Leveringen af madrassen blev ved med at blive forsinket, og de kunne åbenbart ikke finde den på deres lager. Efter de 100 dage er jeg begyndt at få ondt i ryggen af madrassen, og vågner flere gange... Ver mais
A empresa respondeu
Min søn døjer med ryg problemer, og vi måtte på jagt efter en ny madras til ham, og vi faldt efter længere tids søgning over Emma Original Hybrid Cooling V2 madrassen, og den har gjort en kæmpe fors... Ver mais
Bestilte 31.10.23 og fik leveret 05.11.23 Chaufføren hjalp med at bære varerne helt ind. god service og support når man ringer. Var lidt betænkelig angående levering, da jeg havde set andre b... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg var virkelig skeptisk efter at have læst nogle af de 1-stjernede anmeldelser her på Trustpilot. Dem der dog havde modtaget deres madras var meget tilfredse og derfor tog jeg chancen. Måske var je... Ver mais
A empresa respondeu
OBS: Emma madras ejer nu Emma.dk's domæne fra. 20.11.2021, og vi overtog disse profiler, så ikke alle anmeldelser er vores. Vi arbejder på at få dette ændret, så der ikke sker forvirring i at læse om anmeldelser fra vores firma Emma (madras) og det tidligere firma Emma.dk solgte (skønhedsprodukter) Deres anmeldelser er tilbage fra 22.04.2020 og siden deres opstart med Trustpilot.
Alemanha
Jeg et rigtig glad for min nye madras hurtig levering

Resposta da Emma
Hurtig bestilling på WEB og hurtig levering

Resposta da Emma
Ud over madrassen er FANTASTISK at sove på, så er det god kundeservice og hurtig levering

Resposta da Emma
Den dårligste serviceoplevelse jeg nogensinde har haft.
Bestilte en seng d. 24/12 med 2-4 ugers levering. Fik hurtigt besked om at der var en pakke på vej fra selskabet men da jeg modtog pakken d. 8/1 var det kun 2 lameller og en topmadras. Ringede for at høre hvornår jeg kunne forvente resten af sengen og fik besked om at de ikke kunne sige hvornår men at den skulle være der ingen d. 21/1 som var den sidste dag for den 4 ugers levering. Fik også af vide at jeg ville få besked hvis der var forsinkelser. Ringer til selskabet igen d. 19/1 da d. 21/1 er en søndag og spørger om update på resten af leveringen. Får af vide at der er forsinkelser. Så jeg kan forvente af få min levering tidligst d. 10/2 og at jeg kan få 10% i rabat (Som jeg aldrig modtog).
Modtager min ordre d. 8/2 og begynder at samle sengen. Der magler så dele til at samle den ordenligt og ringer til selskabet igen. Deres eneste løsning er at sende en hel ekstra sengeremme ud hvor der er de dele jeg skal bruge. Begynder samtidig at tjekke de andre ting jeg har modtaget. Det viser sig at de lameller jeg modtog d. 8/1 er forkerte og passer til en 180x200 og ikke 160x200 som jeg har bestilt. Derudover har de sendt mig 12 sengefødder som ikke kan bruges til sengen jeg har bestilt. De siger at jeg kan få 5% ekstra rabat pga. fejl (Her modtager jeg faktisk 10% og ikke 5% rabat men de har lovet mig i alt 15%). Jeg venter igen og de kommer og henter de gamle lameller som var for store og aflevere nye lameller samt en ekstra sengeremme d. 13/2. Åbner pakken med lameller og de er igen den forkerte størelse.
På det her tidspunkt er jeg godt træt at processen. Jeg har i alt fået 4 fejlleveringer og skulle bruge 3 hele dage hjemme og står stadig næsten 2 måneder inde i forløbet uden en seng.
Ringer igen og siger at jeg har modtaget det forkerte. De kommer med endnu en forklaring som jeg ikke kan bruge til noget. Siger at jeg vil have noget ordenlig rabat ellers kan de komme og hente deres seng. De tilbyder mig 5% udover de 15% jeg var blevet lovet, hvor jeg kun havde modtaget 10%. Siger at det ikke er godt nok og de kan komme og hente deres seng.
Ved ikke om selskabet lige har skiftet leverandør eller om de virkelig bare ikke har styr på det. Alt i alt er der bare ikke en undskyldning at for at hæve folks penge sekundet man bestiller et produkt og så ikke kunne levere på nogen måde. Nu skal jeg sende billede af fragtmand, varevogn og alle de pakke jeg står med for at kunne få mine penge igen.
Hele processen har ikke fungeret for mig. Tror måske godt at Emma kan finde ud af at levere puder og topmadrasser men jeg ville passe på med at bestille en komplet seng.

Resposta da Emma
Det var en lige smule ærgeligt da der gik længe før jeg fik min madras....3 måneder. Men kundeservice er søde og gode til at hjælpe + svare, og jeg fik en kompensation for ventetiden hvilket er god service

Resposta da Emma
Nem hjemmeside, stor komfort og sikkert vejledning

Resposta da Emma
Har bestilt en seng tilbage midt november 2023. I dag skriver vi den 18. Februar 2024 og der er stadig ingen seng kommet.
Jeg har haft ringet til dem 10-15 gange hvor det samme svar kommer igen og igen… “den er på vej og kommer senest i næste uge” dette svar fik jeg første gang midt december 2023!
Bestil ikke din næste seng her, med mindre du er interesseret i at vente et halvt til helt år på at få den, og samtidig ikke at få en skid service men til gengæld en masse løgne 🤔

Resposta da Emma
Hurtig levering og rigtig god og støttende topmadras :-)

Resposta da Emma
Jeg bestilte en af deres puder, og endte med at sende den tilbage. Ikke fordi den var af dårlig kvalitet, ledte bare efter noget andet. Det var super nemt at returnere og jeg fik alle pengene refunderet. Tak for en god service og oplevelse - det kan sagtens være jeg køber en madras hos jer i fremtiden :)

Resposta da Emma
Virkelig en dejlig madras, kan varmt anbefales.
Men bliver alligevel lidt træt af at det gode tilbud jeg fik 3 dage senere var endnu bedre så kan man godt føle sig lidt snydt.

Resposta da Emma
Den eneste del af min seng de kunne finde ud af at levere som aftalt var lameller som ikke passer til min seng!

Resposta da Emma
Hurtig levering og fint produkt. Er meget tilfreds.

Resposta da Emma
Havde købt en Emma Diamond madras i 180x200.
Desværre lever den absolut ikke op til forventningerne.
Skrev for at få den returneret. Efter flere dages svartid fik jeg at vide jeg skulle tage billede af top og underside af madrassen. Rimelig omstændigt i den størrelse, men nuvel, det bliver gjort.
Igen går der flere dage før jeg får svar, og de siger at jeg vil blive kontaktet af dem eller en velgørenhed inden for et par hverdage.
Efter 8 dage skriver jeg igen til Emma for at høre hvad der foregår, da jeg lige nu har en kæmpe madras stående i min entre.
Det gjorde jeg i onsdags, og har stadig intet hørt. Der er nu gået snart to uger fra de bekræftede at de ville afhente...

Resposta da Emma
Har for længst hørt om jer, og var ikke i tvivl, da vi nu ønskede os en ny dobbelt Topmadras, at det skulle være jer, der skulle levere den - og hold da op, hvor er vi glade for den beslutning!
Tak for nu - og tak for jer!

Resposta da Emma
Vi har købt et Emma sengestel og en Emma Diamond madras for cirka 9 måneder siden. Havde en Emma Original (på et IKEA sengestel) før det, som jeg var mega glad for og sov godt i. Da vi skulle have en større seng, var det derfor oplagt at få en Emma madras (samt seng den her gang) igen. Vi valgte så at "opgradere" til Emma Diamond madrassen.
Dog sover vi desværre ikke godt i vores nye seng, og vi synes ikke, at Emma holder hvad de løfter både ift. kvalitet af sengestel og madrassen. I starten tænkte at, jeg det bare tager noget tid at vænne sig til en ny seng. Emma sengestellet virker ustabilt (eller måske det er fordi den nye madras er en springmadras?) og når man sover to i sengen, så kan man mærke når den anden bevæger sig, drejer sig, står op osv - og det er så slemt at vi vågner af det. Derudover får jeg ondt i hoften af at ligge i sengen. Jeg har aldrig før haft sådan et problem og er ret skuffet over, at det her sker med en model, som skulle have været en "opgradering" fra den gamle. Vi har så prøvet at købe en Emma Flip topmadras for at se, om det kunne hjælpe. Topmadrassen skjøjtede rundt på sengen og det blev værre med, at man kunne mærke bevægelse fra den anden person - så den skyndet vi os at retunere (hvilket vi jo også skulle have gjort med sengen, men vi var håbefulde at det blev bedre og at man bare lige skulle vænne sig til det).
Jeg har så prøvet at skrive til Emma to gange (d. 24.1. og d. 31.1.), da jeg som sagt ikke synes, at de holder hvad de lover ift. kvalitet af deres produkt (især når man køber en vare til så mange penge). Jeg har dog desværre ikke modtaget et svar endnu, derfor også 1 stjerne. Emma har været hurtige til at svare andre gange ifb. med returning af topmadras, så det virker lidt selektivt, at de ikke svarer på den her henvendelse.

Resposta da Emma
Nemt at bestille, hurtig levering og super lækkert produkt

Langtrukken
Vi købte en seng, madras, topmadras d. 16/10-2023, først så kommer den klat vis, og modtager de første pakker få dage efter bestillingen, men de sidste pakker får vi først d. 29/11-23, og kan først der få samlede sengen, så er der fejl i vores levering lageret har sendt 2 forskellige hold meder, vi får fat i Helle fra Emma og hun er så sød og service mindet og hjælper os, 2 gange sender de meder til os, begge gange er de forkerte.
Nu skriver vi den 26/1-2024, og vi har stadig ikke fået de rigtig meder.
I går prøvede vi at ringe og efter 1 times kø, blev vi smidt af og fik af vide i vil ringe op, vi har stadig ikke hørt noget, vi har også sendt flere mails.
Må indrømme det giver en dårligt indtryk, når i så lige pludselig ikke svare på opkald eller mails.

Resposta da Emma
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.