Festivalleggings Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb bij Festivalleggings een kattenlegging gekocht om m'n poes te bedekken. Dat werkte prima. Fijne website, snelle levering in een geinig plat roze doosje waardoor de legging door de brievenbus pa... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super leuke ondernemers achter dit concept! Ze mogen ontmoeten op lief festival en daarna leuk persoonlijk kaartje bij m’n bestelling. Daar hou ik van creativiteit en persoonlijk contact. Legging supe... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Geweldige klantenservice alleen wel jammer dat er geen foto van de achterkant van het vissershoedje op de website stond want die bleek namelijk best lelijk te zijn (het L.S.Dit is de leukste hoedje).... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas

De vrolijkste leggings van het universum.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

161 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Todas as avaliações

26 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Complimententrekker!

Het is een prachtige legging van heel fijne zachte stof! Hij zit lekker en zakt niet af! Het enige minpuntje vond ik dat het patroon in het midden net niet mooi aansluit en dus wat verspringt. Verder alleen maar lof! Heb veel complimenten mogen ontvangen!

15 de agosto de 2026

Resposta da Festivalleggings

Wat super om te horen dat de legging zo heerlijk zit, niet afzakt en dat je er al zoveel complimenten over hebt gekregen! Daar doen we het voor. Bedankt ook voor je eerlijke feedback over het patroon in het midden. We nemen dit meteen mee naar ons productieteam om onze ontwerpen te blijven verbeteren. Heel veel plezier nog met je prachtige legging!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De glitter legging was iets minder…

De glitter legging was iets minder glitter dan verwacht...verder helemaal prima.

7 de agosto de 2026

Resposta da Festivalleggings

Bedankt voor je review! Fijn dat 'ie verder helemaal top is. Jammer dat de glimmers wat subtieler uitvielen op de dansvloer dan je had gehoopt, het blijft soms lastig om die échte party-sparkle op foto's te vangen! Hopelijk straal je er alsnog heerlijk in op je volgende feestje! ✨🕺

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Toffe prints en een fijne stof

Toffe prints en een fijne stof. Heerlijk in gedanst en fijn om in te relaxen 🙂

7 de julho de 2026

Resposta da Festivalleggings

Wat een geweldige review, dank je wel! Van dansen op een feestje tot chillen op de bank: fantastisch om te horen dat de kleding voor beide perfect is. Heel veel plezier ermee! 💃✨

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

10 de julho de 2026

Resposta da Festivalleggings

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles snel en goed is aangekomen. Heel veel plezier met je bestelling!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen communicatie over je levering

Geen communicatie over je levering. Onduidelijk wanneer iets geleverd wordt. Blijkbaar komt het weer uit China, wat gem. zo’n 6 weken duurt. Ik zou hier in de toekomst niet meer op bestellen

3 de julho de 2026

Beste Roland,

Wat vervelend dat u geen duidelijke communicatie over uw bestelling heeft ontvangen. Onze oprechte excuses hiervoor. Door een interne miscommunicatie hebben wij u niet tijdig laten weten dat de bestelde bril in de gekozen kleur niet meer op voorraad was. Dat hadden wij uiteraard direct met u moeten communiceren.

We willen graag benadrukken dat onze producten niet rechtstreeks vanuit China worden verzonden. Onze voorraad ligt in Haarlem en bestellingen worden vanuit daar verzonden. Daardoor hebben de meeste klanten hun bestelling binnen één à twee werkdagen in huis, zoals ook terug te zien is in veel van onze andere reviews.

De bril in het geel is inmiddels weer op voorraad. We kunnen uw bestelling daarom alsnog zo snel mogelijk verzenden. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen de bestelling te annuleren en het aankoopbedrag terug te ontvangen.

Laat u ons weten welke oplossing uw voorkeur heeft? U kunt hiervoor contact opnemen via info@festivalleggings.nl, onder vermelding van uw bestelnummer. We lossen dit graag persoonlijk en zo snel mogelijk voor u op.

Nogmaals onze excuses voor de gebrekkige communicatie en het ongemak.

Team Festivalleggings.nl

NIET GELEVERD!

Ik heb 28 juni 2026 de legging besteld, helaas deze nog steeds niet ontvangen. Deze heb ik speciaal voor een aankomende festival besteld. Ik heb eerder via Whatsapp contact gehad voor informatie, hier kreeg ik snel reactie op. Totdat je besluit toch te bestellen, krijg ik tot heden nog steeds geen reactie, zowel via app en mail niet. Maar ondertussen heb ik wel betaald! Heel slecht! Ik hoop dat ze nog reageren, en indien niet op voorraad, wil ik mijn geld terug.

5 de julho de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta da Festivalleggings

Oh, wat een stress zo vlak voor je festival, dat snappen we helemaal! 🥺 Gelukkig hebben we elkaar inmiddels gesproken en is het geld meteen weer naar je onderweg. Omdat ons supportteam in het weekend ook even oplaadt voor de festivalweek, kon het even duren voordat we je berichtjes op alle verschillende kanalen zagen. We vinden het super jammer dat de legging er niet op tijd kon zijn, maar we hopen dat je alsnog een fantastisch festival hebt gehad! ☀️✨

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Mooie legging. Schijnt helaas wel door

De legging is mooi maar hij schijnt door. Dit had ik voor deze prijs echt niet verwacht. Voor mij ondanks dat hij heerlijk zit en mooi is een tegenvaller.

22 de junho de 2026

Resposta da Festivalleggings

Oh nee, wat jammer om te horen! 🥺 We zijn super blij dat je hem mooi vindt en dat hij heerlijk zit, maar doorschijnen is natuurlijk níét de bedoeling op de dansvloer! Dat mag je voor deze prijs inderdaad niet verwachten. Soms helpt een ander maatje of een naadloze onderbroek in huidskleur, maar we willen vooral dat jij 100% blij bent. Inmiddels hebben we ook al contact gehad en gaan we toch een andere maat proberen, we willen natuurlijk dat je blij bent!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De zoveelste top legging !!

Lekker snel, m’n zoveelste legging van festival leggings. Geen andere legging die zo lekker draagt, goed in model blijft, ademt en niet broeit. Kortom: fan !!!

8 de junho de 2026

Resposta da Festivalleggings

Wauw, de zoveelste al?! Je bent inmiddels officieel onderdeel van de Festivalleggings-familie! 👑❤️ Wat heerlijk om te horen dat ze zo lekker zitten en dat je zo'veilig' kunt dansen zonder te broeien (heel belangrijk tijdens die intensieve legdays op de dansvloer!). Ontzettend bedankt voor je support, we zijn ook fan van JOU! 🤸‍♀️✨

Alles was top

Alles was top, communicatie vrolijk en superklantvriendelijk.

20 de maio de 2026

Resposta da Festivalleggings

Wauw, dank je wel! 🥳 Wat heerlijk om te horen dat alles top was. Wij worden hier spontaan nóg vrolijker van! Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk tot het volgende feestje! ✨💃

Super leggings

Snelle levering. Ik ben al jaren fan van deze leggings! Heb ze nu gekocht voor een vriendinnen weekendje. De stof is heerlijk zacht en de pasvorm goed. Kleuren blijven goed ook na vele uren sporten en wassen. Aanrader dus!

8 de maio de 2026

Resposta da Festivalleggings

Al jaren fan? Dat horen we écht ontzettend graag, dankjewel voor je support! 😍 En wat een heerlijk vooruitzicht: een vriendinnenweekend! Dat wordt gegarandeerd de show stelen met z'n allen. Super om te horen dat ze na al het sporten en wassen nog steeds zo mooi blijven. Heel veel plezier met de meiden en maak er een topweekend van! 🥂✨

Te gekke printjes

Snelle levering, goede kwaliteit stof. En die printjes!!! Ik heb inmiddels al 9 leggings en heb zelfs mijn vriend zo ver gekregen er eentje te bestellen.

6 de maio de 2026

Resposta da Festivalleggings

Kijk, dit noemen wij nou een gezonde festival-verslaving! 😉 Geweldig dat de printjes en de kwaliteit zo in de smaak vallen. En een dikke high-five voor je vriend dat hij nu ook officieel lid is van de club! Laat die complimenten op de dansvloer maar binnenstromen. Heel erg bedankt voor je fantastische review! 🚀🌈

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel bezorgd in een vrolijke enveloppe

Snel bezorgd in een vrolijke enveloppe. De stof voelt prettig. Ik hoop dat het na wassen kleurvast blijft. De kleuren zijn prachtig. Ik heb veel complimenten gekregen.

4 de maio de 2026

Resposta da Festivalleggings

Wauw, wat een heerlijke review! Dat je nu al complimenten vangt, belooft veel goeds voor het festivalseizoen. ✨ En geen zorgen over de wasmachine: onze kleuren zijn net zo hardnekkig als die glitters die je drie weken na een festival nóg in je haar vindt. 😉 Was hem even binnenstebuiten op 30 graden, dan blijft 'ie stralen. Veel plezier ermee!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Betrouwbare shop met goede kwaliteit.

Betrouwbare shop met goede kwaliteit.

23 de fevereiro de 2026

Resposta da Festivalleggings

Aaah, super bedankt! We willen natuurlijk dat je outfit minstens net zo lang blijft stralen als jijzelf (zelfs na 12 uur raven). Fijn dat je blij bent met de kwaliteit. Tot de volgende festival-bestelling! 🦄💃

Snelle levering !

Snelle levering !

11 de fevereiro de 2026

Resposta da Festivalleggings

Snelle levering voor een snelle outfit! We hebben de pakketjesbezorger op een dieet van energydrank en hardstyle gezet, dus die ging als een raket. 🚀 Heel veel plezier op je volgende feestje!

Product zoals omschreven

Product zoals omschreven, prima service.

Resposta da Festivalleggings

Super bedankt voor je review! Fijn dat alles naar wens is. Nu is het tijd om die legging aan te trekken en de dansvloer onveilig te maken. Heel veel plezier ermee en shine ze! 🦄✨

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Andere legging ontvangen dan besteld en…

Andere legging ontvangen dan besteld en afgebeeld op foto's. Viel helemaal anders uit. Klantenservice deed er ook niks aan. Jammer.

Resposta da Festivalleggings

Ai… dat is natuurlijk niet de bedoeling 😔

Wat je aangeeft klopt: de print viel lichter uit dan op de productfoto’s. Dat heeft te maken met het printproces op de stof. We hebben dit ook zo eerlijk mogelijk uitgelegd in ons contact.

Wat we wel jammer vinden om te lezen, is dat het voelt alsof we “niks hebben gedaan”. We hebben juist geprobeerd uitleg te geven en daarna geen reactie meer ontvangen. Dat betekent trouwens niet dat het dossier voor ons gesloten is 😉 we staan nog steeds helemaal klaar om samen naar een passende oplossing te kijken.

Als een legging anders uitvalt dan verwacht, snappen we dat dat teleurstellend is. Dat moet gewoon goed voelen zodra je ’m aantrekt en gaat flaneren. Dus neem vooral (opnieuw) contact met ons op, dan lossen we het netjes op 💜

Bestelling is niet afgeleverd

Bestelling is niet afgeleverd, nog geen afhandeling ontvangen.

Resposta da Festivalleggings

Oei... dit is natuurlijk de ultieme vibe-killer. 😔

We snappen 100% dat je baalt als je bestelling de dansvloer niet haalt. Daar word jij niet blij van, en wij staan ook flink te balen in de coulissen. Wat we wel een beetje jammer vinden, is dat het nu lijkt alsof we je in de steek hebben gelaten. We hebben de afgelopen dagen juist achter de schermen geknald om dit te fixen en inmiddels heb je het volledige bedrag terug op je rekening.

Zodra een pakketje ons magazijn verlaat, gaat het stokje naar PostNL. Meestal gaat dat in één vloeiende beweging naar je voordeur, maar deze keer was er helaas een flinke glitch in de matrix. Geloof ons: wij balen keihard met je mee.

We hopen dat de refund laat zien dat we het liefst alles fixen met liefde. Mocht je het in de toekomst nog eens aandurven om met ons te flaneren, dan zorgen wij dat je volgende bestelling in één streep naar je toe komt! 💜

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Leuke legging maar snel versleten

Leuke legging. Maar op 1 dag dragen helemaal afgesleten en wit uitgeslagen door het dragen van een tasje op die plek. Jammer

5 de fevereiro de 2026

Hé! Wat onwijs jammer om te horen. ✨

Fijn dat je de legging in eerste instantie zo leuk vond, maar het is natuurlijk absoluut niet de bedoeling dat hij na één dag al de strijd opgeeft door een tasje. Dit is voor ons ook echt een primeur; we hebben dit namelijk nog nooit eerder gehoord! Onze leggings zijn normaal gesproken wel gewend aan wat festival-geweld en de nodige danspasjes.

We willen dit heel graag voor je uitzoeken en oplossen. Zou je ons wat foto's van de slijtage kunnen sturen naar info@festivalleggings.nl? Zodra we die binnen hebben, kijken we meteen met je mee naar een passende oplossing zodat je snel weer zorgeloos kunt schitteren.