Festivalleggings Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het is een prachtige legging van heel fijne zachte stof! Hij zit lekker en zakt niet af! Het enige minpuntje vond ik dat het patroon in het midden net niet mooi aansluit en dus wat verspringt. Verder... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb bij Festivalleggings een kattenlegging gekocht om m'n poes te bedekken. Dat werkte prima. Fijne website, snelle levering in een geinig plat roze doosje waardoor de legging door de brievenbus pa... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super leuke ondernemers achter dit concept! Ze mogen ontmoeten op lief festival en daarna leuk persoonlijk kaartje bij m’n bestelling. Daar hou ik van creativiteit en persoonlijk contact. Legging supe... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Geweldige klantenservice alleen wel jammer dat er geen foto van de achterkant van het vissershoedje op de website stond want die bleek namelijk best lelijk te zijn (het L.S.Dit is de leukste hoedje).... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas

De vrolijkste leggings van het universum.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

161 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Todas as avaliações

26 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

M'n derde legging

M'n derde legging, zitten lekker en een toffe print weer

11 de setembro de 2023

Resposta da Festivalleggings

Joepie de poepie! Op naar de 4e? ;)

Goede, leuke leggings!

Materiaal is mooi, pasvorm is goed (M), de mail van bevestiging van aankoop en de verpakking zijn met leuke/humoristische tekst.

29 de agosto de 2023

Resposta da Festivalleggings

Hey dat is nou leuk, we proberen het allemaal wat leuker te maken en dan is het ook fijn als dit gewaardeerd wordt. Thanks voor je bericht!

Gewoon top

Gewoon top. Snelle levering, mooi product

3 de setembro de 2023

Resposta da Festivalleggings

Gewoon fijn. Mooie reactie. Mand.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Toffe legging! Kwaliteit valt iets tegen

Hele toffe en zachte legging! Ook de uitstraling van het bedrijf vind ik leuk. Wel viel de legging me tegen qua kwaliteit. Ik heb hem voor de eerste keer gedragen bij een rollerskate disco en droeg ook kniebeschermers (wilde natuurlijk geen gat vallen in zo'n toffe legging ;). Helaas is de legging aan de randen van de beschermer gaan rafelen. Ook scheen de legging best wel door op de punten waar hij flink stretcht.

30 de agosto de 2023

Resposta da Festivalleggings

Hoi hoi! Dank voor het delen van je ervaring, allereerst tof dat je onze uitstraling en stof waardeert. Goed om te weten dat het dragen van kniebeschermers dus niet aan te raden is. Onze verwachting is doordat de legging een zachte stof heeft de constante wrijving van de kniebeschermers toch iets te veel is geweest. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen kan je ons altijd mailen of contact zoeken via de website.

Snel geleverd..

Snel geleverd...en de leggings zitten echt heerlijk en Zien er prachtig uit

25 de agosto de 2023

Resposta da Festivalleggings

Hoi hoi! Thanks voor je fijne revieuw, dat waarderen we zeer zeker!

Lekkere zachte leggings

Lekkere zachte leggings. En door de snelle bezorgoptie, mooi op tijd binnen voor het festival!

23 de agosto de 2023

Resposta da Festivalleggings

Hupsakee, weer iemand die lekker heeft kunnen flaneren :)

Mooie verassende artikelen

Mooie verassende artikelen. Snel geleverd. Helemaal top.

21 de agosto de 2023

Resposta da Festivalleggings

Bedankt voor je beoordeling! Dat vinden wij nou helemaal top!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit. Super leuke website en producten!

20 de agosto de 2023

Goede kwaliteit. Super leuke review en mens! Mega thanks xoxo

Ze zitten erg lekker

Ze zitten erg lekker. En lekker warm aangelegen.c

20 de agosto de 2023

Resposta da Festivalleggings

Bedankt voor je fijne beoordeling. Dat voelt voor ons heerlijk warm aangelegen :)

Super service!

Super service!! Er was een probleempje en dat hebben ze supersnel en vriendelijk opgelost! Leggings zijn waanzinnig… als je er eenmaal eentje hebt… ik denk alweer aan de volgende;-)

9 de julho de 2023

Resposta da Festivalleggings

Whoop whoop! Dank voor deze fijne review, en gelukkig dat we de mogelijkheid kregen om ons foutje goed te maken, wij zijn ook maar mensen ;)

Leuk én goed!

Dit zijn niet alleen hele leuke leggings, maar ze zitten ook echt superfijn en de stof is van goede kwaliteit. Ik heb er inmiddels al meerdere besteld, zo tevreden ben ik over dit product. En een ruime keuze uit ontzettend leuke en originele prints!

3 de junho de 2023

Resposta da Festivalleggings

Potjandorie wat een fijne review! Super leuk om te horen dat je zo blij bent, daar doen we het allemaal voor! xoxo

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Verkeerde legging en de maat is random…

Verkeerde legging en de maat is random en teveel betaald voor bezorging, want kwam niet optijd. Niet voor herhaling vatbaar.

25 de abril de 2023

Hoi Susan,
Allereerst dank voor je feedback en wat jammer dat je bestelling voor jouw geen feestje was zoals we altijd proberen.
We zien inderdaad terug dat je hebt gekozen voor een spoedbestelling waarin wij de belofte doen het pakket dezelfde dag (mits voor 15:00 uur besteld) te verzenden. Wij doen heel bewust geen uitspraken over de levertijden omdat we hier afhankelijk zijn van de bezorgers en de service van PostNL. Je kunt in de Tracking link terugzien dat wij jouw pakketje dezelfde dag hebben ingeleverd en PostNL heeft er jammer genoeg 2 dagen over gedaan om het pakketje te leveren. Helaas hebben wij hier geen invloed op.
Wat betreft de maat zouden we graag willen weten wat je met random bedoeld? Onze leggings hebben onwijs veel rek en vandaar dat zowel iemand van 1,60m als iemand van 1,85m in dezelfde legging past. Om deze reden hebben wij voor de maatvoering XS-L en L-XXL gekozen. Daarnaast hebben wij op de website een naar onze mening duidelijke uitleg staan over onze maatvoering. Mocht je andere ideeën hebben over hoe we dit beter kunnen doen horen we dit heel graag, we zijn altijd op zoek naar verbetering.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte retourafhandeling

Ik bestelde 2 leggings en stuurde deze in dezelfde verpakking terug. Echter registreerden ze slechts 1 legging retour. Slechte service. Ze doen alsof ze me niet begrijpen maar hebben hun administratie en en inname kennelijk niet goed geregeld. Ik bleef betalingsverzoeken krijgen en heb uiteindelijk ten onrechte een retour gestuurde legging betaald. Waardeloos

2 de maio de 2023
Avaliação não solicitada

Hoi Rianne,
Wanneer je de situatie op deze manier uitlegt snappen we je frustratie. Enkel zoals ook al in het mailcontact aangegeven ontvangen wij weinig retouren en gaan wij hier uiterst zorgvuldig mee om en hebben we maar 1 legging ontvangen. Jammer om te horen dat onze mailwisseling is overgekomen als 'niet begrepen'. We hebben je zeker begrepen en hebben je de vraag gesteld 'hoe jij in onze situatie dit zou oplossen'. Hierin bleef jouw antwoord dat we gewoon de retour (welke we dus niet hebben ontvangen) moeten accepteren. Dit was wat ons betreft geen passende oplossing.

De betaalverzoeken waar je naar refereert, ontvang je niet van ons maar van Klarna gezien je zelf hebt gekozen voor deze betaalmethode.

De leggings zijn prachtig

De leggings zijn prachtig. Mooie kwaliteit.
Het zit als een tweede huid om je heen.
Gaan het voor de 4Daagse van Nijmegen gebruiken.

20 de março de 2023

Resposta da Festivalleggings

Nou kijk eens aan, Zet hem op tijdens de 4 daagse en flaneer die kilometers, maar dat gaat vast lukken!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super leuk om hier te bestellen

Snel bezorgd met leuke mails waarmee je op de hoogte wordt gehouden. Het pakket ligt super kleurig en gezellig in de brievenbus en de leggings zitten heerlijk!

19 de março de 2023

Resposta da Festivalleggings

Vrolijke review, goed geschreven, met fijne complimenten waar wij vrolijk van worden aangezien jij precies omschrijft hoe wij alles eigenlijk bedoeld hebben. Miljoenmiljard luchtkusjes!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vriendelijk contact en goede kwaliteit

Vriendelijk contact en de legging is van heel fijn zacht materiaal. Ik had verwacht dat het van dat glimmende spandex materiaal zou zijn, maar het is heel zacht en van goede kwaliteit. Een aanrader!

12 de março de 2023

Resposta da Festivalleggings

Mega thanks voor je fijne beoordeling! Hoewel glimmende spandex ook erg aantrekkelijk klonk hadden wij zelf ook de voorkeur voor zacht en doorlatend. ;)