Het is een prachtige legging van heel fijne zachte stof! Hij zit lekker en zakt niet af! Het enige minpuntje vond ik dat het patroon in het midden net niet mooi aansluit en dus wat verspringt. Verder... Ver mais
Ik heb bij Festivalleggings een kattenlegging gekocht om m'n poes te bedekken. Dat werkte prima. Fijne website, snelle levering in een geinig plat roze doosje waardoor de legging door de brievenbus pa... Ver mais
Super leuke ondernemers achter dit concept! Ze mogen ontmoeten op lief festival en daarna leuk persoonlijk kaartje bij m’n bestelling. Daar hou ik van creativiteit en persoonlijk contact. Legging supe... Ver mais
Geweldige klantenservice alleen wel jammer dat er geen foto van de achterkant van het vissershoedje op de website stond want die bleek namelijk best lelijk te zijn (het L.S.Dit is de leukste hoedje).... Ver mais
De vrolijkste leggings van het universum.
Oudeweg 147, 2031 CT, Haarlem, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Het zijn mijn favoriete leggings, voor een festival, voor het sporten, en als leuke zomerse outfit. Ze zijn fleurig en lekker zacht, ze zitten heerlijk en hebben heel veel stretch. Kortom ik raad ze absoluut aan!

Resposta da Festivalleggings
Ik vind vooral de verpakking erg leuk. Mooi ontwerp, goed verpakt en grappige uitleg over legging!

Resposta da Festivalleggings
Een legging te weinig ontvangen, maar na uitreiken toch contact gekregen en ze komen met een professionele oplossing. Fijn, dat het toch nog goed komt met het kerstcadeau!

Resposta da Festivalleggings
Leuke dingen (leggings), goede service, nette bezorging (verpakking)

Resposta da Festivalleggings
Helaas heeft de legging niet de pasvorm die ik gehoopt had. De tailleband is van smal elastiek waardoor die niet mooi glad aansluit en de stof is niet echt stevig. Wel lekker zacht dus nu als huisbroek in gebruik.

Super leuke leggings!
Ik vond de maten een beetje spannend, maar er zit zoveel rek in dat ze echt super zitten. Ik ben zelf 175 met lange benen en heb maar S/M besteld.
Nog leuker zou het zijn als er ook bijpassende tops bij komen 🤗

Resposta da Festivalleggings
Beste Leggingbazen...Gelukkig hebben jullie niet naar San Jorge hoeven fietsen. Foutje plaatsnaam hersteld. Geweldige Flower Power Legging, de tweede is gearriveerd. Ga zo door met deze geweldige printen en kwaliteit...Liefs Liesbeth

Legging en glitters.
De legging is prachtig zit goed en is zoals afgebeeld.
potje glitters wat ik besteld heb zit maar voor een kwart gevuld. Weet niet of dit de normale inhoud is maar dan zou ik het in een kleiner potje doen.

Resposta da Festivalleggings
Leuke marketing 🪅is overal terug te vinden
Helaas schijnt de legging wat door, volgende keer bestel ik een maatje groter, hopelijk rekt de stof dan iets minder wat het doorschijnen tegen kan gaan. De printjes zijn fantastisch! Ik gebruik ze om te skeeleren 🛼

Resposta da Festivalleggings
Snelle levering en de legging zítten me toch lekker! Super zacht en ze zijn enorm rekbaar, maar ze zakken niet af.
Ik ben 1,83 m en heb redelijk lange benen en bij mij zit maat L heel goed.
Ik heb inmiddels 5 verschillende!

Resposta da Festivalleggings
De leggings zijn van een goede kwaliteit stof. Daarnaast snelle levering en snelle beantwoording van mail (ik had per ongelijk geen huisnummer opgegeven…): mijn mailtje naar Festivalleggings met dit probleem voorgelegd en kreeg binnen een halfuur al respons.

Resposta da Festivalleggings
Super snel geleverd en heb ze dit wkend aan gehad bij Solar Weekend in Roermond! Zitten super comfy en heb leuke reacties gekregen. Thanks!

Resposta da Festivalleggings
Tof assortiment, snelle levering en het belangrijkste: ze zitten heerlijk!

Resposta da Festivalleggings
Legging voor mijn man. Materiaal is goed. Leuke print (giraffe) en maat L/XL is goed (1.93m lang). Kortom, prima koop! Wie weet scoor ik nog een keer een leuke print.