Fick snabb hjälp och vård när vår hund drabbades av ormbett. Fick remiss från hemkliniken som påbörjat behandling och blev sedan intagna på en gång när vi kom fram. Fick sms från veterinären om status... Ver mais
Egna tidigare erfarenheter. Det är alltid lika trevligt att besöka er och man känner sig alltid välkommen. Som tur är så är 99% av alla besöken för foderköp eller ren social träning för att avdramati... Ver mais
Dyra och det blir alltid merkostnader för att de ska tjäna så mycket som möjligt. Mycket omständigt, skulle fixa pass till min hund, fick vänta länge och fick kontakta flera tidigare veterinärer för a... Ver mais
Hade akuttid för min hund och glad att de blev just Valla, toppen veterinär som fick mig att känna mig trygg och gjorde en grundlig undersökning av hans hälta. Kände mig även trygg att han blev kvar... Ver mais
När ditt djur behöver vård - hjälper vi till med litet som stort. Din familjemedlem är viktig, därför erbjuder Evidensia Djursjukvård allt från vaccinering till avancerade operationer, utredningar och rehabilitering.
Suécia
Respondeu a 94% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
En av de värsta upplevelserna i mitt liv. Vi fick avliva vår katt och möttes av en kall och oempatisk personal. Vi var inte okända för kliniken, då de tidigare opererat vår katt, enligt oss dessutom felaktigt.
Trots att de visste hur svårt detta var för oss lämnades vi ensamma flera gånger utan information eller stöd. Min dotter på 20 år frågade läkaren om det skulle komma några ljud, eftersom hon inte visste om hon skulle klara av att vara kvar i rummet i så fall. Läkaren svarade kallt att det inte skulle låta något och att det skulle gå fort vilket inte stämde. Det kom flera ljud och det gick inte snabbt, vilket gjorde situationen ännu mer traumatisk för henne.
Efteråt fick vi ingen hjälp eller avslut vi satt ensamma länge och fick till slut själva gå ut utan att någon tog hand om oss eller ens sa hejdå.
Jag rekommenderar verkligen att välja en annan klinik om ni vill bli bemötta med empati i en så svår stund.

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Bra, trevlig och kunnig personal, känner att hunden blir väl omhändertagen

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Lätt att få kontakt lätt att boka hög tillgänglighet Bra bemötande vänlig personal

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Bra mottagande tyckte både Elsa (katt) och mattemamma.

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Demanding expensive "follow up" sessions under threath of legal reprocussion if you don't agree (as if I can't tell if he's eating again or not).
During follow ups they try to find new faults which, if possible, could be used to demand life threatening and expensive treatments. All under threat of reporting you to the authorities if you don't agree.
All of this when your precious pet is at it's worst health, forcing needles and stressful transportation on an already sick old pet 😢

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Jätte trevlig och proffsiga, tog väl hand om min/ mina katter och var noga och försiktiga.

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Otroligt bra bemötande och proffsig personal. Våran älskade Teddy hade inte kunnat vara i tryggare händer. ☺️

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Har alltid varit nöjd med bemötandet och att katten blir så väl omhändertagen, så även denna gång.

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Jag kommer alltid att komma till er när det har hänt något eller så ringer jag när jag funderingar

Egna tidigare erfarenheter
Det känns som om personal bryr sig om både mig och mitt djur

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Bra bemötande både på telefonen och när jag varit där med katterna. Samt att de ringer också och kollar hur katten mådde efter operationen. Jag är så nöjd med er.

Resposta da Evidensia Djursjukvård
En stor eloge för att ni alltid har ett stort engagemang och gör våra besök uthärdliga.
Charlie och Alice

Jour
Mycket trevligt bemötande, proffesionell personal som verkligen bryr sig om våra djur och deras ägare.

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Otroligt vänlig och proffsig personal.

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Jag vill rikta ett varmt tack till Evidensia för det fina bemötande jag fick vid avlivningen av min älskade hund Cajsa. Er förståelse, omtanke och professionalism betydde oerhört mycket i en svår stund. Ni skapade ett lugnt och värdigt avslut, och jag är djupt tacksam för hur ni tog hand om både Cajsa och mig.

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Bra information om alternativ och om kostnad, fint avslut för vår hund, tända ljus och tid för ett fint avsked.

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.