Snabb leverans från leverantör till speditör, sen lång väntetid att få det utkört. (Bor lite avsides). Hann skicka fråga till leverantör varför det dröjde och fick snabba svar på mail. Madrassen är jä... Ver mais
Emma
Veja o que dizem as avaliações
Kudden skickades snabbt och smidigt. Själva kudden var sådär. Firman finns inte längre kvar i Sverige. Det var svårt att hitta örngott på 60x70 cm. Jag behövde därför beställa örngott från utlandet. O... Ver mais
Mycket snabb leverans av efterlängtade bäddmadrasser (Diamond Bäddmadrasser 9cm). Mamma provade när hon sov över hos mig ett par nätter och ville att jag skulle beställa till dem. Blev en fullträff... Ver mais
Underbar madrass!! Äntligen kan jag få ostörd sömn utan att vända mig runt hela natten utan att hitta rätt sovställning. Världens snabbaste leverans. Beställde och 2 dagar senare levererades madrasse... Ver mais
Detalhes da empresa
Emma-madrassen är Europas mest prisbelönta madrass och har vunnit priset som bästa madrass i över 10 länder. Emma är en exklusiv och innovativ madrass. Madrassen är lämplig för alla eftersom den är individuellt anpassningsbar, tryckavlastande och ger maximalt stöd för hela kroppen. Madrassen ger en harmonisk sömn tack vare tre skumlager bestående av Airgocell, minnesskum och HRX-skum.
Emma

- 100 nätters provsömn
- Vi på Emma vet att du inte kan hitta den perfekta sängen eller madrassen efter 10 minuter i en butik. Du behöver mer tid för att hitta rätt. Därför erbjuder vi dig att prova alla våra produkter i lugn och ro i ditt eget hem, riskfritt i 100 nätter från den dagen du får din produkt.
- 10 års garanti
- Alla våra produkter är tillverkade av högkvalitativa material och utformade av vårt R&D team för att hålla i många år. Därför erbjuder vi en 10-årig garanti för alla Emma-produkter. Om ett problem skulle uppstå, kontakta oss så löser vi det.
- Gratis leverans och retur
- Vi levererar alla våra produkter kostnadsfritt och direkt till ditt hem. Vi tror att våra Emma-produkter är perfekta för dig. Men om du inte är nöjd är det enkelt och smidigt att returnera och vi ordnar så att madrassen hämtas från din dörr helt utan kostnad.
Informações de contato
Alemanha
- https://www.emma.se/
- emma.se
Min förgående omdöme var inte för försenat återbetalning. Det var för en kundtjäst man kunde inte nå, telefon svararen var konstigt, inget svar till e-mail.
Efter Trustpilot inlägg och ett sista skarp e-mail jag fick min återbetalning efter ca 2 månader. Det verkar som ingen som jobbar där försöker att kontakta Emma som en kund och ser vad som händer. Jag hoppas ni blir bättre på framtiden. Kommenterarna på Trustpilot är inte uppmuntrande.
Pode usar a ajuda de IA para as respostasVer mais
Ny bäddmadrass.
Jag trodde att bäddmadrassen skulle göra skillnad mot mitt ryggonda . Tyvärr var det inte madrassen, vilket naturligtvis inte är ert fel, bara onödiga pengar.

Wirklich sehr gute Matratzen
Wirklich sehr gute Matratzen! Seit der Matratze kann ich endlich wieder gut schlafen
Bäddmadrass
Bäddmadrassen känns stabil men kanske lite varm nu under sommarmånaderna så det blir nog bra till vintern. Bra att man kan tvätta överdraget.

Resposta da Emma
Lätt att beställa och leverans hem till…
Lätt att beställa och leverans hem till dörren.
Emma har för bråttom. Att få ett omdömme.
Hej. Företaget mejlar mej stup i kvarten.
Jag ledsnar på detta , tar bort alla
inkommande mail från Emma.

Produkt och leverans bra
Produkt och leverans bra.
Produkten dyr, i förhållande till upplevelsen vid användning
Mvh
Fantastisk bäddmadrass!
Härlig madrass
Snabb leverans av en helt underbar bäddmadrass. En lisa för min nacke och mina axlar.
Utmärkt bäddmadrass
Jag har redan svarat en gång, men då gör vi det igen:
Bäddmadrassen är utmärkt bra och lagom mjuk. Vad som återstår att se är om den håller i några år utan att bli nerlegad på mitten.
Vänliga hälsningar
Birgitta Bengtsson
Bästa bäddmadrass!
Nu har jag haft min Emma Diamond bäddmadrass (9 cm) i 3 veckor och måste säga att jag har aldrig sovit bättre. Vaknar utvilad utan ont i kroppen, innan har jag haft mycket ont i ryggen. Ett stort plus för den snabba leveransen, det tog bara 2 dagar från beställningen till leveransen hem. Jag rekommenderar verkligen denna bäddmadrassen! Tack Emma!
Bra och snabb service
Bra och snabb service. Tog bara ett par dagar tills leverans.
Madrassen
Hejsan
Så nöjd med madrassen den är super
Skön natt sömn
Sover nu på både ryggen och sidorna
Mvh RoseMarie
Bra leverens
Bra leverens. Skön madrass. Madrassen tenderar att glida mot underlaget vilket gör att den behöver rättas till nästa varje dag.
Vi är mycket nöjda med madrassen
Vi är mycket nöjda med madrassen, och bra service!!!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.