endda.

Hverken selve sagens forløb eller vores egen interne behandling af den har levet op til de forventninger, som vi selv har eller til den købsoplevelse, som vores kunder fortjener.

Du skal vide at vi har brugt din sag som en lejlighed til at få strammet op på nogle interne procedurer.

Vi står dog altid klar til at hjælpe, så du må endelig ikke tøve med at kontakte os, hvis der er mere vi kan gøre. Så vil vi hjælpe så godt vi kan.

Du er således altid velkommen til at kontakte vores kundeservice eller vores søvneksperter direkte på support@emma.dk, hvor vi står klar til at hjælpe dig med dine specifikke behov.

Vi håber at du trods den dårlige oplevelse er i stand til at nyde vores - som du selv trods alt siger "ganske fine" produkter.

Derudover ønsker vi dig en god uge og en skøn sommer!

Fine

Flot service

3 de julho de 2024

Hej David

Dejlig anmeldelse!

Vi er glade for at du synes om vores service. Vi er glade for, at du er vores kunde, og for at du tog dig tiden til at give os en anmeldelse.

Mange tak!

Hav en dejlig sommer!

Til 5 stjerner

Hurtig levering, og en indpakning som gjorde den tunge madras let at håndtere..👍

28 de junho de 2024

Hej Mette

Mange tak for de fem stjerner. Usædvanligt at få ros for indpakning, men ja, også det er noget vi går op i, fordi det - som du også siger, gør en mærkbar praktisk forskel.

Vi håber du bliver glad for dine Emma produkter og ønsker en dejlig sommer!

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter, selv har jeg købt en madras, og min kæreste har købt en, da jeg anbefalede det, og det samme gælder min veninde også efter min anbefaling.

27 de junho de 2024

Hej Lise

Tak fordi du tog dig tiden til at lave en anmeldelse. Og for din status som uofficiel Emma ambassadør. Det er simpelthen den bedste fredags-rosin i dynepølseenden, som man overhovedet kan forestille sig.

Du (og alle andre) er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice eller vores søvneksperter direkte på support@emma.dk eller på telefonen på 89 87 23 35 i vores åbningstider, alle hverdage fra 9.00 - 13.00 og 14.00 - 17.00, hvor vi står klar til at hjælpe dig med dine specifikke behov.

Vi ønsker jer alle og jeres Emma produkter en dejlig weekend og en skøn sommer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god service fra Nikolaj og…

Virkelig god service fra Nikolaj og Helle! Der var nogle tekniske problemer som de var utrolige gode til at løse og tilbyde den gode kundeoplevelse. Rigtig godt gået!

27 de junho de 2024

Hej Bogdan

Mange tak for de fem fine stjerner. Du bragte en yderst interessant og relevant sag til bords og deltog aktivt og konstruktivt i at få den løst til begge parters tilfredshed. Det vil vi alle dage sætte kæmpe pris på.

Vi håber inderligt at jeres Emma produkter vil give jer god søvn og store drømme i mange år fremefter.

Nikolaj (og Helle) fra dit Emma team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik idag vores nye topmadras som var…

Fik idag vores nye topmadras som var super😌vi syns dog der manglede et stk papir på hvordan den skulle behandles før brug vi ringede så til kundeservice og talte med en utrolig venlig medarbejder som tog os alvorligt og gav os svar på vores spørgsmål så stort aplaus til ham 🥰👏

18 de junho de 2024

Hej Marianne

Mange tak for den fine anmeldelse, sågar med applaus.

Vi står altid klar til at hjælpe. Og elsker det, når vi på den måde kan gøre en forskel. Smil smitter jo, så vi takker også for jeres venlige henvendelse.

I er altid velkomne til at kontakte vores kundeservice eller vores søvneksperter direkte på support@emma.dk eller på telefonen på 89 87 23 35 i vores åbningstider, alle hverdage fra 9.00 - 13.00 og 14.00 - 17.00, hvor vi står klar til at hjælpe dig med dine specifikke behov.

Vi håber I bliver glade for jeres topmadras og ønsker en skøn sommer!

Nikolaj fra jeres Emma team

Hurtig og venlig levering

Hurtig og venlig levering , god pris ( 2000dkk for 140x200)

14 de maio de 2024

Hej Cean

Mange tak for din anmeldelse.

Det er altid dejligt, når vi rammer plet med lige netop de ting, som vi prioriterer højest.

Vi håber dine Emma produkter vil tjene dig godt i mange år fremefter.

Vi ønsker dig en dejlig sommer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og gode madrasser 😍😍😍

Hurtig levering og gode madrasser. Sover som en drøm, vil varmt anbefale 👍👍👍
Elsker dem 😍😍

11 de junho de 2024

Hej Emine

Tusind tak for de fem flotte stjerner.

Apropos din anmeldelse, så er det lige netop vores drøm at få vores kunder til at sove som en drøm. Vi elsker det!

Hav en skøn sommer, med masser af nætter (og dage) fulde af god søvn og dejlige drømme.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Firmaet beholdte mine penge efter annullering

Ordre 0016-7ESLQ6
Jeg har aldrig oplevet så dårlig service som ved emma.dk. Jeg bestilte en madras og topmadras samt hovedpuder d.19 april. De leverede af flere omgange og jeg fik både en meget mindre madras og forkert hovedpude. Først mere end en måned efter, lykkes det mig efter mange forsøg at trænge igennem til firmaet. De måtte indrømme at de slet ikke kunne skaffe min madras. Derfor blev ordren delvist annulleret idet jeg beholdte hovedpuderne. I mellemtiden måtte jeg opmagasinere deres ting og der var ingen hast med at få bragt tingene i orden. Efterfølgende i forbindelse med tilbagebetalingen har de så kun overført halvdelen af mine penge. Deres firma lavede to hævninger på min konto uden grund og beløbene passer ikke engang med købet. De har bevidst beholdt resten af pengene fordi de først hævdede at deres system fejler og senest insinueret at det er min bank som har hævet to beløb til dem. Det er fuldstændig Grotekst! Til trods for at jeg flere gange er blevet lovet mine penge og endda har sendt dem mit IBAN nummer efter lovning om at så ville mine penge blive overført, så sker der intet. Nu er de senest d.10 juni startet helt forfra med nye undskyldninger om at NU er der sat et nyt team på som skal finde mine penge. Hvad er det for et team? hvad er det for gang p's at fyre af?. Faktum er, at nu er der 4 gange indgået en aftale og hver gang er de løbet fra aftalen. Jeg konkluderer at de overtræder købelove og forbrugerlove uden at blinke to gange. Jeg kan se på en del andre anmeldelser at det langt fra er første gang de gør det her. Det er i dag d. 12 juni så der er snart gået to måneder og der er stadig ingen indikation på at de har nogen intention om at give mig mine penge. De skylder mig stadig over 2000 kr.

OPDATERING: Efter rigtig megen korrespondance hvor min bank også måtte fremsende dokumentation for at EMMA havde trukket penge fra min konto, har jeg i dag d.26/6 endelig modtaget mine penge og kan betragte sagen som afsluttet.

12 de junho de 2024

Hej Jacob

Vi er enormt kede af denne sag, som vi blankt indrømmer berettiger den ene stjerne, hvilket jo nok i virkeligheden er en stjerne for meget.

Når det er sagt, så afviser vi på det kraftigste dine beskyldninger om at sagen er gået som den er på baggrund af onde hensigter fra vores side.

Vi har således løbende holdt dig opdateret om sagens forløb og sågar sendt dig billeddokumentation af den mystiske fejl i vores system, som er sagens kerne. Vi har sågar hjulpet med at skabe et fælles overblik over de forskellige finansielle transaktioner mellem os og din bank og fremlagt et yderst grundigt regnskab over disse. Et regnskab, som du har godkendt.

Vi har ikke på noget tidspunkt løbet fra det faktum, at der er sket fejl, og at det på baggrund af disse ser ud til, at vi stadig skylder dig penge. Vi har jo lige netop selv leveret de udregninger, der fastlægger det skyldige beløb og vores ansvar i forhold til samme.

Så sent som i dag, onsdag d. 12. maj 2024, har vi forsøgt at ringe til dig to gange, for at følge op på og komme videre med sagen. Fordi vi er dedikerede til og arbejder hårdt på at finde en løsning.

Derudover er du - som alle andre, altid velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte på support@emma.dk eller på telefonen på 89 87 23 35 i vores åbningstider, alle hverdage fra 9.00 - 13.00 og 14.00 - 17.00, hvor vi står klar til at hjælpe dig videre med sagen.

Som du ved, så er sagen dog yderst kompleks og vi har derfor brug for både din og din banks hjælp, for at komme helt til bunds i den. Det er dybt beklageligt, men ikke desto mindrre virkeligheden.

Som vi har berettet om i seneste mails, så har der dog nu været fremskridt og vi ser, ligesom du gør selvfølgelig gør det, håbe- og længselsfuldt, frem imod at den bliver løst.

Vi ønsker dig trods din helt forståelige frustration en dejlig dag.

De venligste hilsner,
Nikolaj fra dit Emma team.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

My worst ever purchase experience

The order arrived 38 days late. A one star review is one star too many.

To make matters worse, Emma itself did not know where the products I bought were the whole time. Which means it took 10 individual phone conversations (some of which involved waiting for some 30 minutes) and several email chains for them to be able to locate and ship what I bought.

What about compensation you might ask? An inadequate 750 dkk on a 7,608.65 dkk purchase, as per the following quote from an email exchange with them: "we uphold the offer of a DKK 750,- compensation for the 38 day delay in delivery. It is the only offer we can give. In other words, it is either this amount or no compensation at all."

They need to get it together and do better.

10 de junho de 2024

Hello Gorka

Thank you for the relevant feedback you have provided and for taking the time to make a review.

Your case was indeed messy and unfortunate. We appreciate the gentlemanly way in which you handled the inconvenience and frustration throughout. We shared the latter, as both technical issues, as well as an overwhelming interest in our products, influenced your case negatively.

We got here in the end, though, and we sincerely hope and firmly believe that you will enjoy your Emma products.

You are always welcome to contact our customer service or our sleep experts directly at support@emma.dk or by phone at 89 87 23 35 during our opening hours, every weekday from 9:00 AM - 1:00 PM and 2:00 PM - 5:00 PM. We are ready to assist you with your specific needs.

We wish you a wonderful summer!

With kind regards,
Nikolaj from your Emma team

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bedste madrasse jeg nogensiden har haft

Rigtig god madrasse. Har aldrig sovet så behageligt. Det er eneste lille minus er at selve pakken er ret svært at håndtere. Ikke kun fordi den er tung, men fordi håndtagene på pakken ikke var så gode.

8 de junho de 2024

Hej Michael

Mange tak for din anmeldelse.

Vi har noteret din yderst relevante kritik af vores indpakning.

Derudover er vi meget glade fro at høre, at du sover rekord behageligt. Det er jo lige netop vores mål OG formål som virksomhed.

Vi ønsker dig en dejlig dag!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ikke relevant tids angivelse

Ikke relevant tids angivelse, til madrassen er klar

8 de junho de 2024

Hej Lene

Tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse.

Du har ganske ret i, at vi har haft nogle udfordringer med at levere visse ordrer indenfor den i første omgang udmeldte leveringstid. Dette skyldtes en uforudset og nørmest overrumplende stor interesse i visse produkter.

Vi beklager denne ulejlighed. Og håber at du bliver glad for din Emma madras.

Hav en dejlig dag!

no comment

2 de junho de 2024

Hej Christian

Mange tak for de fire flotte stjerner.

Vi vælger lidt fredags-kækt at fortolke det usædvanlige og kreative indhold af din anmeldelse, som en optælling af de positive oplevelser, som du har haft med at handle hos os.

Vi ønsler dig en dejlig weekend om 10, 9, 8, 7, 6 , snart...

Fejl ved levering

Jeg er glad for slutresultat i form af EMMA original madras og sover godt på den. Men der var sket en fejl ved leveringen og i begyndelsen fik jeg topmadras i stedet for.

2 de junho de 2024

Hej Gabriela

Mange tak for din anmeldelse. Og for din ærlighed.

Vi er glade for at høre, at du sover godt på amdrassen, for det er jo hele vores formål som virksomhed og som "søvnnørder". Vi er også glade for, at vi ret hurtigt var i stand til at rette en beklagelig fejl.

Vi håber at din nye Emma madras vil tjene dig godt i mange år fremefter.

Hav en dejlig dag!

Tilfreds!!

Vi købte nye madrasser samt puder.
Vi er super glade for dem - sover godt og har ikke ondt/mange spændinger længere i nakke/skulder.

23 de maio de 2024

Hej Lars og Pia

Mange tak for jeres anmeldelse.

De fem flotte stjerner luner absolut, men det er endnu bedre at høre, at vores produkter har hjulpet med bedre søvn og mindre muskelspænding. Det er lige netop vores drøm, at kunne det.

Vi håber jeres Emma madrasser og puder vil give jer gavn og glæde i mange år fremefter.

Hav en dejlig uge!

Produktets kvalitet

Produktets kvalitet, markedsføringen og leveringen

28 de maio de 2024

Hej Morten

Tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse. Og så endda med så fint et resuttat. Dejligt!

Når vi får at vide, at vi rammer rigtigt på adskillige punkter, så bliver vi altid lidt ekstra stolte.

Hav en skøn uge.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

LYVER SOM BARE F**DEN.....

LYVER SOM BARE F**DEN.....
Vi ligger en bestillingen d. 19/5, og får en estimeret leveringsdato mellem 21/5-24/5.

Jeg ringer så til kundeservice fredag d. 24/5, da jeg ikke har hørt noget. Han fortæller mig så at der er tekniske problemer med at trække pengene (pengene er reserveret på mit kort kan jeg se) og der vil gå yderligere 3 hverdage (5 dage) før jeg kunne forvente at høre noget, men at der var 24 på lager, og jeg kunne forvente at få den inden d. 31/5

I dag får jeg så en besked om at madrassen først bliver leveret d. 1/7, altså 1 1/2 måned efter bestilling, nu skulle årsagen være logistik problemer....

EMMA.DK ER UTROVÆRDIG
IKKE ET STED JEG KOMMER TIL AT ANBEFALE ELLER BRUGE IGEN

29 de maio de 2024

Hej Andy

Tak fordi du tog dig tid til at sende os en anmeldelse og leverede ekstra oplysninger.

Vi kan sagtens se, at du har været uheldig, og at vi har klokket i det. Det beklager vi.

Interessen i den madras, som du har bestilt, var decideret overrumplende. På mange måder positivt for os, selvfølgelig, fordi det siger noget om kvaliteten af vores produkter.

Omvendt samtidig dybt utilfredsstillende, også for os, fordi efterspørgslen blev så stor, at udbuddet simpelthen ikke kunne følge med. Med leveringsforsinkelser som den beklagelige, men naturlige følge.

Vi har løbende holdt dig informeret om den forventede leveringsdag for din ordre og du beretter selv om tre tilfælde af at vi har leveret information om dette.

Endvidere er den seneste email i din sag afsendt fra vores Kundeservice-afdeling for det der i skrivende stund er cirka seks en halv time siden.

Vi håber inderligt, at du bliver glad for din Emma madras og ønsker dig en god dag.

Nikolaj fra dit Emma team

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais