Evidensia Djursjukvård Avaliações 945

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fick snabb hjälp och vård när vår hund drabbades av ormbett. Fick remiss från hemkliniken som påbörjat behandling och blev sedan intagna på en gång när vi kom fram. Fick sms från veterinären om status... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Egna tidigare erfarenheter. Det är alltid lika trevligt att besöka er och man känner sig alltid välkommen. Som tur är så är 99% av alla besöken för foderköp eller ren social träning för att avdramati... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dyra och det blir alltid merkostnader för att de ska tjäna så mycket som möjligt. Mycket omständigt, skulle fixa pass till min hund, fick vänta länge och fick kontakta flera tidigare veterinärer för a... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hade akuttid för min hund och glad att de blev just Valla, toppen veterinär som fick mig att känna mig trygg och gjorde en grundlig undersökning av hans hälta. Kände mig även trygg att han blev kvar... Ver mais

Detalhes da empresa

När ditt djur behöver vård - hjälper vi till med litet som stort. Din familjemedlem är viktig, därför erbjuder Evidensia Djursjukvård allt från vaccinering till avancerade operationer, utredningar och rehabilitering.

Informações de contato

4,4

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

945 avaliações

Respondeu a 94% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

En av de värsta upplevelserna i mitt…

En av de värsta upplevelserna i mitt liv. Vi fick avliva vår katt och möttes av en kall och oempatisk personal. Vi var inte okända för kliniken, då de tidigare opererat vår katt, enligt oss dessutom felaktigt.

Trots att de visste hur svårt detta var för oss lämnades vi ensamma flera gånger utan information eller stöd. Min dotter på 20 år frågade läkaren om det skulle komma några ljud, eftersom hon inte visste om hon skulle klara av att vara kvar i rummet i så fall. Läkaren svarade kallt att det inte skulle låta något och att det skulle gå fort vilket inte stämde. Det kom flera ljud och det gick inte snabbt, vilket gjorde situationen ännu mer traumatisk för henne.

Efteråt fick vi ingen hjälp eller avslut vi satt ensamma länge och fick till slut själva gå ut utan att någon tog hand om oss eller ens sa hejdå.

Jag rekommenderar verkligen att välja en annan klinik om ni vill bli bemötta med empati i en så svår stund.

26 de março de 2026

Resposta da Evidensia Djursjukvård

Hej Kristina, tack för att du delar din upplevelse.

Vi är verkligen ledsna att höra om er förlust och förstår att det här måste ha varit en väldigt svår stund för dig och din familj.

Vi vill gärna att du kontaktar oss direkt via kundservice@evidensia.se så att vi kan få en bättre bild av situationen och följa upp detta tillsammans med kliniken.

Tack för att du hörde av dig, vi uppskattar att du ger oss möjlighet att ta detta vidare.

Vänligen,

Fantastisk personal!

Fantastisk personal!

11 de abril de 2026

Hej Ioana,
Tack så mycket för din fina kommentar! Det betyder mycket för oss att höra att du tycker att personalen är fantastisk. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga vård och bemötande. Välkommen tillbaka när du behöver oss!

Kanonbra

Bra, trevlig och kunnig personal, känner att hunden blir väl omhändertagen

Hej Thomas,
Tack så mycket för dina fina ord! Det är underbart att höra att du känner att personalen är bra, trevlig och kunnig, och att hunden blir väl omhändertagen. Vi lägger stor vikt vid att ge både våra kunder och patienter bästa möjliga omsorg.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Lätt att få kontakt lätt att boka hög Service…

Lätt att få kontakt lätt att boka hög tillgänglighet Bra bemötande vänlig personal

Hej Peter,
Tack så mycket för din fina feedback! Det gläder oss att höra att du uppskattar vår lättillgänglighet, vänliga personal och det goda bemötandet. Vi strävar alltid efter att göra det så enkelt och tryggt som möjligt för våra kunder.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra hjälp , tryggt, kompetent .

Bra mottagande tyckte både Elsa (katt) och mattemamma.

Hej Eva,
Tack så mycket för din feedback! Det är härligt att höra att både Elsa och du kände er väl mottagna. Vi strävar alltid efter att skapa en trygg och positiv upplevelse för alla våra kunder och patienter. Välkommen tillbaka när ni behöver oss igen!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

EXTORTION OF CUSTOMERS!

Demanding expensive "follow up" sessions under threath of legal reprocussion if you don't agree (as if I can't tell if he's eating again or not).

During follow ups they try to find new faults which, if possible, could be used to demand life threatening and expensive treatments. All under threat of reporting you to the authorities if you don't agree.

All of this when your precious pet is at it's worst health, forcing needles and stressful transportation on an already sick old pet 😢

6 de janeiro de 2026

Resposta da Evidensia Djursjukvård

Hi Filip, thank you for sharing your experience.
We would like you to contact us directly so that we can take a closer look at what you describe and ensure that your concerns are taken seriously.

Please reach out to us at kundservice@evidensia.se and we will continue the dialogue from there.

Kind regards,
Johan at Evidensia

Jätte trevlig och proffsiga

Jätte trevlig och proffsiga, tog väl hand om min/ mina katter och var noga och försiktiga.

20 de março de 2026

Hej Ida,
Tack så mycket för dina vänliga ord! Det glädjer oss att höra att du är nöjd med vår omsorg och att vi kunde ta hand om dina katter på ett noggrant och försiktigt sätt. Vi finns här för dig och dina djur när ni än behöver oss.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Otroligt bra bemötande och proffsig…

Otroligt bra bemötande och proffsig personal. Våran älskade Teddy hade inte kunnat vara i tryggare händer. ☺️

Hej Nadja,
Tack så mycket för dina fina ord! Det värmer verkligen att höra att Teddy är i trygga händer hos oss. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga omsorg och bemötande, och det är fantastiskt att höra att ni är nöjda. Välkommen tillbaka när ni behöver oss- Teddy är alltid välkommen!

Johan på Evidensia

Nöjd kund

Har alltid varit nöjd med bemötandet och att katten blir så väl omhändertagen, så även denna gång.

Hej Patrik,
Tack så mycket för dina fina ord! Vi blir så glada att höra att du är nöjd med vårt bemötande och att katten blir väl omhändertagen. Det betyder mycket för oss att kunna ge bästa möjliga vård varje gång.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag kommer alltid att komma till er när…

Jag kommer alltid att komma till er när det har hänt något eller så ringer jag när jag funderingar

10 de abril de 2026

Hej Andreas,
Tack för ditt förtroende! Det betyder mycket för oss att du känner att du kan vända dig till oss vid behov och att du alltid är välkommen att ringa när du har funderingar. Vi finns här för dig och ditt djur, och ser fram emot att hjälpa till när det behövs!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bemötande och kunskap hos personalen

Hej Gunilla,
Tack för din feedback! Det är fantastiskt att höra att du uppskattar bemötandet och personalens kunskap. Vi lägger stor vikt vid att alltid vara professionella, trevliga och välinformerade för att ge bästa möjliga vård till dig och dina djur. Välkommen tillbaka när ni behöver oss!

Egna tidigare erfarenheter

Egna tidigare erfarenheter
Det känns som om personal bryr sig om både mig och mitt djur

Hej Svenerik,
Tack så mycket för din fina feedback! Det värmer verkligen att höra att du känner att personalen bryr sig om både dig och ditt djur, baserat på dina tidigare erfarenheter. Vi strävar alltid efter att ge personlig och omtänksam vård, och det betyder mycket för oss att det märks. Tack för ert förtroende!

Såå bra bemötande

Bra bemötande både på telefonen och när jag varit där med katterna. Samt att de ringer också och kollar hur katten mådde efter operationen. Jag är så nöjd med er.

31 de março de 2026

Hej Linda,
Tack så mycket för dina värmande ord! Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt bemötande både på telefonen och vid besök, samt att vi kan ge den extra omtanke efter operationen. Det betyder mycket för oss att kunna ta hand om dig och dina katter. Välkommen tillbaka när ni behöver oss!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En stor eloge för att ni alltid har ett…

En stor eloge för att ni alltid har ett stort engagemang och gör våra besök uthärdliga.
Charlie och Alice

Hej Linda,
Tack så mycket för er fina elogé! Vi uppskattar verkligen att höra att vårt engagemang gör era besök uthärdligare. Det betyder mycket för oss att kunna hjälpa till och skapa en positiv upplevelse för Charlie och Alice. Välkomna tillbaka när ni behöver oss!

Tillmötesgående personal.

11 de abril de 2026

Hej Carina,
Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du tycker att vår personal är tillmötesgående. Det betyder mycket för oss att kunna ge bra service och finnas där när det behövs.

Jour

Jour
Mycket trevligt bemötande, proffesionell personal som verkligen bryr sig om våra djur och deras ägare.

Hej Susanne,
Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att höra att du blev bemött på ett trevligt och professionellt sätt och att vi kan göra skillnad för dig och dina djur. Vi bryr oss verkligen om våra patienter och deras ägare. Välkommen tillbaka vid behov!

Johan på Evidensia

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Otroligt vänlig och proffsig personal.

Otroligt vänlig och proffsig personal.

Hej Vicki,
Tack för din positiva feedback! Det glädjer oss att höra att du tycker vår personal är vänlig och professionell. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service. Välkommen tillbaka vid behov!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tack för er omtanke i en svår stund

Jag vill rikta ett varmt tack till Evidensia för det fina bemötande jag fick vid avlivningen av min älskade hund Cajsa. Er förståelse, omtanke och professionalism betydde oerhört mycket i en svår stund. Ni skapade ett lugnt och värdigt avslut, och jag är djupt tacksam för hur ni tog hand om både Cajsa och mig.

Hej Karin,
Tack så mycket för dina varma ord. Det betyder mycket för oss att kunna ge dig och Cajsa ett lugnt och värdigt avslut i en svår stund. Vi är glada att vår förståelse, omtanke och professionalism kunde ge dig stöd och tröst. Vår personal finns här för dig, och vi är tacksamma för att du valde oss. Våra varmaste tankar går till er!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professionellt bemötande i en svår stund

7 de abril de 2026

Hej Smulan,
Tack för din kommentar. Det är verkligen viktigt för oss att kunna erbjuda ett professionellt och omtänksamt bemötande, särskilt i svåra stunder. Vi strävar efter att skapa trygghet och lugn för både djur och ägare i dessa känslosamma ögonblick. Vi är tacksamma för ditt förtroende!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra information om alternativ och om …

Bra information om alternativ och om kostnad, fint avslut för vår hund, tända ljus och tid för ett fint avsked.

Hej Ingela,
Tack för din fina feedback! Vi är glada att du uppskattade den tydliga informationen om alternativ och kostnader, samt det fina avskedet för er hund med tända ljus och lugn stund. Det betyder mycket för oss att kunna skapa en värdefull och respektfull avslutning. Vi skänker våra varmaste tankar!

Oscar på Evidensia

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.