Festivalleggings Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het is een prachtige legging van heel fijne zachte stof! Hij zit lekker en zakt niet af! Het enige minpuntje vond ik dat het patroon in het midden net niet mooi aansluit en dus wat verspringt. Verder... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb bij Festivalleggings een kattenlegging gekocht om m'n poes te bedekken. Dat werkte prima. Fijne website, snelle levering in een geinig plat roze doosje waardoor de legging door de brievenbus pa... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super leuke ondernemers achter dit concept! Ze mogen ontmoeten op lief festival en daarna leuk persoonlijk kaartje bij m’n bestelling. Daar hou ik van creativiteit en persoonlijk contact. Legging supe... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Geweldige klantenservice alleen wel jammer dat er geen foto van de achterkant van het vissershoedje op de website stond want die bleek namelijk best lelijk te zijn (het L.S.Dit is de leukste hoedje).... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas

De vrolijkste leggings van het universum.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

161 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Todas as avaliações

26 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het zijn mijn favoriete leggings

Het zijn mijn favoriete leggings, voor een festival, voor het sporten, en als leuke zomerse outfit. Ze zijn fleurig en lekker zacht, ze zitten heerlijk en hebben heel veel stretch. Kortom ik raad ze absoluut aan!

7 de janeiro de 2026

STOP. 🛑

Dit is dus precies waar we het voor doen.
Festival ✔ Sport ✔ Zomerse slay ✔

Zacht als een wolkje, stretchy als je dansmoves om 02:47 uur en fleurig genoeg om zelfs de zon jaloers te maken. 🌈

Dankjewel voor deze review, jij bent officieel benoemd tot Legging Legend. 🕺💜

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik vind vooral de verpakking erg leuk

Ik vind vooral de verpakking erg leuk. Mooi ontwerp, goed verpakt en grappige uitleg over legging!

8 de janeiro de 2026

Yesss, missie geslaagd! 🎯💜

Wij stoppen stiekem net zoveel liefde in de verpakking als in de legging zelf, dus dit vinden we echt mega leuk om te lezen. Mooi, goed ingepakt én een beetje gekkigheid erbij… zo rollen wij. 😎✨

Dankjewel voor je review, jij snapt het feestje tot in de verpakking! 🎉

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een legging te weinig ontvangen

Een legging te weinig ontvangen, maar na uitreiken toch contact gekregen en ze komen met een professionele oplossing. Fijn, dat het toch nog goed komt met het kerstcadeau!

15 de dezembro de 2025

Resposta da Festivalleggings

Oei… dit is echt een blunder en daar balen we enorm van 😔
Je hebt helemaal gelijk. We hebben je mail helaas over het hoofd gezien en dat is super stom van ons. Zo hoort het natuurlijk niet te gaan, zeker niet als het om een kerstcadeau gaat.

Onze excuses hiervoor. Dat dit je kerstmoment heeft verpest vinden we oprecht heel vervelend.

De bestelling komt retour en de retourkosten vergoeden wij natuurlijk volledig. We zorgen dat dit netjes en snel wordt afgehandeld, zodat je hier niet ook nog extra gedoe aan hebt.

Dank je wel dat je dit hebt laten weten en nogmaals sorry voor deze misser. We gaan dit beter doen 💜✨

Leuke dingen (leggings)

Leuke dingen (leggings), goede service, nette bezorging (verpakking)

24 de novembro de 2025

Resposta da Festivalleggings

Dankjewel voor deze fijne review 🥰
Leuke leggings, goede service én een nette verpakking. Dat klinkt als een geslaagd feestje tot aan de voordeur 🎁✨

Supertof dat je dit deelt en hopelijk flaneer je binnenkort weer in een nieuwe Festivallegging 💃💜

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Helaas heeft de legging niet de pasvorm…

Helaas heeft de legging niet de pasvorm die ik gehoopt had. De tailleband is van smal elastiek waardoor die niet mooi glad aansluit en de stof is niet echt stevig. Wel lekker zacht dus nu als huisbroek in gebruik.

5 de novembro de 2025

Hoi!

Dankjewel voor je review. Jammer dat deze legging niet helemaal heeft gedaan wat je benen voor ogen hadden. Sommige leggings hebben een eigen willetje en deze lijkt vooral geroepen te zijn tot een bestaan als huisbroek. Gelukkig zit hij daar dan weer wél zacht en tevreden te wezen.

We nemen je feedback serieus, want iedere legging hoort zich soepel om je heen te vouwen als een blij ei op een festival. Goed om te horen wat er beter kan, zo kunnen we onze leggings blijven trainen in de kunst van mooi aansluiten en stevig aanvoelen.

Dankjewel dat je dit met ons deelt. Jij helpt ons groeien, en onze leggings hopelijk ook een beetje. 💛

Top kwaliteit

Top kwaliteit! Super snelle levering!

16 de setembro de 2025

Top Review! Niets te veel gezegd, duidelijk, mand. 😘

Super leuke leggings!

Super leuke leggings!
Ik vond de maten een beetje spannend, maar er zit zoveel rek in dat ze echt super zitten. Ik ben zelf 175 met lange benen en heb maar S/M besteld.
Nog leuker zou het zijn als er ook bijpassende tops bij komen 🤗

9 de setembro de 2025

Resposta da Festivalleggings

Wat leuk om te horen! 💃 Dankjewel voor je lieve review — en wat fijn dat de legging zo goed zit (die superstretch doet z’n werk hè 😉). En jaaa, bijpassende tops… daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen 👀 Wie weet wat de toekomst brengt! 🎉

Snelle levering, duidelijke maatvoering

5 de setembro de 2025

Resposta da Festivalleggings

Yes! Daar worden we blij van 🙌 Snelle levering en duidelijke maatvoering = precies hoe we het willen zien. Zo kun jij zonder stress direct de dansvloer op in je nieuwe leggings. Thanks voor je review!

Flower Power

Beste Leggingbazen...Gelukkig hebben jullie niet naar San Jorge hoeven fietsen. Foutje plaatsnaam hersteld. Geweldige Flower Power Legging, de tweede is gearriveerd. Ga zo door met deze geweldige printen en kwaliteit...Liefs Liesbeth

5 de setembro de 2025

Hey Leggingqueen Liesbeth,

Gelukkig hoefde je niet de Tour de San Jorge te fietsen. Stel je voor, met glitter op je wangen en een koffertje vol leggings! Foutje rechtgezet, feestje gered. Wat een geluk dat de Flower Power Legging #2 inmiddels jouw party-collectie heeft versterkt, zonder geen feestje natuurlijk!

We kunnen niet wachten om je nóg meer knalprints, snoeiharde kleuren en partyproof kwaliteit om je benen te slingeren. Jij flaneert, wij fixen de vibes.

Legging en glitters.

Legging en glitters.
De legging is prachtig zit goed en is zoals afgebeeld.
potje glitters wat ik besteld heb zit maar voor een kwart gevuld. Weet niet of dit de normale inhoud is maar dan zou ik het in een kleiner potje doen.

13 de agosto de 2025

Resposta da Festivalleggings

Jaaa, dat horen we graag! Een legging die perfect zit en eruitziet als een droom. Onze missie is geslaagd!

Oei, de glitters... Soms zijn ze wat verlegen en willen ze niet de hele pot vullen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! We snappen dat je voor dat geld een pot vol glitter-magie verwacht. Stuur je een mailtje met je bestelnummer, dan toveren we een oplossing uit onze legging! ✨

Snelle levering, leuke marketing

Leuke marketing 🪅is overal terug te vinden
Helaas schijnt de legging wat door, volgende keer bestel ik een maatje groter, hopelijk rekt de stof dan iets minder wat het doorschijnen tegen kan gaan. De printjes zijn fantastisch! Ik gebruik ze om te skeeleren 🛼

11 de agosto de 2025

Resposta da Festivalleggings

Aan de complimenten over onze marketing en printjes te horen, ben je helemaal festival-ready! 🎉

Wat betreft het doorschijnen: heel scherp opgemerkt! Onze leggings zijn soms net zo enthousiast als de dansvloer en rekken iets te hard mee. Een maatje groter is inderdaad een slimme zet om dat te voorkomen. We nemen je feedback mee, want de perfecte pasvorm is onze heilige graal.

Bedankt voor de toffe review! We hopen dat je in de toekomst nog veel veilige kilometers kunt skeeleren in onze leggings. 🛼

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne leggings die heerlijk zacht zijn.

Snelle levering en de legging zítten me toch lekker! Super zacht en ze zijn enorm rekbaar, maar ze zakken niet af.
Ik ben 1,83 m en heb redelijk lange benen en bij mij zit maat L heel goed.
Ik heb inmiddels 5 verschillende!

12 de agosto de 2025

Resposta da Festivalleggings

Ho-ly! Vijf leggings in huis? Dat is pas echt een legging-collectie om trots op te zijn! 🎉

We zijn super blij om te horen dat onze rekbare en niet-afzakkende leggings ook voor jou, met je lange benen, de perfecte pasvorm hebben. Dat is precies waar we voor gaan! En dat ze zo zacht zijn dat je ze waarschijnlijk nooit meer uit wilt trekken? Tja, dat is een risico dat je maar moet nemen. 😉

Bedankt voor deze geweldige review!

Goede kwaliteit stof!

De leggings zijn van een goede kwaliteit stof. Daarnaast snelle levering en snelle beantwoording van mail (ik had per ongelijk geen huisnummer opgegeven…): mijn mailtje naar Festivalleggings met dit probleem voorgelegd en kreeg binnen een halfuur al respons.

11 de agosto de 2025

Resposta da Festivalleggings

Je huisnummer vergeten, dat kan de besten gebeuren! Gelukkig zijn wij net zo snel in het oplossen van problemen als in het versturen van pakketjes. 😉 Superblij dat de legging zo goed bevalt en dat je de kwaliteit van de stof waardeert. Jouw blije gezicht (of in dit geval, review) is onze missie! Bedankt!

Mooie pasvorm

Snelle levering, mooie kwaliteit en de legging zit super fijn

28 de julho de 2025

Resposta da Festivalleggings

Een super snelle levering, topkwaliteit én een lekkere pasvorm? Klinkt als een recept voor een onvergetelijke danspartij! We zijn super blij om te horen dat onze legging zo goed bevalt. Bedankt voor de review!

Enthousiast en fan!

Super snel geleverd en heb ze dit wkend aan gehad bij Solar Weekend in Roermond! Zitten super comfy en heb leuke reacties gekregen. Thanks!

28 de julho de 2025

Resposta da Festivalleggings

Woehoew! Solar Weekend is de perfecte plek om in te shinen met een Festivallegging! Fijn dat je ze zo snel had en dat je er ook nog eens lekker comfortabel de festivalweide mee kon rocken. En leuke reacties? Tja, dat is het 'gevolg' van onze waanzinnige leggings! Bedankt voor de geweldige review en tot het volgende avontuur! ☀️🎉

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering, mooi product dat lekker zit

16 de julho de 2025

Resposta da Festivalleggings

Zo snel dat je 'm haast niet eens besteld had! 😉 We zijn blij te horen dat het product snel bij je was en dat het ook nog eens superlekker zit. We noemen dat 'de kracht van de legging'. Bedankt voor je mooie review!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit , zit super lekker!

Leuke complimentjes gehad

7 de julho de 2025

Resposta da Festivalleggings

Yes, een 5-sterren review! Dat is pas echt een legging-dary compliment! Fijn dat je zo comfortabel bent en dat je look zo gewaardeerd wordt.

Toffe leggings!

Tof assortiment, snelle levering en het belangrijkste: ze zitten heerlijk!

4 de junho de 2025

Resposta da Festivalleggings

Ahhh wat leuk om te horen! 😍 Daar doen we het voor! Fijn dat je zo blij bent met je nieuwe eyecatchers én dat ze zo lekker zitten 🤩 Heel veel plezier ermee op je volgende feestje! 🎉✨

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Vind de legging te los zitten voor een…

Vind de legging te los zitten voor een s/m

23 de maio de 2025

Resposta da Festivalleggings

Hey Laura! Thanks voor je eerlijke feedback. We proberen qua maat een zo groot mogelijke groep te bereiken zodat we niet allemaal verschillende maten hoeven te voeren. Jammer dat jij hier dan net even buiten valt. Je zou kunnen proberen om onze grote kindermaat te bestellen, deze zou waarschijnlijk als gegoten zitten!

Legging voor mijn manneke

Legging voor mijn man. Materiaal is goed. Leuke print (giraffe) en maat L/XL is goed (1.93m lang). Kortom, prima koop! Wie weet scoor ik nog een keer een leuke print.

26 de maio de 2025

Resposta da Festivalleggings

Giraffespot-on keuze! Altijd leuk om te zien dat de mannen ook meedoen met de legging vibes. Materiaal on point, fit perfect bij 1.93m, dat klinkt als een match made in festival heaven. En die prints… geloof ons, daar raak je nooit op uitgekeken. We houden een plekje vrij voor je volgende ontdekking.